Safet Sušić - Pape

Goalgetter
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 10 mar 2014, 22:32

slika

Havaz je uz Spahu.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 10 mar 2014, 22:35

Naglo vam se sužava krug padobranaca, pa zato sve glasnije lajete. Miske je 'stručnjaku' i njegovoj 'ekspertizi' već odavno bukvicu očitao ;)

[youtube][/youtube]
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 mar 2014, 22:37

Goalgetter je napisao/la:slika

Havaz je uz Spahu.
Svako sa imalo mozga je uz Spahu. Pri tome mislim kao igraca i kapitena. Njegov privatni zivot me se ne tice niti me zanima.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 10 mar 2014, 22:38

kokakolas je napisao/la:Naglo vam se sužava krug padobranaca, pa zato sve glasnije lajete. Miske je 'stručnjaku' i njegovoj 'ekspertizi' već odavno bukvicu očitao ;)

[youtube][/youtube]
A jest očito "fuck you"???
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 mar 2014, 22:39

Consigliere je napisao/la:

Havaz je uz Spahu.
Svako sa imalo mozga je uz Spahu. Pri tome mislim kao igraca i kapitena. Njegov privatni zivot me se ne tice niti me zanima.
Nisam ja skrojz. Da ne dodje do zabune, nisam ja ni uz Papeta, Pape je prica za sebe, ali nisam ni za ovo ponasanje Spahica i Dzeke, pogotovo sto cmizdre za Ibricicem. Ali ima tu jos iskri, nije to samo do Ibricica..

slika

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 10 mar 2014, 22:40

Uz to što mu je po ne znam koji put spasio dupe od poraza protiv 'fudbalske velesile'... U ovom slučaju neprikosnovene Bjelorusije :lol:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 mar 2014, 22:42

Goalgetter je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:

Havaz je uz Spahu.
Nisam ja skrojz. Da ne dodje do zabune, nisam ja ni uz Papeta, Pape je prica za sebe, ali nisam ni za ovo ponasanje Spahica i Dzeke, pogotovo sto cmizdre za Ibricicem. Ali ima tu jos iskri, nije to samo do Ibricica..

slika
Kako je jadno ovo prepucavanje preko novina! :roll: :roll:
Nazovite jedni druge telefonom i rjesite sta imate!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 10 mar 2014, 22:44

Ma tako to radi svaki 'stručnjak' sa autoritetom... Sve svojim igračima kaže "u facu". Čuj neka i on kaže šta misli :lol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 mar 2014, 22:46

Ovo je prva utakmica kada sam poceo sumjati da nas Pape i nije bas strucnjak kakvim se predstavlja. Ako se sjecate i tada su se na udaru kritika nasli Dzeko (zbog famoznog netrcanja :roll: ) i Spaha sto je zamolio publiku da ne pravi bakljadu (ako se dobro sjecam). Dvije stvari su obiljezile ovu utakmicu: Ibisevic na Beckhamovoj poziciji i Diabyjevo silovanje naseg srednjeg reda, na celu sa krhkim Pjanicem. Rezultat: jedan jedini sut na gol i to Pjanic sa nekih 35 metara :roll:

[youtube][/youtube]

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 mar 2014, 22:46

Niskim Pape izgleda nije razgovarao, iako je reko da je pricao Spahom. Nista oni razrsjesili nisu, slijedi prepucavanje preko medija. Ali znajuci Spahu, on nece nista reci na ovo, tj. nece dati izjave.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 10 mar 2014, 22:47

kokakolas je napisao/la:Uz to što mu je po ne znam koji put spasio dupe od poraza protiv 'fudbalske velesile'... U ovom slučaju neprikosnovene Bjelorusije :lol:
Spašavao Sušićevo dupe ili i svoje? Bogami Sušić je već nastupao na SP-u par puta a svim ovim našim zvjezdicama je ovaj plasman vrhunac karijere pa makar i doživjeli pravi potop.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 10 mar 2014, 22:52

obagol je napisao/la: Spašavao Sušićevo dupe ili i svoje? Bogami Sušić je već nastupao na SP-u par puta a svim ovim našim zvjezdicama je ovaj plasman vrhunac karijere pa makar i doživjeli pravi potop.
Nego čije nego Sušićevo? K'o što mu je Izet dupe spasio u Slovačkoj i drugi igrači u bezbroj slučajeva. Ma lajte padobranci koliko hoćete, ali neće meni neki primitivac učiti zanat na klupi reprezentacije, koju volim više od sebe. Daleko vam svima kuća bila od svetinje ;)

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 10 mar 2014, 22:56

kokakolas je napisao/la:
obagol je napisao/la: Spašavao Sušićevo dupe ili i svoje? Bogami Sušić je već nastupao na SP-u par puta a svim ovim našim zvjezdicama je ovaj plasman vrhunac karijere pa makar i doživjeli pravi potop.
Nego čije nego Sušićevo? K'o što mu je Izet dupe spasio u Slovačkoj i drugi igrači u bezbroj slučajeva. Ma lajte padobranci koliko hoćete, ali neće meni neki primitivac učiti zanat na klupi reprezentacije, koju volim više od sebe. Daleko vam svima kuća bila od svetinje ;)
Nek si ga ti naučio preko tastarure halal ti pita :lol: :lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 mar 2014, 22:56

