NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Luka Bilobrk, Stipo Marković, Josip Barišić, Dražen Bagaric i još nekoliko igrača samo ih želim pitat jel vas stid.. hvala Mostarcima na gostoprimstvu, I naravno čestitke susjedima na naslovu prvaka kojeg su zaslužili i nadam se da će u Europi Napravit iskorak kad već mi to ne znamo.
.
Nemam šta puno reći,čestitke boljoj ekipi na pobjedi i naslovu prvaka,a o igri naših minđa i odnosu prema dresu neću ništa,samo čekam kraj ove yebene sezone da malo odmorim od svega.
A cigani mostarski zvani ultrasi još jednom pokazali koji su to klošari i budale,teški kompleksaši,pa bolan jeli vas stid imate li imalo obraza,koji qurac više hoćete(samo nemojte sad onu priču to su likovi koji nemaju veze sa zrinjskim i slično).Sve su to ista go,vna,stoka mostarska,pa dragi moji sugrađani Širokobriježani pazite se i čuvajte.Tužno je da svaki put kad se ide dolje da se mora strahovati hoćemo li se u komadu vratiti kući.
A cigani mostarski zvani ultrasi još jednom pokazali koji su to klošari i budale,teški kompleksaši,pa bolan jeli vas stid imate li imalo obraza,koji qurac više hoćete(samo nemojte sad onu priču to su likovi koji nemaju veze sa zrinjskim i slično).Sve su to ista go,vna,stoka mostarska,pa dragi moji sugrađani Širokobriježani pazite se i čuvajte.Tužno je da svaki put kad se ide dolje da se mora strahovati hoćemo li se u komadu vratiti kući.
Igraj Široki ti si najbolji!
- Evolve
- Kontakt:
Niko im nebi zamjerio da su se borili kako treba i izgubili, Boze moj, bolji pobjedio, ali ovo je danas bilo degutantno gledat od strane pojedinaca, na celu sa nasim kapetanom br.2 Barisicem, daboga mu zadnja bila u majici Širokog. Bilobrk, prakticki bez velikog posla, imao par istrcavanja i to je to, kod golova nista nije mogao. Za Peku vrijedi isto sto i za Barisica, Markovic sugav, nikakav, opet alibi igra, nazad, nazad, nazad, vise je centarsuta uputio Kvesic u 10min nego on u 80. Bralic, prosjecan, pokusavao je nesto, imao jednu priliku za gol promasio. Sredina, mlaka do bola, nista nisu kreirali,puno borbe, ali nema te lopte, pasa zadnjeg, falio nam Coric. Loncar jos jednom po ko zna koji put ove sezone nezna zabit 100% priliku. Napadaci, Wagner, iskreno trudio se ali niti je dobijao neke lopte, tako da nije ostavio neki utisak. Baraban i Bagaric, nista, nula, Bagaric zabio taj gol, ali opcenito jako losa utakmica njegova i utopio se u sivilo ekipe, ali eto gol je dao pa moze prolazna ocjena mozda. Baraban, muha bez glave, rekao bih standarno njegovo izdanje.
Sto se kraja sezone tice, odlazi nam Menalo, Matic isto izgleda,Wagner penzija,neznam sta ce biti sa Coricem i Begonjom. Za mene nema mjesta vise, Barisic,Baraban,Peko,Ivankovic, za Danu neznam, mozda za klupe. Neznam sta planiraju sa podmlatkom, Juric/Maric, Kvesica bih priotizirao ispred Markovica, dati sansu Perkovicu u igri sa Bralicem.
Znaci, stoper, 2 vezna, mozda i vise, zavisi ko ce ostat a ko otici, napadac/krilo...
Sto se kraja sezone tice, odlazi nam Menalo, Matic isto izgleda,Wagner penzija,neznam sta ce biti sa Coricem i Begonjom. Za mene nema mjesta vise, Barisic,Baraban,Peko,Ivankovic, za Danu neznam, mozda za klupe. Neznam sta planiraju sa podmlatkom, Juric/Maric, Kvesica bih priotizirao ispred Markovica, dati sansu Perkovicu u igri sa Bralicem.
