Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Slatinash_7
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Slatinash_7 » 28 dec 2011, 23:09

Pregleda i ja Scholesove golove,i zaista mi taj covjek nedostaje kao niko drugi,mozda bi se Ronaldo po nedostajanju mogao staviti u istu recenicu sa njime.Glavom,u 16,van 16,1 vs 1 na sve je nacine taj momak postizao golove.Onu bombu protiv Barce nikad necu zaboraviti i to mi je najdrazi njegov go,mada su mi najbolji protiv Ville kad je izbio loptu iz gola i protiv Fulhama kad je zabio iz prve van 16 iz kornera...Eto samo jos jednom da kazem da mi nedostaje i on,i Becks i Ronaldo,ma koliko zadnju 2 ne volio jer su otisli iz Uniteda nedostaju mi....Ne znam samo sta cu kad Giggs ode :( i obozavam cuti komentatora kad kaze Scholes did it again,nesto slicno kao na klipu o VDS kaze Sar saves it again...No idemo u nove pobjede sa nekim novim klincima....
Sto se tice Rooneya,on je nas najbolji igrac,najvise doprinosi timu,vraca se nazad,zabija,dodaje,on je motor Uniteda,da ima skim odigrat bio bi jos bolji,no eto neki ga ne gotive,njihov izbor
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 28 dec 2011, 23:16

Valencia je napisao/la:Matt
šizoargumentima
Sta su to sizoargumenti :mrgreen: :lol: !? Sizofreni ili argumenti sroceni u plesu :mrgreen: !??

Lik si, nema sta :D .
Zaboravio si nogometni magazin kao oličenje zdrave pameti jer možda bih i popušio dokaze .
Buci, buci :mrgreen: . Pokusavas ospriti cinjenice kojekakvim djetinjarijama!?? Ne moze to proci, makar ne kod mene.

Postirao sam ti 100% vjerodostojne vijesti i izjave. Te vijesti i izjave je prenjelo na stotine portala na svim jezicima. Dakle, bezze ti je ovaj pokusaj da ove vijesti i izjave predstavis kao trac partije.
Oukej , istina i jeste da je od kolega iz kluba izabran za najboljeg pojedinca [ čitaj , Nani takođe ] ali radilo se o dvije sezone ranije . Akcenat na perfekt .
Ma kakvih kolega iz kluba covjece!? Izabran je na nivou ENGLESKE, a ne na nivou Mancester Junajteda. Dakle, kolege su odlucili da je Runi najbolji igrac lige. Vece priznanje ne postoji.

Ti ces sada reci da su profesionalni igraci svih klubova EPL debili koji nemaju veze sa vezom. Ja bih preispitao sam sebe da sam na tvome mjestu.

Od ovog ne postoji veci argument koji rusi tvoje sulude tvrdnje. Da nisam ovako raspolozen, zaustavio bih se ovog trenutka. Al' 'ajde, da pogledam sta si dalje nabacao,..
Je li Wayne te godine i da li je uopšte kad bio u izboru za najboljeg nogometaša svijeta ? NIJE .
Ne moze ispred Mesija, Ronalda, Cavija i Inieste. Ja tvrdim da su ova cetri igraca ispred Runija. Dakle, slazem se da ne zasluzuje uci medju tri najbolja igraca svijeta.
Što znači , šta ? Znači da Gerrard hvali svog , isto što će neki reći da je Džeko najbolji napadač Citya i da je bio najbolji napadač svijeta igrajući za Wolfsburg .
Znaci da je najbolji igrac Engleske. Zasto nije naveo nekog drugog nego bas Runija!? Zasto velica 'smece' od igraca!?? Isto sto kod nas niko nece reci da je Ibisevic najbolji igrac BiH, kada je kristalno jasno da je to Dzeko.

