Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Rizah
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rizah » 21 jan 2011, 17:00

Fera nisam spreman nositi taj potpis, jer se nismo kladili. Došli je do nesporazuma. Mislio sam da on kaže da do ljeta nam neće niko doći, pa se nismo ni kladili ;-)
Što se tiče Rafinih transfera, pustite se toga. Objavio sam vam da je čovjek za 5 godina potrošio čistih 83 miliona funti. Nije on dovodio igrače preko 20 miliona funti, jer nije imao para na raspolaganju. Zadnji transfer koji je Liverpool obavio, a da je bio preko 20 miliona funti, jeste onaj Torresov a koji se višestruko isplatio.
Jedini suspendovan igrač je Gerard i on se vraća tek protiv Fulhama 26.01.2011. kada igramo zaostalu utakmicu.
Wolvsi su se nadam se ispucali protiv Doncastera kada su pobjedili 5-0. Igrali su u najjačem sastavu. Nadam se da su naši igrači napokon odmorni i da mogu kvalitetno odigrati svih 90 minuta, a ne samo prvo poluvrijeme.
Što se tiče Suareza, sve su poremetili Džeko ( 36 miliona eura ) i Bent ( 24 miliona eura ) svojim transferima, pa normalno je da će i Ayax tražiti jednu veliku cifru. Sada se priča da im se dopusti više vremena kako bi oni našli sebi adekvatnu zamjenu, pa vidjećemo. Svejedno, on je kod njih suspendovan na još, mislim da je tako, 5 utakmica tako da im neće ni biti od neke koristi.
Ovaj citat Comollija, ovo je davno bilo, poslije utakmice sa Wolverhamptonom, tako da je taj intervju star.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jan 2011, 17:01

Nisam njegov podanik ali je covjek definitivno zasluzio respekt.
Koliko god bio pogan kao covjek, toliko je odlican kao trener. ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 jan 2011, 17:02

Dobro je neko napis'o:"Ovo je tema na kojoj se za 24 sata sa Liverpoolom povežu 20 igrača i 5 trenera"(parafrazirano je, da se razumijemo). Vjerovatnoća dolaska Josea na klupi Liverpoola jednaka je onoj o smaku svijeta 2012. godine.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 21 jan 2011, 17:08

Monolog je napisao/la:Dobro je neko napis'o:"Ovo je tema na kojoj se za 24 sata sa Liverpoolom povežu 20 igrača i 5 trenera"(parafrazirano je, da se razumijemo). Vjerovatnoća dolaska Josea na klupi Liverpoola jednaka je onoj o smaku svijeta 2012. godine.
Cuj, sto bi bio nemoguc ne osvojil Murinjo titulu a NECE njemu je noga u speacial ass. I onda bi bilo sasvim realno da dodje u liverpool jer ga mozemo platiti a tu mu je i Clark sa kojim je odlicno suradjivao u Celziju, vec uigrana ekipa ;)

Prica se za ljeto ne sada.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 21 jan 2011, 17:10

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nisam njegov podanik ali je covjek definitivno zasluzio respekt.
Pod podanike mislim prvenstveno na navijače Chelsea, vole ga više nego sebe. :lol:

Ok. strašan posao je obavio u Portu, skidam kapu. Al' dalje Chelsea i Inter... ništa posebno, a to kažem zato što je imao hrpu para i mogao je raditi šta hoće. Kada imaš predobre igrače, nije teško složiti tim koji će postizati sjajne rezultate. U Interu isto, već imao izgrađen tim, stvarno ništa posebno. Al' to je moje mišljenje.
Moj zaključak je da je on trener za klubove koji imaju para i kojima nije žao trošiti. Sada je u Realu i njemu taj klub odgovara. Možda bi i bilo dobro da dođe kod nas, pa da ga baš vidimo da tu pokaže da li ima velike trenerske kvalitete i potvrdi da je najbolji na svijetu.
Torres Da Killa.!. je napisao/la: Cuj, sto bi bio nemoguc ne osvojil Murinjo titulu a NECE njemu je noga u speacial ass. I onda bi bilo sasvim realno da dodje u liverpool jer ga mozemo platiti a tu mu je i Clark sa kojim je odlicno suradjivao u Celziju, vec uigrana ekipa ;)
A da mi te pare potrošimo na neka dobra pojačanja? ;)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 21 jan 2011, 17:19

