A drug jesam li ja jasno naglasio , Rafa i Roy i njihova pojacanja , a malo ironije na pocetku nije na odmet, ima za to razlog a to je da podsjetim Rafoljupce kako su skupa pojacanja sjedila na klupi a igrali polovnjacifera je napisao/la:pa drug pretjerujes malo. mene nikad ne bi bilo sramota reci da navijam za liverpool pa i da igramo league 2. i sad ti i dalglisha ubaci u isti kos sa rafom i royom a dalglish je najveca živa legenda liverpoola ne moze se za njega govoriti da ce raditi kao prethodna dvojica. posebno ovaj roy jest da sam ja uvijek protiv rafe al roy je bio najpogubljeniji trener kojeg sam ja vidio u nekom klubu... nije znao gdje se nalazi i sta treba raditi. al reci da ce i king kenny nastaviti raditi ono sto su njegova dvojica prethodnika radila je meni neshvatljivo.Dirk je napisao/la:Sta ce nam Suarez i ako dodje nas strasni napadac David ce igrati prije njega ... nije prvi put da LFC na klupi ima igrace koji su placani desetinama miliona , koji ce nam djavo lik , mene u zadnje vrijeme sramota reci da navijam za LFC , od Rafini do Royovi pojacanja mi se povraca , odmah me svi pitaju , jeli ti Lucas najdrazi igrac, postali smo jako smjesni spoznajom da nam je ta krampa glavni igrac sezone
@rizzo jesi spreman da nosis manchester united u potpisu ?

A Dalglish moze raditi sta zeli, on ima moju podrsku, dao je LFC mnogo i moze raditi sta zeli, meni je smeta samo kada se sa LFC igraju oni koji nisu dali nista i na kraju ga dovedu na ovaj nivo