Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Lippi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Lippi » 05 jan 2014, 15:54

ElLoco7 je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Zapravo, ja ne navijam ni za Liverpool ni za Juventus, već samo eto onako simpatišem te klubove i ubijam vrijeme prateći njihove utakmice. Zna se za koga se treba navijati, i da će uvijek domaći klubovi imati prednost, bar kod mene, u odnosu na one inostrane.

Totti ne može u istu rečenicu sa Maldinijem i Del Pierom. Toliko o tome.
Del Piero je daleko iza Fracesca. to su svi strucnjaci u Italiji nebrojeno puta rekli. brojevi govore sve. Maldini je isto
:lol: koji to strucnjaci? Rosela Sensi i De Rossi ???

Kakve gluposti valjate, strasno.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 05 jan 2014, 15:55

JTS je napisao/la:a gledaj @Genije, kad vi pišete "nazio", kad pišete "merda", kad generalizujete i pišete da smo fašisti, zar to nije blaćenje? kad već o blaćenju pričaš

ne primam ni ja k srcu te prozivke, jer su uobičajane i uvijek je bilo i biti će tako .. ako ja napišem da su vam u goste došli drugovi (ovce) iz vašeg rodnog mjesta, tj. sela, a onda meni vaš romatrista kaže kako liče na Laziale, onda je to podjebavanje, a ne blaćenje

ako ja kažem da sam pun kompleksa kao vitrina riomme evropskih trofeja, onda je to podjebavanje, zar ne? ne znam, sve što ti zoveš blaćenjem, ja zovem podjebavanjem, kao to npr. da ste vi jedan od rijetkih klubova koji je prvo dobio navijače, pa onda klub :lol:

@Admire

nemoj Boga ti izjednačavati Tottija sa Gerrardom, itd .. sa Ramosom svakako možeš, cigoše k'o od dva brata djeca .. jedno je kad ti se desi eksces, pa napraviš neko sranje, a sasvim drugo kad si takav čitavu karijeru i kad si jednostavno prgav, đubre
naravno da ne treba izjednacavat Gerreda i Tottija, Totti je daleko veci igrac od engleza. jbg tesko je to shvatiti fasistima i coporasima s ovog foruma.

sve te lose stvari koje je Totti uradio ispravio je svojim humanitarnim akcijama i gestima. to sto pola vas ovdje nema pojma o nekim stvarima ne daje vam za pravo da pricate i blatite ljudinu i humanistu poput Tottija. a da je tako los kakvim ga predstavljas zasto bi Balonja i nakon tog udarca hvalio Tottija i bio u ok odnosima s njim? ;)
*La Roma non si tifa, si AMA!*

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 05 jan 2014, 15:55

JTS je napisao/la:spada tu svakako i Laziale Nesta, koji je vjerovatno jedan od najboljih stopera svih vremena, a sa Maldinijem vjerovatno najbolji par kojeg je Italija imala
Uz Maldinija i Baresija vjerovatno najbolji defanzivac kojeg je Italija ikad imala.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 05 jan 2014, 15:56

Admir_Sa je napisao/la: koga je to sve krvnicki klepio kroz karijeru, ajde nabroj
JTS je napisao/la:
slika

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ja te volim, volim Željo..

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 05 jan 2014, 15:58

Prije nego se Totti počne komentarisati,potrebno je otići na google i ukucati serie a top scorers all time i bit će sve jasno.Npr jedan ADP je daleko iza njega.
embrace the chaos

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 05 jan 2014, 15:59

JTS je napisao/la:spada tu svakako i Laziale Nesta, koji je vjerovatno jedan od najboljih stopera svih vremena, a sa Maldinijem vjerovatno najbolji par kojeg je Italija imala
spadali nespadali svi oni su iza Tottija i Baggia.

ovim trollasima iz copora nemam namjeru vise odgovarat, nek se drze stare kurve iz torina, to jedino i jest za njih ;) 8-)
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 05 jan 2014, 16:00

