kako ono bi nedavno "Nije me briga za tudje misljenje" a nigdje u tekstu ni blizu toga da je izjavio.

Ali nevjerovatno.kokakolas je napisao/la:Pa sad ti je 'stručnjak' otvorio dušu u Avazu... Sad je valjda na kapitena red ili kako već?adisice je napisao/la:Najbolje bi bilo da otvore dušu i da kažu javno šta se dešaje u repki a ne ovako hebu nas u zdrav mozak
Svi nam se smiju, k'o da smo zadnje budale... I onda vidim da ima još ovdje nekih padobranaca koji podržavaju ovakav način komunikacije i riješavanja problema preko medija
Održati press i javno reći šta se dešaje ne preko novina naravno.Mi navijači dugujemo to poslije ove zadnje tekme vidjelo se da nešto neštima između njih.Moderatori bi trebali početi dijelovat ja tebe nisam nazvao "padobranac" ili sličnokokakolas je napisao/la:Pa sad ti je 'stručnjak' otvorio dušu u Avazu... Sad je valjda na kapitena red ili kako već?adisice je napisao/la:Najbolje bi bilo da otvore dušu i da kažu javno šta se dešaje u repki a ne ovako hebu nas u zdrav mozak
Svi nam se smiju, k'o da smo zadnje budale... I onda vidim da ima još ovdje nekih padobranaca koji podržavaju ovakav način komunikacije i riješavanja problema preko medija
Baš tako. Meni je zaista teško ocijenit' situaciju koja se dešava ovih dana u našem reprezentativnom fudbalu, dosta je tu nerazjašnjenih stvari, al' ovakav način komunikacije je dno dna, amaterski rek'o bi.kokakolas je napisao/la:Pa sad ti je 'stručnjak' otvorio dušu u Avazu... Sad je valjda na kapitena red ili kako već?adisice je napisao/la:Najbolje bi bilo da otvore dušu i da kažu javno šta se dešaje u repki a ne ovako hebu nas u zdrav mozak
Da, da, to može reći samo neko ko nema oraha u džepovima. Teška situacija za Spahića, moglo bi sve napokon i zvanično isplivati.drummer je napisao/la:Jel vam sad jasno sta on radi?Jos javno poziva Spahica da i on kaze sta misli,pa ja stvarno ne mogu da vjerujem.
I lijepo objasnio zasto.Zamisli kazes igracu kojeg si ti pozvao,mene bi bilo stid doci na okupljanje reprezentacije a da ne igram u svom klubukokakolas je napisao/la:Naglo vam se sužava krug padobranaca, pa zato sve glasnije lajete. Miske je 'stručnjaku' i njegovoj 'ekspertizi' već odavno bukvicu očitao![]()
[youtube][/youtube]
jok preko foruma pratim...adisice je napisao/la:A ti garant budeš na stadionu?bhsport je napisao/la:Mora da gledas tekme iz loze onda...Virtu4l je napisao/la: Još nisam čuo na tribinama 'Pape odlazi' i slično.![]()
Kakva situacija,znas li ti o cemu pricas.Spahic ili Dzeko ga samo sa dvije recenice mogu smjeniti sa selektorskog mjesta,je li tebi jasno to?Samo da kaze da vise ne mogu trpiti nepotizam i pozivanje menadzerskih igraca i to je dovoljno,on postaje istorija.Jos da uslove odlazak na SP,pa rat bi izbio,odleprsao bi brze nego je dosao.Virtu4l je napisao/la:Da, da, to može reći samo neko ko nema oraha u džepovima. Teška situacija za Spahića, moglo bi sve napokon i zvanično isplivati.drummer je napisao/la:Jel vam sad jasno sta on radi?Jos javno poziva Spahica da i on kaze sta misli,pa ja stvarno ne mogu da vjerujem.
Mogu. Jedan od njih je inače smjenjivao po Monpeljeu i Moskvidrummer je napisao/la:Kakva situacija,znas li ti o cemu pricas.Spahic ili Dzeko ga samo sa dvije recenice mogu smjeniti sa selektorskog mjesta,je li tebi jasno to?
Previse filmova gledas..drummer je napisao/la:Kakva situacija,znas li ti o cemu pricas.Spahic ili Dzeko ga samo sa dvije recenice mogu smjeniti sa selektorskog mjesta,je li tebi jasno to?Samo da kaze da vise ne mogu trpiti nepotizam i pozivanje menadzerskih igraca i to je dovoljno,on postaje istorija.Jos da uslove odlazak na SP,pa rat bi izbio,odleprsao bi brze nego je dosao.Virtu4l je napisao/la:Da, da, to može reći samo neko ko nema oraha u džepovima. Teška situacija za Spahića, moglo bi sve napokon i zvanično isplivati.drummer je napisao/la:Jel vam sad jasno sta on radi?Jos javno poziva Spahica da i on kaze sta misli,pa ja stvarno ne mogu da vjerujem.
Ziv bio de ti prvo malo razmisli pa onda stvaraj neku svoju paralelnu stvarnost.
Nadaj se ali nece tako biti, mi kad bi promjenili selektora pred Brazil ucinili bi samoubistvo ! Ma ko nas preuzeo !DonCorleone je napisao/la:Ocekujem da ce Spahic gospodina matirati sledecim potezom. "Ne igram vise pod palicom Safeta Susica, javni linc moje licnostije nepodnosljiv je za mene". Nakon toga ce ovaj iz "moralnih" razloga ( zna i sam da bez Spahica ne moze pobijediti ni Andoru) odstupiti i mi se mozemo nadati dobrom performansu u Brazilu.
E to i meni dodje da pozelim,pa ovaj bas nema granice a i ovi sto ga kao pokusavaju braniti.DonCorleone je napisao/la:Ocekujem da ce Spahic gospodina matirati sledecim potezom. "Ne igram vise pod palicom Safeta Susica, javni linc moje licnostije nepodnosljiv je za mene". Nakon toga ce ovaj iz "moralnih" razloga ( zna i sam da bez Spahica ne moze pobijediti ni Andoru) odstupiti i mi se mozemo nadati dobrom performansu u Brazilu.
Imaš pravo... Sve će biti bajno do Brazila, jer će dotad naš 'stručnjak' još po koji put u Avazu i sličnim mahalskim medijima popljuvati igrače i obratno... A onda ćemo se tek u Brazilu fantastično provestiElegant je napisao/la:Sve ce biti OK do Brazila, a onda ce mnogima knegla da zastane u grlu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.