La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la juznjak> » 04 jan 2011, 00:16

Zasto ne zovu Luis Enriquea :? :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 jan 2011, 00:20

juznjak> je napisao/la:Zasto ne zovu Luis Enriquea :? :roll:
Zato sto znaju da bi ih odbio :lol: dzaba sto je rodjeni, mozda da probaju sa Abelardom neznam bavili se on trenerskim poslom, o Julio Salinas :?:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Rizah
Kontakt:

Re: Sevilla FC

Post Postao/la Rizah » 04 jan 2011, 00:20

juznjak> je napisao/la:Nisu objavili visinu transfera jos .
Dobar je igrač, kažu novi Essijen.
Znam da je upravo Essijen molio CSKA da kupe njega, ali eto oni htjedoše Ramiresa.
Znam da je i Liverpool bio zainteresovan za njega, tada se govorilo o cijeno od 6 miliona eura.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 jan 2011, 12:53

Ne vjerujem da bi ih odbio ,zasto bi ? takodje volio bi da ostane Sporting u ligi zbog mnogo razloga ,jedan od tih razloga je i famozna pjesmica koju su izmislili njihovi navijaci tokom 70-th ...asi asi asi gana al Madrid :D 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 jan 2011, 12:57

juznjak> je napisao/la:Ne vjerujem da bi ih odbio ,zasto bi ? takodje volio bi da ostane Sporting u ligi zbog mnogo razloga ,jedan od tih razloga je i famozna pjesmica koju su izmislili njihovi navijaci tokom 70-th ...asi asi asi gana al Madrid :D 8-)
Nema veze ta pijesmica, u Gijonu ima puno fanova Real Madrida tako i u Oviedu 8-) Asturias
http://www.marca.com/2011/01/03/futbol/ ... 1294142152

La primera opción para sustituir a Preciado fue la de Marcelino García Toral pero el ex-entrenador sportinguista no está dispuesto a asumir el cargo en las actuales circunstancias aunque no descartó hacerlo en un futuro inmediato. Tras la negativa de Marcelino, la principal opción es la de José Luis Mendilíbar un técnico que siempre ha gustado a los responsables del Sporting.

FK Željezničar

Podrška Papetu

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 jan 2011, 13:01

Sporting ti je za Barcu a Real mrze najvise od svih klubova ,zajedno sa Oviedom :? ta pjesmica ti je nastala u 70-tim kada se Sporting borio za titulu i u jednom mecu sa Realom sudija ih pokrao i tako je donio titulu vama . Real ima u citavoj Spaniji fanova pa tako i u Asturiji . Taj Mendlibar odveo Valaldolid u Segundu :lol: sta ce im on :?: bolje nek ostave Preciada .

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 jan 2011, 13:04

juznjak> je napisao/la:Sporting ti je za Barcu a Real mrze najvise od svih klubova ,zajedno sa Oviedom :? ta pjesmica ti je nastala u 70-tim kada se Sporting borio za titulu i u jednom mecu sa Realom sudija ih pokrao i tako je donio titulu vama . Real ima u citavoj Spaniji fanova pa tako i u Asturiji . Taj Mendlibar odveo Valaldolid u Segundu :lol: sta ce im on :?: bolje nek ostave Preciada .
:lol: :mrgreen:
Asturiji gdje je to?? :? Asturiasu

FK Željezničar

Podrška Papetu

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 jan 2011, 13:10

Na Bosanskom se kaze Asturija ili pisemo na **** Spanskom :?:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 jan 2011, 13:10

Los_Blanos2 je napisao/la:
Ehhhh to je onaj sto na Camp Nou izvodi 9 rezvrv igraca, 7 iz prve ostavlja u Gijonu reda radi onako :oops: a mijesec dva protiv RM najjaci tim od 1 min, a kaci se i sa najboljim strucnjakom na svijetu (koji vodi najveci klub na svijetu)..
:lol: :lol:

'ajde to prvo vezano za stručnjaka teška srca mogu nekako i priznat, aL' to drugo za taj kLubić -> slika slika slika :lol:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 jan 2011, 13:13

Atletico Madrid Racing Santander 0:0
Mallorca Hercules 3:0
Zaragoza Real Sociedad 2:1
Villarreal Almeria 2:0
Getafe Real Madrid 2:3

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.
1. Barcelona 17 15 1 1 46
2. Real 17 14 2 1 44
3. Villarreal 17 11 3 3 36
4. Valencia 17 9 4 4 31
5. Espanyol 17 9 1 7 28
6. Atletico 17 8 3 6 27
7. Getafe 17 8 2 7 26
8. Athletic Bilbao 17 8 1 8 25
9. Mallorca 17 7 3 7 24
10. Sevilla 17 7 2 8 23
11. Real Sociedad 17 7 1 9 22
12. Deportivo la Coruna 17 5 6 6 21
13. Hercules 17 5 4 8 19
14. Racing Santander 17 5 4 8 19
15. Osasuna 17 4 5 8 17
16. Malaga 17 5 1 11 16
17. Levante 17 4 3 10 15
18. Zaragoza 17 2 7 8 13
19. Almeria 17 2 7 8 13
20. Sporting Gijon 17 2 6 9 12

Sljedeće utakmice

8.1. Malaga Athletic Bilbao
8.1. Real Sociedad Sevilla
8.1. Deportivo la Coruna Barcelona
9.1. Espanyol Zaragoza
9.1. Osasuna Getafe
9.1. Mallorca Almeria
9.1. Racing Santander Sporting Gijon
9.1. Real Madrid Villarreal
9.1. Levante Valencia
10.1. Hercules Atletico Madrid

Derbi kola svakako igraju Real vs Villareal .

