Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 10 mar 2014, 23:42

drummer je napisao/la:Pa selektor kuha,pa sto mu to treba u zivotu da poziva kapitena reprezentacije da se prepucavaju preko medija,zna li on cemu to vodi uopste.Ma ne zna on nista.
Znam da si ti u zadnjih 2 mjeseca ostavio preko 900 postova a u svakom nesto napadas, pljujes, trollas, zakuhavas... Jeli ti placaju po postu ili imas dnevnicu? :?

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 10 mar 2014, 23:43

Edviin je napisao/la:Ja mislim da je safetu za oko zapeo spaha vec davno, jos kod one izjave u onom intervjuju kad je javno reko da nije fino da je safet zakasnio na zrijeb grupa u brazil....
Prijatelju moj,kapiten ima pravo na takvu izjavu,na svoj stav a posebno na stav ispred igraca.Jos je dodao da smo tesko stekli ugled i da nije lijepo da ga sad rasprodajemo.Sta je tacno pogrsno rekao?Normalno da mu je bilo krivo sto nije otisao na zrijeb,svakom je bilo krivo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 mar 2014, 23:44

[youtube][/youtube]

Dje je Virtual? Sto se ne oglasava na ovaj video :mrgreen: ? Njegov najdrazi igrac fucka njegovog drugog ljubimca :D ? Ovo nikako ne harmonira :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 10 mar 2014, 23:45

calcio je napisao/la:
drummer je napisao/la:Pa selektor kuha,pa sto mu to treba u zivotu da poziva kapitena reprezentacije da se prepucavaju preko medija,zna li on cemu to vodi uopste.Ma ne zna on nista.
Znam da si ti u zadnjih 2 mjeseca ostavio preko 900 postova a u svakom nesto napadas, pljujes, trollas, zakuhavas... Jeli ti placaju po postu ili imas dnevnicu? :?
Ne placaju,ja nisam na forumu stalno za razliku od nekih nickova koje kad god udjem zateknem na braniku selektora i njegovih poteza.Nek forumasi ocjene koga placaju,mene ili vas tri-cetiri od koji jedan obavezno u svaka doba dezura.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 10 mar 2014, 23:47

drummer je napisao/la:
Edviin je napisao/la:Ja mislim da je safetu za oko zapeo spaha vec davno, jos kod one izjave u onom intervjuju kad je javno reko da nije fino da je safet zakasnio na zrijeb grupa u brazil....
Prijatelju moj,kapiten ima pravo na takvu izjavu,na svoj stav a posebno na stav ispred igraca.Jos je dodao da smo tesko stekli ugled i da nije lijepo da ga sad rasprodajemo.Sta je tacno pogrsno rekao?Normalno da mu je bilo krivo sto nije otisao na zrijeb,svakom je bilo krivo.
Ma buraz, ja skidam kapu emiru sto je to javno izjavio!! Neko je moro, safetu ni na pamet nije palo da bi se izvinio il bilo sta... Za mene je spaha avtoritet sto je vec mnogo puta gino za bosnu, nema veze sto neke ovce hoce da ga blate!! Samo kazem da se problem sa spahom nije poceo 5tog marta...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 mar 2014, 23:49

Hajd ovo sve na stranu sa Misketom, Dzekom i Spahom, sto se zakacio, ali jos i sa Vedom.... :roll:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 mar 2014, 23:51

Goalgetter je napisao/la:Hajd ovo sve na stranu sa Misketom, Dzekom i Spahom, sto se zakacio, ali jos i sa Vedom.... :roll:
a tek Ibričić haman sa čitavom selekcijom .. :|
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 10 mar 2014, 23:52

Nije tesko pretpostaviti sta je konkretno problem.Eventualni poziv Ibricicu,Rahimicu,Muslimovicu,Pandzi bi bez Brazila ostavio neke pulene.Kad je to spomenuo prvo mali Prcic selektor ga je brutalno izvrijedjao isto putem medija,kad su to spomenuli Dzeko i Spahic on je uradio istu stvar.Kad neko dirne u menadzerske pulene selektor postaje agresivan i ne preza ni od cega,jasno kao dan.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 mar 2014, 23:53

Ne vjerujem da Vedo ima ista sa tim klanovima, ali onaj ljutiti izlazak iz igre, odmahivanje rukom Susicu (nesto je pri tom mozda i opsovao, nisam dobro vidio), uglavnom, ne izgleda dobro..

