NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Pa imas plisku on je kao napadač isto došao ali tvrdim isto kao ti treba nam kapitalax neki tipa Bilbija.
Baš je neko rekao da je prelazni rok gotov? To neću da vjerujem, jer bez dobrog špica nas mema nigdje. Džaba ova sva pojačanja ako napadač ne dođe. U majmanju ruku mogli su umanjit kojeg veunoh da bi se budžet rasteretio za dobrog špica.
-
- Kontakt:
Nemanja vidakovic
-
- Kontakt:
Ma džaba spominjati bilo koga jer ako ne pase treneru i direktoru nema od tog nista.
Normalno je da treba njima dvojici da paše? Jer Fadil je izričito reko da mu njih dvojica odgovaraju za rezultat. Zato i vjerujem da su svjesni da nam treba napadač.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Kakav ba tipa Bilbija pa nismo premijer liga, dovoljno je naci samo jednog kvaliteta za ovu ligu da postize preko 10 po sezoni i nama dovoljno, Stojanov je pretrposle godine bio najbolji strijelac 1.lige FBiH...reddragon001 je napisao/la:Pa imas plisku on je kao napadač isto došao ali tvrdim isto kao ti treba nam kapitalax neki tipa Bilbija.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
Bez napadača kvalitetnog nećemo daleko uz to trebaju nam ljudi u savezu koji će zaštiti zvijezdu ukoliko to.ne budemo sposobni obezbjedili jer svi se se nalozili protiv nas onda ni ova dvojica neće moći nositi sa pritiskom sa tribina jer u slučaju kiksa na početku svi znamo kakva smo sredina dok dobro ide dat ćemo ti sve čim ne ide odmah ćemo se oglasit...
Zadnji vezni ti je glavni igrac u ekipi,od tih tu nabrojani tu poziciju je samo kvalitetno igrao Savic u najboljim danima,tako ako je ovaj bolji od svih nabrojanih dobro dosao.reddragon001 je napisao/la:LAZAR PAVIĆ SE PRIKLJUČIO ZVIJEZDI!
Danas se fudbalerima Zvijezde na Kupresu priključio Lazar Pavić, koji je prošlu sezonu igrao u poljskom drugoligašu Legionovia, a još je branio boje Smedereva, Žarkova, a prošao je omladinske selekcije beogradskog Partizana.Pavić je rođen 1994. godine, a bio je saigrač u crno-bijelima sa još jednom ljetnom akvizicijom Milošom Đorđevićem.
Pavić igra na poziciji zadnjeg veznog, te će još dodatno pojačati možda i najjači dio tima Zmajeva.
Eto jos jedan zadnji vezni, ne znam stvarno ko vodi ovu transfer politiku ali 10ti zadnji vezni...
Zadnjeg veznog mogu igrati ili igraju: Zvonic, Facic, Savic, Islamagic, Lazarevic, Doljancic, Djordjevic, Basic, Serbecic...
kojeg god je desetkamarakane igraca napisao da ce doci dosao je ili je se pregovaralo sa njim.pa sad se nadam da ima istine i oko vidakovica
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Odakle to da Vam dolazi Hinovic?
sto ziheru bas je kod vas broj jedan golman
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma nije to u pitanju nego ne znam odakle ta informacija, a i danas je momak bio na treningu normalno radio pa zato pitam. A isto ste pisali za Dilavera
ma sve je moguce ,po nasim informacijama on bi se sutra trebao prikljuciti ekipi na kupresu.pa eto ne bi bilo prvi put da se izjalovi transfer 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Brate dragi Pliska ti je tanak, da tanji ne može biti. Možda je on bio dobar u pionirima i juniorima Sarajeva ili gdje je već igrao. Ono što sam ja vidio dok je malo igrao u Goraždu je za Druge lige (Druga liga Sjever je jaka za njegareddragon001 je napisao/la:Pa imas plisku on je kao napadač isto došao ali tvrdim isto kao ti treba nam kapitalax neki tipa Bilbija.

Strašiv u duelima.Bježi od lopte. Uglavnom nije za vas i vaše ambicije.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ma pola njih nije za nase ambicije ali pojedini forumasi od njih prave pojacanja od kojih bi se i PL kluboi postidili xD Ali sve u svemu Zvijezda je jaca u odnosu na Jajce,GOSK,Bratstvo,Radnicki itd. tako da ulazak i sa ovo pola dobrih sto je doslo ne bi trebao doci u pitanjeDrinaGZ je napisao/la:Brate dragi Pliska ti je tanak, da tanji ne može biti. Možda je on bio dobar u pionirima i juniorima Sarajeva ili gdje je već igrao. Ono što sam ja vidio dok je malo igrao u Goraždu je za Druge lige (Druga liga Sjever je jaka za njegareddragon001 je napisao/la:Pa imas plisku on je kao napadač isto došao ali tvrdim isto kao ti treba nam kapitalax neki tipa Bilbija.)

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Ma da zvijezda je Real Madrid,super ste,pravo ste dobri,zato ste i ispaliDevilsAdvocate je napisao/la:Ma pola njih nije za nase ambicije ali pojedini forumasi od njih prave pojacanja od kojih bi se i PL kluboi postidili xD Ali sve u svemu Zvijezda je jaca u odnosu na Jajce,GOSK,Bratstvo,Radnicki itd. tako da ulazak i sa ovo pola dobrih sto je doslo ne bi trebao doci u pitanjeDrinaGZ je napisao/la:Brate dragi Pliska ti je tanak, da tanji ne može biti. Možda je on bio dobar u pionirima i juniorima Sarajeva ili gdje je već igrao. Ono što sam ja vidio dok je malo igrao u Goraždu je za Druge lige (Druga liga Sjever je jaka za njegareddragon001 je napisao/la:Pa imas plisku on je kao napadač isto došao ali tvrdim isto kao ti treba nam kapitalax neki tipa Bilbija.)

-
- Kontakt:
Joj pa gore nas u ovoj ligi niko ne voli tesko nama na gostovanju
-
- Kontakt:
Hinovic je pravo pojačanje golman pravi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.