Ja sam rekao da je u tvojoj glavi 2006-07=2012, pubertetlijo. Samo nek ti nama poznajes tenis. Jos malo pa sam duplo stariji od tebe, a tenis pratim vise godina nego sto ih ti imas. Kad podignes prvu licnu kartu i vozacku dozvolu sa saltera, dodji da popricamo malo o ovom sportu. Do tada - tutanj.Edin TM87 je napisao/la: Ti si rek'o 2006/07 = 2012, to sto si umno ogranicen nije moja briga.
Tebi necu vise nista objasnavat, znam o tenisu bolje od tebe i dovoljno mi je.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
MaGiCa je napisao/la:Ja sam rekao da je u tvojoj glavi 2006-07=2012, pubertetlijo. Samo nek ti nama poznajes tenis. Jos malo pa sam duplo stariji od tebe, a tenis pratim vise godina nego sto ih ti imas. Kad podignes prvu licnu kartu i vozacku dozvolu sa saltera, dodji da popricamo malo o ovom sportu. Do tada - tutanj.Edin TM87 je napisao/la: Ti si rek'o 2006/07 = 2012, to sto si umno ogranicen nije moja briga.
Tebi necu vise nista objasnavat, znam o tenisu bolje od tebe i dovoljno mi je.

O cemu pricas ti? Gdje ti vidis moje godine? U svakom postu dobro izvrijedjas nekog sa milionima nestinih informacija, boli ma ba briga kolki si stariji kad nisi umno sposobniji, ne obracaj mi se vise.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Pa ti si ih sam napisao: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;Edin TM87 je napisao/la:![]()
O cemu pricas ti? Gdje ti vidis moje godine? U svakom postu dobro izvrijedjas nekog sa milionima nestinih informacija, boli ma ba briga kolki si stariji kad nisi umno sposobniji, ne obracaj mi se vise.
Sa zadovoljstvom ti se vise necu obracati, jer nemas elementarnu kulturu. Kad se to promeni, onda cemo moci da pricamo. Lepo rekoh, 2-3 godine dok ne steknes licnu kartu i vozacku, mozda i indeks na fakultetu...Ovako pubertetlijo, nazad u skolicu, jer si mnoge stvari izgleda propustio.
Bilo bi mnogo da ga je i na egzibiciji dobio. Koliko bese ono da je u njihovom H2H: 21-2 ili 22-2?retro je napisao/la:[youtube][/youtube]
Egzibicija u MSG-u.

...Claus je napisao/la:@No1e, iz te perspektive, onda ni Nadal nije dobio Rogera i Novaka na GS-u (doduše, to se može i razumijeti zbog svih onih poraza protiv Đokovića). Ok, Novak igra možda i najbolji tenis u životu, savladao je mega-zvijezde i kraljeve tenisa, svaka mu čast, no teško je na osnovu ovog izvršiti bilo kakvo poređenje s obzirom na godine i prosječnu formu RF-a, te to što Nadal ne pronalazi pravog sebe u dvobojima protiv Noleta. Sve u svemu, jasno mi je šta je @MaGiCa htio reći, to dakako stoji, al' ne vidim koji je cilj toga.
rekoh vec da je nadal u posljednjih 17 GS turnira, otkako je nole u prva 4 nosioca, imao samo 3 sanse za tako nesto a fed cijelih 15. zaboravih samo reci da je nadal jednu od te 3 i iskoristio na RG-u 2008 je noleta dobio u SF a rodju u F.
(naravno da bi se to uradilo bilo je potrebno da i protivnici stignu do meca u SF i F sto nije uvjek bio slucaj: na USO 2008 je dobio noleta u SF ali rafe nije bilo u F nego je tu bio mari, 2009 na istom turniru je dobio noleta ali izgubio finale od potra, a na posljednjem GS kojeg je osvojio, ozi 2010, nije sreo ni jednog od ove dvojice).
Federer kod Nadala, Andy kod Djokovica.
Federeru ubjedljivo najtezi zdrijeb, trece kolo vjerovatno protiv Raonica, 1/4 Del Potro.
Nole moze odmah u 1/2.
Federeru ubjedljivo najtezi zdrijeb, trece kolo vjerovatno protiv Raonica, 1/4 Del Potro.
Nole moze odmah u 1/2.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ja nemam elementarnu kulturu? Ti u svakom postu hinjski i neofirno nekog izvrijedjas i meni kazes da sam nekulturan, a to radis jer se tvoje misljenje ne slaze sa mojim, i tako svaki put...MaGiCa je napisao/la:Pa ti si ih sam napisao: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;Edin TM87 je napisao/la:![]()
Sa zadovoljstvom ti se vise necu obracati, jer nemas elementarnu kulturu. Kad se to promeni, onda cemo moci da pricamo. Lepo rekoh, 2-3 godine dok ne steknes licnu kartu i vozacku, mozda i indeks na fakultetu...Ovako pubertetlijo, nazad u skolicu, jer si mnoge stvari izgleda propustio.
Pubertet je davno prosao, to je bilo prosle godine, licnu vec imam, a za godinu dana i vozacku, pa onda i ako Bog da fax.
Evo Delic veceras igra protiv Nijemca, Kamkea, vidjet cemo koliko Amer moze u kvalama za IW...
A opet zrijeb nije bio na starni Rogera, al' sta je tu je, nadam se da ga pomilovat kad krene samo takmicenje (ispadanje favorita.)
-
- Kontakt:
Opet Rafa i Roger u istom djelu zrijeba i mogu se sastati tek u polufinalu.U drugom djelu su Djokovic i Marej.
Nadal se sa Djoletom moze naci samo u finalu i nikako drugacije
Marej odrađuje posao za Rafu i Rogerasamosarajvo je napisao/la:Opet Rafa i Roger u istom djelu zrijeba i mogu se sastati tek u polufinalu.U drugom djelu su Djokovic i Marej.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ako na kraju sve ispadne kako treba a za to se pobrine Marej postace moj drugi najdraziVirtu4l je napisao/la:Marej odrađuje posao za Rafu i Rogerasamosarajvo je napisao/la:Opet Rafa i Roger u istom djelu zrijeba i mogu se sastati tek u polufinalu.U drugom djelu su Djokovic i Marej.

Delic, uz Rogera glavni favorit za Wells. 

Ne zaboravi da ovo nije serija 500,ovo je malkice ozbiljniji turnir a tada se "pričaju neke druge priče"Virtu4l je napisao/la:Marej odrađuje posao za Rafu i Rogerasamosarajvo je napisao/la:Opet Rafa i Roger u istom djelu zrijeba i mogu se sastati tek u polufinalu.U drugom djelu su Djokovic i Marej.

"Indija,Pakistan..."
Preveliki su oni rivali da bi gledali da li je turnir 500 ili 1000.soba 39 je napisao/la:Ne zaboravi da ovo nije serija 500,ovo je malkice ozbiljniji turnir a tada se "pričaju neke druge priče"Virtu4l je napisao/la:Marej odrađuje posao za Rafu i Rogera
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Amer pocinje, prvi servira!
Dajte streaaaaaaaaaaaam
Dajte streaaaaaaaaaaaam
Amer Delic vs Dudi Sela (63. na rankingu)
oduzio im se prvi gem :/ sela uporan igrac
Jel' pratis textualno il' ima stream?xinxee je napisao/la:oduzio im se prvi gem :/ sela uporan igrac
Im'o je Amer dvije gem lopte, sad mora spasat brejk loptu

ps: spasio!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.