FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la Sariel1987 » 29 maj 2018, 22:47

]Zakacaj :rol:
A ne moze sakrit cehru nikad :rol:
Koliko god se trudio.
Kompleksi su cudo :angel:
I koksarin dim
Hodi upoznaj me.da vidis da nisam mangup :angel:
Sijuksi ofo ono indijanci stari

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 29 maj 2018, 22:48

Brcanskamalta je napisao/la:Medjede,ima samo jedan Problem sa tvojom teorijom.
Ja godinama nisam aktivni clan fukara i ne pripadam sjeveru i "20 velicanstvenih".
I Azmira poznajem licno.....tako da okani se djecijih fora.
Ako covjeka poznajes licno,onda je jos licemjernije da si mu to mogao reci u lice i uputit te prijetnje a ne ovdje se prosipat ko riza.Mogu mislit kad si u drustvu s njim glumis klasicnu kujicu i klimaca glavom a ovdje ti dobro dodje da istreses svoje frustracije.. :mrgreen: Ako je tako halalim,samo sto se tice prijetnji porodici i slicno..mani se toga..to su ozbiljne stvari..
Zacas ti moze zakucati murija na vrata.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 29 maj 2018, 22:54

BosanacGorstak je napisao/la:
Ja godinama nisam aktivni clan fukara i ne pripadam sjeveru i "20 velicanstvenih".
Ako covjeka poznajes licno,onda je jos licemjernije da si mu to mogao reci u lice i uputit te prijetnje a ne ovdje se prosipat ko riza.Mogu mislit kad si u drustvu s njim glumis klasicnu kujicu i klimaca glavom a ovdje ti dobro dodje da istreses svoje frustracije.. :mrgreen: Ako je tako halalim,samo sto se tice prijetnji porodici i slicno..mani se toga..to su ozbiljne stvari..
Koje si ti dijete....
Ko prijeti porodici. ..Pa isto sam mu i reko"Azmire ovo moze zivot tebi i porodici u Tuzli pretvoriti u pakao sto radis ovo ne treba ti ovaj inat".
Ne moras nikog napast fizicki da mu od zivota stres napravis balavac.....
Pojma ti nemas.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 29 maj 2018, 22:56

Klasicni placenik.tako se nekako i pojavio.
Zakacaj :rol: a ovde drzi derzove :lol:
Koliko te placa ? Jesl u novinarstvu il onako po zadatku

Da.solinas.fakat kolika je prije svega odgovornost na njemu i u kom ovo smjeru sve ide nazalost.predaleko :facepalm:

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 29 maj 2018, 22:57

Sariel1987 je napisao/la:]Zakacaj :rol:
A ne moze sakrit cehru nikad :rol:
Koliko god se trudio.
Kompleksi su cudo :angel:
I koksarin dim
Hodi upoznaj me.da vidis da nisam mangup :angel:
Sijuksi ofo ono indijanci stari
Ma ne sumnjam ja @sarijel da si ti raja za ljude koji te poznaju.Onako bahat,prilicno sirov sa dozom primitivizma..za sjest u kafani i senlucit ono raja.Al si brate zelen ko dzenarika :mrgreen:

Sto se tice poziva na upoznavanje,krug ljudi u kojem se ja krecem je na jednom normalnijem nivou od "upoznaj me da vidis da nisam mangup" i slicno..o takvim nerijetko i vic ispricamo :thumbup: Da te ne poznajem od ranije sa foruma,ugovorio bi upoznavanje sa tobom,al kad se sjetim tvojih dogovora sa navijacem zelje,kad ti je covjek dao broj,adresu i sve a ti se nakon toga nisi javio danima i nakon toga dosao sa nekom izlizanom pricom..ono :puke: ..bilo bi neozbiljno ici dalje u tu pricu.. :urnebes: Upoznao sam mnogo mangupa i zajebane raje u zivotu,ni jedan za sebe nije rekao da je takav i sto je jos cudnije ni jedan tako nije ni izgledao.S cim su se ti ljudi bavili i sta su u stanju bili raditi,jedan zatucani kabadahija koji potekne koju vise kao ti,ili neki frajercic sa istetoviranim kineskim znakom je smijurija :mrgreen:

Nego cestitam vam na licenci.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 29 maj 2018, 23:00

Brcanskamalta je napisao/la:
Koje si ti dijete....
Ko prijeti porodici. ..Pa isto sam mu i reko"Azmire ovo moze zivot tebi i porodici u Tuzli pretvoriti u pakao sto radis ovo ne treba ti ovaj inat".
Ne moras nikog napast fizicki da mu od zivota stres napravis balavac.....
Pojma ti nemas.
@Solinas..nisam znao da ti je ovo nik..jbte covjece tek sad vidjeh kad ti sarijel ovo replicira..
Al majkemi ja mislio da vodim razgovor sa nekim ozbiljnim,koliko god je cijela ova tvoja prica od pocetka licila na zelenilo,reko mozda covjeka zanijelo :kafa: Kakva je stanje u Becu,jel rasla sta satnica za ciscenje hala i tak?
Uspje li se vikendom i kakav privatni dom ocistit,uhar je dnevnica :mrgreen:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 29 maj 2018, 23:02

