FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Pa ne bi se slozio da su to sitnice, a znas kako to kod nas ide, dok se obezbjede sredstva,izvodjac radova,odobre radovi,itd .A ne znam tacno da kad UEFA izdaje licence .Ne moze se to raditi pred takmicenje, mislim da stadion mora biti sredjen prije kraja sezone al nisam siguran,ako neko zna nek me prosvijetli
Ovo boldovano je pod obavezno!Sve se moze kad se hoce...vidjecemo kakva je ova uprava!Da li je bolja od prethodne...gavra je napisao/la:Pa ne bi se slozio da su to sitnice, a znas kako to kod nas ide, dok se obezbjede sredstva,izvodjac radova,odobre radovi,itd .A ne znam tacno da kad UEFA izdaje licence .Ne moze se to raditi pred takmicenje, mislim da stadion mora biti sredjen prije kraja sezone al nisam siguran,ako neko zna nek me prosvijetli
Treci put castimo
- Жика Павловић 2
- Kontakt:
Dokle se došlo s onom idejom da se pravi novi stadion kod istočnog tranzita?
/ је " $ " &, јер % $ ' $ $ "?
-
- Kontakt:
Mislim da jos uvjek sve ide po planu, do sad je ulozeno oko 2 miliona KM u raznu papirologiju a radovi bi trebali poceti sledece godine,eh sad....Dokle se došlo s onom idejom da se pravi novi stadion kod istočnog tranzita?
- Жика Павловић 2
- Kontakt:
Poguraće to Mile. Na mjestu sadašnjeg stadiona će se praviti nova zgrada skupštine RS.gavra je napisao/la:Mislim da jos uvjek sve ide po planu, do sad je ulozeno oko 2 miliona KM u raznu papirologiju a radovi bi trebali poceti sledece godine,eh sad....Dokle se došlo s onom idejom da se pravi novi stadion kod istočnog tranzita?
/ је " $ " &, јер % $ ' $ $ "?
novi stadion nece biti u roku od 5 godina minimalno a stari se ne moze rusiti dok se ne izgradi drugi znaci ostaje ovaj jos dugo vremena to je realnost i tako ce vjerovatno i biti
-
- Kontakt:
da...a koji su ovi levati znaci racunajte za 10 god...ma nek nam samo obnove stari da mozemo igrati u bl ligu sampionalešinar je napisao/la:novi stadion nece biti u roku od 5 godina minimalno a stari se ne moze rusiti dok se ne izgradi drugi znaci ostaje ovaj jos dugo vremena

TREĆI PUT ČASTIMO
iz tvojih rječi u Božje uši AMIN ja bi volio da igramo sa barsom u grupi a vi?
? ' - ? је сређена, & " " & су ", та / на & се $ је у $ ? & се не '? / $ ' " на 15-20 $ ? $ га " направе, него $ на овај & 10 $.
"" ПУТ ""
Još uvijek nije zavšena projektna dokumentacija, biće gotova krajem januara sledeće godine i svi su izgledi da će biti građen po principu "javnog privatnog partnerstva" jer je zakon o tome donesen po hitnom postupku u NS Republike Srpske i to će očigledno biti prvi takav projekt...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Govori li se igdje kad bi otprilike trebao biti zavrsen stadion?VB 1987 je napisao/la:Još uvijek nije zavšena projektna dokumentacija, biće gotova krajem januara sledeće godine i svi su izgledi da će biti građen po principu "javnog privatnog partnerstva" jer je zakon o tome donesen po hitnom postupku u NS Republike Srpske i to će očigledno biti prvi takav projekt...
Treci put castimo
-
- Kontakt:
nemoj sa barsom lagan je to protivniklešinar je napisao/la:iz tvojih rječi u Božje uši AMIN ja bi volio da igramo sa barsom u grupi a vi?

TREĆI PUT ČASTIMO
jel to vi vec i finale kontate????borac_sampion je napisao/la:nemoj sa barsom lagan je to protivniklešinar je napisao/la:iz tvojih rječi u Božje uši AMIN ja bi volio da igramo sa barsom u grupi a vi?

