U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Olympiacos posudio bh. reprezentativca u Srbiju
Novi fudbaler Radničkog danas je postao desni bek Nemanja Nikolić (18).
Novi fudbaler Radničkog danas je postao desni bek Nemanja Nikolić (18).
- ASD
- Kontakt:
Interesantno. 

Pored zivog kozulja burnica loncara da se gura ovaj propalitet u repku....dajte molim vas...cisto sumnjam da je on ista bolji od recimo hajdarevica iz zelje ili mustafica iz sarajeva...ASD je napisao/la:Vasilije Janjičić.
Bio je veliki talenat, još prošle godine u HSV ozbiljno računali na njega.
Ove sezone je očito pao kad je u Zurich otišao i to besplatno.
Očekujem ga kod nas u repki za par godina.
- ASD
- Kontakt:
Ne bih ga ja zvao jer je jedan od, a ne igrač koji pravi razliku. Ali ne kontam, po čemu je on propalitet, a nije recimo Burnić kojeg si naveo?
Ima Svicarsko i Srpsko drzavljanstvo. Kakve veze ima sa nama?ASD je napisao/la:Ne bih ga ja zvao jer je jedan od, a ne igrač koji pravi razliku. Ali ne kontam, po čemu je on propalitet, a nije recimo Burnić kojeg si naveo?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
nema veze sa srbijom ko i svi iz rs, iz Bijeljine su mu roditeljiJustin je napisao/la:Ima Svicarsko i Srpsko drzavljanstvo. Kakve veze ima sa nama?ASD je napisao/la:Ne bih ga ja zvao jer je jedan od, a ne igrač koji pravi razliku. Ali ne kontam, po čemu je on propalitet, a nije recimo Burnić kojeg si naveo?
https://www.transfermarkt.com/vasilije- ... ler/265254Varg je napisao/la:nema veze sa srbijom ko i svi iz rs, iz Bijeljine su mu roditeljiJustin je napisao/la:Ima Svicarsko i Srpsko drzavljanstvo. Kakve veze ima sa nama?ASD je napisao/la:Ne bih ga ja zvao jer je jedan od, a ne igrač koji pravi razliku. Ali ne kontam, po čemu je on propalitet, a nije recimo Burnić kojeg si naveo?
Ima njihovo drzavljanstvo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
znam, vec rekoh ne zato sto je iz srbije nego rs
Amar Ćatić na klupi PSVa
- ASD
- Kontakt:
Ne znam ni ja kako, nije imao neku statistiku u PSV u21.
Doduše, mora se priznati da je konkurencija baš jaka.
Vjerovatno jer su prvu pobijedili 3:0 i uz to nema par glavni igraca.ASD je napisao/la:Ne znam ni ja kako, nije imao neku statistiku u PSV u21.
Kod limassola na klupi srbenda vahid selimovic.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
ćatić 2 asitencije danas, je li ga neko gledao?
Ova druga nije bas asistencija ali dobro
Nije bio los uglavnom
Nije bio los uglavnom
chievo zainteresovan za demirovica, ako bi igrao to bi bio dobar potez jer nece oni dugo biti u drugoj ligi, samo ova sezona vjerovatno
-
- Kontakt:
http://s-po-rts-ke.ba/igrao-za-bih-rodj ... nde-zelje/
AKO hadzibegic ovo uradi onda mu zabraniti ulaz u bih...
AKO hadzibegic ovo uradi onda mu zabraniti ulaz u bih...
- ASD
- Kontakt:
Ništa čudno.
Takva su pravila UEFA-e. Mogu se reprezentacije veoma lako mijenjati pa se tako i mladi Šabanadžović postavio da ima dvije opcije.
Takva su pravila UEFA-e. Mogu se reprezentacije veoma lako mijenjati pa se tako i mladi Šabanadžović postavio da ima dvije opcije.
Sa ljudima koji vode nas fudbal, desavace se samo lose stvari. Dosada smo se trebali navici na to.
Ne zaboravite da spadamo medju 2-3 najgore lige u Europi (ako izuzmemo mikro drzave)
Ne zaboravite da spadamo medju 2-3 najgore lige u Europi (ako izuzmemo mikro drzave)
U njemu ja ništa nisam vidio što nije imalo još 50 veznjaka u Premijer ligi.
Ma nek radi sta hoce...frajer nije ni 5% onoga sto je Hadziahmetovic bio...jel' ga sad treba zvati u A-repku.
Evo gledam spominju se likovi iz Helsingborga, Dudelanga i sličnih klubova...pa jel' to Robi treba zvati svaki put 10 novih potencijalnih a od tih 10 imas ih 9 iste kvalitete u PLBiH...ali eto, samo zato sto taj neki igra u poljskoj, norveškoj, ovoj ili onoj ligi, daj zovi.
Pa ovaj Mateo Susic nije ni za U-21 iako je mnogo stariji.
Neke bi se mozda moglo pozvati u A-tim, moze se nabrojati na prste jedne ruke...a i ne mora.
Vise bi ih se moglo pozvati u U-21, ali problem je sto dosta njih nece u U-21, vec u A-tim, a nicim to jos ne zaslužuju, ali eto nek je Robi kriv i za to.
Evo gledam spominju se likovi iz Helsingborga, Dudelanga i sličnih klubova...pa jel' to Robi treba zvati svaki put 10 novih potencijalnih a od tih 10 imas ih 9 iste kvalitete u PLBiH...ali eto, samo zato sto taj neki igra u poljskoj, norveškoj, ovoj ili onoj ligi, daj zovi.
Pa ovaj Mateo Susic nije ni za U-21 iako je mnogo stariji.
Neke bi se mozda moglo pozvati u A-tim, moze se nabrojati na prste jedne ruke...a i ne mora.
Vise bi ih se moglo pozvati u U-21, ali problem je sto dosta njih nece u U-21, vec u A-tim, a nicim to jos ne zaslužuju, ali eto nek je Robi kriv i za to.
Nauči čitati. Niko ne kaže da ga 'treba Robi zvati' već je potencijalni igrač za budućnost i ogromni talenat što su prepoznali i Šveđani a izgleda da ti znaš bolje. Hajde pronađi '9 igrača istog kvaliteta'' 2002 godište u PLBiH (koja je usput i ponajgora liga u Evropi) koji pružaju dobre partije u svojim klubovima. Standardno lupetanje.