FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma samo pobjediti mostarce ostalo će sve biti dobro.
InshAllahhilmo je napisao/la:Ma samo pobjediti mostarce ostalo će sve biti dobro.
Ustani sine Dzenane, osam je...
Jel opet Hrgota....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jel opet Hrgota....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Evolution87
- Kontakt:
Navodno crnkic ne trenira sa ekipom 4 5 dana...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pisaj ga
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko ga yebe, nek umre!Evolution87 je napisao/la:Navodno crnkic ne trenira sa ekipom 4 5 dana...
- kupus army
- Kontakt:
Hebem vise i njega i menadzera mu,a i ove sto mu dopustaju da pravi cirkus od kluba!Evolution87 je napisao/la:Navodno crnkic ne trenira sa ekipom 4 5 dana...
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
U klubu se ozbiljno radi...ElCartel11 je napisao/la:Procitat ces kad se pocnu u klubu desavati pozitivne stvari i ozbiljno raditi.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li se prestati više pričati o Zariji?
Ovdje samo negativa.
Legnem spavati, probudim se fino, sve lijepo - kako treba, uđem na forum da vidim ima li šta novo, kad ono NEGATIVA, svaki dan NEGATIVA... Hoću li ikad išta pozitivno pročitati?
Jos aBd da se rezultati pojave, a vjerujem da hoce...
Kad cujes da se igracima koji se bore za FkS yebe sve, spominju familije, i drugo... Shvatis da takvi nista vise i ne zasluzuju od ovog sto nam se desava.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Emotivno je istrosen, molim malo strpljenja.. trenirat ce za mjesec
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta tek reci za jokera.MortemHz je napisao/la:Emotivno je istrosen, molim malo strpljenja.. trenirat ce za mjesec

Gdje je taj frajer uopste.

Neki su ga danas vidjeli u plavom, blizu Mercedes arene...Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta tek reci za jokera.MortemHz je napisao/la:Emotivno je istrosen, molim malo strpljenja.. trenirat ce za mjesec![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nece da se nervira, pametan
Haugusund pobijedio Lech 3 2.
Real prvak europe, Atletiko pobijedi Real, Atletiko izgubi od Olimpijakosa, Olimpijakos izgubi od Atromotisa, Sarajevo pobijedi Atromitosa...

Real prvak europe, Atletiko pobijedi Real, Atletiko izgubi od Olimpijakosa, Olimpijakos izgubi od Atromotisa, Sarajevo pobijedi Atromitosa...

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kad bude nesto pozitivno, pricat cemo pozitivno.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li se prestati više pričati o Zariji?
Ovdje samo negativa.
Legnem spavati, probudim se fino, sve lijepo - kako treba, uđem na forum da vidim ima li šta novo, kad ono NEGATIVA, svaki dan NEGATIVA... Hoću li ikad išta pozitivno pročitati?
Realnost nije negativa, nego realnost.
Ili da se lazemo i guramo pod tepih?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evandere, ides li na Koševo prvu?
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 13 jul 2017, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Mozda je bolje ulagati u sudijsku organizaciju nego u ekipu 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Je li Tan kriv sto mu svi klubovi koje posjeduje nazaduju?heat je napisao/la:Uprava DA. Tan NE. Nije Tan kriv što Bošnjo voli da se ugrađuje. Od transfera igrača, dijela njihovih plata, akademije, umjetne trave, kampa u cjelini itd....bordobijeli je napisao/la:Dva su krivca za ovo stanje to je bivsa uprava i Tan !!!
Tan je dao pare da staneš na noge, vratiš dugove. U toj cjelokupnoj atmosferi došli su i sponzori, gledaoci itd. Trebali smo biti najjači. Prodaš igrača za 200 milja eura, dovedeš koga hoćeš iz naše lige za 150 hiljada eura. Plus ubacuješ mlade igrače iz akademije da se afirmišu i učešće u euro takmičenjima sasvim dovoljno za BiH dominaciju. Jednostavna računica.
Šta biste vi uradili investiraš npr. u Azerbejdžan a onda vidiš ljudi te uzimaju lopatom. Naravno da bi zavrnuli pipu. Ili primjer iz svakodnevnice. Odeš u supermarket jedna cijena na polici a na kasi pola marke više. Ma haos Bošnjo napravi. Neda da se pali po ušima. Opravdano. A ne milioni uloženi. Može se još pisati. Samo nedobronamjerni će izvrtati činjenice. Čovjek dao pare da staneš na noge a naši...
I ti klubovi imaju svoje "Selimovice i Kusturice" pa to amnestira Tana?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pati u osami.High je napisao/la:Neki su ga danas vidjeli u plavom, blizu Mercedes arene...Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta tek reci za jokera.MortemHz je napisao/la:Emotivno je istrosen, molim malo strpljenja.. trenirat ce za mjesec![]()

-
- Kontakt:
zarija pobijedi SarajevoBelminM23 je napisao/la:Haugusund pobijedio Lech 3 2.![]()

Sad kazem da necu. A kad dodje utakmica, vidjet cemo. I ranije sam govorio da ne idem, pa pola sata prije utakmice upalim auto pa kroz crvena svijetla da dodjem na vrijeme.MortemHz je napisao/la:Evandere, ides li na Koševo prvu?
Najsretniji bih bio da me kao i vecinu mojih jarana, nasa liga u opste ne zanima.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, N3R3D, rimljanin90 i 81 gost.