Zvjezdan Misimović

nevjernik
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la nevjernik » 28 avg 2010, 13:27

mrjasmin je napisao/la:
Linus Torvalds je napisao/la:Ovo mu je kraj karijere! Svi odu tamo da umru! Ko se jos sjeca Harry Kewell-a, Lincolna, Elana, Milana Barosa pa i Lorik Cane. Jako los potez za karijeru jako los!
Pa taj Elano je haman standardan u Brazilskoj repci....
bio kod Dunge levata
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 28 avg 2010, 13:27

Žao mi je Misketa pravo, još oovaj Hoeness uništava i Džeku kao što i Misimovića. Neće ovo na dobro izaći.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 28 avg 2010, 13:30

AulleTa je napisao/la:Žao mi je Misketa pravo, još oovaj Hoeness uništava i Džeku kao što i Misimovića. Neće ovo na dobro izaći.
pa kako ih nije stid ba zazalice wolsburg i to zestoko.pa protiv bayernna nisu prnuli dok misimovic nije usao.kakav diego ba,pa samo skontajte sto bi to iko normalan za godinu dana izgubio cistih 10 miliona eura,zbog takvog igraca.kupili ga zajebali se i rijesi ga se posto poto.plakat ce oni za misketom.samo volio bih da je ostisao u salke.
VOLIM TE ŽELJO

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 avg 2010, 13:41

Malo čitam forum Wolfsburga, doduše preko google translate, pa nije baš 100% precizno. Kao prvo, ni oni sami nisu sigurni u ovaj transfer još uvijek a kao drugo, važnije, na zadnjih 10 strana koliko sam pročitao, se stalno spominje ta njegova arogantnost, loš odnos prema klubu itd itd. a sve to iz razloga nekog intervjua... Da li neko zna šta o tome, kada je i kome dao taj intervju i šta je zapravo bio sadržaj? Koliko sam shvatio on je od tada u sukobu sa Hoenessom...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 28 avg 2010, 14:10

NoName je napisao/la:Malo čitam forum Wolfsburga, doduše preko google translate, pa nije baš 100% precizno. Kao prvo, ni oni sami nisu sigurni u ovaj transfer još uvijek a kao drugo, važnije, na zadnjih 10 strana koliko sam pročitao, se stalno spominje ta njegova arogantnost, loš odnos prema klubu itd itd. a sve to iz razloga nekog intervjua... Da li neko zna šta o tome, kada je i kome dao taj intervju i šta je zapravo bio sadržaj? Koliko sam shvatio on je od tada u sukobu sa Hoenessom...
sve je krenulo od cini mi se od jedne utakmice pod kostnerom, kad su oni jako dobro odigrali i vodili cak sa 3-4 gola razlike, a onda je u jednoj akciji miske izgubio loptu i onda - tipicno za njega - nije ni pokusao da zaganja protivnickog igraca. tada je dobio burne zvizduke i onda je nakon utakmice se pozalio na navijace, kao na fazon "sta oni hoce, odigrali smo ekstra utakmicu itd". tu pocinje ona prava zategnutost izmedju njega i navijaca. kasnije se pojavljuju njegove spekulacije o transferu gdje je on, kao i dzeko davao dvojake izjave, gdje je dosta kalkulisao itd. to se isto nije navijacima svidjelo. eh, pa bilo je i u toku ove ili jos cak prosle sezone par tekmi gdje ga je trener jako rano mjenjao, pa se i radi toga nesto bio bunio. eh i radi toga ga navijaci ne gotive...

uglavnom, kuluminacija pravog problema pocinje kad je kritizirao angazovanje ballacka, kao na fazon: "dovodi se ballack, eto ja necu imati prostora za igru itd". oko toga se onako diglo solidne frke i onda tako dalje pici ta sapunica, njegovi komentari gdje spekulise za transfer itd.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 28 avg 2010, 14:19

ma kakvo potpisao , neam sanse

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 avg 2010, 14:22

evo , suska se da ce i Ibricic potpisati za koji sat ?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

skankoza
Kontakt:

