PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

lisander
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la lisander » 01 jul 2015, 14:09

Tuzlak04 je napisao/la:
lisander je napisao/la:Ma nemaš ti ni s kim sta pričat, napisao sam vec sta je rasprava s tobom
Ubio te je čovjek činjenicama . . .
Kojim činjenicama o historiji tuzlanskog sporta i imaginarnim najboljim vrhunskim sportistima koje je taj grad dao, ubio je ubleha kao i vecina vas sto zivi od ublehe, čovjek reče da je tuzla dala najbolje sportiste BiH i osta ziv

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 01 jul 2015, 14:12

Zodiac je napisao/la:[youtube][/youtube]
:urnebes: :urnebes:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 01 jul 2015, 14:12

dzaba magarcu objasnjavati koliko kosta bala sijena, ne razlikuje to legendu od igraca. vise je dzeko legenda Wfl-a nego zelje, s njima je nesto i uradio istorijski upamceno a s vama? jedino sto ste istorijski pogrijesili proglasivsi ga klocem i zahvaljivali se Bogu sto ste ga se rijesili :D :D na poslijeratne ne mislimo na 2 WW nego na ovaj nas 92-95 (bazdarevic, bukal, katalinski, stanic)
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 jul 2015, 14:13

SaltCityAttack je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Kad im se spomenu legende njihovog kluba oni se lagano prebace na legende BH sporta i nekakve suspenzije i kažu nemoj im se smijati :urnebes:

Klub bez historije, Zrinjski je za vas Real :rol:
Mnogo legendi Sloboda ima care mnogo mi o nasim mozemo orocati..ne zivimo od titula, ali je Sloboda dala mnogo dobrih igraca orije rata..o sportu u nasem gradu ne trebam ni spominjati sve se zna ..ali eto vidim da ovdje valjate gluposti kao obicno
Sa tobom ne želim da se "prepucavam" ti si ok momak, nego moram malo učiti ovu Tz omladinu što stavljaju Slobodu u isti koš sa Željom kao da se historija od Azmira gleda (a i fakt je da je Željo i od tada uspješniji al' hajde djeca k'o djeca) :thumbup: :wave:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jul 2015, 14:13

Heller je napisao/la:Kako vam je Džeko legenda, lik odigro 30 utakmica isto ko i Stilic i ostali, u Selji poniko naravno. Naucite razliku između poniko i legenda kluba :wave: :facepalm:
Pa napisao sam ti ponikao jel problem sto ne vidis ili sto si nepismen.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 14:16

pile87 je napisao/la:
Heller je napisao/la:Kako vam je Džeko legenda, lik odigro 30 utakmica isto ko i Stilic i ostali, u Selji poniko naravno. Naucite razliku između poniko i legenda kluba :wave: :facepalm:
Pa nemoj me ispravljat i dodavat nešto,jer ovo su vam dva najjača igrača koja su igrala kod vas uz Jahića da se ne lažemo, ostali su ponikli al teško da su legnde.

Lisander ko su nasi najbolji kosarkasi i koji klub ih je izbacio, ko je ponajbolja Evropska kosarkasica i koji je klub izbacio, ko je najbolja Rukometasica svih vremena i koji je klub izbacio, ko je izbacio dva najbolja jugoslavenska bacača kugle ikad?
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 01 jul 2015, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jul 2015, 14:16

crvenocrnitz je napisao/la:
lisander je napisao/la:Cuj mi mitomani, pa eto lažete, okolina tuzla nije nikad davala vrhunske fudbalere kao Mostar npr, Osim nije osuđen i to izmisljas, znaci ako smo mi mitomani vi ste jedni mali isfrustritani evropski lažovi koji lažu da ce sloboda biti evropska