Nadamo se da će sve biti kako valja i trebuje, samo da smo živi i zdravi.princx je napisao/la:jel to vi vec i finale kontate????borac_sampion je napisao/la:nemoj sa barsom lagan je to protivniklešinar je napisao/la:iz tvojih rječi u Božje uši AMIN ja bi volio da igramo sa barsom u grupi a vi?
Samo da ne izvucemo neki engleski klub 

o,neeeeeeeeeeeee!!!!
pa ovim managerskim prokletinjama nikad dosta para iz gradskog i republickog budzeta...nista nece ostati za Borac od ovih smecara i raftinga....dosad je bilo bar samo za Vidovdan (ove godine Dzombic rekao da je samo Vlada RS dala 480 000 za Noc Sampiona i Lepu Brenu),a sad im se osladilo pa evo i drugi put u 2009.....
Sportska dvorana "Borik" u Banjoj Luci 12. decembra biće domaćin još jednog bokserskog spektakla pod nazivom "Noć šampiona svome gradu"
U sportskom dijelu programa biće održan kik-boks meč u kategoriji do 90 kg između Draženka Ninića (BIH/RS) i Janoša Nietlisbaha iz Švajcarske. Meč će se raditi u disciplini lou-kik u pet rundi po dva minuta po pravilima Svjetske WKA federacije.
Pored njega, u ring će izaći i naš proslavljeni bokser Goran Delić (BIH/RS). Njegov protivnik će, u meču prestiža, biti mađarski bokser Makula Atila. Meč će se raditi u verziji UBO, u šest rundi po tri minuta, u kategoriji do 90,719 kg. U uvodnom dijelu programa, gledaoci će moći da vide i četiri uvodna meča.
- Promoter mečeva će biti ukrajinski teškaš Aleksander Dimitrenko. Projekat se održava pod okriljem Svjetske kik-boks federacije WKA i Kik-boks saveza Republike Srpske, a u tehničkoj organizaciji Kik-boks kluba "Draženko Ninić". U okviru projekta biće održan i mini-koncert estradne zvijezde Tanje Savić. Vjerujem da će i ovo biti na nivou ranijih dešavanja ovakve vrste, koja su kao po pravilu punili SD "Borik" i Gradski stadion do posljednjeg mjesta - istakao je PR manifestacije "Noć šampiona - svome gradu", Ljubinko Spasojević.
Posljednje mečeve Goran Delić i Draženko Ninić imali su u julu ove godine kada su na Gradskom stadionu odbranili, svaki u svojoj verziji, svjetske krune.
pa ovim managerskim prokletinjama nikad dosta para iz gradskog i republickog budzeta...nista nece ostati za Borac od ovih smecara i raftinga....dosad je bilo bar samo za Vidovdan (ove godine Dzombic rekao da je samo Vlada RS dala 480 000 za Noc Sampiona i Lepu Brenu),a sad im se osladilo pa evo i drugi put u 2009.....
Sportska dvorana "Borik" u Banjoj Luci 12. decembra biće domaćin još jednog bokserskog spektakla pod nazivom "Noć šampiona svome gradu"
U sportskom dijelu programa biće održan kik-boks meč u kategoriji do 90 kg između Draženka Ninića (BIH/RS) i Janoša Nietlisbaha iz Švajcarske. Meč će se raditi u disciplini lou-kik u pet rundi po dva minuta po pravilima Svjetske WKA federacije.
Pored njega, u ring će izaći i naš proslavljeni bokser Goran Delić (BIH/RS). Njegov protivnik će, u meču prestiža, biti mađarski bokser Makula Atila. Meč će se raditi u verziji UBO, u šest rundi po tri minuta, u kategoriji do 90,719 kg. U uvodnom dijelu programa, gledaoci će moći da vide i četiri uvodna meča.
- Promoter mečeva će biti ukrajinski teškaš Aleksander Dimitrenko. Projekat se održava pod okriljem Svjetske kik-boks federacije WKA i Kik-boks saveza Republike Srpske, a u tehničkoj organizaciji Kik-boks kluba "Draženko Ninić". U okviru projekta biće održan i mini-koncert estradne zvijezde Tanje Savić. Vjerujem da će i ovo biti na nivou ranijih dešavanja ovakve vrste, koja su kao po pravilu punili SD "Borik" i Gradski stadion do posljednjeg mjesta - istakao je PR manifestacije "Noć šampiona - svome gradu", Ljubinko Spasojević.
Posljednje mečeve Goran Delić i Draženko Ninić imali su u julu ove godine kada su na Gradskom stadionu odbranili, svaki u svojoj verziji, svjetske krune.
' $ & ' "....Schlager je napisao/la:o,neeeeeeeeeeeee!!!!
" " " - ", $ ' & & тога а у " се $ о & " &....
"" ПУТ ""
moderator zasto brises moje postove ,nisu offtopic,ne razumjem ? ...nije prvi put ...nerviras me 

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
Ko ti brise postove?
Koje? O cemu si pisao kad je obrisano,mozda sam i ja obrisao?
Koliko se sjecam danas sam obrisao samo post od onog zmaj_Bosne koji je srao po Republici Srpskoj na nasoj temi....
Koje? O cemu si pisao kad je obrisano,mozda sam i ja obrisao?
Koliko se sjecam danas sam obrisao samo post od onog zmaj_Bosne koji je srao po Republici Srpskoj na nasoj temi....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.