Odgovornost je nositi kapitensku traku i naravno da se treba prozvati ako je napravio greške, a večeras jeste, i to odvratne.ajdohordas je napisao/la: Nemojte džaba ni da spominjete Marka u svom ovom sivilu i u ovako teškoj situaciji... napravio dva faula bespotrebna ali i presjekao čiste 3-4 lopte u opasnim situacijama. Kad sam vidio da šuta penal bilo mi je i drago, jer sam znao da njemu mogu halalit i ako promaši.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Tek sad su nabili pritisak i nama i sebi . Bgm treba proci neko vrijeme da ovaj poraz se zalijeci . umjesto pozitive ,puni tribina dobice nervozu .
Da li su momci koji su isli u Moldaviju ovo zasluzili? Da li je ovo ijedan navijac veceras na Kosevu zasluzio? Idi Mehmede..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije ni krenula sezona, već se poserem na nju! Imaš 10k+ na stadionu, ti im ovo ponudiš. I onda očekuj posjetu neku kad počne liga. Za šta da ljudi pare daju? Za šta da kupe godišnju??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Mehmede AKO istinski voliš klub priznat ćeš svoje OČITO neznanje, amaterizam i otići!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 07 jul 2017, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ko te nije volio nije ni obolio!
Mrve prosute po travnjaku AFH.
Mrve prosute po travnjaku AFH.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jbt.prije 3 godine odigras mozda i najbolju utakmicu u europi protiv B.Gladbaha iako izgubis 3:2 , al nisi ko popisan otisao sa stadiona, a danas, nakon te tri godine, mucis se sa **** ekipom iz Moldavije, to mi je najteze palo. Pa jbt. Crnkicu koji ti je vise ****, kod nas se uvijek neki debil pojavi koji je dobar igrac al uvijek nesto kenja, ovaj Crnkic ne zna sta znaci dodat. Mozda nepovezano pisem..al ne zamjerite.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Cala ****!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- dynamodresden1
alfrede banuj se sam
http://sport****.ba/evropska-takmicenja/hrvatski-mediji-nakon-ispadanja-sarajeva-ispali-od-ekipe-koja-je-bila-na-drazbi-u-kojoj-je-predsjednik-ujedno-i-trener-golmana/87721
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:

Zanimljiva ova jedna rečenica (pustit ću vas da je sami pronađete na slici) koja se poklapa sa istom situacijom evo 7+ godina posle.

Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
otkucala ti je cala stoperica, vracaj se u opstinu!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
I joker isti su .dynamodresden1 je napisao/la:alfrede banuj se sam
@joker90 i @AlfredNobel posljednje upozorenje, vrijeđanje forumaša je strogo zabranjeno.
Svaka čast Advanu na izvedenom penalu.
Marko glavu gore.
Jbg.
Marko glavu gore.
Jbg.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kakvo poslijednje upozorenje lik mi sasu familiju nisam mu ni a rekao lično? Daj ne budi smiješan više.hilmo je napisao/la:@joker90 i @AlfredNobel posljednje upozorenje, vrijeđanje forumaša je strogo zabranjeno.
Marko glavu gore.
Jbg.
Samo Saraj'vo.
Cala ti nisi treber,obicni cak i ispod prosjecni trener bi ove amatere dobio a ti to nisi znao, odbrana ocajna,ekipa u kojoj Jadovac igra i Hebibovic i Bekic koji salje lopte na teibine nilad nikog nadigrat nece,ovu ekipu Zaroje bi svaki trener sa juniorima uzeo prihvati gresku i odlazi. Ps banujte ovog jokera trajno za ove psovke da ne eskalira ovdje,mangupa moze glumit na netu samo posto uzivo se svoje sjene noji,i klosaru da kazem ako neko nema misljenje kao on,il ako kao svaki navijac gleda pozitivno na svoj klub i ne pise kao on bljuvotine ne zasluzuje da se sve psuje i on nekom g.ovna da gura usta jel za to sluzi forum? Evo mangupcino javi se meni necu te vrijedjat da mi naguras sva ta g.ovna usta jel moze? Posto si curica neces se javit a volio bi da te naucim kako se to uzivo radi
Kad je liga i sa kime igramo generalku?
Oj yebem sam sebe.
Oj yebem sam sebe.
I jokera banuj trajno nema sta da se suzdrzavas prekrsio je sve i jedno pravilo cuj psuje od a do z ljudima koji nemaju misljenje kao on de ba dozovite sehilmo je napisao/la:@joker90 i @AlfredNobel posljednje upozorenje, vrijeđanje forumaša je strogo zabranjeno.
Marko glavu gore.
Jbg.
Imaju svi moj identitet, nalupajte me, bujrum! Samo mojne ovih prijetnji i šta bi vi uradili!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946