Kinosra i majkl su volonteri. Dobrovoljno i bezplatno pomazu klubbelosevic28 je napisao/la:U oktoMbruTobeYarabi je napisao/la:Kad jopet igramo protiv moldavije?Btw, slazem se da @kinosvra pa ni @majkl nisu uposlenici kluba, ali ima jedan redovno piskara, da ne kazem serenda
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Beli sta je bilo sa onom facebook grupom
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Treba nam srba!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Obrade.AVNOJ je napisao/la:Treba nam srba!!!

Tuzlnaska goveda ne donose trofeje, a ko prođe kroz Sarajevo, sa penalima muku muči.

Mislim nasro sam se ovih dana za nas klub i nije nezasluzeno , al gledam ovaj Svinjski sad primise go i kontam , jesul ikad oni prosli koje kolo ?!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo su jednom dosli do treceg pretkola EL, ostalo sve ispadali u prvom i drugom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bas mozes porediti pretkolo lige prvaka i evropa lige. Maribor je Barcelona u odnosu na moldavke koje su nas naguzilipaulus je napisao/la:Mislim nasro sam se ovih dana za nas klub i nije nezasluzeno , al gledam ovaj Svinjski sad primise go i kontam , jesul ikad oni prosli koje kolo ?!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Jad i oni nama titule uzimaju , ja sad se pokusavam sjetit jesul makli kad gdje i nisam se mogo sjetitMortemHz je napisao/la:Samo su jednom dosli do treceg pretkola EL, ostalo sve ispadali u prvom i drugom.
Ej ja pricam o ikada , mi smo izbacivali klubove vece od Maribora i Seljo je , poserem se na ove jade. po Mostara , trebali bi da ih ostavljamo u prasini , al to je opet nasa nesposobnostBordo79 je napisao/la:Bas mozes porediti pretkolo lige prvaka i evropa lige. Maribor je Barcelona u odnosu na moldavke koje su nas naguzilipaulus je napisao/la:Mislim nasro sam se ovih dana za nas klub i nije nezasluzeno , al gledam ovaj Svinjski sad primise go i kontam , jesul ikad oni prosli koje kolo ?!
Nazalost, nasa uprava treba da uci od njihove kako se pravi ekipa. Samo se nadam da cemo dobiti ta najavljivana pojacanja inace opet patnjapaulus je napisao/la:Ej ja pricam o ikada , mi smo izbacivali klubove vece od Maribora i Seljo je , poserem se na ove jade. po Mostara , trebali bi da ih ostavljamo u prasini , al to je opet nasa nesposobnostBordo79 je napisao/la:Bas mozes porediti pretkolo lige prvaka i evropa lige. Maribor je Barcelona u odnosu na moldavke koje su nas naguzilipaulus je napisao/la:Mislim nasro sam se ovih dana za nas klub i nije nezasluzeno , al gledam ovaj Svinjski sad primise go i kontam , jesul ikad oni prosli koje kolo ?!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Ma nema nista od pojacanja ba ovo sto imamo i cuo si Valentina odbrana 1 igrac i caos. Kazem ja nasa nesposobnost , al opet ovi kolko god rade dobro u ligi 1 3 predkolo u kolko godina je jad.
Neznam zasto ne igramo prijateljsku neku ... ili ih je strah bruke ko protiv krupe ?
I krajnje vrijeme za ta pojacanja .... ja sam siguran da ce se sve karike poslozit zadnju sedmicu .... ko je najvise ponudio dobit ce igrace ....i to je to...
Svi cekaju zadnju sedmicu ko zadnji rok da se odluce.... tu su Duljevic i Stevanovic iz nase lige sto odskacu .. njihova sudbina se jos nezna ... mislim da ce sljedeca sedmica biti jako interesantna ...
Bit cu jako razocaran ako ne dobijemo neko pojacanje al doslovno pojacanje jer nam fale 2-3 igraca ...
I krajnje vrijeme za ta pojacanja .... ja sam siguran da ce se sve karike poslozit zadnju sedmicu .... ko je najvise ponudio dobit ce igrace ....i to je to...
Svi cekaju zadnju sedmicu ko zadnji rok da se odluce.... tu su Duljevic i Stevanovic iz nase lige sto odskacu .. njihova sudbina se jos nezna ... mislim da ce sljedeca sedmica biti jako interesantna ...
Bit cu jako razocaran ako ne dobijemo neko pojacanje al doslovno pojacanje jer nam fale 2-3 igraca ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Bezveze se pališ. Iako su imali jak igrački kadar zna se da su najmanje 2 titule na politiku dobili i prevaru. Evropski nastupi govore koliko mogu zaista. Po meni su oni i uvijek će biti instant klub koji će vremenom polako nestajati sa vrha. Samo sabura.paulus je napisao/la:Ma nema nista od pojacanja ba ovo sto imamo i cuo si Valentina odbrana 1 igrac i caos. Kazem ja nasa nesposobnost , al opet ovi kolko god rade dobro u ligi 1 3 predkolo u kolko godina je jad.
