Druga Liga - grupa Jug
-
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
Jablanica:Turbina-Brotnjo (3-0) 3-0
Igman-Kupres 2:0 (0:0)
Igman-Kupres 2:0 (0:0)
Zadnja izmjena: remistarmo, dana/u 23 mar 2013, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Poraz nakon 14 kola i to opet od Turbine
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sta se ti smijes majmune kad ce te i vi opet u ovu ligubadblueboylivno je napisao/la:3-0![]()

1950 <3
vidiš da prati klub koji ih je "izludio" prošle sezone pa su morali tražiti dva jokera 0:3 od savezatorcida medugorje je napisao/la:sta se ti smijes majmune kad ce te i vi opet u ovu ligubadblueboylivno je napisao/la:3-0![]()

- badblueboylivno
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Turbina il' igman, pitanje je sad 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
ne treba izostvljati ni TomislavPapastathopoulos je napisao/la:Turbina il' igman, pitanje je sad
Jeli iz Prve lige ispada 6 klubova? Tako sam negdje čuo. A eto moji čitlučani, je sam vam rekao kako će vam biti, ništa zlonamjerno, a vi me napali ko' Amerikanci Irak. 

www.facebook.com/hnkvisici
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
5 klubova ispada iz 1. lige ..hnkvisici je napisao/la:Jeli iz Prve lige ispada 6 klubova? Tako sam negdje čuo. A eto moji čitlučani, je sam vam rekao kako će vam biti, ništa zlonamjerno, a vi me napali ko' Amerikanci Irak.
Support your local club !
-
- Kontakt:
ne moj nista zamjeriti prijatelju ipak smo se nadali da danas mozemo bodove iscupati ali smo se zajebli nego kad budete dolazili u citluk javi pa da popijemo kojuhnkvisici je napisao/la:Jeli iz Prve lige ispada 6 klubova? Tako sam negdje čuo. A eto moji čitlučani, je sam vam rekao kako će vam biti, ništa zlonamjerno, a vi me napali ko' Amerikanci Irak.

1950 <3
5 klubova ako oba iz Premijer lige koji ispadaju budu iz FBiH, inace cetiri ako samo jedan bude koji je skoro pa 100% siguran (Gradina).KonjicBOY je napisao/la:5 klubova ispada iz 1. lige ..hnkvisici je napisao/la:Jeli iz Prve lige ispada 6 klubova? Tako sam negdje čuo. A eto moji čitlučani, je sam vam rekao kako će vam biti, ništa zlonamjerno, a vi me napali ko' Amerikanci Irak.
i ja mislim da ce neko od ove tri ekipe se plasirati dalje. Brotnjo je danas ispalo i definitivno iz trke za prvakaremistarmo je napisao/la:ne treba izostvljati ni TomislavPapastathopoulos je napisao/la:Turbina il' igman, pitanje je sad
- badblueboylivno
- Kontakt:
Posušje - Višići 2:1
Rezime: Loša utakmica sa puno grešaka i promašenih zicera sa naše strane, po jedan crveni karton na obje strane, katastrofalan sudac i nabrijani domaćini. Brzo su zaboravili da smo im lani poklonili bodove da ostanu u ligi.
Rezime: Loša utakmica sa puno grešaka i promašenih zicera sa naše strane, po jedan crveni karton na obje strane, katastrofalan sudac i nabrijani domaćini. Brzo su zaboravili da smo im lani poklonili bodove da ostanu u ligi.

U ligi su zbog toga što je Vir odustaohnkvisici je napisao/la:Posušje - Višići 2:1

- Cautinho
- Kontakt:
@visici jesi ti igrač?koliko ti je godina i jesi bio danas na stadionu?
Keep walking.
Eto daj ti svoje objektivno mišljenje ako si bio.Cautinho je napisao/la:@visici jesi ti igrač?koliko ti je godina i jesi bio danas na stadionu?
A bio sam i lani. Pomozi sirotu na svoju sramotu. Bolje bi bilo da su ispali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.