Znaci, stoper, 2 vezna, mozda i vise, zavisi ko ce ostat a ko otici, napadac/krilo...
NK Široki Brijeg
Nadam se da ce barem ovi pod ugovorom ostat ( Zloma, Kvesa, Čabraja, Bagara i D.Ćorić ).... Probat zadrzat Jopi Ćorića i oko toga gradit ekipu, a ovo sve ostalo se lako može nadoknadit... Wagu ispratit kako to i najbolji igrac u povijesti ove lige i zasluzuje i zahvalit se Menalu na svemu protiv Zelje a onda nakon toga sve ih poslat u pm od ovih balerina ostalih...
- Evolve
- Kontakt:
Pare od Menala, + ako nam Zeljo izbori europu, moze se dovesti jako jako kvalitetnih igraca. Prestanimo biti socijalna ustanova!
NK Široki Brijeg
Loncar najvjerovatnije ide tako da bi od njega trebalo biti love, uprava pamet u glavu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ima ponude ali s njegovim neozbiljnim menadzerima nikad ne mozes biti siguran da ce ici kao i svaku polusezonu..
Samo jedno ime
Napadnuti su oni isti koji su bakljama i palicama napadali mostarce prije utakmice ispred Pecare.Na zapadu 20 ljudi sa šalovima i majicama Širokog,sve normala.96BadBoy je napisao/la:Nemam šta puno reći,čestitke boljoj ekipi na pobjedi i naslovu prvaka,a o igri naših minđa i odnosu prema dresu neću ništa,samo čekam kraj ove yebene sezone da malo odmorim od svega.

Nažalost ti heroji koji su napadali obične ljude nisu išli u Mostar ,nešto nisam siguran da su naši bili u majicama al etoHum94 je napisao/la:Napadnuti su oni isti koji su bakljama i palicama napadali mostarce prije utakmice ispred Pecare.Na zapadu 20 ljudi sa šalovima i majicama Širokog,sve normala.96BadBoy je napisao/la:Nemam šta puno reći,čestitke boljoj ekipi na pobjedi i naslovu prvaka,a o igri naših minđa i odnosu prema dresu neću ništa,samo čekam kraj ove yebene sezone da malo odmorim od svega.
.
mikel48 je napisao/la:Nažalost ti heroji koji su napadali obične ljude nisu išli u Mostar ,nešto nisam siguran da su naši bili u majicama al etoHum94 je napisao/la:Napadnuti su oni isti koji su bakljama i palicama napadali mostarce prije utakmice ispred Pecare.Na zapadu 20 ljudi sa šalovima i majicama Širokog,sve normala.96BadBoy je napisao/la:Nemam šta puno reći,čestitke boljoj ekipi na pobjedi i naslovu prvaka,a o igri naših minđa i odnosu prema dresu neću ništa,samo čekam kraj ove yebene sezone da malo odmorim od svega.
A kako misliš prije utakmice ,misliš na one koji su došli s noći velikog četvrtka na veliki petak i šarali po gradu ili na one koji su došli u 1 sat i htjeli tuču 12 na 12 protiv skripara
.
Nadam se da ce klub i KN spremiti koreografiju za naseg Wagija, barem da mu se malo oduzimo za sve ono sto je ucinio za nas klub
Golova je bilo stotinu, ali ja cu dva pamtiti do kraja zivota, kroz noge Alaimu 2009. i onu eurogolcinu Borcu u kupu
Golova je bilo stotinu, ali ja cu dva pamtiti do kraja zivota, kroz noge Alaimu 2009. i onu eurogolcinu Borcu u kupu
Zadnja izmjena: Android, dana/u 06 maj 2018, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Apsolutno. Ocekujem od strane kluba da se ovaj tjedan maximalno medijski angazira da se dovede sto vise ljudi na stadion protiv Zelje! Da ispratimo naseg sugradjanina, igracinu, covijeka prije svega, u zasluzenu mirovinu, i umiroviti br.15 za vjeke vjekova!
