FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma jasno je svima da je situacija losa al nema nista ni od crnjacenja i negative.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dupovac je taraba, Stojčev koliko god da mi je drag i koliko god srce kaže da je pojačanje, taj čovjek ipak nema utakmica u nogama, znači jednostavno ne igra u Grčkoj već duže vrijeme.YNWA je napisao/la:Normalno da je napadac.SiouxLukavac je napisao/la:Da li je uopšte Krste napadač? Smajlagić i Hodžić neće ni dobiti priliku, a vidjeli smo Crnkića protiv Zarie.
Na lijevom beku imaš samo Almira Bekića, Ivetić da valja na lijevom beku, dobio bi šansu do sada, pa nije Čala valjda toliki slijepac da ga ne stavi nekad, a Bekić je imao kamaru katastrofalnih partija.
Miloš i Dupovac bi bili dobra pojačanja, i volio bi da dođu, ali mi i pored njih moramo pojačat ekipu, da bi se nečemu mogli nadati.
A odlicno znas kakav je Ivetic bio u tz, i da je lijevi bek.
Sa Milosom i Dupovcem mi imamo najjacu ekipu u ligi, sumnjam da Zrinjski i cigani mogu dovesti neka velika pojacanja.
Željezničar ako se orijentiše ka sređivanju Grbavice, dragog mi Boga teško da će moći neka zvučna pojačanja dovesti.
Zrinjski standardno ima korektnu ekipu, dobra tri pojedinca su im otišla bez marke, te će ih to dosta koštati sljedeće sezone.
Mislim ipak da ne trebamo biti pesimisti, te da se možemo nadati nekom trećem mjestu... HAHA
Šala na stranu, mislim da imamo šanse za titulu i to treba iskoristiti, jer mi smo Sarajevo - izvolite se braniti!

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- ThrillerHz
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Evo ga opet, sad imamo najbolju ekipu. Kako slabo pamcenje imate, ovi bahili penala ne znaju izvesti!
Dupovac je bio kapiten i glavni odbrambeni igrac ekipe koja je osvojila kup(dobro u ovo vrijeme je Vule bio glavni, nakon sto je Jarni dobio nogu) i igrala PO EL. Nase dijete, prodali ga vani, i vani je redovno igrao, u jacim ligama nego sto je nasa, to ne moze taraba, kamo srece da on potpise, sa njim bi rijesili problem u odbrani, sumnjam da bi bio rezerva, nisu ni Marko ni Novakovic kvalitetniji od njega trenutno.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Dupovac je taraba, Stojčev koliko god da mi je drag i koliko god srce kaže da je pojačanje, taj čovjek ipak nema utakmica u nogama, znači jednostavno ne igra u Grčkoj već duže vrijeme.
Željezničar ako se orijentiše ka sređivanju Grbavice, dragog mi Boga teško da će moći neka zvučna pojačanja dovesti.
Zrinjski standardno ima korektnu ekipu, dobra tri pojedinca su im otišla bez marke, te će ih to dosta koštati sljedeće sezone.
Mislim ipak da ne trebamo biti pesimisti, te da se možemo nadati nekom trećem mjestu... HAHA
Šala na stranu, mislim da imamo šanse za titulu i to treba iskoristiti, jer mi smo Sarajevo - izvolite se braniti!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da igra ne bi imali nikakve sanse da ga dovedemo, i ovako ce biti tesko, skoro nemoguce, Milos je doktor igre. A koliko znam nema probleme sa povredama, pa da prođe ko Said.
Ma sve su ekipe tu negdje, zato nam i trebaju Milos i Dupovac, ovako je zaista tesko reci sta ce se desavati, jer imas 6 ekipa koje su tu negdje, samo je Krupa sumnjiva, i kakvi ce biti nakon prosle sezone, sa njima je sve moguce. Sloboda je vracanjem Krpica obavila dobar posao, a i doveli su nekoliko iskusnih igraca, sto im je trebalo, a 99 % im ostaje Ordagic, jedino ako ne bude neka ponuda iz vana do kraja prelaznog roka, a male su sanse za to. ali eto ima jos vise od mjesec i po. Siroki cini mi se radi dobar posao, a tu smo uvijek mi, Zrinjski i Zeljeznicar.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Čuo sam da DuNlja ne moze u inostranstvo.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
Fascinantno. Opet krug "nemamo lošu ekipu" - nismo mogli dati više golova poluamaterskoj gerijatriji iz Moldavije u 210 minuta. Više od pola toga igrači pred svojim navijačima. Ne kontam ljude.Sarajlijica1946 je napisao/la:Evo ga opet, sad imamo najbolju ekipu. Kako slabo pamcenje imate, ovi bahili penala ne znaju izvesti!
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Joj PB kako ti ne omrzne da se danima boriš protiv ovih što trolaju, objašnjavajući im da smo odron...PitarBordo je napisao/la:Fascinantno. Opet krug "nemamo lošu ekipu" - nismo mogli dati više golova poluamaterskoj gerijatriji iz Moldavije u 210 minuta. Više od pola toga igrači pred svojim navijačima. Ne kontam ljude.Sarajlijica1946 je napisao/la:Evo ga opet, sad imamo najbolju ekipu. Kako slabo pamcenje imate, ovi bahili penala ne znaju izvesti!

