Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pre-Match analiza
http://www.bigsoccerbosnia.com/11/post/ ... reece.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bigsoccerbosnia.com/11/post/ ... reece.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzonikola je napisao/la:Ako ne prokucate 170 stranica do pocetka tekme dabogda izgubilisuportno pobjedili.

Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
[youtube][/youtube]
Ufff groznica je već tu... još malo zabušavanja pred šefom i pičimo kući...
aBd da pobijedimo večeras...
1:0 dosta... bilo ko da ga šušne nek' bude i autogol
aBd da pobijedimo večeras...
1:0 dosta... bilo ko da ga šušne nek' bude i autogol
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma dobro, imam ja još određene " fore " dok ne počnem posao tražiti, tako da, ako te kad bude trebalo mijenjati, zovimandraX je napisao/la: dok nisam radio, do podne bi već bio pod određenom dozom.

ramiral je napisao/la: još malo zabušavanja pred šefom i pičimo kući...

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nego ovi što su bili na džumi je li hodža držo hutbu o repki?
reko hodža slobodno 1 na Bosnu da stavimoDzonikola je napisao/la:Nego ovi što su bili na džumi je li hodža držo hutbu o repki?

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
ubicemo ih momci!!!!!!! 2 GOLA RAZLIKE 1000%!!!!!!!!!!!!!
- Principatus
- Kontakt:
Sad ono polako pocinjem realizirati sta ce se veceras uopste odigrati. I taj osjecaj ce do 20:45 da postaje jaci i jaci. Vjerujem cvrstu u ovu pobjedu, Grci nemaju sta da traze, nego da dodju po batine.
Pape pokazi muda i stavi Stevanovica, pored toga sto ne igra u Sevilli, trebat ce nam danas njegova brzina i drskost. 3:1 za nas.
Pape pokazi muda i stavi Stevanovica, pored toga sto ne igra u Sevilli, trebat ce nam danas njegova brzina i drskost. 3:1 za nas.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
I dalje sam ubjeđen u našu pobjedu
Trening odraditi prije tekme da se malo tu potrošim
Minuta kao sedmica.

Trening odraditi prije tekme da se malo tu potrošim

Minuta kao sedmica.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Zadnji čas večeras. Test. Iz Historije. Zadavit ću ga ne bude li htio odgoditi
DOBIJAMO ČEVERAS !

DOBIJAMO ČEVERAS !
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Sto se vise blizi pocetak tekme sve vise vijerujem u pobjedu

Bogami kao da vrijeme ide unazad. Il' sam puko... Ma sigurno puk'o
+1 i jaAzRimiRzA je napisao/la:Bogami kao da vrijeme ide unazad. Il' sam puko... Ma sigurno puk'o

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Ako zaigra Rahimic, vadim votku..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- savatihotece
- Kontakt:
Da je utakmica u Brčkom, kako jak ledeni vjetar puše, ne znam dali bi se odigrala. Ima li vjetra u Zenici?
p.s. U Brčkom se utakmica gleda na stadionu malih sportova. Biće min. 2.ooo duša.
p.s. U Brčkom se utakmica gleda na stadionu malih sportova. Biće min. 2.ooo duša.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Jesu pojeli **** drotovi sa ukidanjem fan zone u Zenici, kakav bi to bio festival veceras. Ovako kafic i laganica, aBd po zavrsetku utakmice ludilo do jutarnjih sati.
Na početku je rekao treba nam ova pobjeda, da zaboravimo malo na sivilo koje vlada kod nas. Da pošaljemo lijepu poruku svijetu itd.Dzonikola je napisao/la:Nego ovi što su bili na džumi je li hodža držo hutbu o repki?

Sinoć sam se okupo, kažu lijepo je uoči petka, pogotovo što igra Svetinja ... jutros sam u redu za markice propustio dvije starije osobe, kontam neka i toga ...
šalu na stranu
raduje me nekako ova smirenost, staloženost svih u i oko reprezentacije, vjerovatno im je svima jasno šta ih čeka, nema euforije, što je jako dobro
raduje me i lijepo vrijeme, dobar teren, samo da ne izgubimo, jer i tako nam ostaje da idemo od utakmice do utakmice i da sami odlučujujemo o svojoj sudbini
baklje su na putu iz Doboja a ja se nadam da će biti razloga da ih večeras palim
šalu na stranu
raduje me nekako ova smirenost, staloženost svih u i oko reprezentacije, vjerovatno im je svima jasno šta ih čeka, nema euforije, što je jako dobro
raduje me i lijepo vrijeme, dobar teren, samo da ne izgubimo, jer i tako nam ostaje da idemo od utakmice do utakmice i da sami odlučujujemo o svojoj sudbini
baklje su na putu iz Doboja a ja se nadam da će biti razloga da ih večeras palim
Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.