Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

badboy
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la badboy » 22 dec 2010, 20:14

Evo veceras od prve minute. Odigrao solidno prvo poluvrijeme. u zadnjoj minuti prvog poluvremena pretrpio ostar start, i za dlaku je izbjegao lom noge. Na TV izgledalo uzasno. Komentator se cudi da nije bio crveni (sudija dao zuti). Skoro identican start ko kad su Eduardu slomili nogu. Poceo drugo ali zamijenjen u 51 minutu, sepa, daj boze da nije povrijedjen. :cry:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 dec 2010, 20:18

Nazalost Pjana je tesko ozljedjen. Ono sto sam ja vidio je pravo mesarski bilo. Sad smo u helacu i Yoann i Miralem su ozlijedjeni. :( :(
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 22 dec 2010, 20:34

BIHfan je napisao/la:Nazalost Pjana je tesko ozljedjen. Ono sto sam ja vidio je pravo mesarski bilo. Sad smo u helacu i Yoann i Miralem su ozlijedjeni. :( :(
:o :o :o

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 dec 2010, 20:41

BIHfan je napisao/la:Nazalost Pjana je tesko ozljedjen. Ono sto sam ja vidio je pravo mesarski bilo. Sad smo u helacu i Yoann i Miralem su ozlijedjeni. :( :(
Izvor???Bio je povrijedjen ali tesko,to bas nije za zaebanciju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 22 dec 2010, 20:44

Dajte neki link, ako imate :(

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 dec 2010, 21:27

Ma Pjana izasao,gore nego Dzeko onda.Ljut je bio,cak se sa onim Puelom nije ni pozdravio.
Kakva teska ozllijeda,pobogu si @BIHfanu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 dec 2010, 21:34

harishp je napisao/la:Ma Pjana izasao,gore nego Dzeko onda.Ljut je bio,cak se sa onim Puelom nije ni pozdravio.
Bio je jedan tezak start na njemu i sepao je. Igra je bila prekinuta ali se kasnije vratio na teren samo malo, da bi kroz par minuta bio zamjenjen radi povrede. Meni nije izgledao dobro.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 dec 2010, 21:41

BIHfan je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ma Pjana izasao,gore nego Dzeko onda.Ljut je bio,cak se sa onim Puelom nije ni pozdravio.
Bio je jedan tezak start na njemu i sepao je. Igra je bila prekinuta ali se kasnije vratio na teren samo malo, da bi kroz par minuta bio zamjenjen radi povrede. Meni nije izgledao dobro.
Teska povreda da je bila, na nosilima bi ga iznijeli.Pogotovo sto je Pjana vise nego ocito bio ljut na Puela sto ga uopste mjenja.Nije se ni pozdravio sa njim.A dobro znamo da u klubovima,zbog toga i kazne dobijaju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 dec 2010, 21:46

harishp je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Teska povreda da je bila, na nosilima bi ga iznijeli.Pogotovo sto je Pjana vise nego ocito bio ljut na Puela sto ga uopste mjenja.Nije se ni pozdravio sa njim.A dobro znamo da u klubovima,zbog toga i kazne dobijaju.
Nema to veze ako ako je teska povreda da mora izac sa nosilima. Mozda je istegao ligamente, mozda ima neko napuknuce koje se dijagnosticira tek kasnije. Sad ti kazem radi povrede je izasao. ;)
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 dec 2010, 21:51

izvor,link????? teska povreda znaci odsustvo mjesecima.Tako da se s tim nije zezati.
Jeste dobio udarac sto se i vidjelo,ali kako rekoh velika je razlika izmedju teske povrede i lakse.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 dec 2010, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 dec 2010, 21:55

harishp je napisao/la:izvor,link????? teska povreda znaci odsustvo mjesecima.Tako da se s tim nije zezati.
Jeste dobio udarac sto se i vidjelo,ali kako rekoh velika je razlika izmedju teske i povrede i lakse.
Pa utakmica gledao, nemam ja izvor.
FK DELFIN NEUM

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 22 dec 2010, 22:02

Na oficijelnoj stranici OL imate reakcije i izjave nakon utakmice. Ukratko Igraci Lyona zale za bodovima i optuzuju sudiju za gol koji su primili iz ocitog offside-a (ko' je gledao utakmicu zna sta pricam) i za start nad Pjanicem za koji je gostujuci igrac trebao dobiti direktan crveni a dobio je zuti. Za ilustraciju kakav je start bio, Jean Micheal Aulas iz OL je to nazvao "atentat na Pjanica".

Iz gostujuce ekipe Jean Fernandez je priznao kako im je bilo puno lakse u drugom dijelu posebno nakon izlaska Pjanica jer su uspjeli da uspostave ravnotezu na sredini.

O tezini povrede Pjanica za sad nema nikakvih komentara. Nadati se da nije nista ozbiljno, mada je potvrdjeno da je Pjana izasao definitivno zbog povrede odnosno zbog bolova. Udarac je dobio u sudiskoj nadoknadi prvog poluvremena, izasao je na teren u drugom i nakon 5 min je sam trazio da izadje- nema govora da ga je Puel izvadio onako.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 23 dec 2010, 14:33

Sto ono Pjanic vise ne izvodi slobodnjake ? Evo pregledao upravo sazetak utakmice i svaki slobodnjak onaj retard Bastos izveo. Od toga je samo jedan izveo kako treba, ostalo sve bukvlano nebu pod oblake. Pjanic nije stajao cak ni pored lopte, vec Bastos i Kallstrom ?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 dec 2010, 14:59

Strauss je napisao/la:Sto ono Pjanic vise ne izvodi slobodnjake ? Evo pregledao upravo sazetak utakmice i svaki slobodnjak onaj retard Bastos izveo. Od toga je samo jedan izveo kako treba, ostalo sve bukvlano nebu pod oblake. Pjanic nije stajao cak ni pored lopte, vec Bastos i Kallstrom ?
Pa iz kojih pozicija su bili ti slobodni udarci? Znam da su i Bastos i Kallstrom ljevaci. I to odlicni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 24 dec 2010, 14:54

Jest da nema veze sa fudbalom ovaj post, Miralem Pjanic u spotu Dine Merlina. Predobro uradjeno 2:34
RADI SAMO STO TI SRCE KAZE !!!

[youtube][/youtube]
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 03 jan 2011, 10:50

Sta je sa Pjanicom ??
Niko nista nije javio o njemu, ni o povredi niti ista :roll:

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 03 jan 2011, 16:13

Ma Pjanić je živ i zdrav, aBd sljedeču utakmicu bi trebao igrati od početka. Sreća pa onda nije bilo ništa ozbiljno. :)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 12 jan 2011, 02:38

Da li je ovo istina? Ako jeste, volio bih da ga što prije vidim u Engleskoj, pa makar i u Chelseau. :twisted:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 jan 2011, 02:43

Sexmachineboy je napisao/la:Da li je ovo istina? Ako jeste, volio bih da ga što prije vidim u Engleskoj, pa makar i u Chelseau. :twisted:
Prije ce Liverpool osvojiti naslov Premiershipa nego Pjanic doci u Englesku
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 jan 2011, 02:47

majestic24 je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la:Da li je ovo istina? Ako jeste, volio bih da ga što prije vidim u Engleskoj, pa makar i u Chelseau. :twisted:
Prije ce Liverpool osvojiti naslov Premiershipa nego Pjanic doci u Englesku
Mislim da ovo nije istina sa Chealsea om , ovi novinari samo lazu da bi imali sta pisati...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.