Kojim činjenicama o historiji tuzlanskog sporta i imaginarnim najboljim vrhunskim sportistima koje je taj grad dao, ubio je ubleha kao i vecina vas sto zivi od ublehe, čovjek reče da je tuzla dala najbolje sportiste BiH i osta zivTuzlak04 je napisao/la:Ubio te je čovjek činjenicama . . .lisander je napisao/la:Ma nemaš ti ni s kim sta pričat, napisao sam vec sta je rasprava s tobom
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zodiac je napisao/la:[youtube][/youtube]

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
dzaba magarcu objasnjavati koliko kosta bala sijena, ne razlikuje to legendu od igraca. vise je dzeko legenda Wfl-a nego zelje, s njima je nesto i uradio istorijski upamceno a s vama? jedino sto ste istorijski pogrijesili proglasivsi ga klocem i zahvaljivali se Bogu sto ste ga se rijesili
na poslijeratne ne mislimo na 2 WW nego na ovaj nas 92-95 (bazdarevic, bukal, katalinski, stanic)

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
Sa tobom ne želim da se "prepucavam" ti si ok momak, nego moram malo učiti ovu Tz omladinu što stavljaju Slobodu u isti koš sa Željom kao da se historija od Azmira gleda (a i fakt je da je Željo i od tada uspješniji al' hajde djeca k'o djeca)SaltCityAttack je napisao/la:Mnogo legendi Sloboda ima care mnogo mi o nasim mozemo orocati..ne zivimo od titula, ali je Sloboda dala mnogo dobrih igraca orije rata..o sportu u nasem gradu ne trebam ni spominjati sve se zna ..ali eto vidim da ovdje valjate gluposti kao obicnoFaraonTM je napisao/la:Kad im se spomenu legende njihovog kluba oni se lagano prebace na legende BH sporta i nekakve suspenzije i kažu nemoj im se smijati
Klub bez historije, Zrinjski je za vas Real

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa napisao sam ti ponikao jel problem sto ne vidis ili sto si nepismen.Heller je napisao/la:Kako vam je Džeko legenda, lik odigro 30 utakmica isto ko i Stilic i ostali, u Selji poniko naravno. Naucite razliku između poniko i legenda kluba![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa nemoj me ispravljat i dodavat nešto,jer ovo su vam dva najjača igrača koja su igrala kod vas uz Jahića da se ne lažemo, ostali su ponikli al teško da su legnde.pile87 je napisao/la:Pa napisao sam ti ponikao jel problem sto ne vidis ili sto si nepismen.Heller je napisao/la:Kako vam je Džeko legenda, lik odigro 30 utakmica isto ko i Stilic i ostali, u Selji poniko naravno. Naucite razliku između poniko i legenda kluba![]()
Lisander ko su nasi najbolji kosarkasi i koji klub ih je izbacio, ko je ponajbolja Evropska kosarkasica i koji je klub izbacio, ko je najbolja Rukometasica svih vremena i koji je klub izbacio, ko je izbacio dva najbolja jugoslavenska bacača kugle ikad?
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 01 jul 2015, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
crvenocrnitz je napisao/la:lisander je napisao/la:Cuj mi mitomani, pa eto lažete, okolina tuzla nije nikad davala vrhunske fudbalere kao Mostar npr, Osim nije osuđen i to izmisljas, znaci ako smo mi mitomani vi ste jedni mali isfrustritani evropski lažovi koji lažu da ce sloboda biti evropska
On 27 August 1965 the Yugoslav FA's disciplinary body (disciplinski sud) presided over by Svetozar Savić handed out the following punishment:
FK Željezničar, NK Hajduk Split, and NK Trešnjevka Zagreb were instantly relegated to the Yugoslav Second League.
FK Željezničar's board members, including club president Nusret Mahić, got lifelong bans on performing any football-related official functions.
FK Željezničar's head coach at the time Vlatko Konjevod got a lifetime ban from football.
FK Željezničar's players Ivica Osim and Mišo Smajlović each got a one-year ban from football.
Disciplinary body president Svetozar Savić also announced that the investigation revealed that Željezničar was paid YUD1.5 million by Hajduk Split while Željezničar got YUD4 million from Trešnjevka, which was obtained by Trešnjevka board members that were employed at Zagreb Fair.[1] For perspective, the price of a daily newspaper at the time was YUD40![]()
![]()
![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/1965%E2%8 ... rst_League

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Dala je dosta sportista kao grad, ali i klubovi gdje su se sportisti afirmisali...Saracevic,Delibasic,Raza Mujanovic pa eto jest da Tele nije rodjen kod nas aki je eto od 14te godine zivio i igrao tu i napravio i NBA ..ebiga...ali gluposti su vam ovo sto pisete i poredite nestolisander je napisao/la:Kojim činjenicama o historiji tuzlanskog sporta i imaginarnim najboljim vrhunskim sportistima koje je taj grad dao, ubio je ubleha kao i vecina vas sto zivi od ublehe, čovjek reče da je tuzla dala najbolje sportiste BiH i osta zivTuzlak04 je napisao/la:Ubio te je čovjek činjenicama . . .lisander je napisao/la:Ma nemaš ti ni s kim sta pričat, napisao sam vec sta je rasprava s tobom
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 01 jul 2015, 14:21, ukupno mijenjano 2 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
A jest ih ovo sunce na Kupresu opalilo, čuj historija ćemo gledati nakon 95-e aaaaaaaaaa
Dželo, Buki, Sablja, Zuban... Igrači koji su ostavili dubok trag u Želji nakon rata mada teško da i jedan može u one prave legende, pa nismo Sloboda da nam se legenda kluba postaje za sezonu

