Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Uz Borriella, jedan od dvojice koji će na kraju otići sigurno su Quagliarella ili Alex na kraju sezone sigurno idu ili ipak ne.
Borriello će osloboditi jedno mjesto za tog napadača koji će doći, a Krasić i Elia za to krilo ili fantazistu koji nam je neophodan.
Spominje se da bi na ljeto mogli dovesti i Meirellesa iz Chelsea, ne znam što će nam on, bolje dovesti nekog mlađeg, gladnog uspjeha, željnog dokazivanja, sigurno će bolje i požrtvovanije igrati.
Borriello će osloboditi jedno mjesto za tog napadača koji će doći, a Krasić i Elia za to krilo ili fantazistu koji nam je neophodan.
Spominje se da bi na ljeto mogli dovesti i Meirellesa iz Chelsea, ne znam što će nam on, bolje dovesti nekog mlađeg, gladnog uspjeha, željnog dokazivanja, sigurno će bolje i požrtvovanije igrati.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Do prije par sedmica sam bio ubijeđen da Quagliarella ide, sada sa 90% sigurnošću kažem da će ostati jer nam je svakako koristan, Conte mu vjeruje i ima mnogo veću minutažu, postigao je i par golova, a i već se pisalo da je spreman novi ugovor za njega.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 16 apr 2012, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Quagliarella i treba ostati. Sljedeće sezone nam trebaju po 2 ili 3 podjednako dobra igrača na svim pozicijama. Ja kako sam primjetio, Conte voli da se prilagodi protivniku, zato nikad i ne znamo s kojom ćemo formacijom početi, dokaz je posljednja utakmica protiv Lazia, zato protiv nekih ekipa do izražaja može doći Quagliarellin kvalitet, a u nekim Matrijev. Quagliarella je dobar u 3-5-2 formaciji, a Matri u 4-3-3.
Nisam siguran, ali mislim da je Quagliarella jedini naš napadač koji je zabio gol u dvije utakmice zaredom.
Conte sve što radi, radi pametno i osmišljeno, ništa ne prepušta slučaju, želi da sve bude cakum-pakum.
Nisam siguran, ali mislim da je Quagliarella jedini naš napadač koji je zabio gol u dvije utakmice zaredom.

Conte sve što radi, radi pametno i osmišljeno, ništa ne prepušta slučaju, želi da sve bude cakum-pakum.

Volim te, Željo!
- harebianconero
- Kontakt:
Zainteresovani smo još uvijek za Nestu, a novo ime je Atalantin defanzivac Peluso ..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Postigao je Marchisio protiv Milana 2 ( u jednoj tekmi )GaetanoScirea je napisao/la: Nisam siguran, ali mislim da je Quagliarella jedini naš napadač koji je zabio gol u dvije utakmice zaredom.![]()

Matri je dao 2 Udineseu. ( u 1 tekmi ) i jos 2 je dao Genoi, i odma naredno kolo Fiorentini ( subota pa utorak : )
Vucko je dao Fiorentini pa odma u kupu onu golcinu Milanu ( subota pa utorak : )
I naravno Capitano Milanu pa Interu

<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- harebianconero
- Kontakt:
Suarez rekao da će najvjerovatnije i sljedeće sezone igrati u Liverpoolu, što znači da on otpada.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- harebianconero
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
slijedeća utakmica je protiv Rome...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- harebianconero
- Kontakt:
Bonucci će biti spreman protiv Rome. Drago mi je radi njega, preporodio se. 

