Nije niko lud kupiti balvana,ako ga budu prodavali izgubit ce na njemu sigurno 20-ak milionaSaurman je napisao/la:Otjerati komplet zadnju liniju jer teško iko može zadovoljiti,jednostavno ne zna se ko je gori.Takođe na ljeto se riješiti kloca Soldada pokušati naći budalu koja će njega kupiti.
Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Apparently Sherwood PUNCHED one of our players in the face in the dressing room today post-match? Surely that's the last straw. What a mess. And after that Tim Sherwood has left Tottenham Hotspur by mutual consent
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mozda bude neke koristi od Chadlija, pa njegovo prijateljstvo sa Lukakuom dovede onu mrcinu u Tottenham 

Sinoc sjajna partija i ne sjecam se kad su ovako dobro igrali. Kane me iznenadio :O od ovih ostalih Vlad je bio los kao i standardno losi Naughton i Rose 

Kad sam se zapitao mozemo li ikako biti losiji, Daniel Levy je poceo razmisljati o angazovanju Moyesa.

Eh zao mi je sto nisam bio aktivan posljednjih mjesec dana, ali evo nadam se da cu napisati finu recenziju protekle sezone. Prodajom Balea, koji je dokazao da vrijedi svakog centa, dobili smo ogromnu kolicinu novca koja ocigledno Baldinijevom greskom je potrosena na pogresne igrace, ne lose, ali psihicki nejake da podnesu engleske medije i pritisak najbolje lige.
Soldado, prvoklasni napadac koji je vec, mogu reci, u zalasku karijere, previse placen za svaki standard i nazalost to nam se odbilo o glavu jer smo za istu ili malo vecu kolicinu novca mogli dovesti prvoklasnog napadaca.
Chadli je jako mlad i ja smatram da njemu treba samopouzdanja i bit ce dobar igrac sigurno.
Paulinho je bio dobar mada smatram da je precijenjen ali se nadam da ce mi dokazati iduce sezone da nije tako zajedno sa Lamelom, Capueom i ostalom rajom.
Ericksen, sta drugo reci nego virtuoz kojeg cemo kako stvari stoje u narednoj sezoni prodati Realu za neku astronomsku cifru.
Samo da ne zaboravim genijalnog i ocigledno veoma lojalnog Llorisa. Da nije bilo tog covjeka ispali bismo iz lige zbog blago receno ocajne i krajnje neozbiljne odbrane (Naughton, Dawson, Kaboul, Rose.. ).
Sto se tice sezone u cjelini igrali smo jako lose i ovo 6 mjesto je sjajno sa obzirom na pokazanu "zelju" za igrom nasih igraca a krivicu moze komotno na sebe preuzeti Levy sa otpustanjem AVB-a, a i jos gorim potezom stavljanja Sherwooda kao zamjenskog trenera. Sherwood je bio prearogantan i ocigledno dijete u glavi zbog svojih krajnje nepromisljenih izjava o igracima (Sandro, Lamela).
Sad kad je zavrsila sezona jedva cekam opet prelazni rok, jer koliko god da smo se pojacali prosle sezone sa Tottenhamom su juli i august uvijek zabavni. Kao moguci treneri se za sada spominju De Boer i Pochettino koji ako bi dosao povukao za sobom dosta mladih i talentovanih igraca kao Lallana ili Shaw
Soldado, prvoklasni napadac koji je vec, mogu reci, u zalasku karijere, previse placen za svaki standard i nazalost to nam se odbilo o glavu jer smo za istu ili malo vecu kolicinu novca mogli dovesti prvoklasnog napadaca.
Chadli je jako mlad i ja smatram da njemu treba samopouzdanja i bit ce dobar igrac sigurno.
Paulinho je bio dobar mada smatram da je precijenjen ali se nadam da ce mi dokazati iduce sezone da nije tako zajedno sa Lamelom, Capueom i ostalom rajom.
Ericksen, sta drugo reci nego virtuoz kojeg cemo kako stvari stoje u narednoj sezoni prodati Realu za neku astronomsku cifru.
Samo da ne zaboravim genijalnog i ocigledno veoma lojalnog Llorisa. Da nije bilo tog covjeka ispali bismo iz lige zbog blago receno ocajne i krajnje neozbiljne odbrane (Naughton, Dawson, Kaboul, Rose.. ).
Sto se tice sezone u cjelini igrali smo jako lose i ovo 6 mjesto je sjajno sa obzirom na pokazanu "zelju" za igrom nasih igraca a krivicu moze komotno na sebe preuzeti Levy sa otpustanjem AVB-a, a i jos gorim potezom stavljanja Sherwooda kao zamjenskog trenera. Sherwood je bio prearogantan i ocigledno dijete u glavi zbog svojih krajnje nepromisljenih izjava o igracima (Sandro, Lamela).
Sad kad je zavrsila sezona jedva cekam opet prelazni rok, jer koliko god da smo se pojacali prosle sezone sa Tottenhamom su juli i august uvijek zabavni. Kao moguci treneri se za sada spominju De Boer i Pochettino koji ako bi dosao povukao za sobom dosta mladih i talentovanih igraca kao Lallana ili Shaw

Za novu sezonu treba:
1. Dovest normalnog trenera (Pochettino)
2. Promjeniti komplet obranu
3. Pokušat uvalit nekom Soldada
1. Dovest normalnog trenera (Pochettino)
2. Promjeniti komplet obranu
3. Pokušat uvalit nekom Soldada
audere est facere!
Joe!
Joe!

Dobro dosao i sa srecom

Ostvari mi se točka 1. brže nego što sam se nadao 

audere est facere!
Joe!
Joe!
Vidim da je Eriksen proglašen igračem godine u Tottenhamu. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
According to @EveningStandard we will only pay Valencia £13m for Roberto Soldado. This is due to Roberto not achieving various targets.
niposto, moze samo na posudbu otici, glupo je kupiti ga i prodati onda za manju kintu ali mislim da ce poch ove godine uriktati to sve kako treba i da ce proigrati i ko moze i ko ne moze, jer koliko sam gledao u southamptonu on bas igra nogomet sa mudimabelefront je napisao/la:According to @EveningStandard we will only pay Valencia £13m for Roberto Soldado. This is due to Roberto not achieving various targets.
Sutra idem na trening Tottenhama a u subotu na tekmu ...... 
https://www.youtube.com/watch?v=pZqmnoU0rEs

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
postavi koju fotku ovdjeJoeCelt je napisao/la:Sutra idem na trening Tottenhama a u subotu na tekmu ......
audere est facere!
Joe!
Joe!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
SCOUTING REPORT: VS TOTTENHAM HOTSPUR
http://www.soundersfc.com/post/2014/07/ ... am-hotspur
Pike Place Market - poznata pijaca u Seattle-u

sa igracima Seattle SeaHawks-a

http://www.soundersfc.com/post/2014/07/ ... am-hotspur
Pike Place Market - poznata pijaca u Seattle-u

sa igracima Seattle SeaHawks-a

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Tottenham Players meet with Seahawks
Tottenham Hotspur Head Coach Mauricio Pochettino & Goalkeeper Brad Friedel