Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
ovde ti samo sejkaju prah na prahfedeltafrotta je napisao/la:ima li neko ovdje da udara vreću, samo to, bez ikakvog željeza i hemije
U jebote ja isti taj u Tuzli platio 135 marakaKenchi je napisao/la:Hm ev' rece mi drug da kod nas ima ovaj Standard Gold whey u gymu 110 maraka 2,200 g , ako je kvalitetan whey kao sto kazete nije mi problem bacit 110 km , ipak moze 2 mjeseca potrajati , cak i malo vise
Pa i oni su na pikubatman je napisao/la:Musclefreak.ba mani te se pika.
Koliko ti je trajao? Nesto kontam da ovaj uzmem jer su mi oni malo poskupi a valjda ima nekog hajra i od ovogŠB_Fidelis je napisao/la:
Meni je i ovaj dobar sad bio, Impact Whey Protein, 105 KM 2.5 kg.
Pa, naravno, ali provjereni su i ovi MyProtein, a i ovaj gore Ironmaxx koliko vidim.Chuckie je napisao/la:Ma bujrum, svako za svoje novce kupuje šta hoće.ŠB_Fidelis je napisao/la:Svoj ti posao, ali nije zanemarivo kad mozes za cijenu Gold Standard uzeti 5 kg (duplo) Impact Wheya i jos dodatno pojacati suplementaciju, a nije nista posebno losiji.
Ja kažem koji su provjereni i dokazani svjetski brendovi.
A ne znam sada, ne pratim bas, al pa et lako ti je izracunati, 30 gr je mjerica, ukupni broj gr na pakovanju znas i samo skontas koliko ces puta koristiti dnevno. Ja u zadnje vrijeme uzmem uz dorucak i poslije treninga, nekad vanredno na off days, odnosno vikendom i triput jer tada se nesto lose hranim totalno, plus izlasci i sl.soxx je napisao/la:Koliko ti je trajao? Nesto kontam da ovaj uzmem jer su mi oni malo poskupi a valjda ima nekog hajra i od ovogŠB_Fidelis je napisao/la:
Meni je i ovaj dobar sad bio, Impact Whey Protein, 105 KM 2.5 kg.![]()
Ako ne ovaj, mozda onaj intermax il kako bi vec
Pa dobro, nije sad to tako generalno za sve proteine (i druge suplemente), ima to i do proizvodjaca jbg.. Npr ja sam probao od Nanoxa (dobio na poklon jednu mjericu) capuccino, i to je definitivno najljepse nesto sto sam ikad popioNeutral je napisao/la:Čokolada, vanilija i cookie su jako ukusni.
Jabuka je nešto najgore što sam u životu probao, ne preporučujem je nikome. Ako zaboravite šejker oprati nakon što ste whey od jabuke popili bićete šokirani nakon otvaranje šejkera.
Banana mi je nekako prejaka bila, ali dobro to sam samo probao od prijatelja a i nije whey u pitanju bio nego gainer.
Bez okusa je najbolji, nema ni grama zaslađivača
Evo citam na fb, otvaraju neku prodavnicu na Ilidzi i u subotu 15.3. daju 15% popusta na proizvode...ako neko treba slucajno u nabavku eto fine prilike da se nesto ustedi...ima i katalog na stranici pa mozete uporedit cijenebatman je napisao/la:Musclefreak.ba mani te se pika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.