Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Evo veceras od prve minute. Odigrao solidno prvo poluvrijeme. u zadnjoj minuti prvog poluvremena pretrpio ostar start, i za dlaku je izbjegao lom noge. Na TV izgledalo uzasno. Komentator se cudi da nije bio crveni (sudija dao zuti). Skoro identican start ko kad su Eduardu slomili nogu. Poceo drugo ali zamijenjen u 51 minutu, sepa, daj boze da nije povrijedjen. 

Nazalost Pjana je tesko ozljedjen. Ono sto sam ja vidio je pravo mesarski bilo. Sad smo u helacu i Yoann i Miralem su ozlijedjeni.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Nazalost Pjana je tesko ozljedjen. Ono sto sam ja vidio je pravo mesarski bilo. Sad smo u helacu i Yoann i Miralem su ozlijedjeni.![]()

Izvor???Bio je povrijedjen ali tesko,to bas nije za zaebanciju.BIHfan je napisao/la:Nazalost Pjana je tesko ozljedjen. Ono sto sam ja vidio je pravo mesarski bilo. Sad smo u helacu i Yoann i Miralem su ozlijedjeni.![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dajte neki link, ako imate 

Ma Pjana izasao,gore nego Dzeko onda.Ljut je bio,cak se sa onim Puelom nije ni pozdravio.
Kakva teska ozllijeda,pobogu si @BIHfanu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bio je jedan tezak start na njemu i sepao je. Igra je bila prekinuta ali se kasnije vratio na teren samo malo, da bi kroz par minuta bio zamjenjen radi povrede. Meni nije izgledao dobro.harishp je napisao/la:Ma Pjana izasao,gore nego Dzeko onda.Ljut je bio,cak se sa onim Puelom nije ni pozdravio.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Teska povreda da je bila, na nosilima bi ga iznijeli.Pogotovo sto je Pjana vise nego ocito bio ljut na Puela sto ga uopste mjenja.Nije se ni pozdravio sa njim.A dobro znamo da u klubovima,zbog toga i kazne dobijaju.BIHfan je napisao/la:Bio je jedan tezak start na njemu i sepao je. Igra je bila prekinuta ali se kasnije vratio na teren samo malo, da bi kroz par minuta bio zamjenjen radi povrede. Meni nije izgledao dobro.harishp je napisao/la:Ma Pjana izasao,gore nego Dzeko onda.Ljut je bio,cak se sa onim Puelom nije ni pozdravio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nema to veze ako ako je teska povreda da mora izac sa nosilima. Mozda je istegao ligamente, mozda ima neko napuknuce koje se dijagnosticira tek kasnije. Sad ti kazem radi povrede je izasao.harishp je napisao/la:Teska povreda da je bila, na nosilima bi ga iznijeli.Pogotovo sto je Pjana vise nego ocito bio ljut na Puela sto ga uopste mjenja.Nije se ni pozdravio sa njim.A dobro znamo da u klubovima,zbog toga i kazne dobijaju.BIHfan je napisao/la:Bio je jedan tezak start na njemu i sepao je. Igra je bila prekinuta ali se kasnije vratio na teren samo malo, da bi kroz par minuta bio zamjenjen radi povrede. Meni nije izgledao dobro.harishp je napisao/la:Ma Pjana izasao,gore nego Dzeko onda.Ljut je bio,cak se sa onim Puelom nije ni pozdravio.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
izvor,link????? teska povreda znaci odsustvo mjesecima.Tako da se s tim nije zezati.
Jeste dobio udarac sto se i vidjelo,ali kako rekoh velika je razlika izmedju teske povrede i lakse.
Jeste dobio udarac sto se i vidjelo,ali kako rekoh velika je razlika izmedju teske povrede i lakse.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 dec 2010, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa utakmica gledao, nemam ja izvor.harishp je napisao/la:izvor,link????? teska povreda znaci odsustvo mjesecima.Tako da se s tim nije zezati.
