Pa dobro jbg sta treba da igrate sa Ventpilsom i Gzirom u dva pretkolaledesma je napisao/la:Ja, ali ta prva dva su redovan ucesnik LP ili EL, cesto znaju proci i grupe EL...SF6 je napisao/la:Hoces u grupe, prodjes Batea i Astanu. Realno nikad niko nije imao ovakvu sansu.
Isto i za Zrinjski.
Ma ja, ako se moze kako do grupa igrajuci samo protiv maltezana valjalo bi
Iskreno ja nas ne vidim dalje od 3. Pretkola
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
=\_1921_/=
Sarajevo ima tu historijsku sansu ali nekako mi je atmosfera kod njih i U I OKO kluba losa..
Evo tri dana do utakmice bukvalno kao da igraju 1/16 kupa protiv Stupcanice...
Niti aranzmana vozom, autobusima itd..niko nista a ako zele dalje do grupe moraju imati dodatni motiv koji ce doci sa tribina.
Niti aranzmana vozom, autobusima itd..niko nista a ako zele dalje do grupe moraju imati dodatni motiv koji ce doci sa tribina.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sa eventualnim plasmanom naših ekipa(abd), u grupnu fazu, automatski se podiže rejting lige, odnosno cijena igrača na tržištu.
Jedino tako možemo doći, u situaciju, da nam transfer od 100k, nije JOOOJ.
Jedino tako možemo doći, u situaciju, da nam transfer od 100k, nije JOOOJ.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sovetskiye shlyukhi!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- invincible1921
- Kontakt:
Nemoj stupcanicu uzimat bombu ce ti bacitavenija je napisao/la:Sarajevo ima tu historijsku sansu ali nekako mi je atmosfera kod njih i U I OKO kluba losa..
Ma iskreno da mogu na kosevu igrat cak bi im i prednost dao, vako bgm...teska situacija
=\_1921_/=
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Više Sarajevo ima uspjeha od Utrechta samo što dolaze iz bolje lige, evo ukratko da ne idem duboko..firefirefirely je napisao/la:Sta konkretno?MortemHz je napisao/la:Haj proguglaj malo života tifirefirefirely je napisao/la:Nemojte zayebavat, prvo ste preskocili jedno pretkolo, Zrinjski je vec dva kluba morao izbaciti, i to jedan Utrecht, znaci moze se, to je to sa BATEom negdje.. I onda ste jedini par koji dobije nenosioca u grupi.. Mogla se eto dobiti Sutjeska ili Linfield, ali ovo uopste nije lose, pa mora se makar jedan osrednji klub izbacit da se dodje do grupne faze
Bjeloruska ekipa je proteklih godina bila redovni učesnik grupnih faza evropskih takmičenja. Tačnije, u devet od 11 posljednjih sezona BATE je nastupao u grupnoj fazi Lige prvaka (pet puta) i Evropske lige (četiri puta).
BATE mnogi godinama smatraju i mini-reprezentacijom Bjelorusije s obzirom na to da godinama unazad ekipa iz Borisova daje najviše reprezentativaca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Realno nikada laksi zdrijeb...I Malmö i Bate su cak i jaci od ovih u playofu ali yebem li ga pa valja igrat...Niko se nece naguzit i reci izvolite...
Potuc se muski pa kako bude....Mislite sta hocete ali treba se ugledat na Zrinjski....da sada se skupe i igraju bilo bi 8-1 za Utreht u dvije utakmice. Ali skupili mu da izasli na teren i prosli...Uz punoooo srece ali jbg sreca prati hrabre.
Zato bez negative i kukanja izaci i napasti od prve minute....barem u prvom pol dat 599 posto napast svim silama pa onda u drugom rucna i bunker (zavisi od rezultata)
Potuc se muski pa kako bude....Mislite sta hocete ali treba se ugledat na Zrinjski....da sada se skupe i igraju bilo bi 8-1 za Utreht u dvije utakmice. Ali skupili mu da izasli na teren i prosli...Uz punoooo srece ali jbg sreca prati hrabre.
Zato bez negative i kukanja izaci i napasti od prve minute....barem u prvom pol dat 599 posto napast svim silama pa onda u drugom rucna i bunker (zavisi od rezultata)
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Moraš nekad napravit iznenadjenje i izbacit jače od sebe,da bi vidio tu famoznu Europu,samo je problem što se naši ukenjaju svaki put kad treba malo zapet...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- firefirefirely
- Kontakt:
Drug, nisam mislio na renome i tradiciju, nego na trenutni kvalitet ekipa, a treba biti realan i reci da BATE godinama nije bio losiji, a i Astana nije na vrhuncu svoje forme..MortemHz je napisao/la:Više Sarajevo ima uspjeha od Utrechta samo što dolaze iz bolje lige, evo ukratko da ne idem duboko..firefirefirely je napisao/la: Sta konkretno?
