KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

alan_kardec
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la alan_kardec » 14 jan 2015, 23:25

dokoni @dantese, mani se ćorava posla, Chuck Norris je sve smislio sam...
Kad bolje razmislim, nije ni čudo što si dokon, ipak ti je cg tu u komšiluku.

ontopic, karte za petak planule za 2 sata. :thumbup:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 jan 2015, 15:13

alan_kardec je napisao/la:dokoni @dantese, mani se ćorava posla, Chuck Norris je sve smislio sam...
Kad bolje razmislim, nije ni čudo što si dokon, ipak ti je cg tu u komšiluku.

ontopic, karte za petak planule za 2 sata. :thumbup:
ne u komšiluku već i u dnk te krvi...
ma nisam dokon toliko bolan, radim, pišem, čitam, gledam filmove i serije, malo smaram neke trebe, one se malo neckaju dok su u društvu cim smo sami pa i mene bude stid...

pa kako god srećno u petak, zgazite ih!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 jan 2015, 17:57

hvala.

šta radiš, gdje radiš, ako nije tajna?
a što se tiče treba, samo smaraj, ako ih ne smaraš, smoriće se same. :D Imaš li šta na lageru za brata gipsyja? :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 jan 2015, 18:45

alan_kardec je napisao/la:hvala.

šta radiš, gdje radiš, ako nije tajna?
a što se tiče treba, samo smaraj, ako ih ne smaraš, smoriće se same. :D Imaš li šta na lageru za brata gipsyja? :mrgreen:
ako ti kažem moraću te ubiti...
strogo povjerljivo, oblast kulture i medija...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 jan 2015, 19:13

nema veze, isto ko da si mi reko. :salut:
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 jan 2015, 21:20

slika
/ % " са " ТОП 16 фазе ?, а овог & " / са " ?. ?, $ $ $ ова $ ", " " " ". $ $ " је %, " су ? $ $ ", а & се ? " - $ тренера ?, " '.

-, $ је $ ', Црвена $ је уз $ $ " ? ? " " $ " прате овај ', а $ ? % " " је $ - " $ $ ' " " ? $ & ", & " & ' ', & " се " " " " $.

? је $ стартовао ТОП 16 фазу. У ' ' су ? " ? " ? " $ $ $ $ ? 78:69. У $ ? су ? ? $, $ је ' " % - у ' ?, & $ је $ & ? ' $ $ за " 93:78.

% се ростера " ", он се у ? " ? $ " & је ? у $ 16. & на старту ?, $ је $ $ ?. То је на $ " за $ & " тренер Црвене $, $ $. " су ? & " ": ", $, $ " &.

", у $ & &, $ су $ ¥. $ % - " " " & " $ $ ? ", " је " $ сезоне провео у ", $ " $ ". Провео је у прва $ ' ТОП 16 фазе & 15 " на & $ је - ? " $ је у " ", ? & ' је " по 3 & " 4 поена за & & ', уз " & $ $. $ њега, у & је $ у " Јанг, " & је ово прва ? сезона, а & је " Њу ? $ пре $ у ?. " & " ".

/ ? је ¥ " &, & " је " & развојну ?. $ првог ' је „& у ватру“ " " је $ " $ 7 поена " 7 & уз $ % % " ". $ $ са ? " & " $ & ' ' &.

У $ на $ ' у ?, " " - " " " за " " " $ ". " " за врсног %, " % " у " у старој " & теже $, & $ је " његова " на & ". " је $ " ", снажан, $ ¥ на $, " % уз & " " & $ у $ '. $ га % са $ не ? & " ?, јер је $ ' $ & у $ 7 % на $ ".

