FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Oerde
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Oerde » 11 jul 2017, 19:53

Evolution87 je napisao/la:Ne kontam samo ovi ako su nudili produzenje ugovora ovoj trojici, duljevicu sigurno preko 10 milja, kovacevicu i bekicu po eto recimo 4k, zar su toliko nesposovni da dovedu dva klasna igraca za te pare?
A druga teorija je da su im ponudili da igraju za kifle i da nemamo feninga. Ali u svakom slucaju im **** sve nesposobno.
U biti biće da su nesposobni. Duljeviću su ponudili hrpu para na ruke, zatim basnoslovnu platu, da bi nakon toga u pregovorima Kovačeviću konretno ponudili dvije milje. Dakle ispada, kad je u pitanju Duljević nije da se nema para, za druge pa i nema baš. Da su se na vrijeme odrekli Duljevića, mogli su zadržati i ovu dvojicu i dovesti adekvatnu zamjenu Duljeviću, a možda i još koga.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 11 jul 2017, 19:57

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Treba se pomiriti sa realnoscu, prihvatiti stvarnost kakva jeste. Od svakodnevnog kukanja nema nista osim sto sirimo negativnu energiju i pravimo losu atmosferu...
Kakav god da je Tan opet je dobar jer smo stabilniji sa njim na celu nego bez njega...Realno...
Zrinjski je napustio petrak, tomic, mesanovic, glavni igraci a zamjene uopste nisu dovedene. Doveli pezera da im mijenj tomica, al opet u zapadnom ne kukaju... Zelju napustila dva najbolja igraca, lendric i stevanovic, a doso zec i neki drugoligas...nama otiso iz prvih 11 samo dulja, a doso rahmanovic velkoski, mico... Opet je kod nas najbolja situacija...
Ispali jesmo ali nismo ni imali srece jer ne pamtim da smo nekog onako ubili igrom, pa 5 smo trebali zabiti. To je fudbal... Nisam ni ja zadovoljan da se ne lazemo, al to nije razlog da mi sve smeta ko kakvom pubertetliji kad se zaljubi..
Što se tiče igre i ubijanja, to je faktor sreće jednom da se desi, ili dva puta eventualno da ti fali završnica, ali kad se to ponavlja kao što se Čali ponavlja, onda je i do trenera, i do objektivnog nekvaliteta. Ovaj igrački kadar je takav, nekad će pružiti bolju partiju, ali neće nikad održati konstantu jer NEMA KVALITETA.

FK Sarajevo mora napredovati svakim danom i postavljati standarde, ipak smo najveći klub u BiH. Od gledanja kako drugi ne dovode igrače, i ugledanja na druge timove u ovoj mizeriji od lige nema hajra. Najtužnije je što se moglo, a tvrdim da se i sad može napraviti sistem da pometeš sve ove nesretnike u ligi, i ostaviš im borbu za drugo mjesto. Drugi par cipela je što nemamo hijerarhijsku organizaciju uspostavljenu, i sposobne ljude kako u upravnom segmentu (eventualno Ilievski?- ostaje da se vidi), tako ni u sportskom segmentu. Čala je zaostao u vremenu i prostoru. I da, imamo najkvalitetniji igrački kadar u ligi, ne za mnogo, ali imamo.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 11 jul 2017, 19:58

Pa ovi bolji igraci svi traze nesto vani. Tek nekad u augustu ces moci potpisivatii I dovoditi. Bar se nadam.
UPRAVA NAPOLJE!

High

Post Postao/la High » 11 jul 2017, 19:59

Tri igrača, kvalitetna, i tim je možda i više nego dobar, ali ovo zasad nije nešto što će nam donijeti radost. A tek Čalina taktika iz neolita!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 11 jul 2017, 20:18

jbg Melunovic na klupi veceras :puke:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 jul 2017, 20:34

Na dananji dan prije 3 godine, Ahmo dosao u Sarajevo

Sent from my E6653 using Tapatalk

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 jul 2017, 20:36

Sad brez zayebancije mi nemamo nista slabije igrace od kona i Zrinjskog. Cak mislim da smo za nijansu bolji, ali mene je strah Cale. On snosi veci dio krivice sto smo ispali od amatera u Evropi (necu reci da je jedini krivac jer nije). MI kad igramo napadacki i kad nam treba pobjeda uvijek pobijedimo (Siroki finale kupa jos u gostima, Zaria kod kuce, kone na derbiju, Sloboda u gostima). Problem se pojavljuje kad Cala pocne kalkulisati i postavi kukavicju taktiku i formaciju. Jednostavno nismo tim koji se zna braniti i zato trebamo uvijek napadati i stvarati prilike. Pojacanja su za sad sasvim dobra (Velkoski jos mora pokazati u kakvoj je formi), ali tu nesmijemo stati sa pojacnjima jer nam fali dosta igraca. Neki minimum je stoper, zadnji vezni i centralni vezni (od Sarica mislim da nema nista ni ovu sezonu). Napadaca smo vjerovatno dobili u Velkoskom tako, da mislim da ga necemo vise ni traziti. Slag na tortu bi bio kad bi pored ta 3 pojacanja doveli jos klasicnog napadaca, ljevi bocni, desno krilo. Ali svi znamo, da nema od toga nista jer kao prvo Cala ne voli pretjerano mijenjati ekipu pa tako, ako dodju ova 3 pojacanja sto sam prije nabrojao (stoper, zadnji i centralni vezni) bice super.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jul 2017, 21:00

MortemHz je napisao/la:Pa uvijek je tako, jedan kaze da ne valja i neko ce dodati ''nama niko ne valja'' itd. :D
Mislis @bordobijeli? :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 11 jul 2017, 21:29

