Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Arogantni
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la Arogantni » 13 sep 2011, 11:28

Koji ste vi debilni kreteni... Necete da shvatite da BHT 1 ne odredjuje koju ce utakmicu da snimaju... To radi Komitet za normalizaciju.... A sto je druga stvar prije je BHT 1 placala prenose pa je mogla birati koje ce utakmice da prenose... Sada je druga stvar jer sada klubovi placaju Bht-u i Komitetu da ih prenosi... I recimo da Travnik koji je platio ili Gosk hoce da i oni budu zastupljeni kao i drugi klubovi jer su sve uredno platili kao i ostali klubovi...

Ni meni se ovo ne svidja ali sta se moze.. Treba jednak odnos prema svima...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 sep 2011, 11:38

Arogantni je napisao/la:Koji ste vi debilni kreteni... Necete da shvatite da BHT 1 ne odredjuje koju ce utakmicu da snimaju... To radi Komitet za normalizaciju.... A sto je druga stvar prije je BHT 1 placala prenose pa je mogla birati koje ce utakmice da prenose... Sada je druga stvar jer sada klubovi placaju Bht-u i Komitetu da ih prenosi... I recimo da Travnik koji je platio ili Gosk hoce da i oni budu zastupljeni kao i drugi klubovi jer su sve uredno platili kao i ostali klubovi...

veću glupost odavno nisam čuo...

šta će bola klubovi plaćat :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 13 sep 2011, 11:39

Arogantni je napisao/la:Koji ste vi debilni kreteni... Necete da shvatite da BHT 1 ne odredjuje koju ce utakmicu da snimaju... To radi Komitet za normalizaciju.... A sto je druga stvar prije je BHT 1 placala prenose pa je mogla birati koje ce utakmice da prenose... Sada je druga stvar jer sada klubovi placaju Bht-u i Komitetu da ih prenosi... I recimo da Travnik koji je platio ili Gosk hoce da i oni budu zastupljeni kao i drugi klubovi jer su sve uredno platili kao i ostali klubovi...

Polako sa epitetima,degeneriku,smiri se,popij piče.Kako je ta prica samo glupa,i retardirana,ako je istinita,po tome,svaki klub kome se digne ona stvar,fino plati,i prenose ga svako kolo.Mislim o cemu pricamo...Gdje,u kojem svijetu se prenosi duel fenjerasa,osim naravno ako nije odlucujuci za ispadanje,ili neki tradicionalni derbi.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 sep 2011, 11:42

molim vas bez vrijeđanja.
neću ponovo upozoravati.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 13 sep 2011, 11:47

Admine,imaš li ti kakav uticaj da spriječiš ovu sprdnju sa prenosima?

Bar da na naslovnoj strani portala napišeš kolumnu kako se neko namjerno sprda sa Premijer Ligom Bih? Sav vaš trud oko promocije domaćeg sporta i animiranja ljudi da prate više domaće lige od stranih će pasti u vodu ako se budu nastavile prenositi utakmice kao Rudar-Sloboda (u kolu kad igraju Velež-Široki npr) i Travnik-Gošk!

Napiši da to radi Dragiša Ćorsović kako bi ismijavao zajedničku ligu :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 13 sep 2011, 11:50

jubitubi je napisao/la:

Polako sa epitetima,degeneriku,smiri se,popij piče.Kako je ta prica samo glupa,i retardirana,ako je istinita,po tome,svaki klub kome se digne ona stvar,fino plati,i prenose ga svako kolo.Mislim o cemu pricamo...Gdje,u kojem svijetu se prenosi duel fenjerasa,osim naravno ako nije odlucujuci za ispadanje,ili neki tradicionalni derbi.
Svi klubovi su pred pocetak sezone uredno platili da ih prenose... Takva je bila odluka Komiteta... Tako da je BHT 1 nemocan sto se tice toga... Od para za prenose Komitet je kupio Selectove lopte i podijelio ih klubovima...
Npr. Gosk je platio kao i Sarajevo ili Borac i sasvim je normalno da traze ljudi da ih nekad prenose...

Treba jednakim arsinima sa svima...

Ja sam vec napisao da mi se to ne svidja da se npr. prenose ekipe tipa Zvijezde, Slobode, Goska, Rudara P. jer se nema sta vidjeti kada igraaju te ekipe na ustrb jednog giganta kakav je Zeljeznicar ili Borac, Sarajevo.... Ali posto su i oni platili treba sa svima jednako postupati...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 13 sep 2011, 11:50

Ma meni vala svejedno koga će prenositi, ionako se nema šta vidjeti!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 13 sep 2011, 11:54

Arogantni je napisao/la: Svi klubovi su pred pocetak sezone uredno platili da ih prenose... Takva je bila odluka Komiteta... Tako da je BHT 1 nemocan sto se tice toga... Od para za prenose Komitet je kupio Selectove lopte i podijelio ih klubovima...
Npr. Gosk je platio kao i Sarajevo ili Borac i sasvim je normalno da traze ljudi da ih nekad prenose...