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 mar 2014, 23:53

navijaci su na strani selektora ili bar vecina njih,sportska javnost je na strani selektora i to je cinjenica! Navijaci u Austriji nisu zvizdali selektoru,ali zato je svih 12 000 navijaca zvizdalo nasim Furacima,Spahi i Dzeki i to je nepobitna cinjenica,ponizili su navijace koji su uzeli dva slobodna dana i dosli iz svij krajeva zapadne Evrope da ih gledaju,a oni odigraju skandalozno jos se svadjaju s publikom,sramota nevidjena! ali opet kazem svako ima pravo na gresku,desilo se i ne ponovilo se,selektor je dugo sutio,dok covjek jednostavno vise nije puko,i s pravom! Svi iz ovoga trebaju izvuci pouke,ali realno gledajuci Spahic i Dzeko ce se morati dobro potruditi da ubuducnosti vrate naklonost navijaca! igraci se ne smiju petljati u posao selektora ,i to im mora biti jasno! hajd neka nesto kaze Pelegriniju !? letio bi iz ekipe za sva vremena....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2014, 23:54

DonCorleone je napisao/la:Dje je Virtual? Sto se ne oglasava na ovaj video :mrgreen: ? Njegov najdrazi igrac fucka njegovog drugog ljubimca :D ? Ovo nikako ne harmonira :lol: .
E bravo, k'o da si mene pitao za ovaj klip. Epilog? Izjava Sušića: Misimovića mogu samo ja zamijeniti!

Priča koja ima hepi end, kad su dvije ljudske gromade na suprotnim stranama... problem se javlja kad nisu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 10 mar 2014, 23:57

Goalgetter je napisao/la:Ne vjerujem da Vedo ima ista sa tim klanovima, ali onaj ljutiti izlazak iz igre, odmahivanje rukom Susicu (nesto je pri tom mozda i opsovao, nisam dobro vidio), uglavnom, ne izgleda dobro..
Vjerovatno je bio iznenadjen sto on izlazi ako su se dogovorili da to bude Dzeko,iznenadjen i vjerovatno ljut.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 mar 2014, 23:57

drummer je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Ne placaju,ja nisam na forumu stalno za razliku od nekih nickova koje kad god udjem zateknem na braniku selektora i njegovih poteza.Nek forumasi ocjene koga placaju,mene ili vas tri-cetiri od koji jedan obavezno u svaka doba dezura.
Drummer, hogarstrasni i zutimrav, to je ta ekipica. ;)
Previse ste jednosmjerni i ne pokazujete ni milimetar zelje za dijalogom.
Cisto, jednostavno i organizovano ispiranje mozga.
Namirisao sam vas. ;)

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 10 mar 2014, 23:58

bosnas_ je napisao/la:navijaci su na strani selektora ili bar vecina njih,sportska javnost je na strani selektora i to je cinjenica! Navijaci u Austriji nisu zvizdali selektoru,ali zato je svih 12 000 navijaca zvizdalo nasim Furacima,Spahi i Dzeki i to je nepobitna cinjenica,ponizili su navijace koji su uzeli dva slobodna dana i dosli iz svij krajeva zapadne Evrope da ih gledaju,a oni odigraju skandalozno jos se svadjaju s publikom,sramota nevidjena! ali opet kazem svako ima pravo na gresku,desilo se i ne ponovilo se,selektor je dugo sutio,dok covjek jednostavno vise nije puko,i s pravom! Svi iz ovoga trebaju izvuci pouke,ali realno gledajuci Spahic i Dzeko ce se morati dobro potruditi da ubuducnosti vrate naklonost navijaca! igraci se ne smiju petljati u posao selektora ,i to im mora biti jasno! hajd neka nesto kaze Pelegriniju !? letio bi iz ekipe za sva vremena....

