Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Rahma
-
Kontakt:
Ništa mi nije jasno, ali opet volim te Sarajevo!
Amer Dupovac!
-
High
PitarBordo je napisao/la:Imao si 30 minuta igrača više protiv ekipe gdje je haman startna ekipa 8 igrača 30+ (neka me neko ispravi), EKIPA KOJA JE NA AUKCIJAMA NUDILA UGOVORE. Inatite se vi meni, jokeru, Evanderu, petom, desetom, ali stavite prst na čelo i FKS iznad svega, ako vam je ovo okej onda vam sujeta ne da da želite bolje klubu za koji navijate.

Imali smo mi igrača više i na Grbavici, pa mrka kapa, kao i večeras. Na Zapadu je jedan naš pjenio od razočeranje, psujući Janjoša. Valjda je živ ostao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
bodi123
- Moderator
-
Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:**** vam majke svima
jos samo da nas kakav klub iz san marina, giblatara, andore i malte izbaci. nize nismo mogli pasti **** vam djecu
Polahko bruda, ima naredna sezone za to, očekujem u ligi treće mjesto izlazak u Evropu i onda da nas popiša i ona Europa College sa Gibraltara, kuhar napadač, konobar golman

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 07 jul 2017, 00:03
High je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Imao si 30 minuta igrača više protiv ekipe gdje je haman startna ekipa 8 igrača 30+ (neka me neko ispravi), EKIPA KOJA JE NA AUKCIJAMA NUDILA UGOVORE. Inatite se vi meni, jokeru, Evanderu, petom, desetom, ali stavite prst na čelo i FKS iznad svega, ako vam je ovo okej onda vam sujeta ne da da želite bolje klubu za koji navijate.

Imali smo mi igrača više i na Grbavici, pa mrka kapa, kao i večeras. Na Zapadu je jedan naš pjenio od razočeranje, psujući Janjoša. Valjda je živ ostao.
A pokušavam da doprem do ovih što se inate tipa meni kroz podršku Čali, koji još jednom dokazao da u ovakvim utakmicama je, u najmanju ruku, bez muda.
Samo Saraj'vo.
-
BelminM23
-
Kontakt:
Kakav mi je kur.ac od života, jedino mi ovo nešto znači i uveseljava me, šta sada da radim, čime da zamaram svoju maštu.
Kako se glupo osjećam, ne znam objasniti, nedefinisan osjećaj.
Sve će jednog dana na bolje kod mene krenuti, samo strpljenja.
Igraj Saraj'vo, volim te.
-
Burberry46
-
Kontakt:
Postao/la Burberry46 » 07 jul 2017, 00:03
Sta ocekivati od Evrope kad imas JEDNOG napadaca na raspolaganju za 1. pretkolo i onda se i on povrijedi. To dovoljno govori o ambicijama uprave u Evropi nazalost.
Minimalno po jedan kvalitetan igrac u svakoj liniji fali ovoj ekipi. Sramno bi bilo uci u sezonu sa ovakvom ekipom. Na sta smo spali a nije da nismo znali.
Je.bem majku svim uhljebima u upravi, cuj cilj evropa i onda ispadnes hladno u 1. pretkolu od levatske ekipe
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 07 jul 2017, 00:06
Bekić profulao 150 kvadrata trave milion puta. O čemu tačno pričamo ovdje?

Samo Saraj'vo.
-
kupus army
-
Kontakt:
Postao/la kupus army » 07 jul 2017, 00:06
Burberry46 je napisao/la:Sta ocekivati od Evrope kad imas JEDNOG napadaca na raspolaganju za 1. pretkolo i onda se i on povrijedi. To dovoljno govori o ambicijama uprave u Evropi nazalost.
Minimalno po jedan kvalitetan igrac u svakoj liniji fali ovoj ekipi. Sramno bi bilo uci u sezonu sa ovakvom ekipom. Na sta smo spali a nije da nismo znali.
Je.bem majku svim uhljebima u upravi, cuj cilj evropa i onda ispadnes hladno u 1. pretkolu od levatske ekipe
Brate iskreno zar ti treba bilo ko protiv ovih hadalja,pa Vitez bi im zabio hladno tri komada,problem je sto imamo najgluplju ekipu na dunjaluku,koja ne zna zabiti penal,koja ne zna sa metar zabiti gol,bezmudog trenera koji cim povede odmah se povlaci i jos bezbroj stvari.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
hz033
-
Kontakt:
E pade mi na pamet, Cala je ubica rekorda samo takav. Prije par godina, kad od zelje nismo bili porazeni godinama, on preuze i popusi na grbavici. Sad je uspio ispasti u prvom predkolu, nema sta, majstor

U novi boj ...
-
High
Aferim za posjetu - nisam ni sumnjao.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 07 jul 2017, 00:10
Meni najjače izbacila nas prosječna moldavska ekipa koja je došla oslabljena u goste.
Naravno ni za ovu sramotu neće niko odgovarati. I onda se pitate što nema igre, što nema posjete. Igrači ne igraju jer nema kažnjavanja, a navijači sve manje imaju vremena da gledaju amatere na terenu Koševskog stadiona.
Samo Saraj'vo.
-
BelminM23
-
Kontakt:
High je napisao/la:Aferim za posjetu - nisam ni sumnjao.

