Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 10 mar 2014, 23:12

I opet se donose zakljucci na osnovu Avazovih naslova.
kako ono bi nedavno "Nije me briga za tudje misljenje" a nigdje u tekstu ni blizu toga da je izjavio. :)
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 10 mar 2014, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 10 mar 2014, 23:12

kokakolas je napisao/la:
adisice je napisao/la:Najbolje bi bilo da otvore dušu i da kažu javno šta se dešaje u repki a ne ovako hebu nas u zdrav mozak
Pa sad ti je 'stručnjak' otvorio dušu u Avazu... Sad je valjda na kapitena red ili kako već? :lol:

Svi nam se smiju, k'o da smo zadnje budale... I onda vidim da ima još ovdje nekih padobranaca koji podržavaju ovakav način komunikacije i riješavanja problema preko medija :D
Ali nevjerovatno.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 10 mar 2014, 23:14

Sir Alex Ferguson u jednom intervju koji sam gledao, pitali ga sto dobri igraci nisu dobri treneri? Sir Alex rekao " Zato sto oni ocekuju sta su oni mogli uraditi sa loptom da moze svaki igrac "...Pape je dobar igrac bio ali zove bas slabe igrace i ocekuje od bas losih igraca da odigraju tu poziciju za koju znamo da neznaju. Po meni naj vaznije i ako se gubi je da igra je totalno losa bez taktika.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 10 mar 2014, 23:14

kokakolas je napisao/la:
adisice je napisao/la:Najbolje bi bilo da otvore dušu i da kažu javno šta se dešaje u repki a ne ovako hebu nas u zdrav mozak
Pa sad ti je 'stručnjak' otvorio dušu u Avazu... Sad je valjda na kapitena red ili kako već? :lol:

Svi nam se smiju, k'o da smo zadnje budale... I onda vidim da ima još ovdje nekih padobranaca koji podržavaju ovakav način komunikacije i riješavanja problema preko medija :D
Održati press i javno reći šta se dešaje ne preko novina naravno.Mi navijači dugujemo to poslije ove zadnje tekme vidjelo se da nešto neštima između njih.Moderatori bi trebali početi dijelovat ja tebe nisam nazvao "padobranac" ili slično
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 10 mar 2014, 23:14

kokakolas je napisao/la:

Baš tako. Meni je zaista teško ocijenit' situaciju koja se dešava ovih dana u našem reprezentativnom fudbalu, dosta je tu nerazjašnjenih stvari, al' ovakav način komunikacije je dno dna, amaterski rek'o bi.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2014, 23:16

drummer je napisao/la:Jel vam sad jasno sta on radi?Jos javno poziva Spahica da i on kaze sta misli,pa ja stvarno ne mogu da vjerujem.
Da, da, to može reći samo neko ko nema oraha u džepovima. Teška situacija za Spahića, moglo bi sve napokon i zvanično isplivati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 10 mar 2014, 23:18

kokakolas je napisao/la:Naglo vam se sužava krug padobranaca, pa zato sve glasnije lajete. Miske je 'stručnjaku' i njegovoj 'ekspertizi' već odavno bukvicu očitao ;)

[youtube][/youtube]
I lijepo objasnio zasto.Zamisli kazes igracu kojeg si ti pozvao,mene bi bilo stid doci na okupljanje reprezentacije a da ne igram u svom klubu :lol: :lol:
Miske nam je prvo spasio kvalifikacije i njemu gu.ove pa ga onda izrafalo.Zasluzeno.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 mar 2014, 23:19

Pape spada na niske grane, nista drugo od njega nisam ni ocekivao. Ne zna se nositi u ovakvim sitvacijama, pritisak ga pojede. Stanje ce kulminirati tako, da ce ga Spaha i Dzeko ignorisati, sta ces drugo ocekivati od covjeka koji nema socialni razvoj, ne mozes se snjima kaciti, jer ce radikalizirati, spreman je na sve, kao nagazna mina.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 10 mar 2014, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 10 mar 2014, 23:21

adisice je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Još nisam čuo na tribinama 'Pape odlazi' i slično.
Mora da gledas tekme iz loze onda...
A ti garant budeš na stadionu? :lol: :lol:
jok preko foruma pratim...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 10 mar 2014, 23:25

Virtu4l je napisao/la:
drummer je napisao/la:Jel vam sad jasno sta on radi?Jos javno poziva Spahica da i on kaze sta misli,pa ja stvarno ne mogu da vjerujem.
Da, da, to može reći samo neko ko nema oraha u džepovima. Teška situacija za Spahića, moglo bi sve napokon i zvanično isplivati.
Kakva situacija,znas li ti o cemu pricas.Spahic ili Dzeko ga samo sa dvije recenice mogu smjeniti sa selektorskog mjesta,je li tebi jasno to?Samo da kaze da vise ne mogu trpiti nepotizam i pozivanje menadzerskih igraca i to je dovoljno,on postaje istorija.Jos da uslove odlazak na SP,pa rat bi izbio,odleprsao bi brze nego je dosao.

