FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 13 jul 2017, 17:12

Sto sam ja mislio da Haris Handzic potpisao za ovaj Skenderbeu :facepalm: Sad vidim da jos nije klub nasao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 jul 2017, 17:13

PitarBordo je napisao/la:Al' ovi što pokušavaju da kažu da je okej što smo mediokritet lige u kojoj igraju naselja sa trocifrenim brojem stanonvika, a to pravdaju da smo šatro mediokritet bili 70 godina... E neka vas. Takvi njima i trebaju na stadionu, vi što gutate i okej su vam sramoćenja kluba. :lol:
Fuj kakvih slijepaca i bezobraznika ima, proliv sam dobio šta čitam..

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 13 jul 2017, 17:14

miky_hz je napisao/la:Sto sam ja mislio da Haris Handzic potpisao za ovaj Skenderbeu :facepalm: Sad vidim da jos nije klub nasao.
Sad ce @iskreni da te citira, njemu dodje notifikacija kad se neki handzic ovdje spomene. Jos ako si ga oblatio kojim slucajem, slijede psovke i prijetnje na pp :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 13 jul 2017, 17:14

Pantelija je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:Eno onaj Sammir u dinamu dobio nogu.
Ha ja, kad vec mastamo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa mi iz naše lige ne možemo da dovedemo :D
Pa kako ne mozemo...
Nemamo dugovanja, imamo trening kamp, vlasnika milijardera, pravimo stadion....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 13 jul 2017, 17:16

muhamedhulk je napisao/la:Ne znam na osnovu cega ste se 'razmazili' toliko i sad neke bojkote pravite zbog 'lose' igre?
Jesmo mi to prvaci svake godine, svake druge, svake trece??? Pa prosle podbacili, i onda eto navijaci 'kaznili' Klub i nece na tribine. Smijesno.
Ima istine, koliko god brutalno rečeno. Ako se gledaju rezultati mi nismo među tri ekipe bh lige, a da ne govorim o bivšoj jugi. Tužno, ali istinito, a istina uvije boli.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 jul 2017, 17:23

I kad se pokusalo ici naprijed sa ekipom koja je osvojila titulu, pola ih je otjerano a sad se prizivaju, trener otjeran (Kodro), Uprava otjerana.
Dosli novi i nakon jedne hebene sezone opet bi 'skidali glave' i igracima i treneru i Upravi :crazy:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 jul 2017, 17:26

Kome je OK da budemo ''medju tri najbolje ekipe u ligi''...i to u ovoj ligi gdje je Wagner sa 40 godina ponajbolji igrac, gdje igraju ekipe za koje nasi ocevi do juce nisu znali ni da postoje...onda i ne zasluzujemo bolje.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jul 2017, 17:29

Ma ja ba. Treba im dati roka jedno 10 sezona. Nema veze što su nakon pola godine uspjeli da nakupe više srama na Grb Kluba nego zadnjih 10 Uprava. Šta fali. Treba im dati vremena, Neka se uče. Treba im dati ugovore na 70 godina i ako ne osvoje 5 titula do tad u ligi, onda ćemo o otkazima. :lol:

Kakvih sve ljudi ima. To se zadovolji mizerijom u roku od odmah.
Samo Saraj'vo.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 jul 2017, 17:32

Beli za to treba konstanta, a mi to ne zelimo. Hocemo odmah sve, tipa 'Boze daj mi sabura, ali odmah' :D E pa ne ide tako. Samo konstanta kedno 5 godina, i vidjeces uspjeha... :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 jul 2017, 17:34

Kakvih crnih 5 godina, pa nije La Liga Boga mu dragog...ovdje napravis sistem, stancas 2-3 akademca godisnje, dovedes 3-4 najbolja igraca lige i eto rezultata...nije kvantna fizika ako imalo imas mozga. Ali posto nasi nemaju...

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 jul 2017, 17:35

Nama treba 3 pojačanja minimum! Lijevi bek, zadnji vezni i napadač.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 jul 2017, 17:36

muhamedhulk je napisao/la:I kad se pokusalo ici naprijed sa ekipom koja je osvojila titulu, pola ih je otjerano a sad se prizivaju, trener otjeran (Kodro), Uprava otjerana.
Dosli novi i nakon jedne hebene sezone opet bi 'skidali glave' i igracima i treneru i Upravi :crazy:
I opet nikako da nauce da od konstantnog mjenjanja trenera nema uspjeha.Svakom treneru bih dao dvije sezone da uradi nesto i tek onda sjesti i porazgovarati kako sta al jok kod nas ako trener izdrzi pola godine to je cudo jedno.Svi hocemo sve preko noci a stalno mjenjamo trenere i stalno igraci se prilagodjavaju tom novom treneru i njegovoj viziji ako je ima :lol:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

High

Post Postao/la High » 13 jul 2017, 17:37

belosevic28 je napisao/la:Kome je OK da budemo ''medju tri najbolje ekipe u ligi''...i to u ovoj ligi gdje je Wagner sa 40 godina ponajbolji igrac, gdje igraju ekipe za koje nasi ocevi do juce nisu znali ni da postoje...onda i ne zasluzujemo bolje.
Neuspješne sezone s razočarenjima dovele su do tog da su kriteriji spali na takve ciljeve (da se borimo za Evropu), uz apatiju i pesimizam na tribinama. Kako je krenulo, ode to u hroničnost.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 jul 2017, 17:41

@High, razumijem ja sezonu-dvije lose, ali ode u hronicno zadovoljenje borbom za Evropu kao sto ti rece, e tek tad smo naHebali... Ovi ko ''sivonje'' navalili na l. beka i napadaca. Imas 2 l.beka (Ivetic i Bekic) imas 3 napadaca (Ahmetovic, Velkoski, Hadzic) + par alternativa tipa Hodzic na beku, Crnkic ili Mico napad, tu je i Smajlagic... Nama treba stoper za rotacije i zadnji vezni - destruktivac...i trener koji nece ubacivati jadnog Ivetica kad ganjamo rezultat na desnog beka a vaditi krilo iz igre !

