Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Imam problem sa VLC-om. Neki dan mi je prijatelj dao sa USB-a jedan film da pogledam, otvorio sam ga u VLC-u, stekao je, ono, ide par sekundi normalno, pa opet zasteka. Mislio sam da je do filma, pogotovo nakon sto sam pogledao jos neke filmove koji nisu stekali, a evo opet sada. Otvorim film, slika steka. Instalirao sam BS player ali je prekomplikovano uskladiti zvuk, sliku i titl. Pa evo, ako ko moze pomoci sa ovim u vezi VLC-a, valjalo bi.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
izasla je nova verzija vlc.a, skini je i probaj
Gledaj, meni ti kompjuter sluzi samo za fakultet i ovako internet. Iz toga mozes zakljuciti da tu novu verziju ne znam naci nego da ces mi morati dati link downloada te verzije
I da. Sta cu ovu morati brisati, ili ce je prilikom instalacije samo zamijeniti?

I da. Sta cu ovu morati brisati, ili ce je prilikom instalacije samo zamijeniti?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
ako ti film šteka sa vlc playerom onda će ti štekati na svakom drugom playeru. probaj za svaki slučaj sa windows media playerom koji dođe sa windowsom da ga pokreneš. bit će da film nije dobro ripovan ili je oštećena arhiva.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
http://www.downloadster.net/index.php?k ... r&type=vlcD10S je napisao/la:Gledaj, meni ti kompjuter sluzi samo za fakultet i ovako internet. Iz toga mozes zakljuciti da tu novu verziju ne znam naci nego da ces mi morati dati link downloada te verzije![]()
eto ti tu, ma samo instaliraj, ono ce ti zamijenti trenutnu verziju
Imam HD 500 GB al kad sam dizao sistem nisam ga dijelio na one partijice,vec mi je sve skupa na C:
Da li bi sad mogao to nekako podjeliti pomocu nekog programa kao sto je MiniTool Partition Wizard ali da zadrzim trenutni sadrzaj na HD-u???
Hvala.
Da li bi sad mogao to nekako podjeliti pomocu nekog programa kao sto je MiniTool Partition Wizard ali da zadrzim trenutni sadrzaj na HD-u???
Hvala.
Nikada nisam volio te porograme i uvijek su pravili problem. Ako si radio nedavno sistem preporuka je da ga opet odradis i pri tom postupku podjelis...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ima li ko da zna kako da na jednom blogu napravim da mogu pisat na dvije teme npr:sport i muzika al da se to moze razvrstati a da nije pomijesano?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
napravcis kategorije i nadjes temu koja ce ti odg.
Zna li netko može li se ikako ukoniti sifra za BIOS ?
Postavljena je ta šifra koju ja ne znam
Postavljena je ta šifra koju ja ne znam

isključi računar iz struje. skini lijevu bočnu stranicu, vidjet ćeš malu bateriju kao za sat na matičnoj. izvadi je ali pazi da ne polomiš limiće sa strane koji je drže. nakon 10-15s vrati je nazad skopčaj pc u struju upali i nema više šifre za bios 

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Radi se o laptopu.baresi#6 je napisao/la:isključi računar iz struje. skini lijevu bočnu stranicu, vidjet ćeš malu bateriju kao za sat na matičnoj. izvadi je ali pazi da ne polomiš limiće sa strane koji je drže. nakon 10-15s vrati je nazad skopčaj pc u struju upali i nema više šifre za bios
princip je i za laptope isti. znači skine se baterija 10-15s i kada se vrati bios će biti resetiran.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Jeste, ali nije isti princip dolaska do te baterije i LICNO NE preporucujem da nestrucno lice otvara 

- harebianconero
- Kontakt:
Kada na fejsu krenem da otvorim neki yt klip, pokazuje mi da moram update flash player, ali kada odem da ga update piše mi da moj browser će automatski update kada izađe nova verzija. Šta da radim? 

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Odvoj ga od struje 

nečim što ne sprovodi strujubavarian_bk je napisao/la:Odvoj ga od struje

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
npr. bakrenom zicomanonimni je napisao/la:nečim što ne sprovodi strujubavarian_bk je napisao/la:Odvoj ga od struje

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- harebianconero
- Kontakt:
?harebianconero je napisao/la:Kada na fejsu krenem da otvorim neki yt klip, pokazuje mi da moram update flash player, ali kada odem da ga update piše mi da moj browser će automatski update kada izađe nova verzija. Šta da radim?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- tyler durden
- Kontakt:
otidi na stranicu flash playera i provjeri imas li novu verzijuharebianconero je napisao/la:?harebianconero je napisao/la:Kada na fejsu krenem da otvorim neki yt klip, pokazuje mi da moram update flash player, ali kada odem da ga update piše mi da moj browser će automatski update kada izađe nova verzija. Šta da radim?

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.