" " ове сезоне су $ ? Аројо " Зоран Ерцег, а ? - " у " & ? " је % у $ ' $ је " ? ". ? $ " „&“, а & " у " $ (34) је $ $ " " ¥ се ? на %. " је у прва $ ' 8,5 поена у &, уз 60% % " 4 &. Аројо је - $ $ прва $ ". ? " је $ " " " ? $ ? ", $ " $ & " $ " не $. ? је ¥ сезону, $ " " ", а $ је % у $ ", % " " " " то $ & $ " за његов ". У прва $ ' је " 11,5 поена у &, уз 5,5 ", ? " 4 " ?. ", " " " је $ " ?, Зоран Ерцег. " $ ? сезоне, ? је праву ? $ " $ у ? $ је & са центра $ & за $ " & % у $ $ " $ $. " је у ' ". " је " " &, а у $ $ ' је $ " ? ? ". У & $ 15,5 поена, уз % за $ поена $ 83% " % за " $ 40%. А ' $ " 5 &, " по 2 " " $ ? у ТОП 16 ".

" ? " &, ", " ? ? & ? $ са " ' ? " ' у ' $ ". У првој " је $ ? $ " $ у свој ", ? су " % у % " ? простор за ? поене. У $ ' ' ? са " у ? &, " " ? $ $ & " уз " ", ? " ?.

$ - " $ " & " ? у $, а " $ " & ? $ " ", " " " ". & " & у &, " " & " ? ", ? " то $ $ ? за ", ? " $ $ & отворе сезону " &, " " ' $ ". % се $ ", " " је " $ Аројо – Ерцег. " је " ? са ', те " стога у " " ' $ $ % $ га $ са " ", " је $ ? на својој ".

Црвена $ ? – ?, &, 21:00, & арена
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 jan 2015, 00:16

Samo se nadam da će sve proći ok i da klub neće opet ispaštati zbog nekoliko idiota.

Srećno našima!
RIP Adis Selmanović

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 17 jan 2015, 01:34

Dzabe si se nadao, uvijek ima morona.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 17 jan 2015, 13:33

Jaka u wild modeu :mrgreen: :lol:

Pada se u formi i to opasno, Radonja hmm :hmmmmm:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 jan 2015, 16:39

retro je napisao/la:Radonja hmm :hmmmmm:
Zabrinjavajuce . Ovo mora da prestane ako imamo nameru da ozbiljno nastavimo sezonu. Odbrana zakazala , ako izuzmemo par situacija gde je bila nestvarno dobra sto je potpuno kontradiktorno u odnosu na desavanja u vecem delu utakmice. Napad bez ideja , spoljna linija verovatno najlosija u ovoj sezoni.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 jan 2015, 16:45

retro je napisao/la:Jaka u wild modeu :mrgreen: :lol:

Pada se u formi i to opasno, Radonja hmm :hmmmmm:
i ja ga budala odigram više poena... više od 8...
sinoć je ekipa podbacila samo tako... navijanje tanko pogotovo drugo poluvrijeme... ekipa bez energije bez volje... kalina igra odlično radonja ga izvuče jaka mu igra u kontinuitetu 20 minuta čitavu treću i drugu, bez ikakvog učinka... dzenkis igra, vilijams na klupi, lazića se sjetio na tri minuta...
radonjizam je stvarno epidemija, ali GLUPOSTI!
doduše ja sam nekim ljudima govorio ne zanosite se jer sada počinje košarka za odrasle(tako to zove i grba)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jan 2015, 17:42

Zaslužen poraz, nema nikakve sumnje. Mnogo smo pali u formi u odnosu na prvi dio sezone što svakako zabrinjava. Sinoć ni odbrana ni napad pogotovo u nastavku nisu ličili ni na šta, Galata u zadnjoj četvrtini ubacili svaki šut u momentima kad se lomila tekma (Carter :shock: ) i tako smo sebi dozvolili luksuz da nas poprilično komotno pobijede bez svog najboljeg igrača Ercega koji se nije vidio većim dijelom meča. Ako želimo bilo šta da napravimo u top 16 fazi trebaju nam pojačanja, to se sinoć opet vidjelo.
Možda bi nam trebao i jedan poraz u aba ligi da se restartujemo.
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 jan 2015, 17:46

