FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TRUST
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TRUST » 19 mar 2013, 20:05

Ovo ako je zvanicno da je prodato 999 ulaznica onda je opet neko dobro zaradio na stetu kluba pa nije narod glup i slijep preko dvije hiljade bilo na stadionu plus oni sto su kupili onako vise ulaznica. ovo il se neko sali il nam opet klub kradu

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 mar 2013, 20:11

TRUST je napisao/la:Ovo ako je zvanicno da je prodato 999 ulaznica onda je opet neko dobro zaradio na stetu kluba pa nije narod glup i slijep preko dvije hiljade bilo na stadionu plus oni sto su kupili onako vise ulaznica. ovo il se neko sali il nam opet klub kradu
Ja mislim da je tih 999 ulaznica prodano na dan utakmice. :D

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 19 mar 2013, 20:20

mozda oce da ne prijave porez :mrgreen:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 19 mar 2013, 20:26

ahmad_tz je napisao/la:mozda oce da ne prijave porez :mrgreen:
Eh toga se nisam sjetio ovih 999 prodani na dan prijave a ove ostale koje su se ranije prodvale neku budu ko poklonjene i nema poreza ostase nam cisto pare, pa nije to lose. Prodvat tokom cijele sedmice karte a rpijavit samo ono na dan utakmice

ERF
Kontakt:

Post Postao/la ERF » 19 mar 2013, 21:10

Ne vjerujem baš da ima ovo veze sa porezom, tim više pošto je sad obećano transparentno vođenje kluba. Razočaran sam što iz kluba govore o uspjehu i 999 ulaznica, kao da smo ovce. Lično sam vidio kako momci na ulazu (kao i mnogo puta do sada) propuštaju pojedince bez karte, koji su inače najglasniji kad se psuje treneru i igračima, a ovamo im usta puna Slobode.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 mar 2013, 22:43

Nemojte pisati ovdje za utaje poreza, nego posaljite poreznoj prijavu! JBt nije mi jasno kakvog svijeta ima.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 mar 2013, 23:34

adilbeg je napisao/la:samo u tuzli zeljo ima 2 000 minimalno i ne brukaj se ziv bio
u pravu si..i svih 2000 tuzlaka sto navijaju za zelju je sad bilo na onom raspalom stadionu protiv zvjezde....nego...de se ti djete ufati stapova i pravac krivaja...ili klisa il cega se vec igrate u tom vasem tamnom vilajetu..cuj manijaci zavidovici :shock: :o ...i to na hiljade njih :roll: ....gas adile,gas :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 20 mar 2013, 09:26

Gorki je napisao/la:
adilbeg je napisao/la:samo u tuzli zeljo ima 2 000 minimalno i ne brukaj se ziv bio

ode @sjena,dođe drugi seljak. :roll:
Tu sam ja @Gorki nego niste interesantni a sto se tice seljakluka vasi komentari sve govore.Vidjet cemo za par kola koliko ce vas biti.Sto se tice prodatih karti glup covjek vidi da se radi o utaji poreza samo vi gradjani znate neku drugu teoriju.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 mar 2013, 10:53

Mislim da ce oni koji imalo drze do Slobode i naseg zajednistva, odyebati ove ovdje sto svasta pisu i otici na nas forum.
Tamo na miru mozemo raspravljati o svemu, postavljati teme, dogovarati se + tamo nas je i vise na forumu.
Treba znati sta pisati tamo, a sta ovdje. Kontate?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 mar 2013, 10:55

sjena je napisao/la:
Gorki je napisao/la:

ode @sjena,dođe drugi seljak. :roll:
Tu sam ja @Gorki nego niste interesantni a sto se tice seljakluka vasi komentari sve govore.Vidjet cemo za par kola koliko ce vas biti.Sto se tice prodatih karti glup covjek vidi da se radi o utaji poreza samo vi gradjani znate neku drugu teoriju.
Ne zamjerite mu! :lol: :lol:
slika

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 20 mar 2013, 10:56

A vi ste jos gluplji sto im odgovarate. :mrgreen:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 mar 2013, 12:55

Kolko god da je karti veliki je pomak,
Azmir nije htio o brojkama u javnost, al se nadje glupson Tinja.