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 jan 2011, 13:16

mandraX je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:
Ehhhh to je onaj sto na Camp Nou izvodi 9 rezvrv igraca, 7 iz prve ostavlja u Gijonu reda radi onako :oops: a mijesec dva protiv RM najjaci tim od 1 min, a kaci se i sa najboljim strucnjakom na svijetu (koji vodi najveci klub na svijetu)..
:lol: :lol:

'ajde to prvo vezano za stručnjaka teška srca mogu nekako i priznat, aL' to drugo za taj kLubić -> slika slika slika :lol:
Evo i proglasan je za 2010 najboljim.. pa jel ta Barca najveci klub na svijetu :mrgreen: a sigurno jest klub koji je u trendu u ovom momentu ali..puno vise klubova ima vecih npr.Milano, LFC, Man.U 8-) iskreno..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 04 jan 2011, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 04 jan 2011, 13:19

Mislim da je trenutna tabela najbolji pokazatelj snaga u Primeri..
Jedino Zaragozi i Levanteu zamjeniti mjesto..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 jan 2011, 13:41

Pa upravo zato i govorim da se slazem za Mourihna, ne za najboljeg, nego za jednog od najboljih (moje misljenje) :) a to drugo za klub...de ponovo procitaj moj post i reci mi gdje sam ja to spomenuo Barcu ;) opsjednut si :D :P

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 jan 2011, 13:44

mandraX je napisao/la:Pa upravo zato i govorim da se slazem za Mourihna, ne za najboljeg, nego za jednog od najboljih (moje misljenje) :) a to drugo za klub...de ponovo procitaj moj post i reci mi gdje sam ja to spomenuo Barcu ;) opsjednut si :D :P
:lol: izvini gledao ti u potpisu :mrgreen: pa mi nampa barca..

FK Željezničar

Podrška Papetu

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 jan 2011, 17:24

slika
Predstavljena ''Zvijer'' 8-)

Preciadu pruzena prilika jos ovo kolo , Sporting ide u goste Racingu .

polga
Kontakt:

Re: Sevilla FC

Post Postao/la polga » 04 jan 2011, 23:35

Izgleda da jos nije doslo do tog transfera. Sevilla je poslala ponudu od 2 miliona eura, sto je odbijeno od strane Rosenborga, jer oni traze duplo, dakle 4 miliona. Tu se suska da Marseille ceka iz prikrajka kako b gai preoteo od Seville.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 04 jan 2011, 23:42

juznjak> je napisao/la:slika
Predstavljena ''Zvijer'' 8-)

Preciadu pruzena prilika jos ovo kolo , Sporting ide u goste Racingu .
Malaga se izgleda pretvara u 'pravi mali City'. Doveden je Baptista, iskusni Maresca, na posudbu Demichelis, koji ce vjerujem na kraju godine potpisati i trajni ugovor, talentovani Camacho iz Atletica, kao i Asenjo na posudbu.

Najnovije vijesti govore da su blizu dovodenja i Buonanottea iz River Plate. Ako se neko sjeca, igrao je na Olimpijskim Igrama 2008. godine za Argentinu, gdje je uprkos veoma niskom rastu pokazao da bi se sjajno uklopio u Spanski stil igre.

Na celu sa Pellegrinijem, Malaga bi sljedece sezone vrlo lako mogla ciljati na mjesta koja vode u Europu.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 04 jan 2011, 23:45

Sad su dovedena samo pojacanja da bi se izborio opstanak
A na kraju sezone ce dovest pojacanja za evrope.. Isto sto je City radio, doveli prvo Bridge-a, Mwaruvarija, i jos par polovnjaka sto su tad predstavljala velika pojacanja..

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 jan 2011, 00:02

juznjak> je napisao/la:Sporting ti je za Barcu a Real mrze najvise od svih klubova ,zajedno sa Oviedom :? ta pjesmica ti je nastala u 70-tim kada se Sporting borio za titulu i u jednom mecu sa Realom sudija ih pokrao i tako je donio titulu vama . Real ima u citavoj Spaniji fanova pa tako i u Asturiji . Taj Mendlibar odveo Valaldolid u Segundu :lol: sta ce im on :?: bolje nek ostave Preciada .
Asi, asi, asi, gana el Madrid :mrgreen:

Sljedece kolo Madrid lagano dobija Villareal (bar se nadam), a takodjer se nadam da bi i Leonidrovi puleni mogli bar gol uvalit Barci, pogledo sam ih u zadnjoj utakmici protiv Athletica, ni ne izgledaju toliko lose, a igraju sa 5 obrambenih igraca + 2 zadnja vezna :D

EDIT: Sjecate se one sa OBN-a: Svake subote i nedjelje, Spanski majstori fudbala :mrgreen:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 jan 2011, 11:32

Sjecam se ja 8-) star sam ja jbte :D bice vam tesko protiv Villareala ,dobro za vas je sto vjerovatno nece igrati Nilmar ,oni me podsjecaju na Deportivo od prije 6-7 sezona .
slika

Revans susreti .

Villarreal Valencia 06/01 0 - 0
Málaga Sevilla 05/01 3 - 5 (SK 18:00)
Levante Real Madrid 06/01 0 - 8
Espanyol Atlético 06/01 0 - 1
Athletic Barcelona 05/01 0 - 0
Getafe Betis 06/01 2 - 1
Mallorca Almería 06/01 3 - 4
Deportivo Córdoba 05/01 1 - 1

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.