Procitat ces kad se pocnu u klubu desavati pozitivne stvari i ozbiljno raditi.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li se prestati više pričati o Zariji?
Ovdje samo negativa.
Legnem spavati, probudim se fino, sve lijepo - kako treba, uđem na forum da vidim ima li šta novo, kad ono NEGATIVA, svaki dan NEGATIVA... Hoću li ikad išta pozitivno pročitati?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma iz nase lige protiv nikog nisi favorit,evo maledonski predstavnici super igraju i albanski fanas 1-1 sa Kairatom koji bi nama 10 uvalio
Nisam sigurno na to mislio, nego na neki kiks u ligi, eventualnim njegovim dolaskom, ali nažalost nema od toga ništa, barem ne dok Tan opet ne bude voljan uložiti veću paru u klub.PitarBordo je napisao/la:Je l' to impliciraš da ova polusezona, krunisana partijama koje su kulminirale ispadanjem od poluamatera iz Moldavije "mali neuspjeh?"BelminM23 je napisao/la:Yebo te kakvi smo, Papeta bi tjerali nakon malog neuspjeha...
-
- Kontakt:

Bgm bolje smo rezultate pravili s Bosnjama Dinom i Kusturicom nego sad s Kencoom ,valentinom i ovim sto se ne ugradjuju . suplja prica !! Jedina istina je da Tan nema specijalni ambicija i on je trenutno zadovoljan s stanjem u klubu .heat je napisao/la:Uprava DA. Tan NE. Nije Tan kriv što Bošnjo voli da se ugrađuje. Od transfera igrača, dijela njihovih plata, akademije, umjetne trave, kampa u cjelini itd....bordobijeli je napisao/la:Dva su krivca za ovo stanje to je bivsa uprava i Tan !!!
Tan je dao pare da staneš na noge, vratiš dugove. U toj cjelokupnoj atmosferi došli su i sponzori, gledaoci itd. Trebali smo biti najjači. Prodaš igrača za 200 milja eura, dovedeš koga hoćeš iz naše lige za 150 hiljada eura. Plus ubacuješ mlade igrače iz akademije da se afirmišu i učešće u euro takmičenjima sasvim dovoljno za BiH dominaciju. Jednostavna računica.
Šta biste vi uradili investiraš npr. u Azerbejdžan a onda vidiš ljudi te uzimaju lopatom. Naravno da bi zavrnuli pipu. Ili primjer iz svakodnevnice. Odeš u supermarket jedna cijena na polici a na kasi pola marke više. Ma haos Bošnjo napravi. Neda da se pali po ušima. Opravdano. A ne milioni uloženi. Može se još pisati. Samo nedobronamjerni će izvrtati činjenice. Čovjek dao pare da staneš na noge a naši...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ne možeš generalizovati, svakom se posreći.zagor1987 je napisao/la:Ma iz nase lige protiv nikog nisi favorit,evo maledonski predstavnici super igraju i albanski fanas 1-1 sa Kairatom koji bi nama 10 uvalio
I naši klubovi nekad odigraju dobro i savladaju favoriziranog protivnika.
Htjeli mi priznati ili ne generalno prostor čitave bivše Jugoslavije će biti sretan ako u konačnici 2 kluba budu igrali grupnu fazu nekog takmičenja.
Ovaj regiona je u gov.nima i to je to.
Ja i dalje ostajem pri svom stavu da se sa 1 mil. € koje bi Tan ovo ljeto uložio u igrački kadar mogla osvojiti liga.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa da si prošao ove amatere ne bi ti trebao taj milion od Tana.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ne možeš generalizovati, svakom se posreći.zagor1987 je napisao/la:Ma iz nase lige protiv nikog nisi favorit,evo maledonski predstavnici super igraju i albanski fanas 1-1 sa Kairatom koji bi nama 10 uvalio
Htjeli mi priznati ili ne generalno prostor čitave bivše Jugoslavije će biti sretan ako u konačnici 2 kluba budu igrali grupnu fazu nekog takmičenja.
Ja i dalje ostajem pri svom stavu da se sa 1 mil. € koje bi Tan ovo ljeto uložio u igrački kadar mogla osvojiti liga.![]()

Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sreca pa nismo igrali protiv Apolona, ovako nam je izvlakusa nismo imali srece. Bilo bi nam sex momb. 