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad osvane da potpisuje novi ugovor, ja sam uvijek zelio ostati vjeran Sarajevu itd.zlo87 je napisao/la:Čuo sam da DuNlja ne moze u inostranstvo.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Kad osvane da potpisuje novi ugovor, ja sam uvijek zelio ostati vjeran Sarajevu itd.zlo87 je napisao/la:Čuo sam da DuNlja ne moze u inostranstvo.

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako pustiš i prođe neko vrijeme onda im je komentar "odjednom ne valja a svi šutili do jučer."ajdohordas je napisao/la:Joj PB kako ti ne omrzne da se danima boriš protiv ovih što trolaju, objašnjavajući im da smo odron...PitarBordo je napisao/la:Fascinantno. Opet krug "nemamo lošu ekipu" - nismo mogli dati više golova poluamaterskoj gerijatriji iz Moldavije u 210 minuta. Više od pola toga igrači pred svojim navijačima. Ne kontam ljude.Sarajlijica1946 je napisao/la:Evo ga opet, sad imamo najbolju ekipu. Kako slabo pamcenje imate, ovi bahili penala ne znaju izvesti!kad nas Krupa odere na Koševu sami će to oni skontat
Samo Saraj'vo.
A ti si pametan i obrazovan? Ti se nisi sljegao, ti si izležen ovdje?I slobodno se ti bori protiv mene i ovakvih kao ja, bori se protiv svih, ti si vec odavno pukoEvander je napisao/la:Ne, jer ne mogu svijet ostaviti imbecilima poput tebe.Arhitekt je napisao/la:Nemoj se raniti, ubij se.Evander je napisao/la:Ranio bih se kad vidim koliko slijepih, glupih, nerealnih, bezobraznih i ogranicenih ljudi ovdje pise.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Seljacka politika kod mene nikad prolazila nije
Borit cemo se protiv takvih do zadnjeg.
Imamo samo nesrecu da zivimo u drustvu gdje je vecina ljudi glupa i neobrazovana poput tebe. Hebi ga, nema odakle niste sljegli, nista nije cudno.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Pa Haris kad bi potpisao ugovor, iako u to ne vjerujem uopšte mislim da bi bio najveće pojačanje.
Pa on i Rahman bi razvalili ovu polusezonu.
Pa on i Rahman bi razvalili ovu polusezonu.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Utakmice protiv Krupe i Moldavki nisu mjerilo. Slijedi naša hegemonija u ligi.PitarBordo je napisao/la:Fascinantno. Opet krug "nemamo lošu ekipu" - nismo mogli dati više golova poluamaterskoj gerijatriji iz Moldavije u 210 minuta. Više od pola toga igrači pred svojim navijačima. Ne kontam ljude.Sarajlijica1946 je napisao/la:Evo ga opet, sad imamo najbolju ekipu. Kako slabo pamcenje imate, ovi bahili penala ne znaju izvesti!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sto neko rece, ako se vec Duljevicu nudila tolika plata valjda bi sad mogli dovesti nekog kapitalca i dati mu tu platu, jbg nisu to male pare.
Kad mi pocnu pisati,trebamo dovesti ovog , trebamo onog. Niko nece da igra u ovoj ligi, ono malo djece sto valjaju odlaze sa 16, 17 godina zato sto ovdje nema hljeba. 

Oni koji bi dosli za te pare i nisu neki kapitalci. Klub je kontaktirao mnoge igrace koji bi bili extra za ovu ligu, medjutim ljudi se samo lagano zahvalili, jer ne zele igrati ovdje. Samo oni kojima propadne svaka opcija hoce doci a takvih je vrlo malo.mirzatele je napisao/la:Sto neko rece, ako se vec Duljevicu nudila tolika plata valjda bi sad mogli dovesti nekog kapitalca i dati mu tu platu, jbg nisu to male pare.
Kazu Said trenira ko lud i skida kile.
Ako je istina mogao bi nam dobro valjati.
Ako je istina mogao bi nam dobro valjati.
Ko je bolji...Jarni?ThrillerHz je napisao/la:Nemamo mi losu ekipu, koliko je trener los
Trenutno korisnika/ca: kontra, MaroonBjelave, SamoDaKazeem i 29 gostiju.