Dirk je napisao/la: A Dalglish moze raditi sta zeli, on ima moju podrsku, dao je LFC mnogo i moze raditi sta zeli, meni je smeta samo kada se sa LFC igraju oni koji nisu dali nista i na kraju ga dovedu na ovaj nivo ;)
To je to :D :!:
Monolog je napisao/la:Dobro je neko napis'o:"Ovo je tema na kojoj se za 24 sata sa Liverpoolom povežu 20 igrača i 5 trenera"(parafrazirano je, da se razumijemo). Vjerovatnoća dolaska Josea na klupi Liverpoola jednaka je onoj o smaku svijeta 2012. godine.
Uvijek kazes ono sto valja :D 10000000000% sam uvjerena da Mourinho nece doci u Liverpool. Meni se svidja to sto u ekipi gradi samopouzdanje, moze dovesti i tim do uspjeha, ali to isto za Liverpool moze uciniti Dalglish, a on je meni drazi od ovog prvog :D Takodjer, Mourinho nikada ne bi imao dobar odnos sa navijacima i jednostavno, Liverpool nije klub Mourinhovog stila. Uostalom, ne znam ni zasto ovakve glasine postavljate na forum jer je zvanicno da Kenny ostaje do kraja sezone, a ja se nadam da ce ostati i duze, a cisto sumnjam da bi Mourinho 4 - 5 mjeseci bio nezaposlen samo kako bi postao trener Liverpoola :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 jan 2011, 17:46

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nisam njegov podanik ali je covjek definitivno zasluzio respekt.
mourinho nije pravi covjek za Liverpool, on je covjek koji ode u neki klub odradi dobar posao i odlazi dalje(naravno u tom klubu potrosi veliku lovu, dovede koga hoce...) a to ne moze u Liverpoolu, vec sam nekoliko puta govorio o tome, nama treba menager koji ce se vezati za klub na duze vrijeme, da pocne praviti ekipu, NESV nece davati veliku lovu na pojacanja, na to mozete zaboraviti, buducnost ovog kluba je akademija ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 jan 2011, 17:48

Mourinho ako se bude (a hoće) vraćao u Englesku to će biti ili Chelsea ili Man.Utd,Liverpool nema šanse. ;)
FK Pjetlovi

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jan 2011, 17:50

Lily je napisao/la:
Pod podanike mislim prvenstveno na navijače Chelsea, vole ga više nego sebe. :lol:

Ok. strašan posao je obavio u Portu, skidam kapu. Al' dalje Chelsea i Inter... ništa posebno, a to kažem zato što je imao hrpu para i mogao je raditi šta hoće. Kada imaš predobre igrače, nije teško složiti tim koji će postizati sjajne rezultate. U Interu isto, već imao izgrađen tim, stvarno ništa posebno. Al' to je moje mišljenje.
Moj zaključak je da je on trener za klubove koji imaju para i kojima nije žao trošiti. Sada je u Realu i njemu taj klub odgovara. Možda bi i bilo dobro da dođe kod nas, pa da ga baš vidimo da tu pokaže da li ima velike trenerske kvalitete i potvrdi da je najbolji na svijetu.
Pa imaju i ostali klubovi pare pa što ne osvajaju ,a po meni najteže je složiti tim kada imaš predobre igrače uvijkek se neko nađe ko će kvariti atmosferu i ko će biti nezadovoljan (primjer Real Madrid),u Chelseu je radio dobar posao nije imao uspjehe u Evropi ,ali u Engleskoj jeste
A za Inter ,imao je on izgrađen tim ,ali je on sve to ipak ukomponovao na pravi način i uzeo sve titule ,šta je Inter bio prije njegovog dolaska svi znamo ,i kakav god da je Mourinho svi igrači ga hvale
I da ti napomenem nisam neki njegov ljubitelj ,ali sam samo rekao svoje mišljenje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 21 jan 2011, 18:00

reds je napisao/la:Mourinho ako se bude (a hoće) vraćao u Englesku to će biti ili Chelsea ili Man.Utd,Liverpool nema šanse. ;)
On ce preuzeti Man.Utd kad Ferguson ode u penziju. ;)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 21 jan 2011, 18:09

Lily je napisao/la:

Torres Da Killa.!. je napisao/la: Cuj, sto bi bio nemoguc ne osvojil Murinjo titulu a NECE njemu je noga u speacial ass. I onda bi bilo sasvim realno da dodje u liverpool jer ga mozemo platiti a tu mu je i Clark sa kojim je odlicno suradjivao u Celziju, vec uigrana ekipa ;)
A da mi te pare potrošimo na neka dobra pojačanja? ;)
Cuj Murinjo osrednji trener. :? .
Znamo sta je bio Inter prije dolaska njega. Pa covjek je uspio da zaustavi Barselonine vanzemaljce u pohodu na titulu LS i osvojio sve moguce trofeje i ti kazes nista posebno. E svasta se moze cuti.

