Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Steta sto nece nastaviti svoj niz trica. Haj Pierce jos 2 faula na brzaka molim te 

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Zašto ovaj momak (Livingston) nije pozvan na all star ? Najbolji igrac Netsa, definitivno.
- ZlatniLjiljan92
- Kontakt:
Sto me ovaj Garnett veceras nervira....
Belmin6 je napisao/la:Zašto ovaj momak (Livingston) nije pozvan na all star ? Najbolji igrac Netsa, definitivno.

Odlazi Safete.
Djubrad jedna dabogda izgubili sad, kolko se iznervira
Laku noć. 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Raspadose se odmah 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
pokušavao sam skontat' da l' se momak šali ili je ozbiljan, al' smješno je u svakom slučajuAeGon099 je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:Zašto ovaj momak (Livingston) nije pozvan na all star ? Najbolji igrac Netsa, definitivno.

ajde pierce jos 2 faula sta je to za tebe
- ZlatniLjiljan92
- Kontakt:
Forciraj dalje, to Livingstonu, krava glupa.
dobar pravo potez, Kidd, pravo dobar. MRS
dobar pravo potez, Kidd, pravo dobar. MRS
Sto je mozda neko drugi u boljoj poziciji:? Za jednog playa za toliko provedenih minuta u igri imati 2 asistencije dovoljno govori o njegovoj timskoj igri. Da je dao 50 poena, vise od 15 min on meni ne bi vidio.HZ_ilidzaa je napisao/la:Kakva odbrana Mirze![]()
Sto bi Livingston dav'o loptu kad ide covjeka
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
Odoh se i ja ukrpit, Mirza veceras odradio AKovu rolu sasvim solidno.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ponovo krece Livingstonova serija promasaja koja ce odvest Indianu na +8,zatim ce Livingston opet pogodit 2 suta zaredom i vratit ce ih u igru.Tako je kroz citavu utakmicu.
Livingston, Durant, James. Realan poredak za titulu MVP-a.
Pa ne moze cijelu utakmicu na istu foru pogadjat, svaki put ide desno i na isti nacin, e moj konju
- QUARTERBACK
- Kontakt:
realno jel ti vise volis da imas na parketu u situaciji kad gubis 4 razlike 3 minute do kraja Paula Pierca ili Mirzu Teletovica u svom timu?armin je napisao/la:I klupa.![]()
Samo se pitam zašto ?
- legenda reala
- Kontakt:
Ma može on imati prosjek 20 poena po meču, on neće ovdje dobiti više od 20 minuta sve se unaprijed zna, kad ko ulazi, kad izlazi kad je timeout i sl. i ne odstupa se ni sekunde
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mirza dobar u odbrani, u napadu nista, bas je bilo dosadno vcrs sto se tice Mirze.
Al et mozda je i bolje da se nije ispucavao vcrs kao zadnje 3 utakmice kad ga sut vec ne ide
Laku noc
Al et mozda je i bolje da se nije ispucavao vcrs kao zadnje 3 utakmice kad ga sut vec ne ide
Laku noc
ovaj momak zna znanjelegenda reala je napisao/la:Ma može on imati prosjek 20 poena po meču, on neće ovdje dobiti više od 20 minuta sve se unaprijed zna, kad ko ulazi, kad izlazi kad je timeout i sl. i ne odstupa se ni sekunde

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.