Veličanstveno, naš Capitano nam donosi titulu..san svih Juventina...
BRAVO MOJA LIJEPA DAMO

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
onaj start nad Vucinicem kad izigra odbrambenog, bilo kojoj drugoj ekipi, a aludiram na jednu, penal bi svirao kao od sale.SoloJuve26 je napisao/la:Dosada smo svakog nadigrali bilo kuci ili u gostima, i onda kazu nismo zasluzili titulu. Pa da su nam jos podjeleni pola penala koliko Milan ima vec bi osvojili ovo..al nema veze ovako tekmu po tekmu do kraja i nadati se najboljem.,,
Sad malo lakse protiv Novare, al nadam se da nece biti neko opustenje..
Upravo to, ali ja nisam ni htio pisati za to, jer je poslao zalosno, ali vidimo da Juventus moze i bez togaBuffon je napisao/la:onaj start nad Vucinicem kad izigra odbrambenog, bilo kojoj drugoj ekipi, a aludiram na jednu, penal bi svirao kao od sale.
facebook.com/JuventusBiH moja stranicaViking je napisao/la:Evo statistika za slucajne prolaznikejesmo ih
![]()
Što će vam bgti dijeliti penale? Penal treba izboriti, a ne da vam sudije tek onako dodjeljuju.SoloJuve26 je napisao/la:Dosada smo svakog nadigrali bilo kuci ili u gostima, i onda kazu nismo zasluzili titulu. Pa da su nam jos podjeleni pola penala koliko Milan ima vec bi osvojili ovo..al nema veze ovako tekmu po tekmu do kraja i nadati se najboljem.,,
Sad malo lakse protiv cesene, al nadam se da nece biti neko opustenje..
Ti ćeš nam reći, zašto moraš biti padobranac mogao si nešto napisati o utakmici večeras. I da jedite se Juventus se vratio, i ponovo večeras mu nije sviran penal, ali uspjeli su i bez toga pobjediti, stvarno mi je žao takvi kao ti<<<PreddatoR>>> je napisao/la:Što će vam bgti dijeliti penale? Penal treba izboriti, a ne da vam sudije tek onako dodjeljuju.
Godot je napisao/la:Haj nađite Zulianija, da jos jednom prezivim gol majstora....
AAAAAAAAAHH COME GIOCa DEL PIEROOOOOOOOOO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.