mandraX je napisao/la:Al' zato ti imaš pravo govoriti nekome da je glup i sl.?
Zasto se navijace Reala kada nekoga vrijedjaju odmah banuje (opravdano, ne kazem da nije)
Lijepo od tebe.D10S je napisao/la:Hvala administraciji sto mi je dozvolila da budem registrovan na ovom forumu.
To nije istina.mandraX je napisao/la: Večeras je svaki forumaš koji je vrijeđao nekoga na Barcinoj temi bio sankcionisan. Ne znam zašto plačeš?
to se i meni od juče zna desiti, zalede se po par sekundi i onda se odlede...bagrcavi je napisao/la:Nešto mi od maloprije smajliji kao zaleđeni stoje znači ovaj smajlisamo stoji a i još jedan preblem a to je da mi post ne postavlja kao ostalim i opcije uredi, prijavi drugačije stoje, jel se ovo samo meni dešava ili još nekome ?
mi nikad ne ostavljamo obavještenja o tome ko je banovan. to nećemo ni početi raditi.D10S je napisao/la:Imam pitanje. Nadam se da necu dobiti ban zbog ovoga.
Zasto se navijace Reala kada nekoga vrijedjaju odmah banuje (opravdano, ne kazem da nije), a navijacima Barce kada to rade se (samo) brisu postovi? Ja kada sam stisnuo onaj trokutic da prijavim vrijedjanje barem pet puta od strane istih, pisalo je "post ne postoji", a isti vidim nisu kaznjeni.
Hvala.
I meni se od juče dešava, samo mi se zaledi smajli i to je toanonimni je napisao/la:to se i meni od juče zna desiti, zalede se po par sekundi i onda se odlede...bagrcavi je napisao/la:Nešto mi od maloprije smajliji kao zaleđeni stoje znači ovaj smajlisamo stoji a i još jedan preblem a to je da mi post ne postavlja kao ostalim i opcije uredi, prijavi drugačije stoje, jel se ovo samo meni dešava ili još nekome ?
Koji je odnos tih prilika? 5:1admin je napisao/la:mi nikad ne ostavljamo obavještenja o tome ko je banovan. to nećemo ni početi raditi.D10S je napisao/la:Imam pitanje. Nadam se da necu dobiti ban zbog ovoga.
Zasto se navijace Reala kada nekoga vrijedjaju odmah banuje (opravdano, ne kazem da nije), a navijacima Barce kada to rade se (samo) brisu postovi? Ja kada sam stisnuo onaj trokutic da prijavim vrijedjanje barem pet puta od strane istih, pisalo je "post ne postoji", a isti vidim nisu kaznjeni.
Hvala.
podjela o kojoj govoriš postoji i ti si na onoj strani koja bude češće banovana, to je tačno.
Međutim, podjela nije po klubovima, već si ti užasno naporan, kvariš diskusije i konstatno i nepopravljivo u svakom postu vrijeđaš sagovornike (čak i na ovoj temi). Zato tebe odmah banujemo, a nekom drugom samo obrišemo post. Drugi dobiju priliku da se poprave, a ti si svoju priliku ispucao.
da, otprilike tako... 5 prilika, pa 1 ban... nakon toga, nema više prilika, samo banovi.Nail for Real je napisao/la:Koji je odnos tih prilika? 5:1admin je napisao/la:mi nikad ne ostavljamo obavještenja o tome ko je banovan. to nećemo ni početi raditi.D10S je napisao/la:Imam pitanje. Nadam se da necu dobiti ban zbog ovoga.
Hvala.
podjela o kojoj govoriš postoji i ti si na onoj strani koja bude češće banovana, to je tačno.
Međutim, podjela nije po klubovima, već si ti užasno naporan, kvariš diskusije i konstatno i nepopravljivo u svakom postu vrijeđaš sagovornike (čak i na ovoj temi). Zato tebe odmah banujemo, a nekom drugom samo obrišemo post. Drugi dobiju priliku da se poprave, a ti si svoju priliku ispucao.?
Pomozi mi da riješim ovaj problem koji imam sa forumom pa mi i skini avatar nije problem.A ovako ignorišeš moja pitanja, a radiš neke druge stvari.admin je napisao/la:bilo kakve vojne oznake, vojnici, vojskovođe, isl. na avatarima nisu dozvoljene na ovom forumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.