FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 08 nov 2020, 23:36

hamsik je napisao/la:
08 nov 2020, 22:45
Ako vama ne valja Sušić e ja ne znam ko vaaaam je onda dobar lik je vrh šteta što ga te povrede handre...
Pa to i jeste problem. Sto ga povrede handre. Dok se vrati nema snage. Kad dodje sebi opet ozljeda. I tako u krug. A kosta. Mnogo.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 09 nov 2020, 00:00

Sta vi mislite je li nas Susic preplacen i da li dobija dovoljnu minutazu? Ja mislim da on ima kvalitet samo je mozda malo nespreman.

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 09 nov 2020, 00:14

slika

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 nov 2020, 02:07

Mi smo DINAMO za bh uslove. Ovde se pise samo da bi se pisalo i neke fraze suplje da bi neko reko gledaj face sto bace neku pamet kroz neku sanersku ili neku gramaticku ispravnu recenicu koja veze sa vezom nema.

Da se vratim da smo DINAMO za ovu ligu. Jer imamo ekipu koja je najmlada ekipa u ligi i koja je nakon 75 kola prva 95% vremena i onih 5% sto nismo prvi ulazi onaj dio utakmica kad tek sezona pocne.

Evo uzecemo zelju kao da je on glavni ko konkurent igracki platno trosi iste ili cak vece pare za seniorski tim. Mozda igraci u zelji igraju dzaba mozda igraju na rijec al siguran sam da ako ih placaju a placaju jer nebi tu bili vecina da ih ne placaju sigurno su u rangu sa nama , a koga mogu prodat mozda erica za 100 k € i mozda ikica takode za 100 k € i mozda boju za 200k€

A bekic stilic alispahic ikic kosoric zec estevanic lendric juric su veoma skupi igraci za nase uslove (mislim na plate) imaju iskustvo i igrali su vani samim tim se podrazumjeva da imaju i dobre menagere..

Ekipa koja je iskusna i koja je skupa za bh uslove mislim plate mozes svu da dovedes za 500-600 k € ako se tu doda da su im u svih tih igraca ugovori kratki i skorom pred istekom..

Nas jedan igrac kovacevic vrijedi realno 400-500 k € minimu rahmanovic i tatar po 350-400 k € po komadu pidro 200 k € minimum andrea 500 k € vrlo lahko dodes na to da mozemo prodat nasih 4-5 igraca za 4x vise nego oni svoje a ti igraci nisu kupljeni i ti igraci sigurno igraju za manje pare od stilica bekica lendrica.. ovo sam dao naj realnije cjene za nase igrace a njihovim igracim sam dao najvecu mogucu vrijednost..

Nas minus je susic i zidan.. prem da oboica posebno susic nesto pridonosi al ta povreda ili sta je vec kurcobolja madam se da nije ga sprecava da pokaze sta zna. A ubjeden sam on kad bi se izlijecio od kurcobolje ili povrede neznam sta je i da pruza 70% sto moze on bi bio najbolji igrac naseg kluba.

Tusmo izgubili neki 300k€ i to je puno al nemozes ti svugdje pogodit i fudbal je takva igra..

Najbolji igrac lige i najbolji strijelac lige ahmet i najbolja izmjena joker lige haris uz reprezentativca makedonije koji moze igrat spica imas u ekipi i neko sad govori trebo se dovest spic jer ahmet ima 35 godina, jeste se trebo dovest spic ako cemo samo kao referencu koristit danasnju utakmicu..

Nadzitemi ekipu koja je pobjedila tc zrinjski i takvu ekipu bez 4 najbolja igraca i 4 naj standardnije izmjene koje su igrale u zadnjih 14 utakmica.

Zeljo je bez zeca 2 godine hronicni bolesnik i evo sad im se bojo nesto povrijedio, fakticki kod njih fali jedan do 2 igraca koji su standardni al vise polustandardni nego najbolji igraci. Tako su igrali i protiv sb..i pobjedili i to je ok..

Uzmite dinamo izbacite mu 3 najbolja igraca pa da vidimo, posebno ako jos dobijes sudiju ko danas nekazem da nas je nesto ostetio al je sudio onako kako odgovara ekipi koja se brani..

Nas kompletna ekipa ako nebi pobjedila da se svi ostali udruze klubovi iz pl bh i da igraju najbolji igraci sa 2-0 ja bi bio razocaran..