Preskocio si izjavu Murinja, koji je po mnogim najbolji trener svijeta,.. Zbog cega je porucio da zeli Runija u timu ako ga MU zeli prodati!?? Zbog cega bi istres'o ogromnu lovu iako u timu ima Ronalda, Benzemu, Higuaina, Di Mariu ili Kaku!?? Zbog cega je rek'o da ga zeli svaki tim u Evropi!?? Je l' zato sto je smece ili sto je jedan od najboljih igraca svijeta!?? E moj Mat,..
Zatim , u ovoj sezoni pored Silve na pozicij playa te pored RobinaVanBatmana i Aguera kao čiste špice , to smeće ne može naći mjesta u najboljoj ekipi lige što sveobuhvatnije insunuira na iskrstaliziranu činjenicu ... Činjenicu da nije najbolji igrač lige , nije ni Uniteda ali eto , jeste Europe i Svijeta . Jedino ako kao peti izbor može ući u taj kontekst što mi opet nema logike i samim tim možemo i Balotu smatrat među najboljima u vasioni ... Ma možeš šta hoćeš na svoj mlin svodit , ovo je forum jel .
RVP bi se mog'o porediti sa Runijem da nije upropasten povredama. Steta za momka. Inace je igrac svjetske klase.

Silva/Aguero - trebaju jos jesti pure da bi uopste mogli u istu recenicu sa Runijem. Do sada u karijeri nista bitno nisu napravili. U reprezentaciji katastrofalni.
ovdje imaš sliku
Desava se, momak je iscrpljen i pokosen povredama. Previse se trosio u igri prema nazad i to je uzelo svoj danak.

Jeste izgubio na brzini, al' je zato dobio nove kvalitete u igri. Odlicno gradi igru i veze vezu sa krilima i napadom. Steta sto 'veze' sa limitiranim igracima. Ima odlicnu dugu loptu i vrhunsku igru kratkih pasova. Odlican pregled igre. Izarezene liderske sposobnosti, karizmu,.. VODJA!

Tehnicki dribling nikada nije imao. Nisu ga imali ni Drogba, ni Tores. On je takav tip igraca, kao recimo Sirer, koji bi po tvome vjerovatno bio 'smece', jer nema 'tehnicki dribling', 'ne ide u duele', 'nema viziju' itd itd Runi je tipicni engleski igrac. Englezi nikada nisu bili poznati po prefinjenoj tehnici. Zato ti i savjetujem da vise gledas Primeru, samo ces se bezze nervirati igracima kakvi su Kevin Dejvis, Endrju Dzonson, Endi Kerol, Piter Krauc, Dzons, Morison i Holt, Heski, Zamora, Bent itd itd

Ti si ljubitelj juznjackog fudbala, samo ti to jos niko nije rek'o. Pokusavam te navesti da shvatis samog sebe. Barsa i Real su klubovi koje trebas gledati ako zelis istinski uzivati.

Driblinzi 1 na 1 nikada nisu bili odlika ENG fudbalera. ENG fudbal se igra sto jednostavnije, uglavnom prvom - drugom loptom,. Engleski napadaci uglavnom ne teze duelima 1 na 1. Driblaju kada nemaju drugu mogucnost. Jedan Endi Kol je rijetko pokusavao driblati. Isto je sa Sirerom. To nije njihov stil igre. Kome se ne svidja, neka ne gleda. Ja obozavam klasicni ENG stil igre.

Ima savrsenu viziju, samo je nema sa kim sprovesti u djelo. Ne moze ni Mesi u Argentini. Vidio bi Mesija da saradjuje sa Nanijem, Jangom i Hernandezom,.. Kuku lele,.

Nema kome uputiti zadnji pas,.. Vidjeli smo kako je odigrao sa Gigsom u finalu LP. Sa Hernandezom i Nanijem je tesko odigrati onakvu razmjenu duplih pasova.

Nema sa kime, nema sa kime,..
Malo i o prefinjenima . Koji to igrač i koji to fan fudbala ne bi volio gledat ševu sa Messiem i njegova dva poznata kompića više nego ševu sa Elokibiem i sa još njih petoricm . Neka budu igrači Sierre Leone . Zašto svi esaju Barcu na najjače i zašto svi teže igrat dobar i lijep fudbal kao oni . Evo uzet ću vas kao primjer , vas sve ovdje forumaše . Ko je lijepio gifiće kad je United izigrao vezni red i obranu Citya u 10m kvadratnih i čudio se da mi to zapravo možemo i ko je lijepio gifić kad su protiv Boltona odigrali tapa-tapa ili popularnu tikataku u jednom navratu . Ja nisam , a izgledalo je da samo ja drkam na to , ne ?
Meni je Barsa smor,.. Volim ih pogledati protiv Reala i to je to,.. Nema sanse da bi mog'o gledati Barsa - Osasuna, Barsa - Viljareal itd itd

Oni igraju fascinantan fudbal, al' to opet nije igra po mome ukusu. Ja volim direktan fudbal, brze akcije, tempo, agresivnost, naboj,.. Sve mi to pruza engleski fudbal, od spanskog mi se spava.

