Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Zato sto znaju da bi ih odbiojuznjak> je napisao/la:Zasto ne zovu Luis Enriquea![]()
Dobar je igrač, kažu novi Essijen.juznjak> je napisao/la:Nisu objavili visinu transfera jos .
Nema veze ta pijesmica, u Gijonu ima puno fanova Real Madrida tako i u Oviedujuznjak> je napisao/la:Ne vjerujem da bi ih odbio ,zasto bi ? takodje volio bi da ostane Sporting u ligi zbog mnogo razloga ,jedan od tih razloga je i famozna pjesmica koju su izmislili njihovi navijaci tokom 70-th ...asi asi asi gana al Madrid![]()
juznjak> je napisao/la:Sporting ti je za Barcu a Real mrze najvise od svih klubova ,zajedno sa Oviedomta pjesmica ti je nastala u 70-tim kada se Sporting borio za titulu i u jednom mecu sa Realom sudija ih pokrao i tako je donio titulu vama . Real ima u citavoj Spaniji fanova pa tako i u Asturiji . Taj Mendlibar odveo Valaldolid u Segundu
sta ce im on
bolje nek ostave Preciada .
Los_Blanos2 je napisao/la:
Ehhhh to je onaj sto na Camp Nou izvodi 9 rezvrv igraca, 7 iz prve ostavlja u Gijonu reda radi onakoa mijesec dva protiv RM najjaci tim od 1 min, a kaci se i sa najboljim strucnjakom na svijetu (koji vodi najveci klub na svijetu)..
Evo i proglasan je za 2010 najboljim.. pa jel ta Barca najveci klub na svijetumandraX je napisao/la:Los_Blanos2 je napisao/la:
Ehhhh to je onaj sto na Camp Nou izvodi 9 rezvrv igraca, 7 iz prve ostavlja u Gijonu reda radi onakoa mijesec dva protiv RM najjaci tim od 1 min, a kaci se i sa najboljim strucnjakom na svijetu (koji vodi najveci klub na svijetu)..
![]()
![]()
'ajde to prvo vezano za stručnjaka teška srca mogu nekako i priznat, aL' to drugo za taj kLubić ->![]()
![]()
![]()
mandraX je napisao/la:Pa upravo zato i govorim da se slazem za Mourihna, ne za najboljeg, nego za jednog od najboljih (moje misljenje)a to drugo za klub...de ponovo procitaj moj post i reci mi gdje sam ja to spomenuo Barcu
opsjednut si
![]()
Malaga se izgleda pretvara u 'pravi mali City'. Doveden je Baptista, iskusni Maresca, na posudbu Demichelis, koji ce vjerujem na kraju godine potpisati i trajni ugovor, talentovani Camacho iz Atletica, kao i Asenjo na posudbu.juznjak> je napisao/la:
Predstavljena ''Zvijer''
Preciadu pruzena prilika jos ovo kolo , Sporting ide u goste Racingu .
Asi, asi, asi, gana el Madridjuznjak> je napisao/la:Sporting ti je za Barcu a Real mrze najvise od svih klubova ,zajedno sa Oviedomta pjesmica ti je nastala u 70-tim kada se Sporting borio za titulu i u jednom mecu sa Realom sudija ih pokrao i tako je donio titulu vama . Real ima u citavoj Spaniji fanova pa tako i u Asturiji . Taj Mendlibar odveo Valaldolid u Segundu
sta ce im on
bolje nek ostave Preciada .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.