Znaci imas ekipu koja vrijedi

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 09 nov 2020, 02:14

Toljaga je napisao/la:
09 nov 2020, 00:00
Sta vi mislite je li nas Susic preplacen i da li dobija dovoljnu minutazu? Ja mislim da on ima kvalitet samo je mozda malo nespreman.
Lik je debilčina koja je imala masu mjeseci da se dovede u pravu formu i nikad nije tacno zasluzuje da mu neko na ulici par šamara opali.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 09 nov 2020, 07:11

90minut je napisao/la:
09 nov 2020, 02:14
Toljaga je napisao/la:
09 nov 2020, 00:00
Lik je debilčina koja je imala masu mjeseci da se dovede u pravu formu i nikad nije tacno zasluzuje da mu neko na ulici par šamara opali.
:rol: :rol: :tokralju: :bow: :rol: :rol:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 nov 2020, 07:22

Sta ce biti kad izgubimo?
Ganjat igrace po ulici, lupati po prozorima, unistavati vozila?

Vi niste normalni.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 nov 2020, 07:44

haris004 je napisao/la:
08 nov 2020, 21:58
Sušić je meni odličan veznjak. Dimenzija više u odnosu na sve ostale u ligi. Protiv Celtica je odigrao maestralnu partiju. Sumnjam da bi i jedan veznjak mogao onako nešto uraditi. I pored sve te mirnoće i tačnih pasova čovjek je tu utakmicu najviše pretrčao od svih. Tu utakmicu igrao iza napadača.
Ostale utakmice je igrao u veznom redu, i mislim da je u svakoj utakmici, ali baš u svakoj igrao u paru sa Pejovićem. To stvarno ružno izgleda, obojica ljevaci i obojica se trude učestvovati u organizaciji napada. Mislim da bi sa Đokanovićem to bila dimenzija više.
Za igrača koji je doveden kao jedno od najzvučnijih imena u našoj poslijeratnoj historiji moglo se očekivati dosta više ruku na srce ali mislim da će vremenom doći na svoje.
Ovde nije pokazao apsolutno nista, plus ko je gledao sedmicu juce cuo je Milkanovica da kaze da je Tino hipersenzitivan na promjene podloge, tj. Lose terene....onda je apsolutno nekoristan fudbaler za nas....

Ja bi sad potpisao da nadjemo 2 brata bilzanca Oremusa mjesto njega, jer taj lik igra konstantno dobro i po kisi,suncu,snijegu, travi plastici betonu nebitno....i fakticki nema ni nekih upala misica, nista, pici svih 90+ minuta bez grceva...

Mi smo ga doveli da bude glavni igrac i pley ove ekipe a on ne moze dvije tekme od 90m da uveze...shodno tome i odredili platu...znaci za minutazu i znacaj u ekipi je apsolutno preplacen....malo vise igra od e.zeca, nijansu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 nov 2020, 08:17

Hadzija dovedi napadača da valja, yebem li te u ćelu...

Danas da izgube plavi, al pošteno nek prime tricu, i jesu za toga samo... dom penzionera
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 09 nov 2020, 09:01

Nema potrebe da se zamaramo tim platama igraca, neka konkurencije, neka i Susica i Velkoskog i Fanima...konkurencija je dobra i bolje da su tu nego da ih nemamo
Jedino nam fali konkurencija na poziciji napadaca i to se pod hitno treba rjesavati, ustvari nije se trebalo uci u sezonu bez jos jednog napadaca

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 nov 2020, 09:21

Današnji poraz komšinica bi poništio jučerašnji kiks. Nadam se i vjerujem da će Borac nastaviti sa pobjedama na domaćem terenu.

Gledam i konkurente, ne iz razloga što ne vjerujem našim igračima i sš već zato što sam navikao na malo veću bodovnu prednost u odnosu na drugoplasiranu ekipu, ne zadovoljavam se sa 2-3 boda prednosti :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 nov 2020, 09:46

Tatamata1946 je napisao/la:
09 nov 2020, 09:01
Nema potrebe da se zamaramo tim platama igraca, neka konkurencije, neka i Susica i Velkoskog i Fanima...konkurencija je dobra i bolje da su tu nego da ih nemamo
Jedino nam fali konkurencija na poziciji napadaca i to se pod hitno treba rjesavati, ustvari nije se trebalo uci u sezonu bez jos jednog napadaca
Pa druze mi imamo budzet. Ogranicen.
Ako ti na tribinama.sjedi 50 000 a igra 7000, znaci da nesto nije dobro. Moze biti svejedno ko je na klupi a ko igra ako ti igra igrac od 10 000 a na tribini i klupi od 12 000. Milja gore dole. Svakako od njih ocekujjes doobru igru i to je to.
Za novac koji je ulozen u TSS ocekujes da vuce ekipu, da siluje protivnike.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 09 nov 2020, 09:49