Ti si covjece 'spanac', pogledaj se u ogledalo i priznaj si to. Nema u tome nista lose, naprotiv. Ukusi su razliciti.
ovaj zadnji dio o Barci se savršeno poklapa s mojim mišljenjem.Oni dadnu golove i onda šetaju po terenu,posebno je teško gledati utakmice kad se već timovi(Deportivo,Osasuna..)kad ekipe dok krenu s centra izgube meč,jer se odma predaju.Nesporim da je Barcelona po meni najbolji klub na svijetu,ali pre(često)igraju dosadno(oni odigraju sjajnu uakmicu,ali dosadnu,bar po meni),zamisli Valencia još kad gledaš protiv tih ekipa Osasuna... i kad komentariše Sabahudin sa TV1 :mrgreen: :mrgreen:

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 28 dec 2011, 23:50

Valencia

Pa da , eto tačne su vijesti koje je objavio net.hr i index . Gerrard je rekao da je Rooney najbolji te godine što je rezultiralo da ne bude ni u užem izboru za najboljeg igrača . Ni u užem . Ne nužno najbolji . A pričamo o godini kad je bio bezobrazno raspoložen za golove i smještao šta god mu je ko namjestio . Kako onda da trenutno bude peti igrač svijeta kad ga nema među najboljim u domaćoj ligi ? A ?
Evo kontra situacija , Pele govori da Messi nije najbolji a Messi treću godinu zaredom uzima lopticu . Toliko su te izjave nekih tamo spodoba relevantne da se čovjek ukenja . Nazivam ih šizoargumentima ili prevedeno slenegovana verzija nerelevantnih dokaza . Mislim , jel si dijete da ti se ovo mora objašnjavat .
I još jedno , prošle godine taj najbolji igrač lige nije bio u dream teamu , nije ni ove . A tvrdio si da Nani nije vrhunski igrač jer se degradira u foto-finišu sezone , za Rooneya ipak tvrdiš da je trenutno vrhunski igrač iako ga niko nigdje ne svrstava . Vrhunsko ime jest , kao Torres primjerice . Igrači koji su stekli renome nekad davno i sad pušači reklama vuku posljednji dim .

Barca pegla protivnika i dosadno ju je gledat osim kad igra sa Realom . Međutim , isti taj Real izgleda nemoćno kao i Levante i ostali picipjevčići u svijetu .
I bitno je da čitam da Messi ne može sam osvojit prvenstvo u igri 11vs11 , Rooney se vraća po loptu , šatro glava pod kopačku i to , hrani Nania Scholesovim loptama a igra špica . Lmao , neka onda Carrick ode gore u sam vrh radit pizdarije i tovit drugog napadača killer loptama . Mrak . slika

P.s. Sad se naravno odjavi , sroči to što imaš u wordu i pasteaj na forum . I probaj jednu rečenicu ne secirat .... Bože kako je internet cool .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 dec 2011, 00:51

Sir Matt je napisao/la:Valencia

Pa da , eto tačne su vijesti koje je objavio net.hr i index . Gerrard je rekao da je Rooney najbolji te godine što je rezultiralo da ne bude ni u užem izboru za najboljeg igrača . Ni u užem . Ne nužno najbolji . A pričamo o godini kad je bio bezobrazno raspoložen za golove i smještao šta god mu je ko namjestio . Kako onda da trenutno bude peti igrač svijeta kad ga nema među najboljim u domaćoj ligi ? A ?
Evo kontra situacija , Pele govori da Messi nije najbolji a Messi treću godinu zaredom uzima lopticu . Toliko su te izjave nekih tamo spodoba relevantne da se čovjek ukenja . Nazivam ih šizoargumentima ili prevedeno slenegovana verzija nerelevantnih dokaza . Mislim , jel si dijete da ti se ovo mora objašnjavat .
I još jedno , prošle godine taj najbolji igrač lige nije bio u dream teamu , nije ni ove . A tvrdio si da Nani nije vrhunski igrač jer se degradira u foto-finišu sezone , za Rooneya ipak tvrdiš da je trenutno vrhunski igrač iako ga niko nigdje ne svrstava . Vrhunsko ime jest , kao Torres primjerice . Igrači koji su stekli renome nekad davno i sad pušači reklama vuku posljednji dim .