E drug mozes misliti kakvi smo mi kada su ovi "jadovi" toliko ispred nas. Ja znam da vise svoj novac i vrijeme necu trositi na ove uhljupe, porodica mi je preca definitivno. Vikendom na izlet sa djecom bolje nego da dolazim kuci nadrkan poslike utakmice. Ovo nije samo moje misljenje nego misljenje i par prijatelja koji smo redovni bili na stadionu.paulus je napisao/la:Ma nema nista od pojacanja ba ovo sto imamo i cuo si Valentina odbrana 1 igrac i caos. Kazem ja nasa nesposobnost , al opet ovi kolko god rade dobro u ligi 1 3 predkolo u kolko godina je jad.
Pa sigurno da nisu zasluzili vise , sekirat se za ono sranje od fudbala. Hebibovic prva ba ejjjjjBordo79 je napisao/la:E drug mozes misliti kakvi smo mi kada su ovi "jadovi" toliko ispred nas. Ja znam da vise svoj novac i vrijeme necu trositi na ove uhljupe, porodica mi je preca definitivno. Vikendom na izlet sa djecom bolje nego da dolazim kuci nadrkan poslike utakmice. Ovo nije samo moje misljenje nego misljenje i par prijatelja koji smo redovni bili na stadionu.paulus je napisao/la:Ma nema nista od pojacanja ba ovo sto imamo i cuo si Valentina odbrana 1 igrac i caos. Kazem ja nasa nesposobnost , al opet ovi kolko god rade dobro u ligi 1 3 predkolo u kolko godina je jad.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Je li to najbolje sto mozes, govoriti kako su svi lopovi i kako nezasluzeno osvajaju titule, samo da bi nasu bruku prikrio?Stroj1946 je napisao/la:Bezveze se pališ. Iako su imali jak igrački kadar zna se da su najmanje 2 titule na politiku dobili i prevaru. Evropski nastupi govore koliko mogu zaista. Po meni su oni i uvijek će biti instant klub koji će vremenom polako nestajati sa vrha. Samo sabura.paulus je napisao/la:Ma nema nista od pojacanja ba ovo sto imamo i cuo si Valentina odbrana 1 igrac i caos. Kazem ja nasa nesposobnost , al opet ovi kolko god rade dobro u ligi 1 3 predkolo u kolko godina je jad.
Koliko je Zrinjski stimao, stimao je i Zeljo i Borac i mi.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Znam ja dobro na šta sam mislio kad sam rekao. Mani me lažnog sportiste sa Švrakinog.YNWA je napisao/la:Nista od toga. Ostaje u Slobodi ili ide vani.fks74 je napisao/la:Sta je ovo, izgleda da ce Ordagic ipak u zeljusu.
@kinosvra nije uposlenik kluba.PitarBordo je napisao/la:Preventivno. Da im kinosvra i ostali uposlenici koji obitavaju ovdje mogu prenijeti javno mišljenje.Lakoste je napisao/la:Napisao Zukanovic da Cala hoce Colica i vec poceli da ebo majku jer je to zukanovic napisao.
Kako se pokrio ušima u zadnje vrijeme, tu je samo kad treba neku "perku" gurnut pod nos navijačima, a sve to iz iste kuhinje.
Samo Saraj'vo.
Hajde sto pojedinci nemaju kvalitet, al mi neide u glavu, kako tim koji je toliko na okupu i igraci koji "treniraju" zajedno skori svaki dan, neznaju napraviti ni 3 pasa, niti nema smisljenih akcija, bukvalno ko da su se juce na ulici sastali. Sve ide na ho ruk i to odavno tako, ne samo protiv kvazi rusa. Samo da mi je znati sta oni treniraju.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- f0rest1946
- Kontakt:
Ljubimac navijača Sarajeva je dvije sezone igrao na Koševu, a sa bordo klubom je stigao do titule prvaka BiH, te titule Kupa. Srbijanski fudbaler je nakon toga potpisao za Atromitos, ali su se pojavile šanse da Stojčev ponovo obuče dres Sarajeva. Ovaj fudbaler je za SportSport.ba potvrdio da postoji mogućnost da ponovo zaigra na Koševu. "Kontakti postoje, razgovarao sam sa Ihtijarevićem i šefom i sve je još otvoreno. Ne bih imao ništa protiv da se vratim u Sarajevo. Naprotiv,tu sam proveo najljepše trenutke u svojoj karijeru", rekao je Stojčev za SportSport.ba, te nastavio: "Ponavljam, sve je otvoreno. Obostrana želja za povratkom na Koševo postoji, no problem su finansije. Imam još godinu dana ugovora sa Atromitosom i ako bi se pronašli po tom pitanju mogao bih ponovo zaigrati na Koševu". Nastupajući za bordo klub, Stojčev je 2014. godine osvojio Kup Bosne i Hercegovine, kao i šampionsku titulu godinu kasnije, a u dresu kluba sa Koševa odigrao je 58 utakmica, postigao 11 golova i upisao 10 asistencija
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/stojcev- ... -ne/244426
Vrati se majstore
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/stojcev- ... -ne/244426
Vrati se majstore

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, mosarajvosa83 i 25 gostiju.