Bjeloruska ekipa je proteklih godina bila redovni učesnik grupnih faza evropskih takmičenja. Tačnije, u devet od 11 posljednjih sezona BATE je nastupao u grupnoj fazi Lige prvaka (pet puta) i Evropske lige (četiri puta).
BATE mnogi godinama smatraju i mini-reprezentacijom Bjelorusije s obzirom na to da godinama unazad ekipa iz Borisova daje najviše reprezentativaca.
Sretno svakako i jednim i drugim
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ma 90 posto prime gol i raspadnu se komplet. Mentalitet nula.rishovski je napisao/la:Moraš nekad napravit iznenadjenje i izbacit jače od sebe,da bi vidio tu famoznu Europu,samo je problem što se naši ukenjaju svaki put kad treba malo zapet...
Zrinjski je dokazao neke stvari sa Utrehtom, izadji i igraj jbm mater
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Utakmica se igra na stadionu Bilino Polje sa početkom od 19:45h, a bjeloruska momčad će imati podršku svojih navijača.
Za navijače BATE-a organizovana je tradicionalna vožnja autobus, a ruta će ići preko Minska, Bresta, Poljske, Slovačke, uključuju i noćenje u Budimpešti. Predviđeno je da se navijači BATE-a u Zenici pojave na dan utakmice.
Oni će iz Borisova krenuti u utorak, 6. augusta, a povratak nazad je predviđen u subotu, 10-og.
Preduvjet za put je valjana šengenska viza.

Za navijače BATE-a organizovana je tradicionalna vožnja autobus, a ruta će ići preko Minska, Bresta, Poljske, Slovačke, uključuju i noćenje u Budimpešti. Predviđeno je da se navijači BATE-a u Zenici pojave na dan utakmice.
Oni će iz Borisova krenuti u utorak, 6. augusta, a povratak nazad je predviđen u subotu, 10-og.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Nema sa Lukašenkom zayebancije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
avenija je napisao/la:Utakmica se igra na stadionu Bilino Polje sa početkom od 19:45h, a bjeloruska momčad će imati podršku svojih navijača.
Jesu li računali na VRANDUK
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Dobro ba znam da ces čir na želucu dobit kad bi usli kojim slucajeminvincible1921 je napisao/la:Pa dobro jbg sta treba da igrate sa Ventpilsom i Gzirom u dva pretkolaledesma je napisao/la:Ja, ali ta prva dva su redovan ucesnik LP ili EL, cesto znaju proci i grupe EL...SF6 je napisao/la:Hoces u grupe, prodjes Batea i Astanu. Realno nikad niko nije imao ovakvu sansu.
Isto i za Zrinjski.
Ma ja, ako se moze kako do grupa igrajuci samo protiv maltezana valjalo bi
Iskreno ja nas ne vidim dalje od 3. Pretkola
Sta znam, valjo bi nam Famos eventualno Tosk
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Morate shvatiti da BATE daleko lakše dolazi do Europe nego Utrecht, i to radi slabije lige. Nemojte da vas zavaravaju njihove euro utakmice, može Sarajevo igrati protiv njih!
Ovo je najlošiji BATE u posljednjih 10 godina, Astana je već druga priča.
Ako vijetnamci kojim slučajem ne prime gol kući, u stvari u Zenici, onda bi moglo biti svega.
Ako vijetnamci kojim slučajem ne prime gol kući, u stvari u Zenici, onda bi moglo biti svega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
oba kluba idu u grupnu fazu, Zeljo koristi njihov umor i lagano uzima titulu 
Don't believe the hype.
Zrinjski da je dobio Wolves, rekli bi pitari BATE redovniji u uefinim takmicenjima.Hans je napisao/la:Morate shvatiti da BATE daleko lakše dolazi do Europe nego Utrecht, i to radi slabije lige. Nemojte da vas zavaravaju njihove euro utakmice, može Sarajevo igrati protiv njih!
Jbt 2 pretkola trebas proci do grupa i to ne igras protiv Gladbacha, Newcastlea, Malage...
Ima lii itko upucen bi li Zrinjski četvrto mogao igrati na pecari ili na bilinom kako ide to
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.