alan_kardec je napisao/la:Zaslužen poraz, nema nikakve sumnje. Mnogo smo pali u formi u odnosu na prvi dio sezone što svakako zabrinjava. Sinoć ni odbrana ni napad pogotovo u nastavku nisu ličili ni na šta, Galata u zadnjoj četvrtini ubacili svaki šut u momentima kad se lomila tekma (Carter :shock: ) i tako smo sebi dozvolili luksuz da nas poprilično komotno pobijede bez svog najboljeg igrača Ercega koji se nije vidio većim dijelom meča. Ako želimo bilo šta da napravimo u top 16 fazi trebaju nam pojačanja, to se sinoć opet vidjelo.
Možda bi nam trebao i jedan poraz u aba ligi da se restartujemo.
jedino pojačanje vama fali na klupi... trener
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jan 2015, 18:27

da nije malo rano za takve (pr)ocjene? :?
RIP Adis Selmanović

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 17 jan 2015, 19:06

Kako rano, Dejo Mojes je tu već treću godinu :)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jan 2015, 23:57

Znam kad je Dejo došao, međutim ja pričam o ovoj sezoni, sjetimo se kakva su nam bila očekivanja pred početak iste i gdje smo sa današnjim danom, a to mjesto nije došlo samo od sebe. Dejo nije za smjene, bar ne još uvijek.
Jesmo u velikom padu forme, tim je u blagoj letargiji, može se reći da smo i pročitani, to je svakako najvećim dijelom krivica trenera, lako može biti da griješim, međutim ja i dalje vjerujem u ovaj tim i trenera.

Ako želimo da se upustimo u borbu za 4. mjesto u top16 fazi, trebaju nam jedno ili čak dva pojačanja, jedna životinja tipa Slaughtera koji se već pominjao kao opcija, da bar djelimično pokrije defanzivne nedostatke Mitrovića i iskontroliše defanzivni skok i prangijaš koji će ubaciti bar dio onih otvorenih šuteva kojih smo kamaru promašili u zadnje vrijeme (Real, Mega, sinoć...), Dženkins treba da ide.
RIP Adis Selmanović

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 18 jan 2015, 14:16

Nisam ni ja za smjenu.

Za pojačanje nema mjesta, za dva pogotovo. Dženkinsu se događa ono što sam prije početka sezone mislio i pisao da će se desiti Blažiču, zbog nagomilavanja bekova ispaštaju svi, a najviše on. Prodisao je malo čim se Jović povrijedio, sad ga opet nema nigdje.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 jan 2015, 14:42

mjesto bi se moglo napraviti ko što je bio slučaj prethodnih sezona, ali očigledno da Čović i Radonjić ne razmišljaju tako. Kako god, cilj je ispunjen, ušli smo u top 16 kroz jako nezgodnu grupu, ja sam prezadovoljan ovogodišnjim nastupom u Evroligi :salut: .
RIP Adis Selmanović

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 jan 2015, 15:50

ne kontam, do juće se patili po aba ligi i kupili poneku pobjedu u eurokupu, danas izgubili 3 tekme u top 16 fazi i kao neke smjene :roll:
nema potpisa

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 18 jan 2015, 19:58

Prvo da odam priznanje momcima iz kopa, Delijama, a instagram i twitter navijaci neka se stide.
Zasto gospoda ne dolaze na utakmice protiv Neptunasa i ostalih protivnika slicnog renomea.
Steta je za ova nova pravila EL pa je kop gore, da je dole bila bi atmosfera mnooooooogo bolja, kao npr. protiv Budiveljnika kad je pokojni Velja bio glavni, velicanstvena atmosfera.

