FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Opet pazarimo na tezgama Hoffenheima... Kupili smo njihovog golmana 

Sent from my Philips Smart TV.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ma prvo moram reći da ne zaslužujem pažnju koju mi daješ sada čisto iz razloga jer sam malo prisutan, pa me malo nema, pa onda opet dođem napišem nešto, pa opet me nema..... Ne zaslužujem da uvijek pozdraviš moj post zbog takvog ponašanja. Dobro, sad ovo vrijeme što me nije bilo za to postoje dobri razlozi ali ono prije je loše ponašanje od mene. Moram biti više aktivniji jer ovo je nula bodova.
Dosta drame.
Bilo koji igrač od ove dvojice bi nam dobro došao i ja bih bio zadovoljan no nekako više naginjem malo bržem igraču kao što je Marvin Martin i Joao Moutinho čisto radi širine taktike.

Jednostavno je vrijeme da pobjedimo Dortmund. Nikad bolja prilika da to učinimo genau jetzt. Da se stvari vrate u normalu i da na krilima pobjede uzmemo naslov LIge prvaka!!!!!!
Dosta drame.
To svi znamo za pojačanja koja su nam potrebna i Bayern je konačno odlučio da treba dovesti igrače za širinu. Doduše, ponavljam, to sam želio da se počne raditi odavno ali sam dakako zadovoljan što je uprava vidjela kako stvari stoje i konačno odlučila krenuti takvim putem koji je jednostavno neophodan u današnjem modernom nogometu.effe_sa je napisao/la:Ja se slažem ovo vezano za pojačanja....Sahin i Montolivo bi bili dobre opcije, prvi ne bi koštao puno, a drugi bi stigao bez obeštečenja. To su jeftina rješenja, a dobivamo pojačanje kadra u širini i više alternativa.
Naša prva jedanestorka je i onako super jaka, mnogi nisu mislili da je tako, ali potvrda je stigla tokom ove sezone, kroz jaka izdanja prije svega u Ligi prvaka.
Bilo koji igrač od ove dvojice bi nam dobro došao i ja bih bio zadovoljan no nekako više naginjem malo bržem igraču kao što je Marvin Martin i Joao Moutinho čisto radi širine taktike.
Naravno da se slažemo. Apsolutno isto i ja mislim i nekako sam siguran u pobjedu. Osjećaj je takav!effe_sa je napisao/la:Međutim, prevladava osjećaj da će ekipa gorit od želje, biti rastrčana, odigrat vrhunsku utakmicu i upakovat prvu titulu sezone koja će skinut i određeni pritisak s leđa.

Jednostavno je vrijeme da pobjedimo Dortmund. Nikad bolja prilika da to učinimo genau jetzt. Da se stvari vrate u normalu i da na krilima pobjede uzmemo naslov LIge prvaka!!!!!!
stefan effenberg, stvarno se odmorim citajuci tvoje postove. svaka cast.
jedino ti zamjeram(o) sto nisi redovniji.
jao, sto spomenu lavezzija
taj bi nam sjeo k´o budali samar. problem je sto ta top klasa nece pristati da sjedi na klupi. bayernu na poziciji lijevog krila treba mladi top zalenat kojeg bi postepeno uvodili u tim i koji bi za nekih 4-5 godina naslijedio riberija.
sto se tice sahina, trba reci da se radi o kvalitetnom igracu, ali nedovoljno kvalitetnom da bi izbacio jednog svajnija ili kroosa. osim toga, bayernu nije potreban jos jedn dizelas, tako da bi moja malenkost bila sretnija ako bi bayern doveo princa boatenga ili nekoga njemu slicnog.
dakle, ne slazem se s tobom
nego, vidim da niko nema damu da tipuje sutrasnju utakmicu
pihihichkiche
bayern ce to uzeti. ma, bayern mora uzeti to finale
jedino ti zamjeram(o) sto nisi redovniji.
jao, sto spomenu lavezzija

sto se tice sahina, trba reci da se radi o kvalitetnom igracu, ali nedovoljno kvalitetnom da bi izbacio jednog svajnija ili kroosa. osim toga, bayernu nije potreban jos jedn dizelas, tako da bi moja malenkost bila sretnija ako bi bayern doveo princa boatenga ili nekoga njemu slicnog.

nego, vidim da niko nema damu da tipuje sutrasnju utakmicu

pihihichkiche

bayern ce to uzeti. ma, bayern mora uzeti to finale

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
GOMEZ
RIBERRY MULER ROBENN
TYMOSCHUK KROOS
LAHM RAFINHA
VAN BUYTEN BOATENG
NEUER
Ja mislim da je ovo najbolji sastav za finale lige prvaka
RIBERRY MULER ROBENN
TYMOSCHUK KROOS
LAHM RAFINHA
VAN BUYTEN BOATENG
NEUER
Ja mislim da je ovo najbolji sastav za finale lige prvaka

ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !
seceru sto spominjete te napadace, ako roben ostaje, ako su tu riberi i gomez kao prvi pikovi, a u pricuvi miler i mladi sacir, mislim nema sanse da cete dovoditi bilo koga jer vec je to pretrpavanje, sve je to lijepo pounjeno a i izmjene su sasvim solidne
e sad mozda je bilo bolje da roben ode a dodje tako neki top krilni napadac mladji tipa hazard, a ovako ako niko ne ide , ne vjerujem da cete imati pojacanja u napadu, samo je saciri zamijenio olu i to je to
e sad mozda je bilo bolje da roben ode a dodje tako neki top krilni napadac mladji tipa hazard, a ovako ako niko ne ide , ne vjerujem da cete imati pojacanja u napadu, samo je saciri zamijenio olu i to je to
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ljudi gde ce te gledati finale LP kuci ili sa rajom.
Zbilja?LJOZE1921 je napisao/la: Ja mislim da je ovo najbolji sastav za finale lige prvaka

Bezbeli si mislio da je Basti suspendovan.

Bujtonja nit pod razno (barem ne kao starter). Toliko dugo van stroja i namah ga baciti u vatru u historijskoj utakmici?!?
Nein, danke

Na drugu stranu tetka Tima je (osim sto je podkresala frizuru

Dortmund? Zar jos neko misli na njih?

Secko, ako cemo nastaviti po sistemu toplo-hladno, trebalo bi prizeljkivati poraz.

Ili da im slomijemo kicmu i da se na krilima velike pobjede isprsimo ispred Rusa (isto kao oni njihovi veterani neki dan na smotri

Prognoza? Uzimamo ih (2:1 ili 3:1) i to u produzecima.

Vom Jäger zum Gejagten
- legenda reala
- Kontakt:
Kako si čika Gero
Odkad nisam ovdje svratio ojj
Šta sutra, hoće li biti ista utakmica kao i ove dosad.
Ako hoće, onda su sigurice tipovi X poluvrijem, i prelaz X-1(Dortmund)
Pozz i za effe-a .
Nikad vam nisam ni čestito na onom prolazu, nisam bio u mogućnosti, jbg, a kasnije i zaboravio, pa evo sad sve od jednom
PS ko prenosi ARD ili ZDF ??

Odkad nisam ovdje svratio ojj
Šta sutra, hoće li biti ista utakmica kao i ove dosad.
Ako hoće, onda su sigurice tipovi X poluvrijem, i prelaz X-1(Dortmund)

Pozz i za effe-a .
Nikad vam nisam ni čestito na onom prolazu, nisam bio u mogućnosti, jbg, a kasnije i zaboravio, pa evo sad sve od jednom

PS ko prenosi ARD ili ZDF ??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Centre forward
- Kontakt:
U kuci s' rajomGAL je napisao/la:ljudi gde ce te gledati finale LP kuci ili sa rajom.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
nije losa solucija ko moze ko hoce bit ce org.zajednicko gledanje tekem u sarajevu okupljanje je u 8 na platou skenderija u 8 i 20 ulazimo u sport centar i onda noramala geldanje tekme
Nema bolje uvertire pred finale CL, od sutrašnje pobjede nad BvB, neka moja prognoza je 3:1.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma nije meni tolko za DFB pokal, koliko mene ovo muci

četri vezana poraza od njih....čir na zelucu imam zbog toga
Samo pobjeda dakle dolazi u obzir.

četri vezana poraza od njih....čir na zelucu imam zbog toga

Samo pobjeda dakle dolazi u obzir.
Ma taj Dortmund vas handri zadnje dvije godine, prava krkačina, taslačina & tarabljenje. Kad ste ih ono zadnji put dobili? Prije dvije godine?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
naravno da mislim. jbg, yebe me ono ´mia san mia´ koje kaze da bayo mora osvajati trofeje.geronimo je napisao/la:Dortmund? Zar jos neko misli na njih?
istina, igrali smo po sistemu toplo-hladno, ali samo zbog nedovoljno siroke klupe tj. preiscrpljenosti glavnih igraca koji su se borili na dva fronta dok je domuz ´ladio jajca.geronimo je napisao/la:Secko, ako cemo nastaviti po sistemu toplo-hladno, trebalo bi prizeljkivati poraz.
pa, prepustili smo im prvo pv u dortmundu jer igraci nisu imali dovoljno kuveta da svih 90 min. odigraju u onom tempu u kojem su odigrali drugo pv.
e, veceras ce to biti malo drugacije

ono, moze se desit´ da domuz dobije, al´ se takodje moze desiti da gladbah osvoji lp, zar ne?
eto, ako ima neki domuzovac koji vjeruje da ce klocc-eva krntija i halaprdika uzeti finale i koji je spreman da se opkladi u jednomjesecni ban, nek´ se slobodno javi