Sto nemogu srkleta od pojedinaca na forumu :evil: :evil: :evil:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 09 nov 2020, 09:53

Neka njih al za manje pare,dinamo je recimo postao to sto je postao zahvaljujuci dobrim transfer potezima,boli mene kolika je plata al ako klub ide u minus onda nije ok,danas sutra ce i Nam otici sta onda? Susic i zidan totalni minus za klub,da ne govorim jukic,sisi,cruz,hodzic produzenje ugovora,milanovic,letic itd,uboli samo sa tatarom i pejovicem donekle fanimo u zadnje 3 godine jbg..

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 09 nov 2020, 10:01

Pitar6785 je napisao/la:
09 nov 2020, 02:07
Mi smo DINAMO za bh uslove. Ovde se pise samo da bi se pisalo i neke fraze suplje da bi neko reko gledaj face sto bace neku pamet kroz neku sanersku ili neku gramaticku ispravnu recenicu koja veze sa vezom nema.

Da se vratim da smo DINAMO za ovu ligu. Jer imamo ekipu koja je najmlada ekipa u ligi i koja je nakon 75 kola prva 95% vremena i onih 5% sto nismo prvi ulazi onaj dio utakmica kad tek sezona pocne.

Evo uzecemo zelju kao da je on glavni ko konkurent igracki platno trosi iste ili cak vece pare za seniorski tim. Mozda igraci u zelji igraju dzaba mozda igraju na rijec al siguran sam da ako ih placaju a placaju jer nebi tu bili vecina da ih ne placaju sigurno su u rangu sa nama , a koga mogu prodat mozda erica za 100 k € i mozda ikica takode za 100 k € i mozda boju za 200k€

A bekic stilic alispahic ikic kosoric zec estevanic lendric juric su veoma skupi igraci za nase uslove (mislim na plate) imaju iskustvo i igrali su vani samim tim se podrazumjeva da imaju i dobre menagere..

Ekipa koja je iskusna i koja je skupa za bh uslove mislim plate mozes svu da dovedes za 500-600 k € ako se tu doda da su im u svih tih igraca ugovori kratki i skorom pred istekom..

Nas jedan igrac kovacevic vrijedi realno 400-500 k € minimu rahmanovic i tatar po 350-400 k € po komadu pidro 200 k € minimum andrea 500 k € vrlo lahko dodes na to da mozemo prodat nasih 4-5 igraca za 4x vise nego oni svoje a ti igraci nisu kupljeni i ti igraci sigurno igraju za manje pare od stilica bekica lendrica.. ovo sam dao naj realnije cjene za nase igrace a njihovim igracim sam dao najvecu mogucu vrijednost..

Nas minus je susic i zidan.. prem da oboica posebno susic nesto pridonosi al ta povreda ili sta je vec kurcobolja madam se da nije ga sprecava da pokaze sta zna. A ubjeden sam on kad bi se izlijecio od kurcobolje ili povrede neznam sta je i da pruza 70% sto moze on bi bio najbolji igrac naseg kluba.

Tusmo izgubili neki 300k€ i to je puno al nemozes ti svugdje pogodit i fudbal je takva igra..

Najbolji igrac lige i najbolji strijelac lige ahmet i najbolja izmjena joker lige haris uz reprezentativca makedonije koji moze igrat spica imas u ekipi i neko sad govori trebo se dovest spic jer ahmet ima 35 godina, jeste se trebo dovest spic ako cemo samo kao referencu koristit danasnju utakmicu..

Nadzitemi ekipu koja je pobjedila tc zrinjski i takvu ekipu bez 4 najbolja igraca i 4 naj standardnije izmjene koje su igrale u zadnjih 14 utakmica.

Zeljo je bez zeca 2 godine hronicni bolesnik i evo sad im se bojo nesto povrijedio, fakticki kod njih fali jedan do 2 igraca koji su standardni al vise polustandardni nego najbolji igraci. Tako su igrali i protiv sb..i pobjedili i to je ok..

Uzmite dinamo izbacite mu 3 najbolja igraca pa da vidimo, posebno ako jos dobijes sudiju ko danas nekazem da nas je nesto ostetio al je sudio onako kako odgovara ekipi koja se brani..

Nas kompletna ekipa ako nebi pobjedila da se svi ostali udruze klubovi iz pl bh i da igraju najbolji igraci sa 2-0 ja bi bio razocaran..

