Sinoc ih sudije poguraju za pobjedu, danasa Barci uzmu bodove, moraju jadnici preko sudija održavati prvenstvo zanimljivim.
Perezu je svakako isplativije ulagati u sudije, nego u igrače. E moj Laporta šta ti rade u tvojoj avliji

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Evo zbog ovog.
Pa za prigovor valjda.
Ma nek se napusi qrca i on i njegovi kartoni za prigovor. Jedva je ceko da ga iskljuci.
Krila su ključ ovdje bila. Ne znaš ko je gori bio. Pa Balde za 15 minuta uradio više od svih krila zajedno.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 16:26Lahoz je sramota za fudbal ali to ne mijenja činjenicu da nisi u stanju zabiti više od jednog gola mrtvom Espanyolu. Uvijek patnja neka, sve nešto na silu, jedva.
Pravilo kaze da je penal, a yebem ti usput komplet familiju u ime svih nas, pogotovo nas koji nemamo oca.salkan je napisao/la: ↑31 dec 2022, 16:55Kakav crni penal yebo vas otac hipnotisani!!? Pa jel obojica trce za loptom i nenamjerno ga cese po nozi, ovaj se izvija ko da ga je Sijac smrti pokosio. Vidilo nije penala + citava predstava sa prigovorima i kartonima da se zataska da je opet uzeo pare od ciganije
+1BoixosNois1899 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 16:26Lahoz je sramota za fudbal ali to ne mijenja činjenicu da nisi u stanju zabiti više od jednog gola mrtvom Espanyolu. Uvijek patnja neka, sve nešto na silu, jedva.
messilla je napisao/la: ↑31 dec 2022, 16:06Xavi je ovdje glavni krivac. Izvedes odbranu Alba, Alonso, Christensen i Roberto. Tri bivsa i jedan solidan defanzivac. I ocekujes da ne poklone protivniku barem jedan gol.
Napad je bio sramotan, pogotovo krila. Dembele nije dobar u glavu, treba to nabiti nogom na ljeto.
Lahoz je sramota cak i za prosjecnog sudiju u nasoj ligi. Nevjerovatno da ga jos drze.
Ma nisu Fati i Torrea game changeri, i napisao sam gore kakvi god da su, veći su potencijali i trenutno normalniji i kvalitetnija krila od Dembelea i Raphinhe. Ali činjenica je da nemamo trenutno igrača koji pokuzuje ili kvalitet ili potencijali za WC krilo. Fati je uništen povredama, nije ni imao toliko prilike ove sezone da uđe u neki ritam, vidjet ćemo ga do kraja sezone. Naravno da ga klub neće prodati, možda do isteka ugovora, ako ovako nastavi postane ili neki fikus tu ili ode na neku pozajmicu, sve više se čini da je Bojan Krkić u najavi, za nadati se da se nekako iskoprca iz ove situacije. Torres, realno najveći problem je realizacija kod njega, ovu sezonu ulazi sa klupe većinom, imao i nekakve povredice, ali je konkretniji i agilniji od ostalih, igra odbranu to mu je veliki plus. Mislim da on još može napredovati i ako uđe u formu i ovu sezonu može dosta doprinijeti, a nekako najbliži je ulogi Pedra kod Guardiole, kad bi ispred njega imao 2 odlična krilna. Dembelea i Raphinhu sam već opisao, nema potrebe da se ponavljam.jasonstatham je napisao/la: ↑31 dec 2022, 22:23Kakav Fati, prno u fenjer. Kako se ozlijedi, kao da je zaboravio osnovne postulate igre. Uopšte nema viziju i ideju šta uraditi na krilu. Promašaj. Pitati ManUtd jel' ona ponuda još uvijek vrijedi.
Zajedno mi sa ćelavim **** sjebaše novogodišnji prelaz. Nek idu zajedno sa Xavijem u tri lijepe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.