YNWA je napisao/la:siguran sam da bi oni prodali cahilla za 5 miliona, bolje je sad uzeti 5 miliona nego za 5 mjeseci ne dobiti nista, a doveli su vec zamjenu za njega, pa tako da bi cahill uskoro trebao preci u neki drugi klub, ja se nadam da ce to biti Liverpool ali ko zna, mozda King Kenny uopste ne planira dovesti stopera

Ja se samo bojim da ne ode u Arsenal jer vođa traži štopera,a već je "bacio" oko na njega.
S druge strane ne bih imao ništa protiv Sambe ali sumnjam da u klubu uopšte i ako budu željeli stopera imaju njega u planovima.
@anfield ja sam sinoć napisao da Hulk ne ide nigdje prije ljeta 100% osim da dođe nenormalna ponuda npr. preko 40 miliona €.Sam je izjavio želju da ostane i osvoji titulu,a i klub je zadovoljan sa njim.
Xabi Alonso i supruga sve najbolje o Liverpoolu
- Igrati za Liverpool je nešto vrlo posebno – izjavio je španjolski nogometni reprezentativac i vezni igrač Real Madrida Xabi Alonso za španjolsko izdanje Voguea..
U Liverpool je 29-godišnji Xabi Alonso stigao 2004. godine, te se na Anfieldu zadržao pet godina, a u ljeto 2009. godine preselio se u Real Madrid.
- U Liverpoolu je vrlo blizak odnos između nogometaša i navijača, koji u drugim klubovima ne postoji. Čak i u lošim situacijama vam navijači ne zvižde, već umjesto toga pjevaju.
Nikad neću prežaliti što je otišao.
U Hoffenheimu ne očekuju skori dolazak Babela
Iako su u Hoffenheimu potvrdili da su sa Liverpoolom postigli dogovor oko iznosa odštete za Ryana Babela, nizozemski reprezentativac još uvijek nije potpisao za taj klub, a generalni menadžer Ernst Tanner kaže kako Nizozemac ima i druge opcije i ne očekuje njegov konačni odgovor tako brzo.
"Ryan Babel je u situaciji da može birati između više opcija. Po mom mišljenju on neće donijeti odluku o tome gdje će nastaviti karijeru do kraja ovog tjedna. Ne očekujem brzu odluku." rekao je Tanner.
Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri!
U Hoffenheimu i dalje očekuju kako će do kraja siječnja klub napustiti napadač Deba Ba, koji nije prošao liječničke preglede u Stokeu, iako sa njim njemački klub još uvijek pregovara.
"Demba Ba i dalje pregovara. On želi otići, a mi ga imamo plan prodati. Imamo želju dogovoriti trajni transfer. Eventualna posudba bi bila tek drugi izbor, što se nas tiče. U svakom slučaju, možemo razmišljati o svakoj mogućnosti." dodao je Tanner.
Ne znam ni čemu više da vjerujem.
Werner: "Liverpool će osigurati novac za pojačanja"
Predsjednik Liverpoola Tom Werner je obećao menadžeru tog kluba Kennyu Dalglishu odgovarajuću financijsku podršku kako bi do kraja prijelaznog roka doveo željena pojačanja, uključujući napadača Ajaxa Luisa Suareza.
Otkako su novi vlasnici u listopadu preuzeli klub malo se od strane vlasnika Johna Henrya i predjsdenika Wernera pričalo o tome koliko bi se novca moglo potrošiti na nove igrače, ali Werner je sada po prvi put najavio kako će uprava podržati Dalglisha ukoliko želi pojačati momčad koju je naslijedio od Roya Hodgsona.
Njegovo obećanje dolazi u pravom trenutku, s obzirom da je trener Ajaxa Frank de Boer izjavio kako će trebati 'apsurdan' iznos novca ukoliko se želi dovesti Suareza.
Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri!
Vrijednost urugvajskog reprezentativca se procjenjuje na preko 25 milijuna eura, a na pitanje mogu li novi vlasnici kluba, kompanija New England Sports Ventures, osigurati dovođenje vrhunskog i skupog pojačanja kakvo je bio Fernando Torres, Werner je odgovorio: "Da, pogledajte samo u povijest kompanije. Boston Red Sox imaju drugi najveći iznos plaća u baseballu, a bili smo jednako uspješni, ako ne i uspješniji od New York Yankeesa."
"Bili smo uspješni u generiranju prihoda koje smo onda investirali u sjajnu momčad. Pazit ćemo na troškove, ali sigurno je da imamo neke resurse koji će omogućiti ostvarivanje nekih ciljeva. Imamo jako visoke plaće u ekipi i ne bismo smjeli biti na 12. mjestu u ligi. Ne želim snižavati račun za plaće, nego ga povećati i to možemo napraviti. Očekujem da krenemo naprijed i popravimo svoju poziciju." dodao je Werner.