Barca pegla protivnika i dosadno ju je gledat osim kad igra sa Realom . Međutim , isti taj Real izgleda nemoćno kao i Levante i ostali picipjevčići u svijetu .
I bitno je da čitam da Messi ne može sam osvojit prvenstvo u igri 11vs11 , Rooney se vraća po loptu , šatro glava pod kopačku i to , hrani Nania Scholesovim loptama a igra špica . Lmao , neka onda Carrick ode gore u sam vrh radit pizdarije i tovit drugog napadača killer loptama . Mrak . slika

P.s. Sad se naravno odjavi , sroči to što imaš u wordu i pasteaj na forum . I probaj jednu rečenicu ne secirat .... Bože kako je internet cool .
1. Zasto je Runi prije dvi godine proglasen najboljim igracem EPL od strane svojih kolega?
2. Zasto je Murinjo izjavio da on i svaki drugi trener zeli takvog igraca u svojoj ekipi, iako je njegova cijena enormno visoka?

Je l' u pitanju marketing ili sta vec!?

Ova dva argumenta su jaca od tvojih milijardu ipo praznih recenica,.. Ima tih argumenata koliko hoces, al' sto da se trudim kada su ti i ova dva nepremostiva prepreka tvojim suludim tvrdnjama :mrgreen: .

Nisi ti ni prvi ni posljednji koji je umislio da je pametniji od cijelog svijeta :mrgreen: .

EDIT.

Ima li neko osim tebe da se koristi slicnim slengovima :mrgreen: :lol: !?? Kralj si :D .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 29 dec 2011, 01:19

niste kompetentni da pricate o takvim stvarima i to je sustina cijele ove price
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 29 dec 2011, 01:24

Valencia

Zašto to koga boli briga , pod rednim brojem jedan . Ti i ja raspravljamo o trenutnom Rooneyu za kojeg tvrdiš da je svjetska klasa , štaviše krema i peti najbolji SVJETSKI igrač . Kako uopšte nosi takve augmentative ako ne može bit najbolji igrač lige . Ne samo to , ne može bit u konkurenciji drugu godinu zaredom ? I ne samo to , u sezoni ranije nije bio najbolji igrač ekipe , a ove je Jones daleko konstantniji i Nani koji je uvijek tu negdje . Prika , daj molim te reci kako ?
Pod dva , kako da znam zašto je to Mourinho izjavio . Mogu prejudicirat , hoću reći , vjerovatno iz razloga što je još uvijek davao signale da može nešto odigrat i zabit . I šta se desi poslije te izjave , obilježi je 9mjeseci posta i odradi katastrofalnu sezonu te sad ovaj prvi dio isto tako loše . Ljudi biraju nekog Dembu jer je pobjegao Rooneyu čini mi se tri gola u ovo odigranih utakmica . Da li je to baš zbog ta tri gola razlike ili u trenutnoj kvaliteti jednog i drugog . A onda dodaj tu Robina , Aguera , Silvu , Suareza , Nania kao konkurenciju .
U sezoni 09/10 je bio najefikasniji napadač uz Drogbu ali malo je partija pruženo koje se mogu etiketirat kao sami vrh nogometnog umijeća . Bio je isključivo dobar realizator kao Chicharito godinu ranije , jer da nije , uz toliko postignutih golova i all around igre sigurno da bi bio barem u nekom užem izboru . Uvijek ima ono ali . Te imaginarne partije Messi levela i jesu zaslužne zašto Rooney nije dobio ni pepeljaru . Da ne govorim o tome kako ne znamo picturerights ako pričamo o njegovoj plati , naknadnim dobicima i inim ugovorima . A daje tako malo , premalo . Sramota . Smeće . Volim ga ali je smeće . Volim i tebe ali želja ti biti mangup . :D

motty

Finta je u tome što prikan Valencia uopšte ne gleda utakmice u tolikoj mjeri da je eto kompetentan makar po forumu srat . Kao ja . Zato on lijepi linkove od indeksa a ja mu iznosim činjenično stanje sa našom zvijezdom kad se vratimo par godina unazad i kad analiziramo ovu . Ali neka , ako mu je gušt topit se u jeftinom sladoledu nek mu dobar tek . Još ću mu i šamarelice počet dijelit .

