FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 13 jul 2017, 19:55

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li se prestati više pričati o Zariji?
Ovdje samo negativa.
Legnem spavati, probudim se fino, sve lijepo - kako treba, uđem na forum da vidim ima li šta novo, kad ono NEGATIVA, svaki dan NEGATIVA... Hoću li ikad išta pozitivno pročitati? :|
Procitat ces kad se pocnu u klubu desavati pozitivne stvari i ozbiljno raditi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 jul 2017, 19:55

Ma iz nase lige protiv nikog nisi favorit,evo maledonski predstavnici super igraju i albanski fanas 1-1 sa Kairatom koji bi nama 10 uvalio

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 13 jul 2017, 19:57

PitarBordo je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Yebo te kakvi smo, Papeta bi tjerali nakon malog neuspjeha...
Je l' to impliciraš da ova polusezona, krunisana partijama koje su kulminirale ispadanjem od poluamatera iz Moldavije "mali neuspjeh?" :wtf:
Nisam sigurno na to mislio, nego na neki kiks u ligi, eventualnim njegovim dolaskom, ali nažalost nema od toga ništa, barem ne dok Tan opet ne bude voljan uložiti veću paru u klub.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 jul 2017, 19:58

:evil: :silent:
heat je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Dva su krivca za ovo stanje to je bivsa uprava i Tan !!!
Uprava DA. Tan NE. Nije Tan kriv što Bošnjo voli da se ugrađuje. Od transfera igrača, dijela njihovih plata, akademije, umjetne trave, kampa u cjelini itd....
Tan je dao pare da staneš na noge, vratiš dugove. U toj cjelokupnoj atmosferi došli su i sponzori, gledaoci itd. Trebali smo biti najjači. Prodaš igrača za 200 milja eura, dovedeš koga hoćeš iz naše lige za 150 hiljada eura. Plus ubacuješ mlade igrače iz akademije da se afirmišu i učešće u euro takmičenjima sasvim dovoljno za BiH dominaciju. Jednostavna računica.
Šta biste vi uradili investiraš npr. u Azerbejdžan a onda vidiš ljudi te uzimaju lopatom. Naravno da bi zavrnuli pipu. Ili primjer iz svakodnevnice. Odeš u supermarket jedna cijena na polici a na kasi pola marke više. Ma haos Bošnjo napravi. Neda da se pali po ušima. Opravdano. A ne milioni uloženi. Može se još pisati. Samo nedobronamjerni će izvrtati činjenice. Čovjek dao pare da staneš na noge a naši...
Bgm bolje smo rezultate pravili s Bosnjama Dinom i Kusturicom nego sad s Kencoom ,valentinom i ovim sto se ne ugradjuju . suplja prica !! Jedina istina je da Tan nema specijalni ambicija i on je trenutno zadovoljan s stanjem u klubu .

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 jul 2017, 19:59

zagor1987 je napisao/la:Ma iz nase lige protiv nikog nisi favorit,evo maledonski predstavnici super igraju i albanski fanas 1-1 sa Kairatom koji bi nama 10 uvalio
Ne možeš generalizovati, svakom se posreći.
I naši klubovi nekad odigraju dobro i savladaju favoriziranog protivnika.
Htjeli mi priznati ili ne generalno prostor čitave bivše Jugoslavije će biti sretan ako u konačnici 2 kluba budu igrali grupnu fazu nekog takmičenja.
Ovaj regiona je u gov.nima i to je to.

Ja i dalje ostajem pri svom stavu da se sa 1 mil. € koje bi Tan ovo ljeto uložio u igrački kadar mogla osvojiti liga. :kralj: :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jul 2017, 20:05

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Ma iz nase lige protiv nikog nisi favorit,evo maledonski predstavnici super igraju i albanski fanas 1-1 sa Kairatom koji bi nama 10 uvalio
Htjeli mi priznati ili ne generalno prostor čitave bivše Jugoslavije će biti sretan ako u konačnici 2 kluba budu igrali grupnu fazu nekog takmičenja.

Ja i dalje ostajem pri svom stavu da se sa 1 mil. € koje bi Tan ovo ljeto uložio u igrački kadar mogla osvojiti liga. :kralj: :bih:
Pa da si prošao ove amatere ne bi ti trebao taj milion od Tana. :lol:
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 jul 2017, 20:09

Sreca pa nismo igrali protiv Apolona, ovako nam je izvlakusa nismo imali srece. Bilo bi nam sex momb. :lol:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 13 jul 2017, 20:23

Ako Valentin ne može da shvati da ga je bezmudi ziheraš, bez ikakve istručne idejei i sa zaostalim pojmom fudbala, direktno koštao milion KM, ja neznam šta on radi u poslovnom svijetu.
FUUUUUUUUUUUUUUUUJ.
Žalosno je što sam došao u situaciju da pored plaćene karte ne želim da idem na utakmice SVETINJE, jer će bezmudan reći da protiv GOŠK-a trebamo postići gol u gostima i .......

heat
Kontakt:

Post Postao/la heat » 13 jul 2017, 20:25

bordobijeli je napisao/la::evil: :silent:
heat je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Dva su krivca za ovo stanje to je bivsa uprava i Tan !!!
Uprava DA. Tan NE. Nije Tan kriv što Bošnjo voli da se ugrađuje. Od transfera igrača, dijela njihovih plata, akademije, umjetne trave, kampa u cjelini itd....
Tan je dao pare da staneš na noge, vratiš dugove. U toj cjelokupnoj atmosferi došli su i sponzori, gledaoci itd. Trebali smo biti najjači. Prodaš igrača za 200 milja eura, dovedeš koga hoćeš iz naše lige za 150 hiljada eura. Plus ubacuješ mlade igrače iz akademije da se afirmišu i učešće u euro takmičenjima sasvim dovoljno za BiH dominaciju. Jednostavna računica.
Šta biste vi uradili investiraš npr. u Azerbejdžan a onda vidiš ljudi te uzimaju lopatom. Naravno da bi zavrnuli pipu. Ili primjer iz svakodnevnice. Odeš u supermarket jedna cijena na polici a na kasi pola marke više. Ma haos Bošnjo napravi. Neda da se pali po ušima. Opravdano. A ne milioni uloženi. Može se još pisati. Samo nedobronamjerni će izvrtati činjenice. Čovjek dao pare da staneš na noge a naši...
Bgm bolje smo rezultate pravili s Bosnjama Dinom i Kusturicom nego sad s Kencoom ,valentinom i ovim sto se ne ugradjuju . suplja prica !! Jedina istina je da Tan nema specijalni ambicija i on je trenutno zadovoljan s stanjem u klubu .
Ovo je ona makijavelistička. Cilj opravdava sredstvo. Kako su oni došli do rezultata nije bitno. Pa ni to što sad ispaštaš zbog poteza prethodno uprave u kontekstu upravljanja financijama. Tan je dao pare da se stane na noge i da pametnom politikom imaš dominaciju. A mi smo to sve iznevjerili. Evo pitam te koliko je Ćetković imao platu? Pa na kraju krajeva kako je Said potpisao iako ne znam može li se čovjek rekreativno baviti fudbalom, Ješić, Brazilci iz Mijanmara, Protić itd da ti ne nabrajam. Afera Punac!? Hahahaha. Iskreno vidim koliko smo nezahvalni, dali je to stvar našeg mentaliteta ne znam. Ali nije u redu. Zamisli ti frajeru da si dužan. Dođe lik dati pare da vratiš dug i ostane ti još da pokreneš biznis. I ti, sve to popišaš pa onda pljuješ po onom što te pomogao. Pljuj Bošnjo svi su krivi samo mi ne.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 13 jul 2017, 20:25

Bice pozitiva kad pobijedimo u prvom kolu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jul 2017, 20:27

Zagor je napisao/la:Bice pozitiva kad pobijedimo u prvom kolu.
Lige za opstanak. :mrgreen:
Samo Saraj'vo.

heat
Kontakt:

Post Postao/la heat » 13 jul 2017, 20:35

KrajisnikBosnjak je napisao/la:

Pa da si prošao ove amatere ne bi ti trebao taj milion od Tana. :lol:

Eh paša that's the point. Da si prošao dalje nebi nam trebao amidža. Naša je krivica zbog sadašnje situacije. Tana ne treba kriviti. Nije ništa obećao. Mi mu predstavili projekat. Čovjek je došao mi mu rekli šta treba on uplati i završi svoj dio posla, mi kažemo mi sad preuzimamo kormilo i vidite šta sad se dešava.

PS Čitam za Ordagića pa čovjek se uopšte ne spominje u vezi FKS već Zrinjskog i Selje. Nas ni na mapi. Čovjek da sjedne i da šuti.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 13 jul 2017, 20:39

Sarajlijica1946 je napisao/la:Sreca pa nismo igrali protiv Apolona, ovako nam je izvlakusa nismo imali srece. Bilo bi nam sex momb. :lol:
Puši malo Čali, ovako pokušavaš opravdati njegovu ;idiotariju :sick:
Zadnja izmjena: Esport, dana/u 13 jul 2017, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2017, 20:42

ElCartel11 je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li se prestati više pričati o Zariji?
Ovdje samo negativa.
Legnem spavati, probudim se fino, sve lijepo - kako treba, uđem na forum da vidim ima li šta novo, kad ono NEGATIVA, svaki dan NEGATIVA... Hoću li ikad išta pozitivno pročitati? :|
Procitat ces kad se pocnu u klubu desavati pozitivne stvari i ozbiljno raditi.
:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 13 jul 2017, 20:43

Dok god bezmudan bude tu ja ću biti strem promatrac i gost na forumu.
Sada se odjavljujem.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 13 jul 2017, 20:46

Zagor je napisao/la:Bice pozitiva kad pobijedimo u prvom kolu.
Lige za opstanak. :mrgreen:
E jbg :lolno:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 jul 2017, 20:47

Esport je napisao/la:

Puši malo Čali, ovako pokušavaš opravdati njegovu ;idiotariju :sick:
Jesi dobar ti, ne pusim ja nikom! Ja sam ovo napisao od muke, sjedim kuci igra se drugo predkolo ja gledam zelju, gore od ovoga ne moze. I molim Boga da me neke obavaze zadese na tan tekme protiv zrinjskog! Pomijesao si ti mene sa nekim. :?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2017, 21:04

Za 10 dana prva tekma.. sta ocekivati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 13 jul 2017, 21:12

MortemHz je napisao/la:Za 10 dana prva tekma.. sta ocekivati
Borbu za 5 mjesto
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 jul 2017, 21:19

MortemHz je napisao/la:Za 10 dana prva tekma.. sta ocekivati
Sve isto kao i ove sezone iza nas. Preslikano.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”