Dželo, Buki, Sablja, Zuban... Igrači koji su ostavili dubok trag u Želji nakon rata mada teško da i jedan može u one prave legende, pa nismo Sloboda da nam se legenda kluba postaje za sezonu

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zamisli koliki moron moraš biti i pljuvat po Ivici i Misi Smajlovicu i pozivat na montirane procese, znaš pozivanje na montiran proces je prvi znak nečije mitomanije.
niko ne spori da je dala al nije ni pola dala kao Željezničar u fudbalu ili Bosna u kosarci, a o vremenu poslije rata besmisleno je polemisat
niko ne spori da je dala al nije ni pola dala kao Željezničar u fudbalu ili Bosna u kosarci, a o vremenu poslije rata besmisleno je polemisat
-
- Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:A jest ih ovo sunce na Kupresu opalilo, čuj historija ćemo gledati nakon 95-e aaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
momak ti napisao za poslijeratne legende a ti stavio poslijeratne al WW 2, nije na odmet procitati sta citiras i na sta odgovor dajes, smiri se, opusti se...

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Nama je i Karic legendaHeller je napisao/la:Pa nemoj me ispravljat i dodavat nešto,jer ovo su vam dva najjača igrača koja su igrala kod vas uz Jahića da se ne lažemo, ostali su ponikli al teško da su legnde.pile87 je napisao/la:Pa napisao sam ti ponikao jel problem sto ne vidis ili sto si nepismen.Heller je napisao/la:Kako vam je Džeko legenda, lik odigro 30 utakmica isto ko i Stilic i ostali, u Selji poniko naravno. Naucite razliku između poniko i legenda kluba![]()
Lisander ko su nasi najbolji kosarkasi i koji klub ih je izbacio, ko je ponajbolja Evropska kosarkasica i koji je klub izbacio, ko je najbolja Rukometasica svih vremena i koji je klub izbacio, ko je izbacio dva najbolja jugoslavenska bacača kugle ikad?

Klocino kad vec ulazis u raspravu ovi i jesu igrali poslije rata.crvenocrnitz je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:A jest ih ovo sunce na Kupresu opalilo, čuj historija ćemo gledati nakon 95-e aaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
momak ti napisao za poslijeratne legende a ti stavio poslijeratne al WW 2, nije na odmet procitati sta citiras i na sta odgovor dajes, smiri se, opusti se...
Husejnovic, Okanovic, Sica, Buco. Ja ti navedoh legende, al ti opet pričaš gluposti, ljudi koji su u svom polju bili najbolji barem u Evropi u jednom trenutku, al hajde Bukal je veći u svom sportu od Svetlane Kitić, al dobro lisander, oprošteno ti je pošto nemaš pojma o čemu pišeše.
Nullius in verba
-
- Kontakt:
lisander je napisao/la:Zamisli koliki moron moraš biti i pljuvat po Ivici i Misi Smajlovicu i pozivat na montirane procese, znaš pozivanje na montiran proces je prvi znak nečije mitomanije.
tema o teorijama zavjere je na drugom pdf-u

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Na kog Husejinovica mislis ?Heller je napisao/la:Husejnovic, Okanovic, Sica, Buco. Ja ti navedoh legende, al ti opet pričaš gluposti, ljudi koji su u svom polju bili najbolji barem u Evropi u jednom trenutku, al hajde Bukal je veći u svom sportu od Svetlane Kitić, al dobro lisander, oprošteno ti je pošto nemaš pojma o čemu pišeše.
Govoriš da DZEKO nije Željin onda nije ni Kindje Slobodin, za ovu Raziju sam se slozioHeller je napisao/la:Pa nemoj me ispravljat i dodavat nešto,jer ovo su vam dva najjača igrača koja su igrala kod vas uz Jahića da se ne lažemo, ostali su ponikli al teško da su legnde.pile87 je napisao/la:Pa napisao sam ti ponikao jel problem sto ne vidis ili sto si nepismen.Heller je napisao/la:Kako vam je Džeko legenda, lik odigro 30 utakmica isto ko i Stilic i ostali, u Selji poniko naravno. Naucite razliku između poniko i legenda kluba![]()
Lisander ko su nasi najbolji kosarkasi i koji klub ih je izbacio, ko je ponajbolja Evropska kosarkasica i koji je klub izbacio, ko je najbolja Rukometasica svih vremena i koji je klub izbacio, ko je izbacio dva najbolja
jugoslavenska bacača kugle ikad?
Said, nosio je ekipu tada, bio najbolji igrač i vodio nas do dva finala kupa. Po meni se može smatrat legendom. Kinđe je u Slobodi ostavio trag, jedini trag koji je Džeko ostavio u Selji su pare od transfera u Sitipile87 je napisao/la:Na kog Husejinovica mislis ?Heller je napisao/la:Husejnovic, Okanovic, Sica, Buco. Ja ti navedoh legende, al ti opet pričaš gluposti, ljudi koji su u svom polju bili najbolji barem u Evropi u jednom trenutku, al hajde Bukal je veći u svom sportu od Svetlane Kitić, al dobro lisander, oprošteno ti je pošto nemaš pojma o čemu pišeše.
Nullius in verba
Niste vi dobri svega micrvenocrnitz je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:A jest ih ovo sunce na Kupresu opalilo, čuj historija ćemo gledati nakon 95-e aaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Znaci ako je neko odigrao dvije godine u slobodi moze se smatrati legendom a ako je odigrao u Zelji ne moze jer je to prekratko.Interesantno vidjenje situacijeHeller je napisao/la:Said, nosio je ekipu tada, bio najbolji igrač i vodio nas do dva finala kupa. Po meni se može smatrat legendom.

Pa eto kuces dalje kad vam je Said legenda, zaboravio si i Dedica dodat i on je nosio šake po protivničkim igračima i trenerima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.