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 dec 2011, 01:59

Mat
Zašto to koga boli briga , pod rednim brojem jedan . Ti i ja raspravljamo o trenutnom Rooneyu za kojeg tvrdiš da je svjetska klasa , štaviše krema i peti najbolji SVJETSKI igrač . Kako uopšte nosi takve augmentative ako ne može bit najbolji igrač lige . Ne samo to , ne može bit u konkurenciji drugu godinu zaredom ? I ne samo to , u sezoni ranije nije bio najbolji igrač ekipe , a ove je Jones daleko konstantniji i Nani koji je uvijek tu negdje . Prika , daj molim te reci kako ?
Cu' to :mrgreen: !? Pa co'ek je proglasen najboljim igracem lige, sto samo po sebi pokazuje da je igrac ekstra klase. Nadji mi jednog da je levat'na i priznajem da argument nije relevantan. Al' neces naci,..

Zasto nisu izabrali Nanija? Prosle godine izabrase Bejla za kojeg 'oduvijek' govorim da je klasa iznad Nanija,.. Cak se i drug Trasimaco podsmjehivao, a vidi sada,.. Barselona jako zeli tog Bejla, a Nanija ne bi uzeli da im ga daju za dž :mrgreen: .

Trenutni Runi ima problem sto igra sa 'bogaljima', prvenstveno zbog toga ne moze pokazati svo svoje umjece,.. On nije soler tipa Ronaldinjo, on je timski igrac koji treba nekoga da odigra sa njim,.. U Manci nema blistave saigrace za velika djela. I pored toga vuce ovaj tim, daleko je najbolji igrac tima. Ti to ocigledno ne vidis, jer fudbal gledas kroz finte i duele 1 v 1. Ne mogu ti to dalje objasnjavati, svakako neces shvatiti,..

Dzons je pozitivno iznenadjenje, lik sa m.u.d.i.m.a za razliku od Nanija i Andersona,.. Bice on veliki igrac, vodja poput Runija.

Al' opet, puno je veci belaj kada u timu nema Runija nego Dzonsa. Ko to ne vidi ne mogu mu pomoci.
Pod dva , kako da znam zašto je to Mourinho izjavio . Mogu prejudicirat , hoću reći , vjerovatno iz razloga što je još uvijek davao signale da može nešto odigrat i zabit . I šta se desi poslije te izjave , obilježi je 9mjeseci posta i odradi katastrofalnu sezonu te sad ovaj prvi dio isto tako loše . Ljudi biraju nekog Dembu jer je pobjegao Rooneyu čini mi se tri gola u ovo odigranih utakmica . Da li je to baš zbog ta tri gola razlike ili u trenutnoj kvaliteti jednog i drugog . A onda dodaj tu Robina , Aguera , Silvu , Suareza , Nania kao konkurenciju .
Malo si nespretan u elaboriranju, koristis krive rijeci koje ce iole inteligentan covjek otresti kao sljivu,.. Gdje si ti vidio da se daje astronomski velika cifra za nesto sto 'daje signale da moze nesto odigrat i zabit'.. To je opis primjeren za Altintopa koji dolazi dzabaluka, a ne za Runija koji dolazi za ogromnu cifru. Murinjo je to izjavio jer zna da je Runi igrac neprocjenjive vrijednosti. Takve igrace nemas priliku dovesti svake godine. To su igraci koji prave razliku, koji donose prevagu. Rodjeni pobjednici kako trener Vigana opisa Kleverlija (opravdano ili ne, vidjet cemo). Higuan i Benzema nisu igraci tog kalibra, zna to Murinjo vrlo dobro, pa bi rado 'prigrlio' Runija. Vidio bi sta bi ovaj radio u tako potentnoj ekipi.

