BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 maj 2011, 14:42

Cemu ove suze i ova tuzna faca cemu sve to zasto radi cega ? Ne mogu shvatit ovo i necu nikad sve je imao sve bi dobio sto god da je zatrazio dobio bi veci ugovor klauzule premije sve bogove i cak kapitensku, ali sve je to zamjenio za nista i opet nista jer daj boze da uspije bolji su propadali u tom klubu od njeg. Nema potrebe da place da se zahvaljuje navijacima da velica BvB pljuno nas je sve u po face najgori su ovakvi ljudi ..
Aje lika :lol: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 maj 2011, 14:44

@ Anonimni ne znas ti kako je nama i neces nikad znati na tvoju srecu ne znas ti sta znaci navijat za klub kakav je BvB gdje prvo kad zelis kupit dres BvB i odes na ove pijace imaju svi dresovi a nema Dortmunda, ne znas ti kako je kad BvB igra a nema na tv jedva se nadje neki link da se gleda utakmica, dok za tvoj real ima metar linkova dok za tvoj real na svakom cosku ima dres da se kupi, mnogo je cega tu sto bih jos nabrajao ali nema potrebe mi smo ponosni sto navijamo za nas klub, I kazem ti opet ne znas kako nam je i nikad neces znati rekao sam jos u nekom postu to bi isto bilo da je vama raul otisao u 22 god u bayern, e da vam se to desilo i da si to dozivio znao bi kako nam je, ali opet nije ni prblizno ista stvar koji god igrac da ode iz reala vi imate pare i moze te dovesti duplo boljeg igraca, mi ne mi nemamo to i necemo nikad imati, samo mogu ponovit jedan od najtezih dana od kako navijam za moj BvB ! Ali neka mozda je ovo i bolje sto je ovako ispalo nikad se ne zna samo covjek se ne moze u ovim trenutcima pomirit s cinjenicom ...
BvB Echte Liebe !!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 maj 2011, 14:46

Los_blanos2 de ti jaranu nes odgovori kad je real imao jednog svog igraca iz svoje skole? CcC samo kupuju neke zvjezde haha i mourinja ste doveli ni on vam nije mogao pomoci protiv BARCE ... :lol: :lol: :lol: :lol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 maj 2011, 14:49

@Los_Blanos2

Popusti majke ti izabrao si los trenutak da podje.bajes nemoj dzaba da dobijam ban ne vuci za jezik. Nismo ni mi dosli vas provocirat kad vam je Barca demonstrirala sta je to uopste Fudbal... Nemoj bgti ne pretjeruj dzaba cemo samo zakuhati ... Budi covjek i fer i prestani s provokacijama ba ne treba ti to ...
BvB Echte Liebe !!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 maj 2011, 14:52

Damir_BvB je napisao/la:@Los_Blanos2

Popusti majke ti izabrao si los trenutak da podje.bajes nemoj dzaba da dobijam ban ne vuci za jezik. Nismo ni mi dosli vas provocirat kad vam je Barca demonstrirala sta je to uopste Fudbal... Nemoj bgti ne pretjeruj dzaba cemo samo zakuhati ... Budi covjek i fer i prestani s provokacijama ba ne treba ti to ...

Svaka cast Damire ma de pusti budalu bolan nek ide na forum Barcelone i neka provocira haha,da nesto pricaju o sudjenju Barca vas je posteno dobila u 2 tekme a Damire relax bolan ovaj sto je dosao umjesto Sahina vidjet ces abd ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 maj 2011, 14:57

Svaka cast Damire ma de pusti budalu bolan nek ide na forum Barcelone i neka provocira haha,da nesto pricaju o sudjenju Barca vas je posteno dobila u 2 tekme a Damire relax bolan ovaj sto je dosao umjesto Sahina vidjet ces abd
:oops: aaaaa lika

@damire nema problema, samo se opustiti, ionako njima ide u dzep..
Zanimljivo prvu tekmu sto sam gledao od Reala upravo je bila protiv BVB 8-)