Klub je odstampao karte, u suradnji sa navijacima jedan dio je ustupljen njima koji su preko Prijatelja i kafića uradili jednu promociju u 2-3 dana. Sve što nije prodato je vračeno sa novcem od onih koje su prodate i tu cijela priča završava.

Što se mene tiče mogu u klubu reći i da je 200 karti prodato (fakat ne znam da li je prihod od karti oporeziv, vrlo moguće pa se planski smanjuje broj karti), jer znam da Azmir neće te pare ukrasti. Jbt, igrači su dobili plate za pola marta, a danas je 20.03.

Jel samo ja vidim napredak 8-)
tuzlanska Sloboda

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 20 mar 2013, 13:02

Prijateljski kažem.

Nemojte insistirati na toj priči oko broja karata. To jeste oporeziva stvar. Nastavite s podrškom i to je to.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 mar 2013, 13:07

Bitnija je stvar da je završena priča sa Čejvanovićem, i da zaigra u narednom kolu 8-)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 20 mar 2013, 13:14

zlajci je napisao/la:Kolko god da je karti veliki je pomak,

Klub je odstampao karte, u suradnji sa navijacima jedan dio je ustupljen njima koji su preko Prijatelja i kafića uradili jednu promociju u 2-3 dana. Sve što nije prodato je vračeno sa novcem od onih koje su prodate i tu cijela priča završava.

Što se mene tiče mogu u klubu reći i da je 200 karti prodato (fakat ne znam da li je prihod od karti oporeziv, vrlo moguće pa se planski smanjuje broj karti), jer znam da Azmir neće te pare ukrasti. Jbt, igrači su dobili plate za pola marta, a danas je 20.03.

Ispo je pravi glupson a jos vise ovi nasi slijepci koji ne zele ili ne mogu nikako da shvate u cemu je stvar. :roll: Ajde da predjemo na nas forum da zavrsimo pricu s ovom smijurijom ovdje. Ljudi su nam napravili tamo forum koji je mnogo kvalitetniji nego ovaj a i samo su "nasi" ljudi, bez kojekakvih cobana. :)
075

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 mar 2013, 13:57

zlajci je napisao/la:Kolko god da je karti veliki je pomak,

Kako je Tinjic-Fucko izletio sa kartama nije mi jasno, pa on je tu samo kao Jasminov poltron, potrcko, Jasminov navijac i promotor na izborima. On je nametnut od Jasmina, ne da nesto uradi, nego da Jasmin ima svog potrcka u Slobodi. Nije mi jasno ko mu daje pravo da prica u PM! Azmir ga se hitno treba rijesiti.
Sto se tice karata na nama je da sto vise kupujemo, prodajemo i da nas sto vise ide na utakmice.
Azmir nece sigurno uzeti sebi, a nece dati ni drugim glodavcima da uzimaju.
Bitno je da napredujemo, ostalo je nebitno!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 mar 2013, 14:32

Probisvjet je napisao/la:Mislim da ce oni koji imalo drze do Slobode i naseg zajednistva, odyebati ove ovdje sto svasta pisu i otici na nas forum.
Tamo na miru mozemo raspravljati o svemu, postavljati teme, dogovarati se + tamo nas je i vise na forumu.
Treba znati sta pisati tamo, a sta ovdje. Kontate?
ja sam za brate :)..treba batalit ovdje uopaste pisat
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 mar 2013, 16:31

JEDINSTVO AIDA PRIJE 24 GODINE POKORILO STARI KONTINENT !!

Jedinstvo Aida je osvojilo titulu prvaka Evrope u utakmici sa italijanskim Primigijem. Dani ponosa i slave daleko su od Mejdana.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 mar 2013, 17:27

Ja bih samo da pozdravim @sjenu :mrgreen:

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 mar 2013, 17:47

Takodje pozdravljam :mrgreen:
@sjenu
@debilbega

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.