Evo ga kompleksi opet izbijaju.a valja sihtu odradit.
Zakacaj :rol:
Vidim sve pratis i opet ne kontas.nes nikad ni skontat.rudimetarno znanje.i kompleksi :angel:
Za tipove i ne sumnjam da pocnemo nabrajat?
Fino vam je drustvo.nedo bog nikom. :angel:

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 29 maj 2018, 23:06

VolimTz je napisao/la:Sad bi i ja htio znati ko je ovaj čovjek, svaka čast majstore ! :clap:

Ako Bog da, da nam i Sloboda i Sloga igraju europske kupove. To je naša želja, a oni to ne vide.

EDIT: @gorstak Poznajem ih bolje nego što misle neki ovdje. Puno je tu dobre raje, ali su ih otjerali pojedinci. Isti pojedinci su vazda blokirali svaku ultra ideju koja je bila, otjerali su grad sa tribine. O kantonu da ne pričam.
Ma zivio u Tz jedan period za vrijeme studija,radio u Tz jos duzi period i poznajem dosta ljudi gore.Normalna raja i nikad nisam u zivotu svom cuo da neko kaze za nekog ovaj je Podrinjac i slicno..Ne probudio se ako sam ikada cuo :thumbup: ..a covjek kad slusa ovdje neke ljude pomislio bi grad podijeljen na pola.
Za Tuzlu samo mogu reci :thumbup: :kralj:
Za Slobodu :thumbup:
Za Slogu :thumbup: :kralj: :tokralju:
Za sarijela i solinasa :guz:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 29 maj 2018, 23:08

Brale nije zajebancija ima i azmir svoje lobotomce.ljudina sve zna.a tek poceo pratit slogu. Nako :mrgreen:
dzaba fakultet ispliva rodna gruda :angel:
Zakacaj :rol:

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 29 maj 2018, 23:09

tarantula27 Olimpik ponudio 700.000 eura Slavenu plus 250.000 za stadion, da se napravi Selhrust Park u Zivinicama ako otkinu bod Slogi.

Dokle ide ljudska glupost kad morate izmisljat cifre. Kako ste tako retardirani

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 29 maj 2018, 23:12

Sto bi rekli oko lukavca heeeeej žito nije smijesno

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 29 maj 2018, 23:15

@tarantula je prilicno ozbiljan forumas i ako nije siguran u neki iznos on ne licitira sa ciframa. :thumbup:
Ocito da je Hadzija ostao jos ova dva kola i da je ulozio sve na karte Slavena :think:

Sto se tice tvoje uvrede..nebi komentarisao.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 29 maj 2018, 23:17

Od lobotomaca forum nije vidio ovakvog placenika.
Novinar?

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 29 maj 2018, 23:19

VolimTz je napisao/la:Sad bi i ja htio znati ko je ovaj čovjek, svaka čast majstore ! :clap:

Ako Bog da, da nam i Sloboda i Sloga igraju europske kupove. To je naša želja, a oni to ne vide.

EDIT: @gorstak Poznajem ih bolje nego što misle neki ovdje. Puno je tu dobre raje, ali su ih otjerali pojedinci. Isti pojedinci su vazda blokirali svaku ultra ideju koja je bila, otjerali su grad sa tribine. O kantonu da ne pričam.
Ma zivio u Tz jedan period za vrijeme studija,radio u Tz jos duzi period i poznajem dosta ljudi gore.Normalna raja i nikad nisam u zivotu svom cuo da neko kaze za nekog ovaj je Podrinjac i slicno..Ne probudio se ako sam ikada cuo :thumbup: ..a covjek kad slusa ovdje neke ljude pomislio bi grad podijeljen na pola.
Za Tuzlu samo mogu reci :thumbup: :kralj:
Za Slobodu :thumbup:
Za Slogu :thumbup: :kralj: :tokralju:
Za sarijela i solinasa :guz:
Neki dan sam se baš ubjeđivao sa jednim kolegom, također iz Tz, i on tvrdi to što si ti rekao. Dok sam ja izgleda odrastao uz ove druge, i priču "sami protiv svih". Kad sam upoznao braću iz drugih krajeva domovine shvatio sam da to i nije tako. Nego je to neki njihov ludi trip, majorizacija :lol: , pa im je draži Nišlija od brata iz Krajine. Sve u svemu to ti je ovih par posto što su najglasniji oko crvenila. Čudno je njihovo stanje uma, kao da si sabijen između četiri zida pa urlaš ne bi li te ko čuo i obratio pažnju na tvoju muku.