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jul 2017, 17:42

Čuj dati svakom treneru 2 godine da dobija platu pa tek onda sjesti i razgovarati. Najveća glupost do sad. Dobiješ rak i onda kažeš "ma znaš šta, de da ja sačekam 2 godine, šta ću kod doktora za svaku sitnicu." :lol:
Samo Saraj'vo.

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 13 jul 2017, 17:48

belosevic28 je napisao/la:Kome je OK da budemo ''medju tri najbolje ekipe u ligi''...i to u ovoj ligi gdje je Wagner sa 40 godina ponajbolji igrac, gdje igraju ekipe za koje nasi ocevi do juce nisu znali ni da postoje...onda i ne zasluzujemo bolje.
Meni drug nije OK, ali se ponašamo kao da smo Bajern u Njemackoj.
Svi su nam krivi sam nas samih. Napada se Tan jer ne da lovu, a niko ne progovara šta je Dino uradio sa svoj pajdasima od para koje su bile u klubu. Traži se vizija, a tjera se Kodro ( po meni najbolji trener poslije rata) koji je imao tu viziju poslije par neriješenih rezultata. Bio sam na utakmici gdje mu je pola istoka psovalo majku i sina degenerika. Od te utakmice sam na zapadu.
Slažem se u mnogočemu sa "pljuvacima" ali isto tako i sa ovim "braniocima".
Mi smo kuću tek počeli graditi, a do krova treba vremena. Ko to ne može da istrpi, zao mi ga je, ja se trudim.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 jul 2017, 17:48

Vi stvarno mislite da u ovoj ligi treba konstantnost? :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: Pa jel mi igramo sa Dinamom, Rijekom, Partizanom ili Crvenom Zvezdom u ligi tj. sa ekipama čiji jedan prosječan igrač ima godišnju platu ko naša cijela prva postava? :lol: :lol: :lol: :lol: Ili sa ekipama koje za svoje najbolje igrače (Tomić, Petrak, Mešanović..) zaradi manje nego Dunge lange za dvajes' minuta. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne budite smiješni, kakva konstantnost, a opet i to ne pije vode, imaš kostur ekipe dugo na okupu a na terenu izgledaju kao da su se tek upoznali i to sa činjenicom da su između sebe yebavali jedni drugim žene ili djevojke. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakva ba konstantnost, eto ti Siminog Hana sljedeće sezone i nećeš biti ništa jači od njih, a ljudi počeli igrat fudbal od ovog ljeta. :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 13 jul 2017, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2017, 17:50

SiouxLukavac je napisao/la:Vi stvarno mislite da u ovoj ligi treba konstantnost? :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: Pa jel mi igramo sa Dinamom, Rijekom, Partizanom ili Crvenom Zvezdom u ligi tj. sa ekipama čiji jedan prosječan igrač ima godišnju platu ko naša cijela prva postava? :lol: :lol: :lol: :lol: Ili sa ekipama koje za svoje najbolje igrače (Tomić, Petrak, Mešanović..) zaradi manje nego Dunge lange za dvajes' minuta. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne budite smiješni, kakva konstantnost, a opet i to ne pije vode, imaš kostur ekipe dugo na okupu a na terenu izgledaju kao da su se tek upoznali i to sa činjenicom da su između sebe yebavali jedni drugim žene ili djevojke. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakva ba konstantnost, eto si Siminog Hana sljedeće sezone i nećeš biti ništa jači od njih, a ljudi počeli igrat fudbal od ovog ljeta. :lol: :lol: :lol:
Upravo to..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 13 jul 2017, 17:55

SiouxLukavac je napisao/la:Vi stvarno mislite da u ovoj ligi treba konstantnost? :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: Pa jel mi igramo sa Dinamom, Rijekom, Partizanom ili Crvenom Zvezdom u ligi tj. sa ekipama čiji jedan prosječan igrač ima godišnju platu ko naša cijela prva postava? :lol: :lol: :lol: :lol: Ili sa ekipama koje za svoje najbolje igrače (Tomić, Petrak, Mešanović..) zaradi manje nego Dunge lange za dvajes' minuta. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakva ba konstantnost, eto ti Siminog Hana sljedeće sezone i nećeš biti ništa jači od njih, a ljudi počeli igrat fudbal od ovog ljeta. :lol: :lol: :lol:
Bravo, ovo je najzalivije. Što mi u ovakvoj ligi ne možemo da dominiramo, a tražimo nemoguće.
Treba dugoročna plan, a ja mislim da je to tek počelo dovodjenjem ovog Makedonca. Bar se nada i Boga molim da je tako.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2017, 17:58

Chlan je napisao/la:

Bravo, ovo je najzalivije. Što mi u ovakvoj ligi ne možemo da dominiramo, a tražimo nemoguće.
Treba dugoročna plan, a ja mislim da je to tek počelo dovodjenjem ovog Makedonca. Bar se nada i Boga molim da je tako.
Ma koliko god zvucalo glupo u ovom trenutku ali nama je administracija na veoma zavidnom nivou, stvarno jeste. Dosta se toga rasporedilo i preusmjerilo ali to mene ne zanima previse, da izvinite, zaboli me kurcina za to. Ja hocu rezultate u ovoj jadnoj ligi i makar neki plan za europu. Svakako da je administracija bitan dio ali daj..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: tajsamja i 20 gostiju.