A ne moze sakrit cehru nikad

Koliko god se trudio.
Kompleksi su cudo

I koksarin dim
Hodi upoznaj me.da vidis da nisam mangup

Sijuksi ofo ono indijanci stari
Moderator/ica: GracanicaAA
Ako covjeka poznajes licno,onda je jos licemjernije da si mu to mogao reci u lice i uputit te prijetnje a ne ovdje se prosipat ko riza.Mogu mislit kad si u drustvu s njim glumis klasicnu kujicu i klimaca glavom a ovdje ti dobro dodje da istreses svoje frustracije..Brcanskamalta je napisao/la:Medjede,ima samo jedan Problem sa tvojom teorijom.
Ja godinama nisam aktivni clan fukara i ne pripadam sjeveru i "20 velicanstvenih".
I Azmira poznajem licno.....tako da okani se djecijih fora.
Koje si ti dijete....BosanacGorstak je napisao/la:Ako covjeka poznajes licno,onda je jos licemjernije da si mu to mogao reci u lice i uputit te prijetnje a ne ovdje se prosipat ko riza.Mogu mislit kad si u drustvu s njim glumis klasicnu kujicu i klimaca glavom a ovdje ti dobro dodje da istreses svoje frustracije..Brcanskamalta je napisao/la:Medjede,ima samo jedan Problem sa tvojom teorijom.
Ja godinama nisam aktivni clan fukara i ne pripadam sjeveru i "20 velicanstvenih".
I Azmira poznajem licno.....tako da okani se djecijih fora.Ako je tako halalim,samo sto se tice prijetnji porodici i slicno..mani se toga..to su ozbiljne stvari..
Zacas ti moze zakucati murija na vrata.
Ma ne sumnjam ja @sarijel da si ti raja za ljude koji te poznaju.Onako bahat,prilicno sirov sa dozom primitivizma..za sjest u kafani i senlucit ono raja.Al si brate zelen ko dzenarikaSariel1987 je napisao/la:]Zakacaj![]()
A ne moze sakrit cehru nikad![]()
Koliko god se trudio.
Kompleksi su cudo![]()
I koksarin dim
Hodi upoznaj me.da vidis da nisam mangup
Sijuksi ofo ono indijanci stari
@Solinas..nisam znao da ti je ovo nik..jbte covjece tek sad vidjeh kad ti sarijel ovo replicira..Brcanskamalta je napisao/la:Koje si ti dijete....BosanacGorstak je napisao/la:Ako covjeka poznajes licno,onda je jos licemjernije da si mu to mogao reci u lice i uputit te prijetnje a ne ovdje se prosipat ko riza.Mogu mislit kad si u drustvu s njim glumis klasicnu kujicu i klimaca glavom a ovdje ti dobro dodje da istreses svoje frustracije..Brcanskamalta je napisao/la:Medjede,ima samo jedan Problem sa tvojom teorijom.
I Azmira poznajem licno.....tako da okani se djecijih fora.Ako je tako halalim,samo sto se tice prijetnji porodici i slicno..mani se toga..to su ozbiljne stvari..
Zacas ti moze zakucati murija na vrata.
Ko prijeti porodici. ..Pa isto sam mu i reko"Azmire ovo moze zivot tebi i porodici u Tuzli pretvoriti u pakao sto radis ovo ne treba ti ovaj inat".
Ne moras nikog napast fizicki da mu od zivota stres napravis balavac.....
Pojma ti nemas.
Ma zivio u Tz jedan period za vrijeme studija,radio u Tz jos duzi period i poznajem dosta ljudi gore.Normalna raja i nikad nisam u zivotu svom cuo da neko kaze za nekog ovaj je Podrinjac i slicno..Ne probudio se ako sam ikada cuoVolimTz je napisao/la:Sad bi i ja htio znati ko je ovaj čovjek, svaka čast majstore !![]()
Ako Bog da, da nam i Sloboda i Sloga igraju europske kupove. To je naša želja, a oni to ne vide.
EDIT: @gorstak Poznajem ih bolje nego što misle neki ovdje. Puno je tu dobre raje, ali su ih otjerali pojedinci. Isti pojedinci su vazda blokirali svaku ultra ideju koja je bila, otjerali su grad sa tribine. O kantonu da ne pričam.
Neki dan sam se baš ubjeđivao sa jednim kolegom, također iz Tz, i on tvrdi to što si ti rekao. Dok sam ja izgleda odrastao uz ove druge, i priču "sami protiv svih". Kad sam upoznao braću iz drugih krajeva domovine shvatio sam da to i nije tako. Nego je to neki njihov ludi trip, majorizacijaBosanacGorstak je napisao/la:Ma zivio u Tz jedan period za vrijeme studija,radio u Tz jos duzi period i poznajem dosta ljudi gore.Normalna raja i nikad nisam u zivotu svom cuo da neko kaze za nekog ovaj je Podrinjac i slicno..Ne probudio se ako sam ikada cuoVolimTz je napisao/la:Sad bi i ja htio znati ko je ovaj čovjek, svaka čast majstore !![]()
Ako Bog da, da nam i Sloboda i Sloga igraju europske kupove. To je naša želja, a oni to ne vide.
EDIT: @gorstak Poznajem ih bolje nego što misle neki ovdje. Puno je tu dobre raje, ali su ih otjerali pojedinci. Isti pojedinci su vazda blokirali svaku ultra ideju koja je bila, otjerali su grad sa tribine. O kantonu da ne pričam...a covjek kad slusa ovdje neke ljude pomislio bi grad podijeljen na pola.
Za Tuzlu samo mogu reci![]()
![]()
Za Slobodu![]()
Za Slogu![]()
![]()
![]()
Za sarijela i solinasa
To sto si gore ispricao je jedan od nacina kako se pravi neka "legendarna" i mitska pobjeda od obicne utakmice.Cestitke na zasluzenoj pobjedi i to je to.da ne idemo dalje pokvarit cemo utisak ove cestitke.drakensang je napisao/la:I ti si cifre izmisljao i poceo pricat Rodjeni se prodali Olimpiku, a prica ti je nidje veze. Da ti anegdotu ispricam, prilazi Husic kapitenu Veleza i pita za premije od Olimpika. Kad mu je ovaj odgovorio da nema nikakvih premija, ovaj rece: "Svakako ce Ibro dns plakat, sve sam sredio(ziva istina), nemate ovdje sta trazit, 5:0 crmo vas dobit" I po Kzagicu i sudjenju, i dobacivanjim s tribina "bravo majstore, doktore" se vidjelo da se to sa Mirzom rijesilo. Ali jbg, "Babuka" je pocrvenio poslije utakmice.
Nemojte izmisljat cifre jer niko nema tolike pare, nije niko glup. A ozbiljan forumas ne moze zvat nekog Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.