Post Postao/la skankoza » 28 avg 2010, 14:48

Pregovori sa Misimovicem prekinuti od strane Galatasaray
Quelle: Live schaltung auf NTV spor:

Galatasaray hat Verhandlungen mit Misimovic abgebrochen!
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 28 avg 2010, 14:56

Dobar transfer, svaka cast, Galatasaray je za Wolfsburg Manchester United !
Bojim se samo da za repku nije bas najbolji potez, ipak su on i Dzeko bili perfektno uigrani, dok ce sada to malo biti drugacije..ali sta je, tu je!
Isto tako, bojim se da mu je ovo zadnji transfer, i da mu repka vise "ne treba", tako da bi je mogao bojkotovati vise nego inace!

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 28 avg 2010, 14:59

velez_mostar je napisao/la:Dobar transfer, svaka cast, Galatasaray je za Wolfsburg Manchester United !
Bojim se samo da za repku nije bas najbolji potez, ipak su on i Dzeko bili perfektno uigrani, dok ce sada to malo biti drugacije..ali sta je, tu je!
Isto tako, bojim se da mu je ovo zadnji transfer, i da mu repka vise "ne treba", tako da bi je mogao bojkotovati vise nego inace!
Nema nista od transfera, pregovori su propali. Galatasaray sada zeli Trupka i pregovori su navodno u toku.

skankoza
Kontakt:

Post Postao/la skankoza » 28 avg 2010, 15:09

Sad na sky govori Hoenes da ga nece prodati ali ukoliko ga prodaju to nece biti u bundesligu nego samo van
pametan potez nece da sebi stvaraju probleme :D
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com

skankoza
Kontakt:

Post Postao/la skankoza » 28 avg 2010, 15:27

miske ni na klupi diego na njegovoj poziciji
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 avg 2010, 15:31

Imas 4 posta od toga su 2 ja mislim protiv misimovica ?? Pa balavce ko si ti da tako govoris o misketu ?

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 28 avg 2010, 15:50

skankoza je napisao/la:miske ni na klupi diego na njegovoj poziciji
Bas htjedoh reci. Neznam bili se trebali zabrinuti ili je covjek stvarno bio na pregovorima u Turskoj :?

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 28 avg 2010, 15:52

Samo F.K.S !! je napisao/la:Imas 4 posta od toga su 2 ja mislim protiv misimovica ?? Pa balavce ko si ti da tako govoris o misketu ?
Co'ek rece cinjenicno stanje (tj. da Misketa nema ni na klupi),i ti ga nazivas blavcem :roll:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 28 avg 2010, 15:53

Eh slona jednog sta promasi i on ko ba jagi bolji od Misketa, kako mu ljepo Dzeko samo dodade :(
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 avg 2010, 16:32

Španska liga je mjesto za Misketa. Šta je s Atleticom, jesul se oni ohladili?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 avg 2010, 16:36

Schalke gubi 0:2 kuci od Hannovera :o

Felix sta cekas, dovedi Misketa

skankoza
Kontakt:

Post Postao/la skankoza » 28 avg 2010, 16:42

Samo F.K.S !! je napisao/la:Imas 4 posta od toga su 2 ja mislim protiv misimovica ?? Pa balavce ko si ti da tako govoris o misketu ?
kakve ti komplekse imas?
Samo sam napisao da ga nema na klupi inace mi je Miske najbolji nas igrac i ako nije u top formi tako da neznam kakve probleme imas pa zato necu dalje stobom sad da stvaram neku svadju ovdje bez potrebe.
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 avg 2010, 16:44

Miske idi za Hoffenheim. Oni mogu da ga sebi priuste bez problema i da mu placaju platu.
Salihovic je na pitanje, da li ima kontakta sa Misketom i da li sta zna, jer Hoffenheimu bas neko fali na toj poziciji odgovorio, da svako zna kako Miske igra fudbal i da bi bio veliko pojacanje za svaki klub. Na to je onda odgovorni za press kod Hoffenheima se poceo smjesiti, i kao iz sale rekao da je bolje da ne dopusti vise pitanja u taj smjer. Hmm. Hmm. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.