JTS je napisao/la:a gledaj @Genije, kad vi pišete "nazio", kad pišete "merda", kad generalizujete i pišete da smo fašisti, zar to nije blaćenje?
Nije, jer ti svakim postom pokazuješ da si iskompleksirani fašistički ispdak. :arrow:
vole i drugi, pa se ne ponašaju kao pravi cigani na terenu
cigoše k'o od dva brata djeca
mišljenje drugih navijača o cigoši
NAPRIJED NARODE!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 05 jan 2014, 16:01

Denno je napisao/la:Prije nego se Totti počne komentarisati,potrebno je otići na google i ukucati serie a top scorers all time i bit će sve jasno.Npr jedan ADP je daleko iza njega.
Ne osporavam fudbalski kvalitet, ali za riječ legenda, trebaš imati i neke manire, trebaš biti primjer svima po finom ponašanju na terenu, a ne gledati kako izazvati sukob

I ovo legenda postalo ko "volim te" među današnjom omladinom

Čuj ovog, navijači "stare kurve" :lol:
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 05 jan 2014, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 jan 2014, 16:03

kud nije u 3 tekma :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 05 jan 2014, 16:04

Denno je napisao/la:Prije nego se Totti počne komentarisati,potrebno je otići na google i ukucati serie a top scorers all time i bit će sve jasno.Npr jedan ADP je daleko iza njega.
Sto ne ukucas Champions League all time top scorers? :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jan 2014, 16:04

uh koliko je samo iskompleksiran ovaj el loco.. .

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jan 2014, 16:05

gore su stavljene 3-4 slike, a ja kada bi krenuo mogao bi 340 slika naci i staviti gdje su u toku tekme raznorazni talijanski mesari udarali, tj faulirali, ošro/blago nebitno tottija, pa ti budi miran tokom citave karijere i ne poludi u odredjenim trenucima. I njegova karijera traje 20 godina, a gore su izbacene 3-4 slike, pa ako je kontinuirano djubre i udarac, onda bi bar svake sezone trebao da ima par crvenih zbog muckog udaranja ili kako to vec neki zovu :roll:

jedino što ne mogu da shvatim što mu je trebalo ono na euru, to mi je jedini kiks kod njega za koji nema opravdanja.

al niko ne spominje nidjevezni crveni karton na SP koji je italiju izbacio, a njemu onemogucio da postane još bolji i da se još više dokaže na SP, a do tada bio ubjedljivo najbolji igrac. pa onda ona strašna povreda protiv emopolija, al to je sve normalno, samo je totti djubre. kako da ne
nema potpisa

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 05 jan 2014, 16:05

Lippi je napisao/la:
Sto ne ukucas ti,jel ima mozda juventino da je ostavio neki trag ?
Sto spominjes lp,odmah mi naumpadne mocni Kopenhagen i Galata.
embrace the chaos

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 jan 2014, 16:06

@Luđak

@Admir poredi Tottija i Gerrarda po ponašanju na terenu, a ti spominješ igračke kvalitete .. što se toga tiče, ja sam o Tottiju pisao samo najbolje i nemaš razloga da me prozivaš zbog toga

a što se tiče ko je bolji, Totti ili Gerrard, nezahvalno je govoriti .. prije svega uopšte ne igraju na poziciji, Totti igra dosta bliže golu, kad već spominjete statistike, golove, itd

ti spominješ humanitarne akcije, ja kad sam pisao o Tottiju, isključivo sam napisao da je on ****, đubre na terenu .. dakle na terenu, šta radi privatno, to nije tema, ok?

sad je po tebi Totti ispred Neste, a ja mogu reći da nije .. jedan ofanzivni vezni, drugi stoper .. Nesta je osvojio više titula samo u Laziju, nego Totti u Romi, kad ih već ne možemo porediti po golovima i asistencijama :D

svako cigo svog konja hvali ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jan 2014, 16:07

gio10 je napisao/la:
Ne osporavam fudbalski kvalitet, ali za riječ legenda, trebaš imati i neke manire, trebaš biti primjer svima po finom ponašanju na terenu, a ne gledati kako izazvati sukob