Zamisli da Murinjo ili Pep izjave nesto slicno za Nanija, Silvu ili Aguera. Zeli ih svaki tim u Evropi!? Neces naci takvu izjavu moj Mat. Oni nisu na tom nivou.

Tesko ces shvatiti znacaj i produktivnostu koju donosi Runi,. Tesko ces shvatiti njegovu ulogu na terenu. Tesko ces shvatiti da bi MU bez Runija bio potpuno obezglavljen.

Ona sezona kad se povrijedio jeste najbolji dokaz koliko Runi znaci za MU,. Njegovom povredom je propala cijela sezona koja je puno obecavala. On se nakon te povrede nikako ne moze vratiti u pravu formu (al' je opet najbolji igrac kluba), malo - malo pa ga pokosi neka povreda,.. Al' njegov znacaj i uloga na terenu su neprocjenjivi. Bez njega je MU kao vojska bez generala.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 dec 2011, 07:08

[youtube][/youtube]

Jos uvijek se tresem. Strasno.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 29 dec 2011, 10:55

Trasimaco je napisao/la:[youtube][/youtube]

skupi se coeku uz ovo...Kako su mocno prikazane nadolazece generacije...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 dec 2011, 12:20

Prekrasno uradjen video slika
Toliko fenomenalnih situacija, golova, radosti, apetita za uspjehom i pobjedom.
Od tragedije do svjetskog trona, velike i uspjesne generacije sa najvecim i najuspjesnijim managerom Uniteda i Engleske.
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 29 dec 2011, 13:23

Valencia

Je li Bale ekstra klasa ? Ne misliš da je potrebno puno više svjetskih utakmica i manje variranja kroz sezonu da bude klasa Robbena , Inieste , Riberya , Ronalda , Messia ? A dobio je istu nagradu kao Rooney ?
Rooney igra za Englesku , tamo ima Gerrarda , Lamparda , nevjerovatna dva veznjaka . I oni su bogalji samo zato što je Wayne komično impotentnan . Nice . slika
I imaš pravo , najjači argument ti je ovaj za Mourinha . Izjavio otac da hoće Waynea u ekipu i ovaj je po defoltu wc razina . Kako znaš da neće Silvu i Aguera . Kad su ga to pitali ? Šta je odgovorio ? Indeks , net.hr , 24sata , crnagoralive , gdje je dokaz ? Real je čini mi se htio bacit podobru lovu za tek nadolazećeg Aguera ali je ovaj odbio zbog rivaliteta , tako je pisala većina . Sad je ipak dokazao da može igrati i najjaču ligu na svjetskom levelu i jel misliš da će neko ponudit njemu ugovor kad mu mansouri mogu dati koliko želi ? Silvi takođe . Zašto niko ne traži igrače Reala a tako su dobri , većina njih ? Jednostavno , koliko god da ko ponudi , a to može samo City i Anži , te možda Barca , Real će uvijek dati puno više da taj igrač ostane makar uzeli kredit od 2 milijarde .

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 29 dec 2011, 13:37

Rooney :
-Nastupa u dresu Evertona 67(15 golova)
-Za Manchester United 212(101)
-Englesku repku 70(26)
Wayne ima 26 god...Zar je jos nesto potrebno rec,pa lik izgara na terenu.Sjecam se ide glavnom na loptu,neznam sad tacno s kim smo igrali,Everton il Bolton,a lopta pri zemlji,znaci,ovaj protivnicki igrac normala nogom kreno,...Znaci tata je za 9 godina prof fudbala postigo 142 gola,i bruku asistencija,...Uzecemo nek jos igra 7-8 god.normala za Manchu,pa zamislite sta ce da uradi,ak ga povrede zaobidju....Cifre govore za sebe....A to sto je neko spreman ponuditi 80 mil.,il tako nesto,ma danasnje ponude za igrace su otisle u p.m.,i mislim da vecina klubova,ce dat radije 10-20 mil.vise, da igraca dovedu u svoje redove,bez obzira sto manje vrijedi,samo da bi ubili protivnike ;)

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 29 dec 2011, 14:12

gledam ove portale i sad mi se sve izmješalo neki pišu kako će se renovirati momčad,neki da neće biti transfera.Po meni su potrebni dva igrača(najmanje)ofanzivni vezni(playmaker) i napadača(mada je prioritet vezni bar za mene).Znali neko neku informaciju hoćemo li kupovati nekog bilo kog i igrače koji se povezuju s nama. :?: :?:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 29 dec 2011, 14:15

Video je FENOMENALAN! :D
Svaka cast onome ko ga je pravio..