Smejsan si!! Oni su ginuli na terenu kad nije bilo safeta i jos ce da ginu kad safet ode... Status bozanstva imati samo zato sto smo na Spju je smijesno... Selektor jes glavni al na kraju su igraci oni koji ginu da se ostvari san....

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 mar 2014, 23:59

bosnas_ je napisao/la:navijaci su na strani selektora ili bar vecina njih,sportska javnost je na strani selektora i to je cinjenica! Navijaci u Austriji nisu zvizdali selektoru,ali zato je svih 12 000 navijaca zvizdalo nasim Furacima,Spahi i Dzeki i to je nepobitna cinjenica,ponizili su navijace koji su uzeli dva slobodna dana i dosli iz svij krajeva zapadne Evrope da ih gledaju,a oni odigraju skandalozno jos se svadjaju s publikom,sramota nevidjena! ali opet kazem svako ima pravo na gresku,desilo se i ne ponovilo se,selektor je dugo sutio,dok covjek jednostavno vise nije puko,i s pravom! Svi iz ovoga trebaju izvuci pouke,ali realno gledajuci Spahic i Dzeko ce se morati dobro potruditi da ubuducnosti vrate naklonost navijaca! igraci se ne smiju petljati u posao selektora ,i to im mora biti jasno! hajd neka nesto kaze Pelegriniju !? letio bi iz ekipe za sva vremena....
Jesu, evo okupljaju se u plenume da mu daju podršku.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 mar 2014, 00:00

DukeOfWellington je napisao/la: Jesu, evo okupljaju se u plenume da mu daju podršku.
:lol:

Stvarno ne znam otkud nekima pravo da u ime javnosti govore da podrzavaju selektora ili podrzavaju Spahu/Dzeku. Vala ne podrzavam nijednu stranu, obje strane su krive za ovo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 mar 2014, 00:03

Goalgetter je napisao/la:Hajd ovo sve na stranu sa Misketom, Dzekom i Spahom, sto se zakacio, ali jos i sa Vedom.... :roll:
Ima li neko skim Safet nije zakuhao? Atmosfera bajna u reprezentaciji, tako se formira kicma dobrih rezultata na celu sa demagogom, koji izrasta u velikane u ovako teskim sitvacijama :lol: . Abraham Lincoln bi mu pozavidio na umijecu, kakvo je to samo ekspertno znanje na polju javne komunikacije.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 11 mar 2014, 00:10

Ma ko te je zadužio, bagro jedna, da se uopšte ponosiš ovom reprezentacijom? Ko je bio tu kad dotični 'stručnjak' nije htio ni da čuje za mjesto selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine, a golemo nam je trebao? Ko je davao svoj zadnji atom snage na terenu i prkosio duplo jačim reprezentacijama od jada i bijede kakva je bila tada naša?

I ti meni imaš muda da kažeš kako staješ na njegovu stranu, a ne na Edinovu, Zvjezdanovu, Emirovu, Vedinu ili Senijadovu? Ma uvijek si brzo zaboravljao, Bošnjaće... Zato i jesi tu gdje jesi.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 11 mar 2014, 00:12

Calcio,vjeruj mi da me puno ne zanima sta ti mislis o meni kao ni to da me svrstavas u neke grupe,samo ti nastavi,nema nikakvih problema.
Ionako kad ponestane argumenata ostaje pokusaj diskreditacije na licnoj osnovi,to sam ja davno naucio i ne dotice me.
Ja sam navijac reprezentacije,imam i malo vise godina,znam kako je bilo i kad smo bili dole i sad kad smo gore,gdje god bili ja nisam prestajao biti navijac koji ide na utakmice.Nikad ni jedan selektor meni nece biti vazniji od reprezentacije niti od ijednog njenog bitnijeg igraca,tebi ako jest samo ti furaj ali ne ubjedjuj mene da je to ispravno,nikad me neces ubjediti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2014, 00:15

Dobili smo i reinkarnaciju Meše Selimovića u vidu @kokakolasa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.