Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Zasto Sejad Salihovic juce nije mogao doci na okupljanje i pridruziti se reprezentaciji koja jos nije ni pocela trenirati?
Nije igrao dugo nije nikakav argument,to je iskusni igrac koji je uigran sa reprezentacijom i dovoljno je da je spreman,a vidimo da je spreman.
Kako selektor to nije znao?
Nije igrao dugo nije nikakav argument,to je iskusni igrac koji je uigran sa reprezentacijom i dovoljno je da je spreman,a vidimo da je spreman.
Rusilac je napisao/la:Meni se cini da Salihovic nije otkazao zbog povrede nego je otkazao zbog priucenog stratega,tj.pozdravio se sa reprezentacijom do daljnjeg.
Ovdje je,na zalost,Seji puko film sto ga levat pravi budalom.I u pravu je potpuno.
Ako su moje sumnje opravdane to je ogroman hendikep za reprezentaciju,izgubili smo jos jednog odlicnog igraca, bolje reci priuceni strateg i kriminalac ga je otjerao zbog svojih šema i talova.
Da nije zbog ovoga?
- Ljiljani87
- Kontakt:
- DragonGirl
- Kontakt:
Živ je valjda, prošle sedmice je pisalo kako se vratio treninzima i očekuje se da bude u konkurenciji za naredni meč.Ljiljani87 je napisao/la:Sejade jesi živ

- DragonGirl
- Kontakt:
Sejo danas na treningu za utakmicu protiv Bayerna...idemo Sejo da se konačno vratiš u igru
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Hajde Sejo vracaj se vise majka mu stara... odavno nisi opalio kvalitetan slobodnjak
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Šta bi momčino jel' mogao igrati protiv IzraelaAllGunsBlazing je napisao/la:Vratio se punom treningu znaci da je spreman za utakmice cim nabije kondicije. Kao sto sam i rekao, spreman je mozda za nekih sat. Covjek je profesionalac na kraju krajeva, dakle dobro bi nam dosao. Pa on i ovakav moze trcati vise nego Tino.

Spreman bubnjaš moj, jašta neg' spremanRusilac je napisao/la:Zasto Sejad Salihovic juce nije mogao doci na okupljanje i pridruziti se reprezentaciji koja jos nije ni pocela trenirati?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DragonGirl
- Kontakt:
Napokon u opticaju, na klupi protiv Hannovera. 

Napokon, nadam se da će dobiti priliku u drugom poluvremenu. 

Ni minutice, a bio spreman ima vec haman tri hefte.Po bubnjasevcima.Sheyi je napisao/la:Napokon, nadam se da će dobiti priliku u drugom poluvremenu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Večeras na klupi protiv Dortmunda, nadam se da ćeš dobiti priliku u drugom poluvremenu 
Weidenfeler se i danas sjeca onog Sejinog gola s 45 metara

- DragonGirl
- Kontakt:
Misliš na ovaj?Sheyi je napisao/la:Večeras na klupi protiv Dortmunda, nadam se da ćeš dobiti priliku u drugom poluvremenu

[youtube][/youtube]
To je
Prošlu nije dobio ni minute što me baš iznenadilo, nadam se da je sve uredno između njega i trenera
Vidjećemo šta će bit večeras

Prošlu nije dobio ni minute što me baš iznenadilo, nadam se da je sve uredno između njega i trenera

- DragonGirl
- Kontakt:
Ma mogao ga je komotno ubaciti kad je Schiplock izašao, ali je ubacio Rudya, tako da red bi bio da večeras dobije priliku barem u drugom poluvremenuSheyi je napisao/la:To je![]()
Prošlu nije dobio ni minute što me baš iznenadilo, nadam se da je sve uredno između njega i trenera![]()

Evo ga, hajmo gol Sejooo 

- DragonGirl
- Kontakt:
Moglo je i ranije, ali nema vezeSheyi je napisao/la:Evo ga, hajmo gol Sejooo

90+4'
Loše izveden slobodnjak s daleke udljenosti. Sejad Salihovic (Hoffenheim) je pokušao nabaciti loptu u kazneni prostor, ali je lopta izašla iz igrališta.
Malo zahrđo Sejo ali ima još do Belgije.
Loše izveden slobodnjak s daleke udljenosti. Sejad Salihovic (Hoffenheim) je pokušao nabaciti loptu u kazneni prostor, ali je lopta izašla iz igrališta.

Malo zahrđo Sejo ali ima još do Belgije.
Dobro je on centrirao, ali ovi se nisu lijepo postavili, a i bio je offside. 

- DragonGirl
- Kontakt:
Kako je ljutito krenuo prema sudiji, svašta sam pomislila
Ni prvi ni drugi slobodnjak nisu bili toliko loši, ali najvažnije je da se on vratio u igru konačno, ima vremena za golove

Ni prvi ni drugi slobodnjak nisu bili toliko loši, ali najvažnije je da se on vratio u igru konačno, ima vremena za golove