Ako Valentin ne može da shvati da ga je bezmudi ziheraš, bez ikakve istručne idejei i sa zaostalim pojmom fudbala, direktno koštao milion KM, ja neznam šta on radi u poslovnom svijetu.
FUUUUUUUUUUUUUUUUJ.
Žalosno je što sam došao u situaciju da pored plaćene karte ne želim da idem na utakmice SVETINJE, jer će bezmudan reći da protiv GOŠK-a trebamo postići gol u gostima i .......
FUUUUUUUUUUUUUUUUJ.
Žalosno je što sam došao u situaciju da pored plaćene karte ne želim da idem na utakmice SVETINJE, jer će bezmudan reći da protiv GOŠK-a trebamo postići gol u gostima i .......
Ovo je ona makijavelistička. Cilj opravdava sredstvo. Kako su oni došli do rezultata nije bitno. Pa ni to što sad ispaštaš zbog poteza prethodno uprave u kontekstu upravljanja financijama. Tan je dao pare da se stane na noge i da pametnom politikom imaš dominaciju. A mi smo to sve iznevjerili. Evo pitam te koliko je Ćetković imao platu? Pa na kraju krajeva kako je Said potpisao iako ne znam može li se čovjek rekreativno baviti fudbalom, Ješić, Brazilci iz Mijanmara, Protić itd da ti ne nabrajam. Afera Punac!? Hahahaha. Iskreno vidim koliko smo nezahvalni, dali je to stvar našeg mentaliteta ne znam. Ali nije u redu. Zamisli ti frajeru da si dužan. Dođe lik dati pare da vratiš dug i ostane ti još da pokreneš biznis. I ti, sve to popišaš pa onda pljuješ po onom što te pomogao. Pljuj Bošnjo svi su krivi samo mi ne.bordobijeli je napisao/la:![]()
Bgm bolje smo rezultate pravili s Bosnjama Dinom i Kusturicom nego sad s Kencoom ,valentinom i ovim sto se ne ugradjuju . suplja prica !! Jedina istina je da Tan nema specijalni ambicija i on je trenutno zadovoljan s stanjem u klubu .heat je napisao/la:Uprava DA. Tan NE. Nije Tan kriv što Bošnjo voli da se ugrađuje. Od transfera igrača, dijela njihovih plata, akademije, umjetne trave, kampa u cjelini itd....bordobijeli je napisao/la:Dva su krivca za ovo stanje to je bivsa uprava i Tan !!!
Tan je dao pare da staneš na noge, vratiš dugove. U toj cjelokupnoj atmosferi došli su i sponzori, gledaoci itd. Trebali smo biti najjači. Prodaš igrača za 200 milja eura, dovedeš koga hoćeš iz naše lige za 150 hiljada eura. Plus ubacuješ mlade igrače iz akademije da se afirmišu i učešće u euro takmičenjima sasvim dovoljno za BiH dominaciju. Jednostavna računica.
Šta biste vi uradili investiraš npr. u Azerbejdžan a onda vidiš ljudi te uzimaju lopatom. Naravno da bi zavrnuli pipu. Ili primjer iz svakodnevnice. Odeš u supermarket jedna cijena na polici a na kasi pola marke više. Ma haos Bošnjo napravi. Neda da se pali po ušima. Opravdano. A ne milioni uloženi. Može se još pisati. Samo nedobronamjerni će izvrtati činjenice. Čovjek dao pare da staneš na noge a naši...
Bice pozitiva kad pobijedimo u prvom kolu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- PitarBordo
- Kontakt:
Lige za opstanak.Zagor je napisao/la:Bice pozitiva kad pobijedimo u prvom kolu.

Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Pa da si prošao ove amatere ne bi ti trebao taj milion od Tana.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ne možeš generalizovati, svakom se posreći.zagor1987 je napisao/la:Ma iz nase lige protiv nikog nisi favorit,evo maledonski predstavnici super igraju i albanski fanas 1-1 sa Kairatom koji bi nama 10 uvalio
Ja i dalje ostajem pri svom stavu da se sa 1 mil. € koje bi Tan ovo ljeto uložio u igrački kadar mogla osvojiti liga.![]()
Eh paša that's the point. Da si prošao dalje nebi nam trebao amidža. Naša je krivica zbog sadašnje situacije. Tana ne treba kriviti. Nije ništa obećao. Mi mu predstavili projekat. Čovjek je došao mi mu rekli šta treba on uplati i završi svoj dio posla, mi kažemo mi sad preuzimamo kormilo i vidite šta sad se dešava.
PS Čitam za Ordagića pa čovjek se uopšte ne spominje u vezi FKS već Zrinjskog i Selje. Nas ni na mapi. Čovjek da sjedne i da šuti.
Puši malo Čali, ovako pokušavaš opravdati njegovu ;idiotarijuSarajlijica1946 je napisao/la:Sreca pa nismo igrali protiv Apolona, ovako nam je izvlakusa nismo imali srece. Bilo bi nam sex momb.

Zadnja izmjena: Esport, dana/u 13 jul 2017, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:Procitat ces kad se pocnu u klubu desavati pozitivne stvari i ozbiljno raditi.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li se prestati više pričati o Zariji?
Ovdje samo negativa.
Legnem spavati, probudim se fino, sve lijepo - kako treba, uđem na forum da vidim ima li šta novo, kad ono NEGATIVA, svaki dan NEGATIVA... Hoću li ikad išta pozitivno pročitati?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dok god bezmudan bude tu ja ću biti strem promatrac i gost na forumu.
Sada se odjavljujem.
Sada se odjavljujem.
E jbgPitarBordo je napisao/la:Lige za opstanak.Zagor je napisao/la:Bice pozitiva kad pobijedimo u prvom kolu.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesi dobar ti, ne pusim ja nikom! Ja sam ovo napisao od muke, sjedim kuci igra se drugo predkolo ja gledam zelju, gore od ovoga ne moze. I molim Boga da me neke obavaze zadese na tan tekme protiv zrinjskog! Pomijesao si ti mene sa nekim.Esport je napisao/la:
Puši malo Čali, ovako pokušavaš opravdati njegovu ;idiotariju

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za 10 dana prva tekma.. sta ocekivati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Borbu za 5 mjestoMortemHz je napisao/la:Za 10 dana prva tekma.. sta ocekivati
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
-
- Kontakt:
Sve isto kao i ove sezone iza nas. Preslikano.MortemHz je napisao/la:Za 10 dana prva tekma.. sta ocekivati
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beli98, boki86, Dadox, Fouzi1, Fudo, Jadnimi, johntravolta123, MaroonBjelave, MokraKifla, Napapijri, pitara, Rajvosa4ever, Rauber33, ristagrad, ronaldo99 i 180 gostiju.