Ja sam vec napisao da mi se to ne svidja da se npr. prenose ekipe tipa Zvijezde, Slobode, Goska, Rudara P. jer se nema sta vidjeti kada igraaju te ekipe na ustrb jednog giganta kakav je Zeljeznicar ili Borac, Sarajevo.... Ali posto su i oni platili treba sa svima jednako postupati...
Ovo je skroz pogresno!Gdje to ima,da klubovi placaju da se prenose?!Samo kod nas.I od toga i pocinje ova citava smijurija...

Ma u stvari dobro je,ako oni misle da ce to podici gledanost PLBiH,neka im.Ne pada mi na pamet da gledam prijenos Travnik-GOSK.

I ne treba jednakim arsinima sa svima,treba bolje sa klubovima koji su u vrhu,a losije sa onima sa dna.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 13 sep 2011, 11:59

jubitubi je napisao/la:
Arogantni je napisao/la: Svi klubovi su pred pocetak sezone uredno platili da ih prenose... Takva je bila odluka Komiteta... Tako da je BHT 1 nemocan sto se tice toga... Od para za prenose Komitet je kupio Selectove lopte i podijelio ih klubovima...

Ovo je skroz pogresno!Gdje to ima,da klubovi placaju da se prenose?!Samo kod nas.I od toga i pocinje ova citava smijurija...

Ma u stvari dobro je,ako oni misle da ce to podici gledanost PLBiH,neka im.Ne pada mi na pamet da gledam prijenos Travnik-GOSK.

I ne treba jednakim arsinima sa svima,treba bolje sa klubovima koji su u vrhu,a losije sa onima sa dna.
To nema nigdje samo kod nas da klubovi placaju prenose... Toga sam svijestan i ja... U Engleskoj savez placa klubovima prenose kao i svakoj dr. normalnoj Ligi....
Ali posto je donesena takva odluka a svi su je ispostovali onda treba biti fer prema svima...

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 13 sep 2011, 12:00

Alo ljudi nije meni problem sto prenose Rudara, Travnika, realno nebi ni valio svako kolo da gledat jedne te iste, ali mi je glup izbor utakmica tih ekipa jer se mogu naci dosta zanimljivije npr da su prenosili Travnik protiv Borca, mislim da se nebi niko bunio....

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 13 sep 2011, 12:02

Avalanche je napisao/la:Alo ljudi nije meni problem sto prenose Rudara, Travnika, realno nebi ni valio svako kolo da gledat jedne te iste, ali mi je glup izbor utakmica tih ekipa jer se mogu naci dosta zanimljivije npr da su prenosili Travnik protiv Borca, mislim da se nebi niko bunio....
To rade zato stu Borca vec bili ranije prenosili a Travnika nisu... Ovako ubiju 2 muhe odjednom tj. prenose i Travnika i Goska koje nisu prenosili ove sezone nikako...

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 13 sep 2011, 12:03

Arogantni je napisao/la:
Avalanche je napisao/la:Alo ljudi nije meni problem sto prenose Rudara, Travnika, realno nebi ni valio svako kolo da gledat jedne te iste, ali mi je glup izbor utakmica tih ekipa jer se mogu naci dosta zanimljivije npr da su prenosili Travnik protiv Borca, mislim da se nebi niko bunio....
To rade zato stu Borca vec bili ranije prenosili a Travnika nisu... Ovako ubiju 2 muhe odjednom tj. prenose i Travnika i Goska koje nisu prenosili ove sezone nikako...
da ali morace GOSK prenositi i kad bude igrao kuci, jer sam cuo da svaku ekipu moraju prenositi jednom kad budu domacini ;)

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 13 sep 2011, 12:08

Avalanche je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:
da ali morace GOSK prenositi i kad bude igrao kuci, jer sam cuo da svaku ekipu moraju prenositi jednom kad budu domacini ;)
Ne moraju... Dovoljno je da svaku ekipu makar 2 puta prenose pa sad igrali na strani ili kuci...
Ovdje naravno podrazumjeva se da mogu prenositi i vise od 2 puta ekipe kao sto gigant Zeljo, zatim Borac, Sarajevo, Siroki itd...

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 13 sep 2011, 12:09

Pa moraju ljudi udovoljiti svima, jer u suprotnom odmah je majorizacija. Sjetimo se priče kako se prenose samo željo i sarajevo, a sada kao šta prenose travnik i gošk. Stvarno licemjerno od većine forumaša.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 sep 2011, 12:10

Ja tek sada cujem za to da su klubovi placali za prenose.Pa to je definitivno za :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i na kraju :oops: .
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 13 sep 2011, 12:15

Avalanche je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:
Avalanche je napisao/la:Alo ljudi nije meni problem sto prenose Rudara,
Ne moraju... Dovoljno je da svaku ekipu makar 2 puta prenose pa sad igrali na strani ili kuci...
Ovdje naravno podrazumjeva se da mogu prenositi i vise od 2 puta ekipe kao sto gigant Zeljo, zatim Borac, Sarajevo, Siroki itd...
Nebi se slozio sa tobom jer do sada nisu duplirali ni jednog domacina al dobro vidicemo i to... :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 sep 2011, 13:14

boni sta vam je koji klub je platio prijenose?? :lol: :lol: :lol: :lol:

ovaj buba bezveze...