Nije da nismo navikli kada se nafuramo...
-
Burberry46
-
Kontakt:
Postao/la Burberry46 » 07 jul 2017, 00:11
kupus army je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:Sta ocekivati od Evrope kad imas JEDNOG napadaca na raspolaganju za 1. pretkolo i onda se i on povrijedi. To dovoljno govori o ambicijama uprave u Evropi nazalost.
Brate iskreno zar ti treba bilo ko protiv ovih hadalja,pa Vitez bi im zabio hladno tri komada,problem je sto imamo najgluplju ekipu na dunjaluku,koja ne zna zabiti penal,koja ne zna sa metar zabiti gol,bezmudog trenera koji cim povede odmah se povlaci i jos bezbroj stvari.
Nije to glupost prije bih rekao neznanje, nemas nikog da zna povuci loptu.
Za Calu se slazem da je trener bez muda i dodao bih jos trener koji ima gubitnicki mentalitet
Zadnja izmjena:
Burberry46, dana/u 07 jul 2017, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Arhitekt
-
Kontakt:
jel zna neko sto je Crnkic gledao penale sa klupe a ne sa centra sa ostalim igracima?
-
Osttribine
-
Kontakt:
Postao/la Osttribine » 07 jul 2017, 00:11
Jesmo li dotakli dno ili mozemo otici kako u Nadrealistima kazu na dno dna, stvarno ne zna covjek sta misliti o ovoj ekipi, od 2014. i one ekipe samo nazadujemo sa igrackim kadrom, a nista bolji nije ni trenerski kadar. Mislim na pocetku nisam bio za dolazak Cale iz razloga sto nije radio trenerski posao 3 ili koliko vec godina, pa hajde poslije se ko malo pokazalo da moze, onaj niz pobjeda koji nam je sirom otvorio vrata Evrope, ali ako cemo zbog ovoga veceras izlaziti u Evropu onda ne trebamo se za istu ni boriti. Cala budi posten i prema sebi i nama i daj otkaz sutra jer ne gine ti noga do Oktobra to mi svi znamo. A vala ste mogli i na kakve skupe pripreme, Antalija ili slicno pa mozda nakon 356 kornera stvorimo neku ozbiljnu sansu. Skupina bezmudih igraca na celu sa bezmudim sefom i rezultat toga je ovo veceras gdje smo pojedinci dovedeni pred mozdani haman.
-
ajdohordas
-
Kontakt:
Postao/la ajdohordas » 07 jul 2017, 00:12
Emocionalno istrošen, bez ikakvog osjećaja i bez ičeg pametnog što bi mogao da kažem... Jednostavno emocionalno mrtav. Opet ste nas osramotili po ko zna koji puta u zadnje dvije godine, kad god se mi ponadamo vi nam pljunete u facu i dozvolite da nam se čitav region smije, **** li vam pomrle.
-
QUARESMA 18<<<
-
Kontakt:
Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 jul 2017, 00:12
PitarBordo je napisao/la:Bekić profulao 150 kvadrata trave milion puta. O čemu tačno pričamo ovdje?

ima čovjek osjećaj za centaršut
ivetić istrčao jednu kontru, prno lik odmah, ode lopta na jug kad je trebao ubaciti u kazneni
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 07 jul 2017, 00:12
Arhitekt je napisao/la:jel zna neko sto je Crnkic gledao penale sa klupe a ne sa centra sa ostalim igracima?
Emotivno se potrošio.
Samo Saraj'vo.
-
BordoArmy88
-
Kontakt:
Postao/la BordoArmy88 » 07 jul 2017, 00:13
5% je ovoj upravi vrhunac, mater im uhljebsku nesposobnu!
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Aduka87, aqarius, Bing [Bot], boki86, Dadox, forgempp, johntravolta123, KarloIvandic, Kockoglavi, ledesma, legendarnadruga, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mosarajvosa83, n0dix, Oerde, PeppermintSA, perodeformero, ristagrad, SilaMoc1946, ubipara, Vanja8, WeekendOffender, zagorski, Zizou i 376 gostiju.