I ovo legenda postalo ko "volim te" među današnjom omladinom

Čuj ovog, navijači "stare kurve" :lol:
znaci ni zidan nije legenda?
nema potpisa

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jan 2014, 16:10

vidim ovdje dosta ljudi stavlja tottija ispred Alexa...zanimljivo i za psihijatrijska ispitivanja

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 05 jan 2014, 16:11

Denno je napisao/la:
Lippi je napisao/la:
Sto ne ukucas ti,jel ima mozda juventino da je ostavio neki trag ?
Sto spominjes lp,odmah mi naumpadne mocni Kopenhagen i Galata.
Pored Lige Prvaka ukucaj i Italijanska reprezentacija "all time top scorers" pa poredi malo Del Piera i Tottia da ti bude jasnije, da se manje ofiras. :D

bold-
[youtube][/youtube]

:lol:

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 05 jan 2014, 16:13

[quote][/quote]
ne primam ni ja k srcu te prozivke, jer su uobičajane i uvijek je bilo i biti će tako .. ako ja napišem da su vam u goste došli drugovi (ovce) iz vašeg rodnog mjesta, tj. sela, a onda meni vaš romatrista kaže kako liče na Laziale, onda je to podjebavanje, a ne blaćenje

Lu71c. :lol: Totti je veličina, Totti je imao ispada, ali Totti je i doživio veoma mnogo oštrih startova, eto imaš post od onog Nedveda, video gdje Montero udara Tottija, itd. Većina njegovih ispada je bila u mladima danima i jbg, bilo ih je, ali nije on jedini, tako da. :D preoštra ti je riječ seljačina, ali hajde. :)

Što se tiče poređenja s' nekim drugim igračima, ponekad je to teško. Čitam ove postove i vidim da je neko napisao da se Totti ne može porediti s' Alexom, jer je ovaj drugi po svemu bolji. :lol: :lol: :lol: Very funny :roll:
Svaka čast Alexu, ja ga poštujem i gotivim, ali kada već neki spominju, samo neka provjere ko je bio br. 10 u reprezentaciji, dok su njih dvojica igrali zajedno.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 05 jan 2014, 16:17

@Lippi
Zadnje prvenstvo koje su oba igrali,ADP mu je grijao klupu i kao sto DDR kaze zna se ko je uvijek bio 10-ka.
embrace the chaos

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jan 2014, 16:19

DDR je napisao/la:

Lu71c. :lol: Totti je veličina, Totti je imao ispada, ali Totti je i doživio veoma mnogo oštrih startova, eto imaš post od onog Nedveda, video gdje Montero udara Tottija, itd. Većina njegovih ispada je bila u mladima danima i jbg, bilo ih je, ali nije on jedini, tako da. :D preoštra ti je riječ seljačina, ali hajde. :)

Što se tiče poređenja s' nekim drugim igračima, ponekad je to teško. Čitam ove postove i vidim da je neko napisao da se Totti ne može porediti s' Alexom, jer je ovaj drugi po svemu bolji. :lol: :lol: :lol: Very funny :roll:
Svaka čast Alexu, ja ga poštujem i gotivim, ali kada već neki spominju, samo neka provjere ko je bio br. 10 u reprezentaciji, dok su njih dvojica igrali zajedno.
I ko je usrao motku na euru 2000, tj zbog koga italija nije postala prvak evrope tada. Del Piero je bio igracina samo takva do nesretne povrede tamo nekad 97-98 godine u Udinama, a nakon povrede nije nastavio na onom nivou prije toga, a taj nivo je bio baš perfektan i siguran sam da povrede nije bilo da bi osvojio poneku zlatnu loptu
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.