Sto se tice igraca, ekipe, evidentno je da je ekipa u ogromnom padu forme.
Glavni razlog tome je pad forme Marcusa jer je ekipa pravljena da on bude izraziti lider, vodja, pokretac ove masinerije.
Naravno nemamo ni sutera, scorera klasicnog koji moze u svakom trenutnu povuci, Marcus to nije, on moze pogadjati u serijama, ali ne moze to raditi konstantno.
Imamo dva amerikanca koji po meni ne igraju dovoljno minuta i jedan od njih (Djenka) nema ulogu kakvu bi trebalo da ima jedan stranac.
Stranci se dovode da igraju 30+ minuta u glavnoj ulozi, da ginu i grizu, da bi posle uboli veci ugovor negde u Europi.
Pojedinacno sto se tice igraca.
Bobi- sve pet, pokazao je da moze i bez Marcusa na vrhunskom nivou, moze podbaciti jednu utakmicu (Maccabi), iako to po meni i nije podbacaj, fokusirali su se na njega, fizicki dominantni centri i razumljiva je bila losa partija Bobija.
Ali u ovoj sezoni je pokazao da je mnogo napredovao, posebno u odbrani od PnR, ne ostaje vise tako mnogo na nicijoj zemlji, u napadu je takodje mnogoooo bolji. Sve pohvale.
Luka- Napredak ogroman, u padu je forme trenutno, ali ono sto mi se ne svidja su njegove izjave, tipa ako su porazi od Reala i Maccabia pad forme, onda smo u padu forme.
Kao kapiten posebno treba reci, jesmo u padu smo forme sto je i logicno, ne moze se citava sezona odigrati u ritmu u kakvom smo igrali, mlada smo ekipa bla bla bla...
Jaka- Nadam se da dogodine nece igrati u Zvezdi.
Svaka cast, borben igrac, gotivan, ali jednostavno on otvoren sut ne moze pogoditi, bolje da pola njegovih minuta igra Branko koji je mnogo bolji u odbrani a u napadu ne trosi mnogo lopti i moze zabijati otvorene suteve za tri, a pola minuta Amer koji ce npr. doci umjesto Djenke.
Marcus- Nema se sta reci, pokazao je koliko moze (mnogo), sada je u ogromnom padu forme i to traje vec duzi period sto je jako zabrinjavajuce, nadam se da ce se sto prije probuditi i vratiti se na staro jer nam treba kao niko.
Zirbes- Ili kako mnogi kazu za njega, kusur.
Ali pokazao je da je mnogo vise od toga, odlicno odradjuje svoj dio posla, sve pohvale.
Dangubic- Dosao je decko sa povredom, od njega nemamo nikakve koristi, niti je napredovao.
Ima kriminalnu mehaniku suta, sa onim zabacivanjem u stranu prilikom suta nece dogurati daleko.
Ogroman je put pred njim ako misli da postane bar solidan igrac.
Jenkins- Kao Amer treba biti jedan od prevaga u timu, a on je postao defanzivni specijalac, uzima jako lose suteve (poludistance), na trenutak se ponadam boljoj igri kad udje pod kos i polozi snazno sto bi trebao raditi cesce, jer je jak fizicki, jak rameni pojas, ali sveden je na margine u napadu.
Nadam se da odlazi, svaka cast, kao i Jaka gotivan lik, ali to nece davati koseve za njega.
Jovic- Takodje odradjuje svoj deo posla, mislim da mu Radonja daje i vise minuta nego sto treba.
Branko- Zna svoju ulogu u timu, ne iskace nikako iz te uloge, i nadam se da ostaje u Zvezdi jos mnogo godina, kapiten za mene.
Kalina- Ogroman napredak u napadu, posebno u sutu, prva ozbiljnija sezona u klupskoj kosarci, ocekujem sledece sezone potpunu eksploziju, majstor.
Kupio me takodje izjavom posle poraza od Galate kada je rekao da su izgovori samo za gubitnike. Rodjeni pobjednik!
Teja- Po meni mnogo veci talenat od Mitrovica, nadam se da ce dobijati vecu sansu ove sezone, a sledece sezone vec ozbiljna kosarka.

Nadam se da cemo upisati bar 3 pobjede do kraja Top16 faze, i najvaznije je da budemo najbolji u Play-offu Aba lige.
Podrska Deji, veliki strucnjak, ali i dalje ima mnogo problema sa rotacijama, nekad zakasni sa time-outom ali ponavljam ponovo velika podrska gospodinu velikom. :kralj:

Na celom svetu samo CRVENA ZVEZDA !
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.