Havaz je uz Spahu.
Svako sa imalo mozga je uz Spahu. Pri tome mislim kao igraca i kapitena. Njegov privatni zivot me se ne tice niti me zanima.Goalgetter je napisao/la:
Havaz je uz Spahu.
A jest očito "fuck you"???kokakolas je napisao/la:Naglo vam se sužava krug padobranaca, pa zato sve glasnije lajete. Miske je 'stručnjaku' i njegovoj 'ekspertizi' već odavno bukvicu očitao![]()
[youtube][/youtube]
Nisam ja skrojz. Da ne dodje do zabune, nisam ja ni uz Papeta, Pape je prica za sebe, ali nisam ni za ovo ponasanje Spahica i Dzeke, pogotovo sto cmizdre za Ibricicem. Ali ima tu jos iskri, nije to samo do Ibricica..Consigliere je napisao/la:Svako sa imalo mozga je uz Spahu. Pri tome mislim kao igraca i kapitena. Njegov privatni zivot me se ne tice niti me zanima.Goalgetter je napisao/la:
Havaz je uz Spahu.
Kako je jadno ovo prepucavanje preko novina!Goalgetter je napisao/la:Nisam ja skrojz. Da ne dodje do zabune, nisam ja ni uz Papeta, Pape je prica za sebe, ali nisam ni za ovo ponasanje Spahica i Dzeke, pogotovo sto cmizdre za Ibricicem. Ali ima tu jos iskri, nije to samo do Ibricica..Consigliere je napisao/la:Svako sa imalo mozga je uz Spahu. Pri tome mislim kao igraca i kapitena. Njegov privatni zivot me se ne tice niti me zanima.Goalgetter je napisao/la:
Havaz je uz Spahu.
Spašavao Sušićevo dupe ili i svoje? Bogami Sušić je već nastupao na SP-u par puta a svim ovim našim zvjezdicama je ovaj plasman vrhunac karijere pa makar i doživjeli pravi potop.kokakolas je napisao/la:Uz to što mu je po ne znam koji put spasio dupe od poraza protiv 'fudbalske velesile'... U ovom slučaju neprikosnovene Bjelorusije
Nego čije nego Sušićevo? K'o što mu je Izet dupe spasio u Slovačkoj i drugi igrači u bezbroj slučajeva. Ma lajte padobranci koliko hoćete, ali neće meni neki primitivac učiti zanat na klupi reprezentacije, koju volim više od sebe. Daleko vam svima kuća bila od svetinjeobagol je napisao/la: Spašavao Sušićevo dupe ili i svoje? Bogami Sušić je već nastupao na SP-u par puta a svim ovim našim zvjezdicama je ovaj plasman vrhunac karijere pa makar i doživjeli pravi potop.
Nek si ga ti naučio preko tastarure halal ti pitakokakolas je napisao/la:Nego čije nego Sušićevo? K'o što mu je Izet dupe spasio u Slovačkoj i drugi igrači u bezbroj slučajeva. Ma lajte padobranci koliko hoćete, ali neće meni neki primitivac učiti zanat na klupi reprezentacije, koju volim više od sebe. Daleko vam svima kuća bila od svetinjeobagol je napisao/la: Spašavao Sušićevo dupe ili i svoje? Bogami Sušić je već nastupao na SP-u par puta a svim ovim našim zvjezdicama je ovaj plasman vrhunac karijere pa makar i doživjeli pravi potop.
Tako i treba, ne podržavam ga što ne daje izjave općenito, ali kada su u pitanju stvari unutar svlačionice to se ne rješava preko Havaza nego privatno preko telefona, da ne kažem u četiri oka..Goalgetter je napisao/la:Niskim Pape izgleda nije razgovarao, iako je reko da je pricao Spahom. Nista oni razrsjesili nisu, slijedi prepucavanje preko medija. Ali znajuci Spahu, on nece nista reci na ovo, tj. nece dati izjave.
Pa što ti vrsni spasioci ne spasiše Sušićevo dupe i protiv Egipta, nego dozvoliše da im navijači zvižde i da ih tjeraju napolje?kokakolas je napisao/la:Nego čije nego Sušićevo? K'o što mu je Izet dupe spasio u Slovačkoj i drugi igrači u bezbroj slučajeva. Ma lajte padobranci koliko hoćete, ali neće meni neki primitivac učiti zanat na klupi reprezentacije, koju volim više od sebe. Daleko vam svima kuća bila od svetinjeobagol je napisao/la: Spašavao Sušićevo dupe ili i svoje? Bogami Sušić je već nastupao na SP-u par puta a svim ovim našim zvjezdicama je ovaj plasman vrhunac karijere pa makar i doživjeli pravi potop.
Pa sad ti je 'stručnjak' otvorio dušu u Avazu... Sad je valjda na kapitena red ili kako već?adisice je napisao/la:Najbolje bi bilo da otvore dušu i da kažu javno šta se dešaje u repki a ne ovako hebu nas u zdrav mozak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.