On 27 August 1965 the Yugoslav FA's disciplinary body (disciplinski sud) presided over by Svetozar Savić handed out the following punishment:
FK Željezničar, NK Hajduk Split, and NK Trešnjevka Zagreb were instantly relegated to the Yugoslav Second League.
FK Željezničar's board members, including club president Nusret Mahić, got lifelong bans on performing any football-related official functions.
FK Željezničar's head coach at the time Vlatko Konjevod got a lifetime ban from football.
FK Željezničar's players Ivica Osim and Mišo Smajlović each got a one-year ban from football.
Disciplinary body president Svetozar Savić also announced that the investigation revealed that Željezničar was paid YUD1.5 million by Hajduk Split while Željezničar got YUD4 million from Trešnjevka, which was obtained by Trešnjevka board members that were employed at Zagreb Fair.[1] For perspective, the price of a daily newspaper at the time was YUD40 :shhh: :shhh: :shhh: :salut:

https://en.wikipedia.org/wiki/1965%E2%8 ... rst_League
:hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :geek: :geek:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 jul 2015, 14:16

lisander je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
lisander je napisao/la:Ma nemaš ti ni s kim sta pričat, napisao sam vec sta je rasprava s tobom
Ubio te je čovjek činjenicama . . .
Kojim činjenicama o historiji tuzlanskog sporta i imaginarnim najboljim vrhunskim sportistima koje je taj grad dao, ubio je ubleha kao i vecina vas sto zivi od ublehe, čovjek reče da je tuzla dala najbolje sportiste BiH i osta ziv
Dala je dosta sportista kao grad, ali i klubovi gdje su se sportisti afirmisali...Saracevic,Delibasic,Raza Mujanovic pa eto jest da Tele nije rodjen kod nas aki je eto od 14te godine zivio i igrao tu i napravio i NBA ..ebiga...ali gluposti su vam ovo sto pisete i poredite nesto
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 01 jul 2015, 14:21, ukupno mijenjano 2 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 jul 2015, 14:20

A jest ih ovo sunce na Kupresu opalilo, čuj historija ćemo gledati nakon 95-e aaaaaaaaaa :rol: :urnebes: :tokralju:

Dželo, Buki, Sablja, Zuban... Igrači koji su ostavili dubok trag u Želji nakon rata mada teško da i jedan može u one prave legende, pa nismo Sloboda da nam se legenda kluba postaje za sezonu :kafa:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jul 2015, 14:22

Zamisli koliki moron moraš biti i pljuvat po Ivici i Misi Smajlovicu i pozivat na montirane procese, znaš pozivanje na montiran proces je prvi znak nečije mitomanije.
niko ne spori da je dala al nije ni pola dala kao Željezničar u fudbalu ili Bosna u kosarci, a o vremenu poslije rata besmisleno je polemisat

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 01 jul 2015, 14:23

FaraonTM je napisao/la:A jest ih ovo sunce na Kupresu opalilo, čuj historija ćemo gledati nakon 95-e aaaaaaaaaa :rol: :urnebes: :tokralju:

Dželo, Buki, Sablja, Zuban... Igrači koji su ostavili dubok trag u Želji nakon rata mada teško da i jedan može u one prave legende, pa nismo Sloboda da nam se legenda kluba postaje za sezonu :kafa:

momak ti napisao za poslijeratne legende a ti stavio poslijeratne al WW 2, nije na odmet procitati sta citiras i na sta odgovor dajes, smiri se, opusti se... :kafa:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jul 2015, 14:24

Heller je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Pa nemoj me ispravljat i dodavat nešto,jer ovo su vam dva najjača igrača koja su igrala kod vas uz Jahića da se ne lažemo, ostali su ponikli al teško da su legnde.