Odgođeno 33. kolo Serie A će se igrati 24. i 25. aprila. To znači da se 34. kolo igra regularno narednog vikenda. Juventus 25. aprila protiv Cesene, utakmica počinje u 18h.
Iako se navodila mogućnost da će se 33. kolo igrati ovog vikenda, a 34. kolo 24. i 25. aprila, FIGC je danas donio suprotnu odluku.
34. kolo Serie A će se igrati regularno za vikend - Juventus dočekuje Romu u nedjelju u večernjem terminu (20:45h).
Juventus protiv Cesene igra u srijedu, 25. aprila, sa početkom od 18:00h. U istom terminu igraju Milan i Genoa. Ostale utakmice se igraju u drugim terminima.
Iako se navodila mogućnost da će se 33. kolo igrati ovog vikenda, a 34. kolo 24. i 25. aprila, FIGC je danas donio suprotnu odluku.
34. kolo Serie A će se igrati regularno za vikend - Juventus dočekuje Romu u nedjelju u večernjem terminu (20:45h).
Juventus protiv Cesene igra u srijedu, 25. aprila, sa početkom od 18:00h. U istom terminu igraju Milan i Genoa. Ostale utakmice se igraju u drugim terminima.
Ovo je po meni najbolja stvar, imamo sve igrače na raspolaganju, onako bi rizikovali da neko bude kartoniran u Ceseni, a bilo je puno kandidata.
Sada Conte ima vremena da pripremi ekipu za meč koji će možda biti i presudan u borbi za scudetto.
Sada Conte ima vremena da pripremi ekipu za meč koji će možda biti i presudan u borbi za scudetto.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Znači u nedjelju protiv Rome, nadam se najboljem
, a ovo je utakmica koja će sigurno biti teška, jer Roma se bori za Evropu, sve ekipe žele da pobjede ovaj Juventus i budu na naslovnicama
. Piše se da bi ponovo mogli igrati u 3-5-2 formaciju, sa tom formacijom smo ih dobili u kupu 3:0, ali neće ovo biti ista utakmica, kako je @GaetanoScirea napisao Juventus nema šta izgubiti do kraja, primarni cilj je zadovoljen i sve ostalo je bonus.
Piše se kako je poslana prva ponuda za Cavania od 20+ mil + neki igrač/i, pa vidjet cemo da li je to istina, ili samo neke spekulacije, ali svakako za ovakve igrace vec sad treba pripremati teren dok se nisu uključili naftasi. Cavani još dok je igrao za Palermo izjavio je kako bi volio zaigrati za Juve, nadamo se da će mu želja biti ispunjena
.

Piše se kako je poslana prva ponuda za Cavania od 20+ mil + neki igrač/i, pa vidjet cemo da li je to istina, ili samo neke spekulacije, ali svakako za ovakve igrace vec sad treba pripremati teren dok se nisu uključili naftasi. Cavani još dok je igrao za Palermo izjavio je kako bi volio zaigrati za Juve, nadamo se da će mu želja biti ispunjena

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- GaetanoScirea
- Kontakt:
I ja sam zadovoljan što ćemo igrati protiv Rome, najteža utakmica barem na papiru nam je odmah na početku, njih pobjediti, a za ostale ćemo lahko.
Tu utakmicu ćemo dočekati kompletni, odmorni, na domaćem terenu, mislim da Vučica nema šta tražiti u Torinu. Romina odbrana je katastofalna, totalno neuigrana, a mi u ovako dobroj formi nismo igrali niti na početku prvenstva.
Danas je 34. rođendan Igoru Tudoru, koristan i krajnje zahvalan igrač.
[youtube][/youtube]
Prisjetimo se i detalja sa naše posljednje gostujuće pobjede u ovoj sezoni.
[youtube][/youtube]
Tu utakmicu ćemo dočekati kompletni, odmorni, na domaćem terenu, mislim da Vučica nema šta tražiti u Torinu. Romina odbrana je katastofalna, totalno neuigrana, a mi u ovako dobroj formi nismo igrali niti na početku prvenstva.
Danas je 34. rođendan Igoru Tudoru, koristan i krajnje zahvalan igrač.