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 29 dec 2011, 14:27

Trasimaco je napisao/la:[youtube][/youtube]

prejako

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 29 dec 2011, 16:19

evo zasto je bio i zasto ce ostat igrac svjetske klase
[youtube][/youtube]
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 29 dec 2011, 16:38

motty je napisao/la:evo zasto je bio i zasto ce ostat igrac svjetske klase
[youtube][/youtube]
MAJSTOR....

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 29 dec 2011, 17:33

da li neko zna gdje mogu skinuti proslavu trostruke krune 1999 sa ulica Manchestera,ima mali klip na youtube i to je to .Znam da je bila emisija koja je trajala skoro 2 sata
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 dec 2011, 18:50

slika

"It's a serious injury, but doctors told me that everything is going in the right way, and we'll see in the pitch the old Vidic. Nemanja feels good and will be back stronger then before", told to Blic the agent of the defender of Manchester United, Nemanja Vidic, Silvano Martina.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 dec 2011, 18:55

Sir Matt je napisao/la:Valencia

Je li Bale ekstra klasa ? Ne misliš da je potrebno puno više svjetskih utakmica i manje variranja kroz sezonu da bude klasa Robbena , Inieste , Riberya , Ronalda , Messia ? A dobio je istu nagradu kao Rooney ?
Rooney igra za Englesku , tamo ima Gerrarda , Lamparda , nevjerovatna dva veznjaka . I oni su bogalji samo zato što je Wayne komično impotentnan . Nice . slika
I imaš pravo , najjači argument ti je ovaj za Mourinha . Izjavio otac da hoće Waynea u ekipu i ovaj je po defoltu wc razina . Kako znaš da neće Silvu i Aguera . Kad su ga to pitali ? Šta je odgovorio ? Indeks , net.hr , 24sata , crnagoralive , gdje je dokaz ? Real je čini mi se htio bacit podobru lovu za tek nadolazećeg Aguera ali je ovaj odbio zbog rivaliteta , tako je pisala većina . Sad je ipak dokazao da može igrati i najjaču ligu na svjetskom levelu i jel misliš da će neko ponudit njemu ugovor kad mu mansouri mogu dati koliko želi ? Silvi takođe . Zašto niko ne traži igrače Reala a tako su dobri , većina njih ? Jednostavno , koliko god da ko ponudi , a to može samo City i Anži , te možda Barca , Real će uvijek dati puno više da taj igrač ostane makar uzeli kredit od 2 milijarde .
Bejl je dominirao u prosloj sezoni. Ono sto je odigrao jeste na nivou igraca ekstra klase. Da li ce takvu igru odrzati, to prije svega ovisi o njegovom zdrastvenom stanju. Male su sanse da on ne bude jedan od najboljih bekova/krila kada predje u veliki klub. Ako predje u Barsu svi ce se uvjeriti da je bolji igrac od Dani Alvesa. Zivi bili pa vidjeli.

Dakle, nagradu je dobio potpuno zasluzeno, bas kao i Runi. Nema sumnje, igraci ekstra klase. Bili tada - jesu i sada.

O Silvi i Agueru ne zelim dalje raspravljati. Za mene je Runi u ovom trenutku klasa iznad, kod tebe je obrnuto i to je to.

Dzerard i Lampard nisu kompaktiblni igraci,. Prije svjetskog prvenstva sam napis'o da Engleska nece nista napraviti ako budu igrali I Dzerard I Lampard. Kapelo nije im'o damu ostaviti Lamparda na klupi. S druge strane Aragones je dao Seni prednost ispred Fabregasa, a Del Boske Buskecu ispred Fabregasa. Nema sumnje da je Fabregas bolji igrac od ove dvojici, ali se u ekipi mora uspostaviti ravnoteza ako se zeli organzivana igra. Engleska je raspad sistema. Vezni red je katastrofalan iako imaju sjajne igrace. Nema tima, ne postoji timski duh. Mozda su Vilsir i Kleverli nade za bolju buducnost.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.