Bruka raje ne ide na tekme zbog ovakvih razmišljanja, nekad sam se raspravljao s onima što su digli ruke, sad ih razumijem.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 29 maj 2018, 23:22

I ti si cifre izmisljao i poceo pricat Rodjeni se prodali Olimpiku, a prica ti je nidje veze. Da ti anegdotu ispricam, prilazi Husic kapitenu Veleza i pita za premije od Olimpika. Kad mu je ovaj odgovorio da nema nikakvih premija, ovaj rece: "Svakako ce Ibro dns plakat, sve sam sredio(ziva istina), nemate ovdje sta trazit, 5:0 crmo vas dobit" I po Kzagicu i sudjenju, i dobacivanjim s tribina "bravo majstore, doktore" se vidjelo da se to sa Mirzom rijesilo. Ali jbg, "Babuka" je pocrvenio poslije utakmice.

Nemojte izmisljat cifre jer niko nema tolike pare, nije niko glup. A ozbiljan forumas ne moze zvat nekog Babuka.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 29 maj 2018, 23:23

Da nam noc ne prodje uzalud,volio bi kad bi se mi navijaci Sloge mogli organizovati pa vidjeti sa administracijom da konacno dobijemo svog moderatora na temi.Mislim da bi ce to biti neophodno s obzirom da i ako udjemo u PL,ovaj pokoji pobjesnjeli Tuzlak ce izgledati smijesno u poredjenju sa coporom iz Sarajeva,Zelje,Celika i ostalih klubova.Mislim da bi bilo posteno da nam se da pravo da izaberemo covjeka koji ce ovu temu uciniti kvalitetnijom i na vrijeme je cistiti.I onako svako malo pukne prica o izbjeglicama,ratu,mladicu,cvijetu srebrenice i slicno..

Onako medju nama ima jako dobrih forumasa i mislim da bi bilo posteno da neko od nasih bude mod.
Moze to biti Volim tz,sloga sh,staragarda,il neko od drugih forumasa samo da se ima ko brinuti o temi.
Meni je privlacna opcija i @tarantula,trebao bi mozda i jedan tvrdolinijas koji nece spustati gard povampirenim fukarama,hordama i slicno :urnebes:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 29 maj 2018, 23:30

drakensang je napisao/la:I ti si cifre izmisljao i poceo pricat Rodjeni se prodali Olimpiku, a prica ti je nidje veze. Da ti anegdotu ispricam, prilazi Husic kapitenu Veleza i pita za premije od Olimpika. Kad mu je ovaj odgovorio da nema nikakvih premija, ovaj rece: "Svakako ce Ibro dns plakat, sve sam sredio(ziva istina), nemate ovdje sta trazit, 5:0 crmo vas dobit" I po Kzagicu i sudjenju, i dobacivanjim s tribina "bravo majstore, doktore" se vidjelo da se to sa Mirzom rijesilo. Ali jbg, "Babuka" je pocrvenio poslije utakmice.

Nemojte izmisljat cifre jer niko nema tolike pare, nije niko glup. A ozbiljan forumas ne moze zvat nekog Babuka.
To sto si gore ispricao je jedan od nacina kako se pravi neka "legendarna" i mitska pobjeda od obicne utakmice.Cestitke na zasluzenoj pobjedi i to je to.da ne idemo dalje pokvarit cemo utisak ove cestitke.

Covjek ulozio u tim,da je mislio kupovati nebi ni dovodio igrace,tih par sudaca sto se vrte po prvoj ligi,baci im po 30 000 maraka i svirat ce ti sve zivo do kraja lige.Ovako potrosi pet puta toliko na jednog igraca mjesecno.I jos hud pao na koljena da mu pustite pobjedu.. :urnebes: Isto tako je na koljenjima molio i da im ne dajete vise golova kad ste igrali u Vrapcicima,suza suzu goni al siroti Rodjeni Devid pobjedi prebogatog Azmira Golijata :urnebes:

Ima Velez i suvise bogatu historiju da bi ovakvim izmisljenim glupostima blatio svoju historiju. :bih:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 29 maj 2018, 23:32

Zakacas zakacas :rol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 29 maj 2018, 23:40

Znaci 150 000 maraka mjesecno na jednog igrqca. :o
Heeeeeej zito zakacas je u elementu.
Neka ga gore kod vas.gorstak :rol:

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 29 maj 2018, 23:40

Ma ne bavim se, nego mi na kur.ac ide sto glumite ti i tarantula nego postenje,a znaju ptice na grani da je covjek ulozio i u igtacki kadar ali i u sudije. Znamo to i ti i ja, i nema potrebe da pisete o nrkim basnoslovnim iznosima koje Olimpik daje jer tr pare niko nema u ligi. Tacka.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.