Lisander ko su nasi najbolji kosarkasi i koji klub ih je izbacio, ko je ponajbolja Evropska kosarkasica i koji je klub izbacio, ko je najbolja Rukometasica svih vremena i koji je klub izbacio, ko je izbacio dva najbolja jugoslavenska bacača kugle ikad?
Nama je i Karic legenda :D
FaraonTM je napisao/la:A jest ih ovo sunce na Kupresu opalilo, čuj historija ćemo gledati nakon 95-e aaaaaaaaaa :rol: :urnebes: :tokralju:

momak ti napisao za poslijeratne legende a ti stavio poslijeratne al WW 2, nije na odmet procitati sta citiras i na sta odgovor dajes, smiri se, opusti se... :kafa:
Klocino kad vec ulazis u raspravu ovi i jesu igrali poslije rata.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 14:25

Husejnovic, Okanovic, Sica, Buco. Ja ti navedoh legende, al ti opet pričaš gluposti, ljudi koji su u svom polju bili najbolji barem u Evropi u jednom trenutku, al hajde Bukal je veći u svom sportu od Svetlane Kitić, al dobro lisander, oprošteno ti je pošto nemaš pojma o čemu pišeše.
Nullius in verba

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 01 jul 2015, 14:26

lisander je napisao/la:Zamisli koliki moron moraš biti i pljuvat po Ivici i Misi Smajlovicu i pozivat na montirane procese, znaš pozivanje na montiran proces je prvi znak nečije mitomanije.
niko ne spori da je dala al nije ni pola dala kao Željezničar u fudbalu ili Bosna u kosarci, a o vremenu poslije rata besmisleno je polemisat

tema o teorijama zavjere je na drugom pdf-u ;) wikipediu nisam ja pisao, ljudi i dokazali ko je kriv, ko je kome koliko platio... "svi su se urotili" protiv vas a vi nevini kao chicholina i naivni kao francuska sobarica kuknjava
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jul 2015, 14:26

Heller je napisao/la:Husejnovic, Okanovic, Sica, Buco. Ja ti navedoh legende, al ti opet pričaš gluposti, ljudi koji su u svom polju bili najbolji barem u Evropi u jednom trenutku, al hajde Bukal je veći u svom sportu od Svetlane Kitić, al dobro lisander, oprošteno ti je pošto nemaš pojma o čemu pišeše.
Na kog Husejinovica mislis ?

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jul 2015, 14:27

Heller je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Lisander ko su nasi najbolji kosarkasi i koji klub ih je izbacio, ko je ponajbolja Evropska kosarkasica i koji je klub izbacio, ko je najbolja Rukometasica svih vremena i koji je klub izbacio, ko je izbacio dva najbolja
jugoslavenska bacača kugle ikad?
Govoriš da DZEKO nije Željin onda nije ni Kindje Slobodin, za ovu Raziju sam se slozio

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 14:29

pile87 je napisao/la:
Heller je napisao/la:Husejnovic, Okanovic, Sica, Buco. Ja ti navedoh legende, al ti opet pričaš gluposti, ljudi koji su u svom polju bili najbolji barem u Evropi u jednom trenutku, al hajde Bukal je veći u svom sportu od Svetlane Kitić, al dobro lisander, oprošteno ti je pošto nemaš pojma o čemu pišeše.
Na kog Husejinovica mislis ?
Said, nosio je ekipu tada, bio najbolji igrač i vodio nas do dva finala kupa. Po meni se može smatrat legendom. Kinđe je u Slobodi ostavio trag, jedini trag koji je Džeko ostavio u Selji su pare od transfera u Siti
Nullius in verba

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 jul 2015, 14:31

Niste vi dobri svega mi :urnebes:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jul 2015, 14:32

Heller je napisao/la:Said, nosio je ekipu tada, bio najbolji igrač i vodio nas do dva finala kupa. Po meni se može smatrat legendom.
Znaci ako je neko odigrao dvije godine u slobodi moze se smatrati legendom a ako je odigrao u Zelji ne moze jer je to prekratko.Interesantno vidjenje situacije :urnebes:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jul 2015, 14:32

Pa eto kuces dalje kad vam je Said legenda, zaboravio si i Dedica dodat i on je nosio šake po protivničkim igračima i trenerima

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.