select je sponzori i zat osu date lopte..

dalje, bht je sponzor lige, vidite kad je prijenos da je sponzor gore, a klubovi su oslobođeni akontacije za prvenstvo (što je platio bht zauzvrat dobiva prijenose)...dašta je bilo bunjenja od želje, sarajeva, širokog borca itd jer je bht svakom klubu platio za učešće u ligi 6000 KM (savezu) a moze prenositi utakmice koje oce i koliko oce,kao ima to pravo..zato su se i bunili..to ispada da klub recimo ako je prenosen 6 puta, po svakom prijenosu dobiva 1000KM sto je bijedno i slazem se sa klubovima..

ovogodisnji bht derbi kola je potpuni promasaj ma kako se kome sviđalo ovo ili ne..potpuni promasaj..a ako su mogli prosle godine prenositi po 2 utakmice (sub i ned) sto nisu mogli i ove, npr. Zeljo-Zrinjski subota, rudar - sloboda nedjelja..nego nece jer nije u interesu ocito nikome...a mozda i klubovi ovi nedaju zato se vade da su svi zastupljeni, nema to veze s tim..nego sto vise klubova prenose, manje ce biti prenosa ovih sto se bune logicno..

cuj klubovi placaju bht1 da ih prenosi.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 13 sep 2011, 16:10

Zločin je prenositi Travnik-Gošk u kolu u kojem igraju Olimpic-Borac!

Otvaranje novog stadiona na Otoci,šampionska ekipa gostuje odličnom timu za koji nastupaju takva imena kao Vladavić,Raščić,Subašić i koji gaji evropske ambicije...Plus što bi i svi ostali navijači to voljeli pogledati u nadi da Velikan iz Platonove konačno negdje zastane!

Praznik za oči i dušu,a oni šalju kamere na Travnik-Gošk.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 sep 2011, 16:14

Dule 078 je napisao/la:Zločin je prenositi Travnik-Gošk u kolu u kojem igraju Olimpic-Borac!

Otvaranje novog stadiona na Otoci,šampionska ekipa gostuje odličnom timu za koji nastupaju takva imena kao Vladavić,Raščić,Subašić i koji gaji evropske ambicije...Plus što bi i svi ostali navijači to voljeli pogledati u nadi da Velikan iz Platonove konačno negdje zastane!

Praznik za oči i dušu,a oni šalju kamere na Travnik-Gošk.
Subasic vise ne nastupa za OlimpiC on je na posudbi u dynamo dresdenu

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 13 sep 2011, 16:21

Ja stvarno ne razumijem sta hocete reci sa svim ovim.Najbolje da izaberemo 4 kluba i da prenosimo samo njihove tekme.O.K kazete kvalitet.Evo slazem se .Ali cinjenica je da je Pirota jedan ako ne u prosjeku stadion gdje se igra najefikasniji nogomet zadnjih godina.Molim sve zainteresovane na forumu da provjere ovaj podatak.Evo ja na primjer dosta redovno kad god mogu gledam prenose i mogu garantovati da su tekme na Piroti zanimljivije od ogromne vecine onih koje sam gledao u T,V prenosima.Sada ce vjerovatno svi krenuti sa paljbom .
Ali evo kao argument ovome pozivam navijace Zrinjskog i Zeljeznicara da kazu bez pristrasnosti kakve su bile tekme po njima u prva 2 kola u Travniku.Ja mislim da su bile pune sansi uzbudljive do zadnjeg trenutka prilicno efikasne (3i 4 gola) i da se stvarno imalo sta vidjeti i garantujem da se neko sjetio da ih prenosi da bi bile jedne od najboljih koje su u T.V prenosima radjene.I tekma sa Borcem je bila zanimljiva prvo pol.2 gola i dosta sansi ali je onda doslo do cega je doslo i da se tekma nastavila garantujem da bi do samog kraja bila uzbudljiva.Ali necu o njoj obecao sam :D A ekipa GOSKA je novajlija u ligi i stvarno nebi bilo lose da svi zajedno jednom vidimo i njih na djelu .Zasto da ne..Dobro i ja bi volio da je prenos tekme sa jacim po imenu klubom ali sta je tu je.
Inace navijaci svih klubova koji gostuju ovdje ne dolaze djabe u mozda i najvecem broju na ovo gostovanje,nego zato htio to priznati neko ili ne Pirota i takva kakva je a ,bice i ljepsa radi se,ima neku svoju draz,najvise zbog snaznog otpora koji pruza domaca ekipa i jacim timovima i po kadru i po novcu od sebe.
Pa daj da vidimo i taj prenos odavde vec jednom,a stvarno je i na pocetku ovoga projekta na BHRT ove godine koji se radi u saradnji sa komitetom za normalizaciju receno da ce svi klubovi biti podjednako zastupljeni.
A nebi bilo lose da se neko sjeti da promjeni taj famozni naziv DERBI KOLA koji je od ranije ostao i unosi puno
zabune u svu ovu pricu.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laszlo i 9 gostiju.