Pa svi su dobili slobodno nakon Međugorja do polaska u Tursku.Wandelanoite je napisao/la:Evo Bekrica u banci u Srebreniku pored mene sta je s njim?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa svi su dobili slobodno nakon Međugorja do polaska u Tursku.Wandelanoite je napisao/la:Evo Bekrica u banci u Srebreniku pored mene sta je s njim?
Ima, odes u 17h u restoran Liberty i vidjet ces ga ...Zenzo je napisao/la:Ima li stopera na vidiku ?
Sinoc 2 stopera,da je do Turske makar 1dovesti.Zenzo je napisao/la:Ima li stopera na vidiku ?
Cini mi se da je nekad Cenan bio bas u vjeri ?? pa me cudi ova slikaHrasno1921 je napisao/la:Rucak, koja casica, malo muzike i ugovor "padne" Zakaric, Crnov, Kerla sve na istu foru ...![]()
![]()
Nisam ga nikada vidio sa casicom sto jest jeste, ovo sto ustane pa zapjeva jbg ne treba da znaci da nije vjernik, od kada je izdao restoran Turcima dodje na rucak ili poslovni sastanak, dovodio je Zakarica i cini me se Crnova ali ne cuga koliko ja znam, i ako se zna pred njim naci, jbg to su ti danasnji liberalni vjernici ...HeraklitMracni je napisao/la:Cini mi se da je nekad Cenan bio bas u vjeri ?? pa me cudi ova slikaHrasno1921 je napisao/la:Rucak, koja casica, malo muzike i ugovor "padne" Zakaric, Crnov, Kerla sve na istu foru ...![]()
![]()
Ti bolan nemas pojma o cemu pricas, ovdje si po direktivi, sto se vidi po svakom postu a upurno se trtis ko na svakom loncu poklopac, sve na silu ...1921fcz je napisao/la:hrasno opet lazes i spinujes. Jer koldzo nije nikakvu incijativu uputio nego iz Nase Stranke momak je uputio incijativu jer je nije bilo u prijedlogu budzeta. A raja se organizovala i po mjesnic zajednicama kad je bila rasprava u budzetu da se uputi incijativa. Tako da te molim da prestanes pisati da je koldzo nesto uradio kada nije.
A ti si ovde nedavno registrova znaci i ti spadas u tu vrstu ljudi po kojima pljujes.
Ne hvalim ga ja uopste koliko ga neki pljuju, tema je FK Zeljeznicar a ne opstina Novo Sarajevo i Nedzad Koldzo, dovoljno ti je da pogledas ko prvi pokrece temu o njemu, ja sigurno nisam.Merhaba je napisao/la:Hrasno brate nema potrebe da Koldzu toliko hvalis , ispade kao da je on pokretac svega ovoga, a Bogami nije! Svaka njemu cast na ovome , ali mora on jos 10,20 puta ovoliko donirat da bi se opro jer je pred 15 hiljada ljudi najavio bagere na Grbavici i u sustini nije ni slago jer smo ih evo konacno docekali hvala BoguAli da je on neki super nacelnik daleko od toga!!!
Lazes dzukac lazes i to opasno ...1921fcz je napisao/la:Nemas ti pojma hrasno. Ti o cemu govoris su pare za projekat po kojem se trebala grbavica raditi a ne za izgradnju. Naravno projekat nije prihvacen od strane kluba.
Ti si se ovde pojavio kada su poceli problemi sa Sportski drustvom po direktivi CENTRALE. A ti se informisi ko je poslao incijaticu i da koldzo nema veze sa tim.
Jesi dio si toga da pokusate srusiti ovu upravo jer sve do sada sto ste pokusavali nije uspjelo. Jer su vas isprangijali svaki put kad ste nesto pokusali. Nadam se da imas zraka koliko si se uvukao u pakas koldzi.