Jeste dobio udarac sto se i vidjelo,ali kako rekoh velika je razlika izmedju teske i povrede i lakse.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Na oficijelnoj stranici OL imate reakcije i izjave nakon utakmice. Ukratko Igraci Lyona zale za bodovima i optuzuju sudiju za gol koji su primili iz ocitog offside-a (ko' je gledao utakmicu zna sta pricam) i za start nad Pjanicem za koji je gostujuci igrac trebao dobiti direktan crveni a dobio je zuti. Za ilustraciju kakav je start bio, Jean Micheal Aulas iz OL je to nazvao "atentat na Pjanica".
Iz gostujuce ekipe Jean Fernandez je priznao kako im je bilo puno lakse u drugom dijelu posebno nakon izlaska Pjanica jer su uspjeli da uspostave ravnotezu na sredini.
O tezini povrede Pjanica za sad nema nikakvih komentara. Nadati se da nije nista ozbiljno, mada je potvrdjeno da je Pjana izasao definitivno zbog povrede odnosno zbog bolova. Udarac je dobio u sudiskoj nadoknadi prvog poluvremena, izasao je na teren u drugom i nakon 5 min je sam trazio da izadje- nema govora da ga je Puel izvadio onako.
Iz gostujuce ekipe Jean Fernandez je priznao kako im je bilo puno lakse u drugom dijelu posebno nakon izlaska Pjanica jer su uspjeli da uspostave ravnotezu na sredini.
O tezini povrede Pjanica za sad nema nikakvih komentara. Nadati se da nije nista ozbiljno, mada je potvrdjeno da je Pjana izasao definitivno zbog povrede odnosno zbog bolova. Udarac je dobio u sudiskoj nadoknadi prvog poluvremena, izasao je na teren u drugom i nakon 5 min je sam trazio da izadje- nema govora da ga je Puel izvadio onako.
Sto ono Pjanic vise ne izvodi slobodnjake ? Evo pregledao upravo sazetak utakmice i svaki slobodnjak onaj retard Bastos izveo. Od toga je samo jedan izveo kako treba, ostalo sve bukvlano nebu pod oblake. Pjanic nije stajao cak ni pored lopte, vec Bastos i Kallstrom ?
Pa iz kojih pozicija su bili ti slobodni udarci? Znam da su i Bastos i Kallstrom ljevaci. I to odlicni.Strauss je napisao/la:Sto ono Pjanic vise ne izvodi slobodnjake ? Evo pregledao upravo sazetak utakmice i svaki slobodnjak onaj retard Bastos izveo. Od toga je samo jedan izveo kako treba, ostalo sve bukvlano nebu pod oblake. Pjanic nije stajao cak ni pored lopte, vec Bastos i Kallstrom ?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jest da nema veze sa fudbalom ovaj post, Miralem Pjanic u spotu Dine Merlina. Predobro uradjeno 2:34
RADI SAMO STO TI SRCE KAZE !!!
[youtube][/youtube]
RADI SAMO STO TI SRCE KAZE !!!
[youtube][/youtube]
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Sta je sa Pjanicom ??
Niko nista nije javio o njemu, ni o povredi niti ista
Niko nista nije javio o njemu, ni o povredi niti ista

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma Pjanić je živ i zdrav, aBd sljedeču utakmicu bi trebao igrati od početka. Sreća pa onda nije bilo ništa ozbiljno. 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Da li je ovo istina? Ako jeste, volio bih da ga što prije vidim u Engleskoj, pa makar i u Chelseau. 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- majestic24
- Kontakt:
Prije ce Liverpool osvojiti naslov Premiershipa nego Pjanic doci u EngleskuSexmachineboy je napisao/la:Da li je ovo istina? Ako jeste, volio bih da ga što prije vidim u Engleskoj, pa makar i u Chelseau.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Mislim da ovo nije istina sa Chealsea om , ovi novinari samo lazu da bi imali sta pisati...majestic24 je napisao/la:Prije ce Liverpool osvojiti naslov Premiershipa nego Pjanic doci u EngleskuSexmachineboy je napisao/la:Da li je ovo istina? Ako jeste, volio bih da ga što prije vidim u Engleskoj, pa makar i u Chelseau.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.