a sad, na put po prvu ovogodisnju titulu,
aaaaaaaaaaaaajjjjjmmmmmmmmmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Apsolutno ste u pravu. Ponavljam, loše ponašanje koje ne zaslužuje vaše pozdrave svaki put kad nešto napišem. Jednostavno ne zaslužujem.secer je napisao/la:jedino ti zamjeram(o) sto nisi redovniji.
Vraćamo se na temu FC Bayern Munchen.
Slažem se da je to definitivno nerealno razmišljanje ali ja bih tog igrača stvarno želio vidjeti u Bayernu. Pokušao bih sve napraviti da ga potpišemo. Jednostavno bi se tako dobro uklopio u igru da bi to bio melem za oči gledati njega sa našim igračima. No dobro, nerealno je pa taj transfer mogu samo sanjati.secer je napisao/la:jao, sto spomenu lavezzijataj bi nam sjeo k´o budali samar. problem je sto ta top klasa nece pristati da sjedi na klupi.
Iker Muniain???secer je napisao/la:bayernu na poziciji lijevog krila treba mladi top zalenat kojeg bi postepeno uvodili u tim i koji bi za nekih 4-5 godina naslijedio riberija.
Ne znam da li si vidio da sam napisao da bih i ja bržeg igrača? Dakle, itekako se slažemo samo je caka u tome da bih ja bio zadovoljan i sa jednim Sahinom ili Montolivom. Zašto? Zbog toga jer su i jedan i drugi jaki u glavi i imaju znanje ( kao i tehniku ) i zbog toga nije loše imati takve igrače. E sad, da bi nam još bolje došao mali, brzi, okretni i eksplozivniji igrač to je jasno kao dan.secer je napisao/la:sto se tice sahina, trba reci da se radi o kvalitetnom igracu, ali nedovoljno kvalitetnom da bi izbacio jednog svajnija ili kroosa. osim toga, bayernu nije potreban jos jedn dizelas, tako da bi moja malenkost bila sretnija ako bi bayern doveo princa boatenga ili nekoga njemu slicnog.
Naravno da danas očekujem pobjedu rezultatom 2-1.....
Ej ljudi, jel moze neko napisati ovdje na kojim će sve kanalima biti večerašnja utakmica? Hoće možda prenositi zdf ili ard? 

care tekmu bayerna i domuza prenosi arena sport 1 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Sprema se spektakl!
Nadam se da je vrijeme da se prekine taj niz Dortmundske nepobjedivosti, da ce napokon pasti u jednoj vaznoj utakmici. Donedavno su svi bili slozni da BvB uzme ligu a Bayern kup, pa kad smo se vec slozili neka tako i bude.
Po izjavama igraca se ocekuje da ce biti nabrijani do maximuma, da ce iskoristiti svaki atom snage, u sto ne sumnjam niti jednog trenutka, ipak se radi o jednom trofeju koji je vrlo vazan i do kojeg nije bilo uopste lako doci.

Nadam se da je vrijeme da se prekine taj niz Dortmundske nepobjedivosti, da ce napokon pasti u jednoj vaznoj utakmici. Donedavno su svi bili slozni da BvB uzme ligu a Bayern kup, pa kad smo se vec slozili neka tako i bude.

Po izjavama igraca se ocekuje da ce biti nabrijani do maximuma, da ce iskoristiti svaki atom snage, u sto ne sumnjam niti jednog trenutka, ipak se radi o jednom trofeju koji je vrlo vazan i do kojeg nije bilo uopste lako doci.
Ovaj prvi.Alucard je napisao/la: zdf ili ard?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- pasha_the_one
- Kontakt:
Pozz ljudi,
Na forumu Bayern-a ( bayernforum.com ) naisao sam na zanimljivu promotivnu ponudu.
Naime, mozete naruciti originalni dres tako sto cete donirati 40€ za rad foruma, inace vec 5-6 godina ovaj forum radi bez prestanka.
Sve sto je potrebno jeste da uplatite 40€, posaljete svoje podatke i dres stize na vasu adresu. Postarina uracunata u cijenu od 40€.
U ponudi su tri vrste dresa, domaci dres iz sezone 2011/2012, gostujuci dres iz sezone 2012/2013 (naredna sezona) i dres njemacke reprezentacije za domae utakmice iz sezone 2011/2012.
Vise o tome na linku:
http://www.bayernforum.com/site-announc ... t8134.html
Ja licno planiram naruciti ovaj za gostujuce utakmice za narednu sezonu, isplati se naruciti ovako
Na forumu Bayern-a ( bayernforum.com ) naisao sam na zanimljivu promotivnu ponudu.
Naime, mozete naruciti originalni dres tako sto cete donirati 40€ za rad foruma, inace vec 5-6 godina ovaj forum radi bez prestanka.
Sve sto je potrebno jeste da uplatite 40€, posaljete svoje podatke i dres stize na vasu adresu. Postarina uracunata u cijenu od 40€.
U ponudi su tri vrste dresa, domaci dres iz sezone 2011/2012, gostujuci dres iz sezone 2012/2013 (naredna sezona) i dres njemacke reprezentacije za domae utakmice iz sezone 2011/2012.
Vise o tome na linku:
http://www.bayernforum.com/site-announc ... t8134.html
Ja licno planiram naruciti ovaj za gostujuce utakmice za narednu sezonu, isplati se naruciti ovako

"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Hvala, nisam znao da i Arena prenosiGAL je napisao/la:care tekmu bayerna i domuza prenosi arena sport 1

Hvala na odgovoruOmerbavarac je napisao/la:Ovaj prvi.Alucard je napisao/la: zdf ili ard?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.