Edit:
Jeste, jeste Barca nas posteno uzela, Pepe posteno dobijo crveni, Higuainu posteno ponistili gol, ma cijeli svijet vidio..
Los_blanos2 de ti jaranu nes odgovori kad je real imao jednog svog igraca iz svoje skole? CcC samo kupuju neke zvjezde haha i mourinja ste doveli ni on vam nije mogao pomoci protiv BARC
Imao ih mnogo, evo sadasnji kapiten je iz Realove skole, a pored njega imas Arbelou, Grenera..
Kakav kompleks..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 09 maj 2011, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 maj 2011, 15:05

Los_Blanos2 je napisao/la:
Svaka cast Damire ma de pusti budalu bolan nek ide na forum Barcelone i neka provocira haha,da nesto pricaju o sudjenju Barca vas je posteno dobila u 2 tekme a Damire relax bolan ovaj sto je dosao umjesto Sahina vidjet ces abd
:oops: aaaaa lika

@damire nema problema, samo se opustiti, ionako njima ide u dzep..
Zanimljivo prvu tekmu sto sam gledao od Reala upravo je bila protiv BVB 8-)

Edit:
Jeste, jeste Barca nas posteno uzela, Pepe posteno dobijo crveni, Higuainu posteno ponistili gol, ma cijeli svijet vidio..

Ma Ono je bilo za zatvora ne za crveni real mrzim samo zbog mourinja ide mi na zice ;)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 09 maj 2011, 15:07

Hahahaha,... Pa koliko je vama godina majka mu stara :mrgreen: !? Kakva je ovo iznenadjenost!? Cuditi se ovom trensferu = cuditi se snijegu na Vlasicu u sred januara :mrgreen: . Cim je Real Madrid pokaz'o interesovanje, bio sam 90% siguran da ce otici u Madrid. Stvarno mi nije jasno kakva su vas iskustva i rezonovanja doveli do zakljucka da ce odbiti ponudu Madrida :o . Jeste sproveli neku analizu ili je to vase pausalno razmisljanje!? Evo, pokus'o sam se prisjetiti jednog igraca iz nekog 'manjeg' kluba koji je odbio Real Madrid ili Barselonu,... Niko mi nije pao na pamet. Zasto bi Sahin bio izuzetak!? Uozbiljite se malo, neprijatno je citati pojedine komentare, koji su na nivou djecaka od 15 godina.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 maj 2011, 15:07

Ma Ono je bilo za zatvora ne za crveni real mrzim samo zbog mourinja ide mi na zice
I zato je dobio samo 1 tekmu od UEFE :? ha ya cudno bas pa zar nije trebao dobiti minimalno 4 tekme..
Svi su vidjeli da kontakta nije bilo..ali eto bilo je za zatvora, gluma za oskara 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 maj 2011, 15:13

Ma Ono je bilo za zatvora ne za crveni real mrzim samo zbog mourinja ide mi na zice
I zato je dobio samo 1 tekmu od UEFE :? ha ya cudno bas pa zar nije trebao dobiti minimalno 4 tekme..
Svi su vidjeli da kontakta nije bilo..ali eto bilo je za zatvora, gluma za oskara 8-)

Ma nez zasto meni pises i to na temi BVB lol...Ma boli me briga jbgt jaro zavrsila je tekma sad mozes pricat kome oces :lol: :lol: :lol: :lol: BARCA-Osvaja ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 maj 2011, 15:35

@valencia

Pogledaj malo iz drugog ugla...nije problem sto je on prihvatio tu ponudu,pa ne mislis valjda da je Sahin najbolji igrac koji je ikad igrao u Dortmundu i koji je otisao u drugi klub :shock: pa sad da mi moramo nesto specijalno zaliti za njim.
Problem je nacin na koji je on sve to odradio...znaci do zadnjeg dana su sve njegove izjave govorile da ce on ostati...prije 2-3 mjeseca kada su se pojavile prve spekulacije on je izjavio kako mu je zivotni san igrati LP u Dortmundu...poslije toga je izjavio kako navijaci znaju njegovo misljenje i da on ne ide nigdje...e sad je odjednom druga prica,sad mu je zivotni san igrati u Realu :shock:

S druge strane da ne govorim koliko je zaj... klub financijski zbog ovoga...Wolfsburg ce narednih 10 godina "zivjeti" od Dzeke...Stuttgart je Gomeza utrpao za 30 miliona a mi klocevi njega za 10 miliona...pa za te pare ne mozes kupiti ni jednog igraca iz Energie Cottbusa u ovo vrijeme :oops:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 maj 2011, 15:50

Valencia je napisao/la:Hahahaha,... Pa koliko je vama godina majka mu stara :mrgreen: !? Kakva je ovo iznenadjenost!? Cuditi se ovom trensferu = cuditi se snijegu na Vlasicu u sred januara :mrgreen: . Cim je Real Madrid pokaz'o interesovanje, bio sam 90% siguran da ce otici u Madrid. Stvarno mi nije jasno kakva su vas iskustva i rezonovanja doveli do zakljucka da ce odbiti ponudu Madrida :o . Jeste sproveli neku analizu ili je to vase pausalno razmisljanje!? Evo, pokus'o sam se prisjetiti jednog igraca iz nekog 'manjeg' kluba koji je odbio Real Madrid ili Barselonu,... Niko mi nije pao na pamet. Zasto bi Sahin bio izuzetak!? Uozbiljite se malo, neprijatno je citati pojedine komentare, koji su na nivou djecaka od 15 godina.
Totti 8-)
Roma nije veca od BvB, ako gledamo tako ,te tvoje, "male klubove". ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 09 maj 2011, 16:09

Sahin je glupan neviđeni koji ide "sa konja na magarca"...klasicno trcanje za parama i glory hunterizam, ala Ozil.
Pored ovakve Borussie koja treba da objasni neke stvari mnogima u LP naredne godine on trci u Perezov lažni Hollywood....glupan.
Ali navijaci Borussije nebi trebali uopšte tugovati jer ce uzeti 10- tak miliona za njega, a Klopp ce sigurno otkriti i razviti još nekog igraca koji ce to odmah kompenzirati njegov izostanak.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 maj 2011, 16:10

:lol: :lol:
Para ( novac ) se ljudi debelo uvukla u fubal . Rekao bih , jos poodavno !

Malo su pozurili sto jest , jest .
Jos nije ni gotova sluzbeno sezona , a vec se pocelo sa prodajom mladih i talentiranih fudbalera :roll: .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 maj 2011, 16:22

Raspada se sistem a nije sezona ni zavrsila. Dovedite vi Salihagu i Vedu.

Koliko ste novca iskesirali od prodaje Sahina??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 09 maj 2011, 16:29

Slucaj Kaka sa Milanom,isti su obojica ovamo se kunu dali bi zivot za klubove (Milan,Dortmund) a onda jedva cekaju da se zavrsi sezona i pravac Madrid lagano i opusteno boli ih k. za sve...

prodane duse :twisted:

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 09 maj 2011, 16:35

scudetto je napisao/la:Slucaj Kaka sa Milanom,isti su obojica ovamo se kunu dali bi zivot za klubove (Milan,Dortmund) a onda jedva cekaju da se zavrsi sezona i pravac Madrid lagano i opusteno boli ih k. za sve...

Što i nebi kad Real daje i šakom i kapom svakom igracu koji ode tamo...mislim, u svakom slucaju licemjerno od igraca gloryhuntera koji se prije toga zaklinju na vjernost klubovima.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 09 maj 2011, 16:35

Ovo je jedna realnost njemackog fudbala o tome sam vec pisao ....jer Zipa nesto : Sahin prelazi u Real i potpisuje ugovor na 6 god. da naravno 6 godina .....a sta Dortmund ponovo radi ? Potpisuje Gundogana na 4 godine
- prva sezona adaptacija
-druga sezona vise nego solidna i privuci ce odredjenu paznju na sebe
- uce ti u 3 sezonu kao igrac na kojeg su svi veliki klubovi bacili oko i naravno nece htjet produziti ugovor otici iz bvb za max 15mil.

