Ma jok. Dobro je ovako, ali kad si kraj rijeke.Fantasista je napisao/la:Joj jest upeklo, da hoće kiša roknut
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ušo sam nakon 10 godina na FB profil...a jesu se ljudi promijenili bogte..ja isti 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ovi moji sve isti, samo žive u NjemačkojSage je napisao/la:Ušo sam nakon 10 godina na FB profil...a jesu se ljudi promijenili bogte..ja isti

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ma kod mene varira duzina al kad sam vidio poruke iz 2012/13 i tako, ccc...Penaltiky je napisao/la:Ovi moji sve isti, samo žive u NjemačkojSage je napisao/la:Ušo sam nakon 10 godina na FB profil...a jesu se ljudi promijenili bogte..ja istiA meni brada duža
Memento Mori...
Memento Mori...
Hajmo pitOsim13 je napisao/la:Kod mene se sve poženilo i poudalo bogati
Ma ne mogu moram djecu čuvat

Zovem ovog juče na utakmicu da odemo, malo da se popije prije kaže ne mogu moram kod punice rođendan joj, pu **** ti sve reko završili smo za sva vremenaPenaltiky je napisao/la:Hajmo pitOsim13 je napisao/la:Kod mene se sve poženilo i poudalo bogati
Ma tinder dobar za homoseksualce, bilo bi dobro da Hendo to otvori da bira žrtveASD je napisao/la:Trebaš dodati nove naraštaje ili napraviti profil na tinderu.Osim13 je napisao/la:Kod mene se sve poženilo i poudalo bogati
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Upoznat si, vidi se da si bio žrtva.Osim13 je napisao/la:Zovem ovog juče na utakmicu da odemo, malo da se popije prije kaže ne mogu moram kod punice rođendan joj, pu **** ti sve reko završili smo za sva vremenaPenaltiky je napisao/la:Hajmo pitOsim13 je napisao/la:Kod mene se sve poženilo i poudalo bogati
Ma tinder dobar za homoseksualce, bilo bi dobro da Hendo to otvori da bira žrtveASD je napisao/la:Trebaš dodati nove naraštaje ili napraviti profil na tinderu.Osim13 je napisao/la:Kod mene se sve poženilo i poudalo bogati

Vozim se danas sa starim na Kupreškom polju i ispred nas kamion. Ovaj moj pokušava izviditi situaciju kako bi pretekao kamion, kad iza njega na motoru momak i cura. Valjda im moj stari zaklonio poziciju kako je "napao" kamion i nakon 5s prestiže nas motor i cura nam srednjak pokaza.
"**** vam mater nisam vam ja Barikelo da vas puštam." Smijao sam se do Bugojna.
"**** vam mater nisam vam ja Barikelo da vas puštam." Smijao sam se do Bugojna.

"We need to suffer. And we need to fight."
Što ti je život, krenem u Konzum kupit piva, sretnem jarana kae aj na pivu odemo, popijemo pivu, on platio, vratim se kući i skontam da nisam uzeo pive sa početka priče po koje sam krenuo. Odo opet u nadi da ću srest drugog nekog.
IzašoOsim13 je napisao/la:Što ti je život, krenem u Konzum kupit piva, sretnem jarana kae aj na pivu odemo, popijemo pivu, on platio, vratim se kući i skontam da nisam uzeo pive sa početka priče po koje sam krenuo. Odo opet u nadi da ću srest drugog nekog.
Popio
Došo
Memento Mori...
Memento Mori...
Šta se to opet pucalo po glavnom gradu? 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Gledam Seinfeld i ova scena naleti
Cosmo Kramer:
All right, now here's the lowdown. From a certain connection, I've been able to locate some black market shower heads. They're all made in the former Yugoslavia, and from what I hear the Serbs are fanatic about their showers.
Jerry Seinfeld:
Not from the footage I've seen.
Cosmo Kramer:
All right, now here's the lowdown. From a certain connection, I've been able to locate some black market shower heads. They're all made in the former Yugoslavia, and from what I hear the Serbs are fanatic about their showers.
Jerry Seinfeld:
Not from the footage I've seen.
Drago mi je vidjeti da su se pomlavili brude dudlaši, pogotovo mi je drago što je jedan teže povrijeđen.
Osim13 je napisao/la:Drago mi je vidjeti da su se pomlavili brude dudlaši, pogotovo mi je drago što je jedan teže povrijeđen.
Čitaj sinoćnje statuse na RSB

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma prodali se i oniDerdiyok je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Drago mi je vidjeti da su se pomlavili brude dudlaši, pogotovo mi je drago što je jedan teže povrijeđen.
Čitaj sinoćnje statuse na RSB

Pa šta si to ti, radno mjesto: robMarsal je napisao/la:**** mi mater onaj ko me zaposli, u 14 dana imao sam 1 slobodan dan, 13 radio.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 99 gostiju.