Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Oni mislili treći gol će sam past'...
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- el_ninho_torres
- Kontakt:
**** ga selo,i golman ! 
Sad sam def pao na kladionici.

Sad sam def pao na kladionici.
Zadnja izmjena: el_ninho_torres, dana/u 31 dec 2011, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
C'MON CHELSEA!
golman nemam riejci stvarno pa ovo je ocajno kako ovaj divljak brani
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Novogodišnji paketić u vidu 3 boda sa Old Trafforda.
Valjda ih neću ureći.
Ako ništa, drago mi je što Yakubu zabija (imam ga k'o kapitene na Fantasyju. Jbg, zaboravljam promijeniti već 2 kola
).

Ako ništa, drago mi je što Yakubu zabija (imam ga k'o kapitene na Fantasyju. Jbg, zaboravljam promijeniti već 2 kola

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A ja ga izbacim na fantasy ovo kolo reko nece nista uradit na Old Trafordu.Ali nek ostane ovako fantasy nije vazan toliko.Monolog je napisao/la:Novogodišnji paketić u vidu 3 boda sa Old Trafforda.Valjda ih neću ureći.
![]()
Ako ništa, drago mi je što Yakubu zabija (imam ga k'o kapitene na Fantasyju. Jbg, zaboravljam promijeniti već 2 kola![]()
).
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Koja glavobolja majko draga. SAF je definitivno pretjerao sa sastavom...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Neka se samo neko javi i kaze da je ovaj balavac na golu bolji od Lindegaarda. Neka ide u teretanu pola godine, pa neka se vrati. U medjuvremenu neka igra na svom nivou, Europa Liga. Yebla ga Primera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Valja istrpiti De Geu ovu sezonu, on je direktni krivac za ovaj poraz, dio krivice spada i na Sir Alexa zbog apsolutno nelogičnog sastava.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
De sta vam je, ovo je SaF namjerno uradio malo Mancini da se ponada i opet ce otici par bodova iznad

Celik!3,2,2.
De Gea,sad si stvarno pretjerao.
Sad mi je jasno zasto je krao one krofne,pa i ja bi da imam 25 kila sa stativom,pa lik nema snage da umre..
Ne mogu da vjerujem,al bas.
Valencia definitivno najbolji sa Berbatovom u drugom poluvremenu,rafael dobar isto,ostalo katastrofa,nani komplikuje previse,park umro u 27 minuti,anderson slab,welbeck,cek zar je on igr'o?,jones vjerovatno najslabija utakmica,prosao ga yakubu kod gola,te dvije prilike ciste mu blokiraju nasi igraci..
Sad mi je jasno zasto je krao one krofne,pa i ja bi da imam 25 kila sa stativom,pa lik nema snage da umre..
Ne mogu da vjerujem,al bas.
Valencia definitivno najbolji sa Berbatovom u drugom poluvremenu,rafael dobar isto,ostalo katastrofa,nani komplikuje previse,park umro u 27 minuti,anderson slab,welbeck,cek zar je on igr'o?,jones vjerovatno najslabija utakmica,prosao ga yakubu kod gola,te dvije prilike ciste mu blokiraju nasi igraci..
- frankqqqqq
- Kontakt:
Sreca pa sam se patnje rijesio vec u prvom poluvremenu.. Vidio sam odmah da se nista dobro ne moze desiti. Tuga da jedna ovakva ekipa zavisi od jednog igracaRooney88 je napisao/la:Koja glavobolja majko draga. SAF je definitivno pretjerao sa sastavom...

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Može li mi iko objasniti koje korisne osobine i kvalitete ima NANI da bi bio igrač za MAN UTD ?
Nani je izgubio 85% duela(pokušaja driblanja) i da nije bilo J.S.Park-a danas bi bili svjedoci još većeg poraza od blackburn-a fakat je vrijeme da se preseli na tribine.
Nani je izgubio 85% duela(pokušaja driblanja) i da nije bilo J.S.Park-a danas bi bili svjedoci još većeg poraza od blackburn-a fakat je vrijeme da se preseli na tribine.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
Po meni Lindegard od iduceg kola bi trebao sigurno biti broj 1.Nisam vidio 2 gol ali kod ovog treceg je tako nonsalantno usao u duel mozda je ocekivao da ce dobiti prekrsaj uglavnom kao sto ti rece bez snage golman tesko moze biti dobar u EPL.Sjecam se da je slicne probleme imao i Barthez za vrijeme dok je bio u Man utd.Cartman je napisao/la:Neka se samo neko javi i kaze da je ovaj balavac na golu bolji od Lindegaarda. Neka ide u teretanu pola godine, pa neka se vrati. U medjuvremenu neka igra na svom nivou, Europa Liga. Yebla ga Primera.
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Cartman meni je realno Lindegaard.Cartman je napisao/la:Neka se samo neko javi i kaze da je ovaj balavac na golu bolji od Lindegaarda. Neka ide u teretanu pola godine, pa neka se vrati. U medjuvremenu neka igra na svom nivou, Europa Liga. Yebla ga Primera.

Jedan je Joye Barton!
C'MON CHELSEA!
C'MON CHELSEA!
- BluesForever
- Kontakt:
Stvarno ovaj De Gea bi mogao Man Utd koštati titule sa svojim glupim greškama. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Sta ce ovo biti pa da se ja i ti El Ninho u necemu slazemo.S obzirom da sam jako raspolozen oprastam ti one uvrede od juce.Sretna Nova.el_ninho_torres je napisao/la:Cartman meni je realno Lindegaard.Cartman je napisao/la:Neka se samo neko javi i kaze da je ovaj balavac na golu bolji od Lindegaarda. Neka ide u teretanu pola godine, pa neka se vrati. U medjuvremenu neka igra na svom nivou, Europa Liga. Yebla ga Primera.
e dobru nam cestitku darovase unitedovci i na tom im veliko hvala. a fergi nek malo razmisli o ovom podcjenjivanju protivnika u posljednje vrijeme pretjeruje u tome
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Isto sranje kao u Ligi Prvaka. Nevjerovatno podcjenjivanje protivnika, a ova grupa igraca nije u stanju srusit ni prosjecne ekipe ako fali dosta igraca. Ne znam je li razlog za ovakve sramote odlazak iskusnih igraca, ali Fergie mora vidit da nema ekipu kao prije i manje rotirat. Ima puno povreda, ali Rooney i Giggs su zdravi i moraju bit barem na klupi. A De Gea je kriv za skoro svaki kiks ove sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"