NK Široki Brijeg
Slazem se. Angazirajmo se i mi ekipa ovdje,povedite ljude i napravimo atmosferu kako i zasluzuje Waga. 90min i ponosa i tuge.Evolve je napisao/la:Apsolutno. Ocekujem od strane kluba da se ovaj tjedan maximalno medijski angazira da se dovede sto vise ljudi na stadion protiv Zelje! Da ispratimo naseg sugradjanina, igracinu, covijeka prije svega, u zasluzenu mirovinu, i umiroviti br.15 za vjeke vjekova!

Samo jedno ime
Ja jos ne vjerujem da se blizi taj dan,volio bih da ostane u ekipi barem jos jednu sezonu,jos itekako ima mjesta za njega.U nedjelju napraviti oprostaj kakav bog nogometa zasluzuje,napuniti sjever ako nista zbog Wagija,ostali igraci nisu vrijedni spomena,ne zasluzuju nikakvu podrsku.
Neke moje želje:
-koreografija preko cijelog sjevera kapetanu u cast
-nazvati tribinu sjever po njemu
-umiroviti dres s brojem 15
Neke moje želje:
-koreografija preko cijelog sjevera kapetanu u cast
-nazvati tribinu sjever po njemu
-umiroviti dres s brojem 15
Igraj Široki ti si najbolji!
Nismo više u platežnoj moci u kakvoj smo bili nekad, kad bi dogurali u 3.pretkolo to bi bila dobra stvar za dovesti neka jača pojačanja.Evolve je napisao/la:Pare od Menala, + ako nam Zeljo izbori europu, moze se dovesti jako jako kvalitetnih igraca. Prestanimo biti socijalna ustanova!
Nama prva 2 pretkola svake sezone čine 1/3 proračuna za sljedecu sezonu,kad nebi izborili Eu bili bi u tezem krcu
Uvidit ce te neke stvari u buducim periodima..
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Tim vise treba se okaniti trenutne politike angaziranja igraca, gdje smo godinama i godinama preplacivali poluigrace. Ili da klub spusti ocekivanja i to je to...penke je napisao/la:Nismo više u platežnoj moci u kakvoj smo bili nekad, kad bi dogurali u 3.pretkolo to bi bila dobra stvar za dovesti neka jača pojačanja.Evolve je napisao/la:Pare od Menala, + ako nam Zeljo izbori europu, moze se dovesti jako jako kvalitetnih igraca. Prestanimo biti socijalna ustanova!
Nama prva 2 pretkola svake sezone čine 1/3 proračuna za sljedecu sezonu,kad nebi izborili Eu bili bi u tezem krcu
Uvidit ce te neke stvari u buducim periodima..
NK Široki Brijeg
Zna li se vraca li se ta ljudina i igracina u Brazil ili ostaje da zivi u Sirokom?Evolve je napisao/la:Apsolutno. Ocekujem od strane kluba da se ovaj tjedan maximalno medijski angazira da se dovede sto vise ljudi na stadion protiv Zelje! Da ispratimo naseg sugradjanina, igracinu, covijeka prije svega, u zasluzenu mirovinu, i umiroviti br.15 za vjeke vjekova!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Evolve
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/dominik-g ... ler/148397
Napadac, ugovor mu istjece u 6mj, fantastican bio u SLO za Rudar, 17 golova u sezoni 16/17, otisao u rumunjsku na zimu, tamo ništa, klupa ili nije u sastavu. Jel iznad nasih mogucnosti ? heh
Napadac, ugovor mu istjece u 6mj, fantastican bio u SLO za Rudar, 17 golova u sezoni 16/17, otisao u rumunjsku na zimu, tamo ništa, klupa ili nije u sastavu. Jel iznad nasih mogucnosti ? heh
NK Široki Brijeg