Znaci imas ekipu koja vrijedi
Ne lupaj ziv i zdrav bio. Nemaju za kifle. Karicu nudili 1500 maraka platu, covjek dobio dijete, porodica mu ovdje i htio se vratiti. Kako de za 1500 maraka. Sirotinja ziva, vise placa SIM Bau nego oni.

Kazes imamo ekipu koja je njamladja a sta je Mladost i Sloboda. Nemojte brate mili izmislajti da bi nesto opravdali. Losi smo bili ali opet nismo izgubili. Prvi smo, bez poraza i znaci da nije smak svijeta kako neki prestavljaju. Moze li bolje? Moze jer smo klub koji raste svaki dan, sve nam je sredjeno za razliku od drugih i zato se ne smije desavati da dolazimo u situaciju da molimo Boga da Vico djeluje danas kako se ne bi zakuhalo.

Ide pauza u najbolje vrijeme, uozbiljiti se, odrzati ovu prednost do kraja i u januaru se pojacati.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 09 nov 2020, 10:04

Samo opusteno, doci ce sve na svoje. Vjerovatno smo fulali s TSS ali ne moze se uvijek pogoditi. Opet kazem bolje da je tu i on i jos par igraca koje raja otpisuje jer prave konkurenciju i imamo siri roster, jbg i ova korona je tu, kup i prvenstvo, plus povrede...
Mozda za sezonu-dvije taj sto ima 7000 bude imao 50000 a ovaj drugi nulu ako ne ne bude igrao i trudio se. Konkurencija je vazna da bi se islo naprijed

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 nov 2020, 10:09

Pantelija je napisao/la:
09 nov 2020, 09:46
Pa druze mi imamo budzet. Ogranicen.
Ako ti na tribinama.sjedi 50 000 a igra 7000, znaci da nesto nije dobro. Moze biti svejedno ko je na klupi a ko igra ako ti igra igrac od 10 000 a na tribini i klupi od 12 000. Milja gore dole. Svakako od njih ocekujjes doobru igru i to je to.
Za novac koji je ulozen u TSS ocekujes da vuce ekipu, da siluje protivnike.
A to nismo silovali protivnike do prije 7 dana?
Jel to dva remija ekipu cine manje vrijednom i zanemaruje cinjenicu od osam vezanih pobjeda?

Opet kazem, ludi ste vi ako mislite da ce Sarajevo imati 33 pobjede. Logicno je kad ne pobjedis, da je neko odigrao losu utakmicu, jer da su odigrali svih 15 igraca vrhunsku utakmicu, mi bi pobjedili. by Fadil Novalic

Pa ti i na sokeru imas razlicita raspolozenja igraca, a kamoli u pravom zivotu. I sad se dize halabuka zbog remija protiv ekipe koja poslije nas i Zrinjskog mozda ima i najskuplje igrace.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 nov 2020, 10:47

Realno Tino jeste preplacen za ono sto je do sada pokazao na terenu, to svi vidimo.
Da li ce u narednom periodu nadoci, popraviti formu, proigrati... Cisto sumnjam.
Ali takvi igraci i jesu rizik kad dolaze, uvijek ti je sansa 50-50 da li ce biti pravi ili ces baciti pare. Moralo se je pokusati sa njim, nemamo sta sad pametovati i kritikovati.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 nov 2020, 10:58

Susic je igracina, ponajbolji u ligi. Svrsavali smo mjesec prije dovodjenja i mjesec nakon sto je dosao, i mi i citava liga. Ljudi se syebali prvo sto je dosao u nasu ligu, a drugo sto ga iko uopste moze placati. Ako ste mislili da ce vam on dati 30 golova, malo ste se zayebali

Isto kao sto ste kritikovali oremusa jer ga "nema na terenu" a lik zadnjeg veznog igrao, uz amara ubjedljivo najbolji igrac lige
NEMA NAZAD

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 09 nov 2020, 11:02

Za očekivati je da bude bolje inšaAllah poslije pauze. Malo se osvježiti, skontati gdje šta. Očekujem malo vise rotacija nakon pauze jer je ovo do sada odrađeno očajno. Tatar, Pejović, Dupovac, Rahman, Ahmetović, Handžić, Đokanović, Oremuš pregorili, ovo ostalo bez kontinuiteta i ozbiljne minutaže. Ahmi popucalo sve od prevelikog napora. Potpuni fokus i regrupacija do zajedničkog cilja!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46, Varijantas8 i 40 gostiju.