Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Merima zna. Smolo GOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi gejpeder pjevaci nece da daju bodove, ispod casti im. A moliti ce za duet uskoroOsim13 je napisao/la:Išao sam do staraca uzeo im kartice da glasam, neće ova nepravda lako proćituzlak1987 je napisao/la:Ne brinem se jos, Smolo ce imati 400 bodova od publike.
Evo ga 13-ti jespavaš li mirno Džejla
- legenda reala
- Kontakt:
ma ova mala ti je vec zvijezda, imace ti sama glasova ko svi ostali zajedno eto vidjecetetuzlak1987 je napisao/la:Ne brinem se jos, Smolo ce imati 400 bodova od publike.
sasa laze navlaci raju da glasa
a Smolo i Kadic vrh pjevaci
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako iko moze dati novac za ovo kvazitakmičenje a da to nije za gospodina Smolu 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Čim te nema 'vamo znao sam da pratiš ZG.legenda reala je napisao/la: ma ova mala ti je vec zvijezda, imace ti sama glasova ko svi ostali zajedno eto vidjecete
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dzejla sigurica. 

Taće ovi gejovi **** i njih i la majamituzlak1987 je napisao/la:Ovi gejpeder pjevaci nece da daju bodove, ispod casti im. A moliti ce za duet uskoroOsim13 je napisao/la:Išao sam do staraca uzeo im kartice da glasam, neće ova nepravda lako proćituzlak1987 je napisao/la:Ne brinem se jos, Smolo ce imati 400 bodova od publike.
Evo ga 13-ti jespavaš li mirno Džejla
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sasa Kovacevic dao Smoli 4. Cak i neki gejevi bi se razbili uz Smolu ali ih u javnosti sram dati 12.
Ova šatro bila na Eurosongu a 0 dala Smoli, serem ti se na Eurosong tvoj
Uh Milica Pavlović
Saša Diskrecija Kovačevićtuzlak1987 je napisao/la:Sasa Kovacevic dao Smoli 4. Cak i neki gejevi bi se razbili uz Smolu ali ih u javnosti sram dati 12.
Uh Milica Pavlović

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
tuzlak1987 je napisao/la:Sasa Kovacevic dao Smoli 4. Cak i neki gejevi bi se razbili uz Smolu ali ih u javnosti sram dati 12.

- legenda reala
- Kontakt:
Ma svim srcem uz DzecuDerdiyok je napisao/la:Čim te nema 'vamo znao sam da pratiš ZG.legenda reala je napisao/la: ma ova mala ti je vec zvijezda, imace ti sama glasova ko svi ostali zajedno eto vidjecete
Iako veceras po meni Smolo,Kosmajac i Kadic imali bolji nastup od nje.A ona dobija ovo na potencijal Sale planira pare zaraditi na njoj
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nek je ovaj kosmajac dosao do finala vise, duzi staz u zvezdama granda od sase popovica ima
Zadnja izmjena: harden, dana/u 20 jun 2019, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
E čuj maksimalno 20 glasova sa jednog broja. Koji bolid moraš biti 

A šta je pjevala ?legenda reala je napisao/la:
Ma svim srcem uz Dzecu
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- tuzlak1987
- Kontakt:
Haloo rodjaci imal ovdje koji narodnjak da daje bodove
Nurkić će glasat za Kličića 20 puta.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Koliko ima još pjevača. Odužilo se ovo više nego eurosong 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Samo ću da kažem što je šteta što na ovakav festival nisu doveli Ipčeta i Jašara.
Prelijepo.
Prelijepo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.