Murinjo je sigurno u top3 trenera na svijetu, ako ne i najbolji.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jan 2011, 18:26

Ma necemo sad o Mourinho. :D

Nego, povezuju li nas sa jos kim ? Messi, Forlan, Mvilla, ili Visca naprimjer ? :lol:

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 21 jan 2011, 18:53

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma necemo sad o Mourinho. :D

Nego, povezuju li nas sa jos kim ? Messi, Forlan, Mvilla, ili Visca naprimjer ? :lol:
Linda sprema 200 miliona za Messija, dok je Henry krenuo za Sarajevo. :lol:

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 jan 2011, 19:18

ILoveLFC je napisao/la:
reds je napisao/la:Mourinho ako se bude (a hoće) vraćao u Englesku to će biti ili Chelsea ili Man.Utd,Liverpool nema šanse. ;)
On ce preuzeti Man.Utd kad Ferguson ode u penziju. ;)
Pa na to sam i mislio ali isto tako vjerujem da će se Mou jednog dana vratiti u Chelsea.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma necemo sad o Mourinho. :D

Aha,nadaj se... :lol:

Biće dobro ako zadržimo i ove. :cry:
FK Pjetlovi

shankley
Kontakt:

Post Postao/la shankley » 21 jan 2011, 19:47

Cuj Murinjo osrednji trener. :? .
Znamo sta je bio Inter prije dolaska njega. Pa covjek je uspio da zaustavi Barselonine vanzemaljce u pohodu na titulu LS i osvojio sve moguce trofeje i ti kazes nista posebno. E svasta se moze cuti.

Murinjo je sigurno u top3 trenera na svijetu, ako ne i najbolji.[/quote]

a jest problem staviti cijelu ekipu u 16-terac i braniti se...a i opet im je pique uspio dati gol

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 21 jan 2011, 19:51

shankley je napisao/la:Cuj Murinjo osrednji trener. :? .

Murinjo je sigurno u top3 trenera na svijetu, ako ne i najbolji.
a jest problem staviti cijelu ekipu u 16-terac i braniti se...a i opet im je pique uspio dati gol[/quote]
Mourinho je strasan trener.
A naravno da nije problem staviti ekipu u 16-terac, nakon sto zabijes par golova. ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 jan 2011, 19:54

Otprilike ko će početi meč protiv Wolvesa ? :roll:
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jan 2011, 19:56

shankley je napisao/la:a jest problem staviti cijelu ekipu u 16-terac i braniti se...a i opet im je pique uspio dati gol
O odbrani se treba voditi racuna ali ne mozemo reci da Mourinho nije vodio racuna o napadu.
Znamo da je vrlo cesto igrao sa troicom isturenih ( 4-5-1 / 4-3-3 formacija ) sa Pandevom, Eto`om
i Militom. Niko mu ne smije reci da je osrednji trener jer je cuda cinio sa svim ekipama koje je vodio.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 21 jan 2011, 20:05

Dajte meni velik budžet pa ću čuda radit'. Garantujem da bi i Velež dovela do Lige Prvaka. :lol:

Šalu na stranu, ja Mourinha ne volim. Nek' je najbolji trener, vidjela sam kako je došao do svih tih uspjeha pa tako mogu da kažem, ne hvala on nam ne treba. Ne bi on mog'o meda u Liverpoolu jer ne može dovest' skupa pojačanja. Da smo k'o Real ili da imamo tatu Abramovicha, haj i nekako, al' s ovakvim budžetom ne dolazi u obzir..
To je moje mišljenje i ja ne vjerujem da ću ga promijeniti.

A i ljudi, šta će nam taj pokemon kad imamo našeg Kenny-ja. 8-)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 21 jan 2011, 20:11

cuj Mourinho osrednji trener :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a Suarez samo sto nije potpisao :lol: :lol: :lol:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.