Goalgetter je napisao/la:Niskim Pape izgleda nije razgovarao, iako je reko da je pricao Spahom. Nista oni razrsjesili nisu, slijedi prepucavanje preko medija. Ali znajuci Spahu, on nece nista reci na ovo, tj. nece dati izjave.
Tako i treba, ne podržavam ga što ne daje izjave općenito, ali kada su u pitanju stvari unutar svlačionice to se ne rješava preko Havaza nego privatno preko telefona, da ne kažem u četiri oka..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 10 mar 2014, 22:57

kokakolas je napisao/la:
Pa što ti vrsni spasioci ne spasiše Sušićevo dupe i protiv Egipta, nego dozvoliše da im navijači zvižde i da ih tjeraju napolje?

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 mar 2014, 22:59

ja sam na strani selektora,iako sam ga kritikovao zbog nekih igraca itd,ali u ovom slucaju je on upravu. Nece njemu igraci sastavljati ekipu,to nigdje na svijetu nema,Dzeko je ispao nekulturan i nekorektan,kao i njegov otac,ali Boze moj,desava se,niko nije savrsen,svako zna pogrijesiti...Spahic je prvi poceo sa prozivanjem selektora itd,a on je samo sutio dok nije otvorio dusu,jer budimo realni klan u reprezentaciji postoji vec duze vrijeme,a zna se ko cini taj klan,svega 2-3 igraca,treba biti posten,ali imali smo dobre rezultate i niko tome nije pridavao veliku paznju... ali kasnjenje Dzeke pred kljucnu utakmicu protiv Slovacke i ignorisanje Hajrovica,pa poraz od Slovacke u Zenici ,i umalo i u Zilini,hm sve nas je to moglo doci glave... na svu srecu otisli smo na SP,i sve se zatiskalo,ali moralo je jednom doci do ovoga...Selektor je bio prema nekim igracima previse blag,i oni su to iskoristili,tolerisao im je mnoge stvari pod izgovorom da ne zeli biti policajac i da nije lose igracima dozvoliti nesto blazi rezim kako bi se odmorili od pritiska kojeg imaju u svojim klubovima,pa kao ne treba im takav rezim i u reprezentaciji,ali znao je i on da bez reda i discipline,dolazi do lose atmosfere u ekipi,pa su tu bili roditelji nekih od igraca,po hodnicima,sobama,hotelima sa ekipom,sve je to nekako besmisleno u modernom fudbalu,to nigdje na svijetu nema.... zato podrzavam selektora da uvede red i disciplinu u ekipi,ali isto tako treba se ponasati malo odgovornije kad poziva neke igrace,jer ponekad slabo prati potencijalne kandidate itd,pozvao je sad dva nova igraca koja nam realno nisu bila potrebna,a ignorise neke dokazane i kvalitetne igrace... ali kazem opet svako ima pravo na gresku,treba svak prihvatiti svoj dio odgovornosti i sve ce biti OK! interes reprezentacije i drzave BIH svima mora biti na prvom mjestu!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 10 mar 2014, 23:04

Jel vam sad jasno sta on radi?Jos javno poziva Spahica da i on kaze sta misli,pa ja stvarno ne mogu da vjerujem.
Sjetio sam se kad je on rekao onom prevodiocu,ti si momak izgleda zalutao ovdje.E isto vrijedi i za njega,ti si Safete izgleda zalutao na klupu reprezentacije.
A masala,sta ce novinari a i mi dokoni analiticari imati materijala za za analiziranje i rasprave,za senzacionalne vijesti i izjave.Nece nam biti nimalo dosadno do svjetskog prvenstva
Blago nama.
Nadam se da Spaha nece preko medija a ako slucajno bude nek bude brutalan i neka kaze sve sto igrace tisti pa da konacno i to rijesimo i rahat se spremamo za Brazil.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 10 mar 2014, 23:05

Najbolje bi bilo da otvore dušu i da kažu javno šta se dešaje u repki a ne ovako hebu nas u zdrav mozak

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 mar 2014, 23:08

Doslo je do kompletnog raspada. Svaka cast.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 10 mar 2014, 23:10

adisice je napisao/la:Najbolje bi bilo da otvore dušu i da kažu javno šta se dešaje u repki a ne ovako hebu nas u zdrav mozak
Pa sad ti je 'stručnjak' otvorio dušu u Avazu... Sad je valjda na kapitena red ili kako već? :lol:

Svi nam se smiju, k'o da smo zadnje budale... I onda vidim da ima još ovdje nekih padobranaca koji podržavaju ovakav način komunikacije i riješavanja problema preko medija :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.