Sta bi se desilo u tom trenutku da je ugovor na 6 godina potpisan .... hehe dobio bi dortmund za njega 25-30 mil
Pa sta vi mislite do kad imaju ugovore igraci Porta ? Falcao i Hulk imaju sad minimalno do 2015. i zato nema potrebe da se mi nerviramo Njemci su kriminalni sto se tice tih transfera i klauza i ugovora i svega.....pitanje se postavlja sto se nije sa Sahinom ugovor produzio jos prije godinu dana, dok mu se " supak nije otvorio" ....sad kad su ga svi naciljali mi da produzimo s njim...

Do kad ima Gotze ugovor ??? jel do 2013 ili 14 ...s njim treba vec sad ove sezone produziti ugovor do 2015 ili 16 i dat mu mozda 2,0-2,5 mil po sezoni a ne da odigra extra slijedecu sezonu i da mi pokusavamo da ponudimo onda njemu nesto sto mu moze Barca , Real ili neko od ovih Arapa....

SAD JE GOTOVO ... A I OVAJ WATZKE (AKO SE OVAKO PISE) MI IDE NA **** DA IZVINETE....I MOLIM VAS NEMOJTE MU NEKE POSEBNE ZASLUGE PRIPISIVATI ZA STO JE IZVUKAO BORUSSIA-U jer nacin je jednostavn bio uzmi kredit , minimalno trosi (to vam prosta stvar dovedete jednog solidnog ekonomistu koji vam moze napraviti plan i program ,vase je samo da se toga drzite) , sta se uspije uspije, sva sreca pogodili smo sa Kagawom i jos nekim igracima,sve nam se poklopilo i titulu osvojili.KOLIKO JE SPOSOBAN POKAZALO SE KAKO JE PRODUZIO UGOVORE SA POJEDINIM IGRACIMA , JA BI GA LICNO CIJENIO MNOGO VISE DA JE USPIO NAGOVORITI SAHINA ( kao sto je uradio Henes u Wolfsburgu sa Dzekom) DA PRODUZI UGOVOR.

-jedino sto je dobro uradio je ugovor Hummelsa i to je bilo na jedite jade...!!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 maj 2011, 16:40

D.M.S.O. je napisao/la:
scudetto je napisao/la:Slucaj Kaka sa Milanom,isti su obojica ovamo se kunu dali bi zivot za klubove (Milan,Dortmund) a onda jedva cekaju da se zavrsi sezona i pravac Madrid lagano i opusteno boli ih k. za sve...

Što i nebi kad Real daje i šakom i kapom svakom igracu koji ode tamo...mislim, u svakom slucaju licemjerno od igraca gloryhuntera koji se prije toga zaklinju na vjernost klubovima.
:lol: :lol: Svasta...
Pa KAKA da je poletio za novcem mogao je u City.

@HzBvB
Slazem se stobom, vidi se situacija oko golmana S04

Flacao je kostao Porto - 8, 9 milll kad je kupljen od River.P 8-) i gomila drugih brazilski, arg igraca u portugalu nisu dosli dzaba.

Npr. jedan Javi Garcia koji je prosao skolu R.Madrida odigrao par tekmi u prvom timu, Real ga prodao Benfici za 8 mill eura, Saviola 6 mill eura, Balbou 4 mill.
Vecina igraca kad dodje u Portugal potpise duzi ugovor.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 09 maj 2011, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 09 maj 2011, 16:44

D.M.S.O. je napisao/la:

:lol: :lol: Svasta...
Pa KAKA da je poletio za novcem mogao je u City.
Jok nije nikako :lol: :lol: došao u Real jer ga voli od malih nogu i gdje ce igrati za klikere....a to što je Real platio 65 miliona eura za tu njegovu "iznenadnu ljubav" prema Realu, to je nebitno u cijeloj prici :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.