ElCartel11 je napisao/la:Sad brez zayebancije mi nemamo nista slabije igrace od kona i Zrinjskog. Cak mislim da smo za nijansu bolji, ali mene je strah Cale. On snosi veci dio krivice sto smo ispali od amatera u Evropi (necu reci da je jedini krivac jer nije). MI kad igramo napadacki i kad nam treba pobjeda uvijek pobijedimo (Siroki finale kupa jos u gostima, Zaria kod kuce, kone na derbiju, Sloboda u gostima). Problem se pojavljuje kad Cala pocne kalkulisati i postavi kukavicju taktiku i formaciju. Jednostavno nismo tim koji se zna braniti i zato trebamo uvijek napadati i stvarati prilike. Pojacanja su za sad sasvim dobra (Velkoski jos mora pokazati u kakvoj je formi), ali tu nesmijemo stati sa pojacnjima jer nam fali dosta igraca. Neki minimum je stoper, zadnji vezni i centralni vezni (od Sarica mislim da nema nista ni ovu sezonu). Napadaca smo vjerovatno dobili u Velkoskom tako, da mislim da ga necemo vise ni traziti. Slag na tortu bi bio kad bi pored ta 3 pojacanja doveli jos klasicnog napadaca, ljevi bocni, desno krilo. Ali svi znamo, da nema od toga nista jer kao prvo Cala ne voli pretjerano mijenjati ekipu pa tako, ako dodju ova 3 pojacanja sto sam prije nabrojao (stoper, zadnji i centralni vezni) bice super.
Velkoski nije neko pojačanje, u zadnje dvije godine je postigao samo 7 golova. Ljudi moji to je smiješno. :|
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 11 jul 2017, 21:33

PitarBordo je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da je ovaj sistem Liga za prvaka/bedaka se pokazao kao totalni promašaj? :D
Brate skroz bezveze, ligu za opstanak niko ne prati, liga za prvaka se svela na tri kluba. UŽAS
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 11 jul 2017, 21:38

muhamedhulk je napisao/la: Slazem se da treba biti realan. Evo kad je Mehmed samo dosao bila je prica 'opstinar' '4 godine bez treniranja' i sl. Sve tacno. Ali ispalo je da to nista ne znaci jer je Sarajevo oborilo rekord po broju uzastopnih pobjeda, igrali jedini do kraja za oba trofeja, osigurali Evropu (nas primarni cilj nakon hurtinog izleta) nekoliko kola prije kraja itd.
Ali nista to, hajmo o tome kako nismo doveli nikog, kako nismo zadrzali igrace. Pa kao sto ljudi idu vani za poslom, tako i igraci idu. Nekad su vani isli samo najbolji (strucnjaci ili igraci) a danas svi odose za boljim standardom, parama. I to je jedina istina.
Ovo je najbolji komentar u zadnjih 7 dana. Tema je u kurcu vec duze vrijeme i na njoj pise 5/6 osoba, a za to su krivi ti isti koji **** ostale forumase u mozak. Prestanite vise molim vas sa pisanjem gluposti, ako nemate sta pametno onda nas postedite.
Amer Dupovac!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 11 jul 2017, 21:41

Ko je sljedeći protivnik po kojem ćemo se ispišat? :kafa:
ZZ

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 jul 2017, 21:43

moj uzor-S.G je napisao/la:Ko je sljedeći protivnik po kojem ćemo se ispišat? :kafa:
Nesto nas yebe prostata da prostis. :mrgreen:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 11 jul 2017, 22:11

Sarajlijica1946 je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Ko je sljedeći protivnik po kojem ćemo se ispišat? :kafa:
Nesto nas yebe prostata da prostis. :mrgreen:
Dobro je, samo da nije rocco siffredi
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 11 jul 2017, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 11 jul 2017, 22:23

Evo melunovica u igri, idemo majstore pokazi klasu, ovaj napadac parizana tawamba kloc veci od hebe i crnkica skupa

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 11 jul 2017, 22:27

Sta kaze ovaj... Crnogorski Ibrahimovic.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 11 jul 2017, 22:36

slika

Zaboraviti nećemo, oprostiti ne možemo.

:lol:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 jul 2017, 22:42

zagorski je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Onaj osjecaj kad ti bivsi igrac naseg kluba potvrdi da najgore tek slijedi :opaopa: :opaopa:
???
Jedan nas Ex-golman, nije mi nista htio konkretno govorit, al samo rece, sve ce se vidit, bice sve gore i gore :ljepota: :ljepota:
1946~

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la YNWA » 11 jul 2017, 22:49

SiouxLukavac je napisao/la:Da li je uopšte Krste napadač? Smajlagić i Hodžić neće ni dobiti priliku, a vidjeli smo Crnkića protiv Zarie.

Na lijevom beku imaš samo Almira Bekića, Ivetić da valja na lijevom beku, dobio bi šansu do sada, pa nije Čala valjda toliki slijepac da ga ne stavi nekad, a Bekić je imao kamaru katastrofalnih partija.

Miloš i Dupovac bi bili dobra pojačanja, i volio bi da dođu, ali mi i pored njih moramo pojačat ekipu, da bi se nečemu mogli nadati.
Normalno da je napadac.
A odlicno znas kakav je Ivetic bio u tz, i da je lijevi bek.

Sa Milosom i Dupovcem mi imamo najjacu ekipu u ligi, sumnjam da Zrinjski i cigani mogu dovesti neka velika pojacanja.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 11 jul 2017, 23:06

Koji je džematlija ovdje iz Vakufa, pitao jednog momka iz doma u Sarajevu poznaje li nekog Belmina sa foruma? :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, HordasDolacMalta, MSOZ101, Samba71, sekac i 48 gostiju.