ma to se nesmije dopustiti,brate dragi ima dobar prostor ispred Ivan Goran Kovačić pa tamo pravi koncert..mogu mislit koja količina štikle bi taj dan prešo preko travnjakamoranjak je napisao/la:Ode trava sad kad bude koncert:D:D:D

ma to se nesmije dopustiti,brate dragi ima dobar prostor ispred Ivan Goran Kovačić pa tamo pravi koncert..mogu mislit koja količina štikle bi taj dan prešo preko travnjakamoranjak je napisao/la:Ode trava sad kad bude koncert:D:D:D
Ima Hipodrom za koncertzmaj348 je napisao/la:ma to se nesmije dopustiti,brate dragi ima dobar prostor ispred Ivan Goran Kovačić pa tamo pravi koncert..mogu mislit koja količina štikle bi taj dan prešo preko travnjakamoranjak je napisao/la:Ode trava sad kad bude koncert:D:D:D![]()
ne bi se oporavio narednih deset godina..
nepoznanica je Simin Han,dok se ne riješi spor između saveza i dotičnog kluba ništa od izvlačenja parovaastra1922 je napisao/la:cibalija ce biti pravi ispit nase ekipe.vjerujem da ce do te utakmice feja vec imati pribliznih 14 igraca koji bi trebali kucati na vrata prve postave.u ovoj utakmici ce se ici na pobjedu i vidjecemo snagu nase ekipe.svaka pobjeda je vazna pa i protiv treceligasa.ekipi je trebala jedna pobjeda da se ne ude u niz poraza.nadam se da ce taj napadac za par dana i da ce proci zavrsni dio priprema sa ekipom...
znali neko kad ce izvlacenje parova
Ja mislim da se pita jer kako znam Zvijezdi je dodijeljen stadion na deset godina na koristenje kao npr sto se dodijeli gradina ili skenderija ako grijesim pardon nisam bas sigurantheboss_RD07 je napisao/la:Zar se uopste Zvijezda pita za to?
Takodjer ne bih dozvolio da se koncert odrzi na glavnom.
upravu si Pisko,ponovo gomilamo igrače na pojedinim pozicijama dok napadače i golmane još uvijek ne dovodimo..ali eto valjda naši čekaju kakvog kapitalca na ove dvije pozicije..reddragon001 je napisao/la:LAZAR PAVIĆ SE PRIKLJUČIO ZVIJEZDI!
Danas se fudbalerima Zvijezde na Kupresu priključio Lazar Pavić, koji je prošlu sezonu igrao u poljskom drugoligašu Legionovia, a još je branio boje Smedereva, Žarkova, a prošao je omladinske selekcije beogradskog Partizana.Pavić je rođen 1994. godine, a bio je saigrač u crno-bijelima sa još jednom ljetnom akvizicijom Milošom Đorđevićem.
Pavić igra na poziciji zadnjeg veznog, te će još dodatno pojačati možda i najjači dio tima Zmajeva.
Eto jos jedan zadnji vezni, ne znam stvarno ko vodi ovu transfer politiku ali 10ti zadnji vezni...
Zadnjeg veznog mogu igrati ili igraju: Zvonic, Facic, Savic, Islamagic, Lazarevic, Doljancic, Djordjevic, Basic, Serbecic...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.