Ziv bio de ti prvo malo razmisli pa onda stvaraj neku svoju paralelnu stvarnost.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2014, 23:29

drummer je napisao/la:Kakva situacija,znas li ti o cemu pricas.Spahic ili Dzeko ga samo sa dvije recenice mogu smjeniti sa selektorskog mjesta,je li tebi jasno to?
Mogu. Jedan od njih je inače smjenjivao po Monpeljeu i Moskvi :mrgreen: a evo i u Leverkusenu zavodi red po parkingu :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adisice
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la adisice » 10 mar 2014, 23:29

[/quote]
jok preko foruma pratim...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Pa izgleda da pratiš
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 mar 2014, 23:32

drummer je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Kakva situacija,znas li ti o cemu pricas.Spahic ili Dzeko ga samo sa dvije recenice mogu smjeniti sa selektorskog mjesta,je li tebi jasno to?Samo da kaze da vise ne mogu trpiti nepotizam i pozivanje menadzerskih igraca i to je dovoljno,on postaje istorija.Jos da uslove odlazak na SP,pa rat bi izbio,odleprsao bi brze nego je dosao.

Ziv bio de ti prvo malo razmisli pa onda stvaraj neku svoju paralelnu stvarnost.
Previse filmova gledas.. :roll:
Inace mislim da pretjerujete, od mrava pravite slona. Nekima kao da je cilj da zakuhaju, ne znam zasto.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 mar 2014, 23:36

Bas se pretjeruje, nema granica niti se rijeci biraju.

Sve ce biti OK do Brazila, a onda ce mnogima knegla da zastane u grlu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 mar 2014, 23:37

Ocekujem da ce Spahic gospodina matirati sledecim potezom. "Ne igram vise pod palicom Safeta Susica, javni linc moje licnostije nepodnosljiv je za mene". Nakon toga ce ovaj iz "moralnih" razloga ( zna i sam da bez Spahica ne moze pobijediti ni Andoru) odstupiti i mi se mozemo nadati dobrom performansu u Brazilu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 10 mar 2014, 23:37

Pa selektor kuha,pa sto mu to treba u zivotu da poziva kapitena reprezentacije da se prepucavaju preko medija,zna li on cemu to vodi uopste.Ma ne zna on nista.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 10 mar 2014, 23:38

Ja mislim da je safetu za oko zapeo spaha vec davno, jos kod one izjave u onom intervjuju kad je javno reko da nije fino da je safet zakasnio na zrijeb grupa u brazil....

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 mar 2014, 23:39

DonCorleone je napisao/la:Ocekujem da ce Spahic gospodina matirati sledecim potezom. "Ne igram vise pod palicom Safeta Susica, javni linc moje licnostije nepodnosljiv je za mene". Nakon toga ce ovaj iz "moralnih" razloga ( zna i sam da bez Spahica ne moze pobijediti ni Andoru) odstupiti i mi se mozemo nadati dobrom performansu u Brazilu.
Nadaj se ali nece tako biti, mi kad bi promjenili selektora pred Brazil ucinili bi samoubistvo ! Ma ko nas preuzeo !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 10 mar 2014, 23:40

DonCorleone je napisao/la:Ocekujem da ce Spahic gospodina matirati sledecim potezom. "Ne igram vise pod palicom Safeta Susica, javni linc moje licnostije nepodnosljiv je za mene". Nakon toga ce ovaj iz "moralnih" razloga ( zna i sam da bez Spahica ne moze pobijediti ni Andoru) odstupiti i mi se mozemo nadati dobrom performansu u Brazilu.
E to i meni dodje da pozelim,pa ovaj bas nema granice a i ovi sto ga kao pokusavaju braniti.
Neka kaze Spaha i Dzeko ili jedan od njih,mi ne igramo za reprezentaciju dok je Susic selektor pa cemo vidjet koliko bi se dana jos zadrzao na toj poziciji.Svasta.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 10 mar 2014, 23:41

Elegant je napisao/la:Sve ce biti OK do Brazila, a onda ce mnogima knegla da zastane u grlu !
Imaš pravo... Sve će biti bajno do Brazila, jer će dotad naš 'stručnjak' još po koji put u Avazu i sličnim mahalskim medijima popljuvati igrače i obratno... A onda ćemo se tek u Brazilu fantastično provesti :lol:

Realnost će nekima uskoro zavezati toliku šamarčinu, da neće ni znati otkud je doletila... Ali tada će biti već kasno, jer ćemo izgubiti ovu obećavajuću generaciju ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.