[youtube][/youtube]
Prisjetimo se i detalja sa naše posljednje gostujuće pobjede u ovoj sezoni.
[youtube][/youtube]
Volim te, Željo!
- harebianconero
- Kontakt:
Jel zna neko šta je sa Giuseppe Giovincom ???
Odgovara nam stil igre Rome odnosno njihova otvorena igra, ne vjerujem da cemo izgubiti ovu tekmu iako igraju toplo-hladno dobiju Napolia 1-3 a izgube od Leccea 4-2, pokazuju da su u stanju svakoga dobiti ali i od svakoga izgubiti mi smo ipak ozbiljnija ekipa koja ne bi smjela dopustiti sebi remi a pogotovo poraz.juventus 0244 je napisao/la:Znači u nedjelju protiv Rome, nadam se najboljem, a ovo je utakmica koja će sigurno biti teška, jer Roma se bori za Evropu, sve ekipe žele da pobjede ovaj Juventus i budu na naslovnicama
. Piše se da bi ponovo mogli igrati u 3-5-2 formaciju, sa tom formacijom smo ih dobili u kupu 3:0, ali neće ovo biti ista utakmica, kako je @GaetanoScirea napisao Juventus nema šta izgubiti do kraja, primarni cilj je zadovoljen i sve ostalo je bonus.
Piše se kako je poslana prva ponuda za Cavania od 20+ mil + neki igrač/i, pa vidjet cemo da li je to istina, ili samo neke spekulacije, ali svakako za ovakve igrace vec sad treba pripremati teren dok se nisu uključili naftasi. Cavani još dok je igrao za Palermo izjavio je kako bi volio zaigrati za Juve, nadamo se da će mu želja biti ispunjena.
Ja sam citao da za Cavanija traze 60 mil. sto ni u kom slucaju ne bih dao ni za jednog igraca. Ako mu je cijena ispod 30 mil. ja sam apsolutno za njegov dolazak.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- harebianconero
- Kontakt:
Sve bih dao da vas opet vidim u našem dresu.

Šta je sa @Sonijem...?... nema ga nikako...
Romu moramo maznuti, tu nema govora, trica se mora upisati, u toj tekmi će biti žutih sigurno, taman da se neki od njih ''očiste''
Spominjete 3-5-2.. jednom je prošla... mogla bi i drugi put, Eta Beta od početka i laganini, igrači bi trebali biti odmorni i svježi... Roma pa Cesena, opet zgusnuto ali šta se može...
Kaže Čola ''Baš je glupo biti zaljubljen u damu''
Ja mu odgovaram ''Nije ako je to u pitanju Stara Dama''
@hare može ali na Bajramskom turniru
Romu moramo maznuti, tu nema govora, trica se mora upisati, u toj tekmi će biti žutih sigurno, taman da se neki od njih ''očiste''
Spominjete 3-5-2.. jednom je prošla... mogla bi i drugi put, Eta Beta od početka i laganini, igrači bi trebali biti odmorni i svježi... Roma pa Cesena, opet zgusnuto ali šta se može...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Joj ljudi, cijeli dan sam van kuce i nisam nista upratio...
Dajte mi molim vas termine i satnicu ovih utakmica, da ne trazim sad...
Ne znam jeste citali ovu pricu oko Scudetta iz 1908. i 1909. koje je Juve osvojio, a nisu priznati?
Ko da gledam, bice neka kompenzacija za 2005. i 2006.... ko da gledam... otuda ta prica
@Soni se povukao kad su Sarajliju
banovali, pa eto..pozivam ga ako cita da se opet vrati...
Dajte mi molim vas termine i satnicu ovih utakmica, da ne trazim sad...
Ne znam jeste citali ovu pricu oko Scudetta iz 1908. i 1909. koje je Juve osvojio, a nisu priznati?
Ko da gledam, bice neka kompenzacija za 2005. i 2006.... ko da gledam... otuda ta prica
@Soni se povukao kad su Sarajliju

Zadnja izmjena: Godot, dana/u 16 apr 2012, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
- harebianconero
- Kontakt:
@soni je rekao da napušta forum, onaj dan kada je dosta juventina banovano .. šteta, dobar je bio forumašramiral je napisao/la:Šta je sa @Sonijem...?... nema ga nikako...
A Iaquinta aBd na kraju sezone se vraća, JER JE POSUĐEN I OBNOVIT ĆE SE UGOVOR

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.