Ne zamjerite mu!adilbeg je napisao/la:evo sad cu![]()
a vi nastavite da se poredite sa Zeljom po broju navijaca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne zamjerite mu!adilbeg je napisao/la:evo sad cu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pasa jedino da ti nacrtam ne kontas sloboda ima navijace(simpatizere)iskljucivo u tz a Zeljo u cijeloj bih al sto vi to ne mozete svarit to je druga stvar..JTS je napisao/la:niko se ne poredi i ne govori da Sloboda ima više navijača od Želje .. al' kad se već ti qrčiš sa tim, pametnije bi vam bilo da dođete na Grbavicu i podržite tog Želju u borbi za prvaka, a ne da vas bude 2000 na stadionu .. više je pratilo Slobodu na Tušnju protiv Bratstva u drugoj ligi ..adilbeg je napisao/la:evo sad cu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hajde bolan vise razguli smradu mali.....adilbeg je napisao/la:pasa jedino da ti nacrtam ne kontas sloboda ima navijace(simpatizere)iskljucivo u tz a Zeljo u cijeloj bih al sto vi to ne mozete svarit to je druga stvar..JTS je napisao/la:niko se ne poredi i ne govori da Sloboda ima više navijača od Želje .. al' kad se već ti qrčiš sa tim, pametnije bi vam bilo da dođete na Grbavicu i podržite tog Želju u borbi za prvaka, a ne da vas bude 2000 na stadionu .. više je pratilo Slobodu na Tušnju protiv Bratstva u drugoj ligi ..adilbeg je napisao/la:evo sad cu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fukaratz je napisao/la:evo citam na **** Tinjic daje izjavu da je prodato 999 ulaznica ukljucujuci cet,pet,sub!! znaci sveukupno 999 ulaznica. ako je tako onda nas neko **** jer se dobro zna koliko je raja uzimala ulaznica pocevsi od mene kupio sam 4, a bilo je i drukih koji su uzimali vise karata!! neko nas ovdje kara
i šta sad što Željo ima mnogo Facebook navijača? šta ima Željo od toga? mi imamo kako ti reče navijače samo u Tuzli, pa se opet skupi više na Tušnju u cvajti, nego na Grbavici dok se Željo bori za tituluadilbeg je napisao/la:pasa jedino da ti nacrtam ne kontas sloboda ima navijace(simpatizere)iskljucivo u tz a Zeljo u cijeloj bih al sto vi to ne mozete svarit to je druga stvar..JTS je napisao/la:niko se ne poredi i ne govori da Sloboda ima više navijača od Želje .. al' kad se već ti qrčiš sa tim, pametnije bi vam bilo da dođete na Grbavicu i podržite tog Želju u borbi za prvaka, a ne da vas bude 2000 na stadionu .. više je pratilo Slobodu na Tušnju protiv Bratstva u drugoj ligi ..adilbeg je napisao/la:evo sad cu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adilbeg je napisao/la:pasa jedino da ti nacrtam ne kontas sloboda ima navijace(simpatizere)iskljucivo u tz a Zeljo u cijeloj bih al sto vi to ne mozete svarit to je druga stvar..
pa sad ja vidim da si ti i Zavidovicaadilbeg je napisao/la:i to na podrucju tk vise od slobode,dalje necu ni da komenarisem
Jedino sam u Zavidovicima vidio da nose ispod japanki carape. Kako samo strucno uvuku sarapu izmedju palca.fukaratz je napisao/la:pa sad ja vidim da si ti i Zavidovicaadilbeg je napisao/la:i to na podrucju tk vise od slobode,dalje necu ni da komenarisem![]()
![]()
![]()
zlato moje znam da ti nije lako
![]()
radi takvih internet navijaca Grbavica i zjapi prazna
srce slatko
Prati ih, prati jarane. Unajmi jos gentosa ako je potrebno!adilbeg je napisao/la:hvala hvala![]()
a vi imate najpopularniji bh klub tacno sam tek sad skonto
![]()
a sto se tice mog pracenja Zelje
SB90 je napisao/la:probisvjet, sta kazes ti za 999 ulaznica?
Ima predsjedik, potpredsjednik i uprava, neka oni o tome razmisljaju. Ako kazu da je prodato 500 onda neka bude tako. Nase je da se borimo sto vise karata da prodamo. Opustite se.SB90 je napisao/la:probisvjet, sta kazes ti za 999 ulaznica?
I ja se pitam gdje su,ode jedan smor dođe drugiClaus je napisao/la:Gdje su moderatori više. Ovaj padobranac došao na temu i samo gusla u Želji. Ima tema "FK Željezničar" i tamo opleti o Skretničarima koliko hoćeš. Nas ne interesuje ni Seljo, ni Šugavica niti koliko ko ima fanova. Slobodu možeš voljeti ili ne voljeti, ponos Tuzle kako god okreneš. Valjda si s'vatio poruku, da ne pišem opet bez razloga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.